Yeeeey

Yey, det är lördag baby!

Sitter och lyssnar på lite musik nu, just nu är det Kate Perry - Hot ´n Cold
Ska snart bege mig till Jonnas place. Vi ska göra oss i ordning och lite så, sen ska vi ut på nya äventyr!
Skulle egentligen på födelsedagspartyy, men changed plans! Vi ska göra andra saker! så jag ska väl kolla över min garderob och lite så!

hoppas ni får en bra lördagskväll allesammans!
Visar dagens shopping för er i morgon! Kisses! :) <3


Stan med Caroline

Yes, It´s friday!

Äntligen fredag, underbart!
Alarmet ringde inte på mobilen i morse heller, blir galen på det här, men från det att jag vaknade till jag satt på Lutz svenska lektion så han det gå tio minuter på klockan, tio minuter, jag har satt nytt personligt rekord!

Avslutade i alla fall dagen med ett prov, vilket gick snabbt, slutade typ 40 minuter tidigare än vad vi brukar! Lovely! Och jag hoppas att dte gick bra, det kändes som så i alla fall! 

Efter skolan så blev det stan med Caroline, dock ingen fika (vad har hänt) men lite shopping blev det allt, inte helt fel det inte! Mysigt var det dock! :) 


Ett cute och somrigt armband med rosa detaljer

strumbyxer med en "rand" av mönster både fram och bak!

Strumbyxer från Lindex, 79.50
armband från H&M, 59.50
+ lite födelsedags stuf! :)



Shopping

Internet har inte funkat på flera timmar, Jobbigt!
Men nu kommer i alla fall shoppingen upp här i bloggen!

Måste också meddela att någon punkterade min cykel i dag i skolan, Tack så mycket! Nu måste jag gå överallt jag ska tills den är lagad! + att någon gjorde samma sak med min systers cykel igår(utsatta för det där med punktering kanske) så hennes kan jag inte heller låna!

I morgon ska jag ner och fixa en sak till helgens födelsedags fest! Yippi! så ni får nog se lite shopping spår här i morgon också, bra va? :)
Hoppas ni haft en bra kväll! =)




♥Jeansleggings från Gina 299 kr - bara älskar dom, tänkt sommar och vår!
♥Ljus rosa Bh från H&M 129 kr

Dagens klädsel

HemmaHemmaHemma! Skönt! Dagen har vart jobbig, skolan var seg och jag var svin trött redan från det att jag gick upp ur sängen, och jag har haft ont i svnskotan idag med, illa!
Men nu sitter jag i alla fall på en kudde för att det inte ska göra så ont! Men jag mumsar på en chokladtomte som jag köpte igår, men nu är den bara halv! haha! Men dom reade ut dom för 5kr, så jag Sara och Linda slog till! ;)

Aja, Hade tänkt lägga upp bilder på det jag shoppade igår, men min kamera är borta, så dom kommer lite senare när jag hittat den och laddat den;D så ni får vänta lite till!

pb boxen är slut, hur fan ska jag överleva? Det äär ju så spännande !!


Linne; gina
Tröja; h&M
skärp; only



heeelt S. L. U. T

Jag är helt slut, känner mig som en zombie! Har vart och tränat vilket är en bra sak, men jag har också ont i magen.. vilket inte är så bra! Så jag ska faktiskt kolla , ja gissa vad jag ska kolla på? Jo, prison break ofc)

Innan idag, efter labb lektionen i naturkunskap så stack jag och några sköna brudar mer till stan, Visar dagens shopping i morgon, för jag är som sagt slut, så jag tänker lämna bloggen ifred nu för ikväll, och så återkommer jag med uppdateringar i morgon i stället!!

Hopppas ní har det bra! =)puss


Födelsedagsmys!

Hej!

As trevlig dag med Jonna, Carro och Charlotte! Fikade på Blådörren, den supergoda baugetten med kycklingröra blev det + en kladdkaka, mumms! Vi tog också massa roliga bilder (folk måste ha undrat om de såg oss från garan ) hehe, fast en massa skratt blev det förståss!  sen trampade vi hem till Jonna på våra cyklar, alla tre utom Charlotte som cyklade hem! Men vi fick mums mums god smörgåstårta och glass och marängtårta!

I morgon blir det först skola och sen träna! Yippie!
Sen känns det som en evighet till det är sportlov, om bara tiden kunde gå lite fortare!

Och nu ska jag kolla på... Brison Break, vad annars? Vad ska jag egentligen göra sen när första boxen är slut, då har jag ju ingenting att kolla på! Ohnoo! Får se till att skaffa resten av OTH!




Charlotte och Jonna skrattade som aldrig förr!

Jag och Caroline!

Ha dete bra!

vem älskar inte skor?

Tjoohoo!
Dagen har faktiskt blivit bättre! Much metter! Håller på att göra mig i ordning, för Jonna ringde nyss och vi ska ner till stan och fika med några! Trevligt värre! Skulle gissa på att det blir blådörren eller möjligen EH, mums!
Men först måste jag fixa till mig lite, sminket sak få sätte färg på mitt bleka ansikte! Kan det inte bli sommar nu så att man kan få lite färg! Är så mycket finare att gå ut och möta världen brun eller vinterblek!

Men nu ska jag sätte fart mot sminkväskan!
_____________________________________________________________________________

Men visst hade dessa vart fina att pryda fötterna i vår och sommar,
vet dock inte om Converse är något för mig, men det skadar aldrig att kolla på dom!!


Gillade de rosa detaljerna skarpt!

Ett par klassiker för mig, förra året blev det svárta igen men iår blir det vitt!

HEy, this sucks!

Känns fel att säga att jag hatar denna Tisdag, för det är Jonnas 17-årsdag! Och jag öbskar henne ett stort GRATTIS idag, det är hon värd! Men jag hatar skolan denna tisdag, så kan jag uttrycka mig, allt går bara åt helvete ändå, vette fan vad jag ska göra. känns som att jag är påväg att ge upp snart,
Jo.. altså jag tog en fridag i skolan, jag stannade hemma! Det är fel, i know, men jag orkade bara inte gå dit idag!

Så Prison Break, jaTack! Och sen ska jag fika med  några på stan! kan nog ordna sig till en grat dag endå! Förutom att mammii inte är lika glad på mitt beslut om att stanna hemmma.. aja!

Byee!
hoppas ni har en bra dag:)


Tv-serier is the best!

Hej!

Vad har ni för er? Jag har i alla fall vart och jobbat, gick jättebra! Men nu är jag så grymt trött, mår lite illa också! Inte bra, inte bra alls! Jag missade dock inte 90210 idag, spännande spännande, såg ni det? nu längtar jag till nästa vecka när jag kan se nästa avsnitt!!

Jag har som sagt ont i huvet, så jag ska gå och äta apelsin och sen gosa ner min i sängen och kolla på Prsison Break, såg på det i gårkväll/natt också, jag kunde typ inte somna sen för det var så spännande, haha ;)

Ha det bra, så hörs vi i morgon, och då är det den bästa tjejen i världens födelsedag! ;)♥
GRATTIS TILL HENNE!! (jonna alltså)


Mot pb! :)

Weolcome monday

FanFanFan, så tänkte jag när jag vaknade i morse halv 11! Jag hade försåvit nig, bara för att min dumma mobil cpar så alarmet ringde inte i morse! Så tjugo över 11 hade jag min första lektion, spanska! Tråkigt, och jag och Sara fick en del tillsägelser om att vi skulle vara tysta och sluta snacka om annat, woooops!

Men nu har jag i alla fall kommit hem och sitter just nu och mumsar på en riktigt god pastasallad! Toppen!
Ska och typ en kvart cykla till simhallen, ska på möte och sen ska jag jobba! Efter det blir det 90210, ska inte missa det denna veckan! och masssa PB!

Så sähår ser min dag ut från och med nu typ;
Möte
Jobba
Hem
Äta
90210
Prison Break
Sooooooovva!!

Ha en bra dag, så hörs vi ikväll, vid åtta typ när jag har kommit hem=) Puss&Kram


En spontan at the moment pic!! ;)

Prison Break

Jag har kollat på Prison Break i flera timmar nu! Det är sjukt bra(!!) Och jag hade tänkt att starta ett till ansnitt nu! Snacka om att nörda!

Äh, det är ju bra så då gör det ju inget! Hur har ni bloggläsare haft det idag då?=)
Jag har vart sådär slapp och seg hela dagen, men det kan ju vara skönt det också! Fast jag är inte riktigt lika glad över mina naglar, jag tar tappat alla utan tre, och det märkte jag när jag vaknade i morse, och dom sitter ju som sten så jag vettefan hur jag lyckades få av dom, men nu har jag i alla fall tre fina naglar!

I morgon blir det först skolan i alla fall, sen ska jag jobba och stan får det bli en snabbis, för min favorit tjej fyller år på tisdag, så jag ska fixa det sista till henen:)

Men nej, nu kan jag inte skriva mer, jag måste kolla pb nu :)
Puss och Kram!


Fest!

Hejhej Söndag!

Igår var en kanon kväll! Det finns dock väldigt mycket att berätta, kanske för mycket. men en kort variant i alla fall, jag fick ett sms av Jonna där det stog "filmkväll med mig carro och challe?" Lockande lät det, så jag sa ja, men tjugo min senare kollar jag efter festkläder, så planerna ändrades ganska mycket ;)

Men Jonnas bror skulle ha fest så vi  (jag jonna och Caroline) var där en stund, roligt! men sen drog vi till Jenny, hon hade världens gulligaste hund, Dexter! En sån ska jag ha när jag blir stor:)
Men sen styrde vi upp en egen fest hemma hos Jonna igen när hennes bror dratt till krogen!
Man kan väl kanske säga att den spårade ut ett tag där med ambulans och hela kittet! Men ÄH, jag hade jävligt roligt i alla fall, Tack hun! Jag, jonna carro och några gossar drog ner till stan vi halv fyra, VARFÖR? ingen aning, men jag och jonna förtsatte iaf till inlinehallen, stannade en halv timmme typ, sen cyklade vi hem, och la oss kanske vid halv 5 typ!

Mindre roligt blev det i morse kan jag lova! städa,städa ( elller jag sov rättaresagt ), men massa problem blev det i alla fall!  Och jag kommer inte ihåg allt, men jag vet så mycket som att jag hade roligt och att vissa personer inte tycker så bra om mig efter min utsällning igår, men hey, dom förtjänade den säkert!

nej, nu ska jag sova, eller nej jag ska kanske starta en film, och bara slappa!

Bra gjort om ni läste om min kväll! :) hoppas att ni hade en roligt också!


bild från nyår!

Lödag 13.50

Hej!
Som ni säker har mäsrkt så bloggade jag inte på hela degen igår. Jag hade inget roligt att skriva om så jag sket i alltihop och hade en svenssonkväll framför Let´s Dance! Sen fick jag också för mig att min garderob såg fel ut, så jag började gör om i den! Hur puckade är man inte då om man halv tolv börjar fixa och trixa i gareroben , men nu är ja och andra sidan nöjd, bara några få saker jag ska införskaffa när jag kommer till IKEA nästa gång, yippie!

Denna lördag påbörjades också tidigt, hade ju simskola i morse, så jag cyklade halv nio i regnet till simhallen ( bara uppförsbackar dit ) men sen hade jag i alla fall två grupper, vissa lyssnar galant men viss skiter fullständigt i vad dom ska göra! Aja, bara jag lyckas lära dom någonting så...

Så... jag ska la återgå till mitt garderobsgrubblande nu då, duscha ska jag också, och sen får jag se vad som händer tonight! Ha det bra:)



Jag har börjat älska att gå runt med en bulle på huvet! är det inte najjs?
Hatar nämligen att ha uppsatt hår så jag har inte kommit så långt att jag har det i skoaln än ;D

___________________________________________________________________________________________
smyckesgalen, kolla in den nyöppnade butiken smycken4u,
där kan du shoppa som en galninge !

Individuella val...

Äntligen kväll! Är mega trött ikväll! Har vart helt slut hela degen efter den där jävla svenskaskrivningen i morse, den tog på krafterna! Hoppas det var värt det! :) Jag gjorde ett tyck med pluggandet innan, men ärligt talat, jag kom inte längre än tre rader max, sen fattade jag intresse för den nya solo tidningen som dumpade ner i brevlådan här om dagen! Mycket roligare, don´t you think?

Jag tog också en titt på alla pappren angående valen om individulella val som vi ska läsa i tvåan och trean, man ska välja kurser för 300 poäng och jag har bara kommit på saker jag vill läsa för 150 p, jag har lite till att fundera på, men det värsta är att allt jag har funderat på krockar med de kurser jag redan bestämmt mig för  vilket är Matte C ( jobbigt i know) och manikyr och pedikyr(roligt )  men resten är bara stora grubbel och bekymmer!

Nu kollar jag lite på tv, vilket blir en handbollsmatch i kratioen eftersom pappa styr i fjärrkontrollen!
Men ska nog gå ner och ta något att äta, sen ska jag göra mig i ordning och lägga mig tidigt ikväll! Imorgon är det ju helg också, vilket gör mig överlycklig!! :)

K&H

Det är ju inte lite papper med alla möjliga valbara kurser,
allt från svetsteknik och dans till miljö och räddning till C kurser och florist,
en salig blandning vill jag lova!

yeess, i just love it!


Bikini

BikinsBikinsBikins, jag älskar bikinis! I år blev detta min favorit i H&M katalogen =)


Denna ska jag köpa!! :) vad tycker ni om den?
Fast jag kommer inte bli lika brun som hon på bilden dock ;D

gulligt linne!

Jag är helt slut idag! Jag har varit trött och seg hela dagen, inte började det bättre med en skrivning i svenska på tre timmer! Jobbig! Fast jag hoppas det går bra! Det kändes helt okej när jag tänker efter, så jag gjort mitt bästa!

Har preics gjort äggmackor som jag sitter och mummsar på, visst är det gott?
Ska kika lite på tv innan  jag slår upp naturkunskapsboken, jag tycker det är ett så fruktansvärt onödigt ämne! Vem bryr sig om ett träd får lägesenergi när man gör så och så med det, eller hur många neutroner en sockemolekyl har i det yttersta skalet? nä, inte jag i alla fall! menmen, ett g och jag är hur nöjd som helst!

Ska ju också sola idag! 25 minuter, helt underbart! som jag skrev i går, det syns ju inte så mkt efter en gång, men man vet ju själv att man är lite brunare och det känns ju bra !

Är med och tävlar här, gör det du med?
___________________________________________________________________________________________

Får bli en bild på ett sött linne från forever21.com! fint till sommaren!

Tränat!!

Tjoohoo!
Haft en bra dag? Jag har tränat och nu känner jag mig jättestolt som pallrade mig iväg! Var lite motsträvit när man satt hemma, men det kändes som det brukar - väldigt skönt när man kom dit! Jag tränat på friskvågen , vilket är väldigt spaaktisgt och fräscht! Jättebra i alla fall:)

Som ni säkert redan vet så är ju vardags lyxen den bästa lyxen! Så i morgon ska jag sola, hoppas ju över det isag, och jag åmngrar mig såå.. men jag tar det i morgon i stället :) Även om man inte ser så mycket skillnad efter första gången så känns det ju bra att bara veta själv att man är aningen brunare =)

I morgon har vi en lång jävla svenskaskrivning också, vill ha bra på den, för det känns lute som att mitt betyh hönger på den , men jag vet inte! Men i alla fall, många timmar skrivning blir det, ska läsa igeom ett papper om det sen också, men får köpa choklad eller något i pausen, höja blodsockret då är nästan ett måste, så att man ska orka sitta där i alla timmar, önska mig lycka till? =)


bilden är från Bulgarien 2006,
och man tänker på sommaren när man ser den, eller jag gör i alla fall det =)

Onsdag

Korta skoldagar bara älskar jag! Och idag är just en sådan dag! Kvart i ett gick jag från skolan, + att vi hade sovmorgon i morse, ett stort plus!!

Men jag diassar solningen idag + fika! Tråkigt men sant!
Men jag måste spara mina pengar, och kanske att jag kan tigga till mig en solning av mammssii! (jag tror jag lyckas) så jag räknar med att sola i mon efter skolan, och plugga naturkunskap också, fast det förtränger jag tills dess för det är tråkigt!

Men jag har pluggat idag med, och för typ första gången kan jag säga att det faktiskt gick frammåt=) Yippie!
Och jävlar vilket ryck jag har fått, jag ska träna idag med! Ohyess, och sen ska jag kolla lite om en resa till våran huvudstad!



Just nu har jag så tråkigt att jag sitter i samma soffa som min syster och skicka röstklipp via msn! :)
Hur tråkigt har man inte då på en skala mellan ett och tioo? :P

PPUSSS

Tränat step up!

                                                             


Denna ska jag lägga in i min garderob nästa månad,
Vad tycker ni?=)

_______________________________________________________________________________________________

Har precis kommit hem från träningen nu, gud vad skönt det känns! Jag och Charlotte var jätteduktiga på step up! Svettigt, men det ska det ju vara också!
Blev nästan inget plugg alls idag, herregud vad jag är lat! men men jag får ju tillbaka det påfredag när jag gör provet...ig!

Men jag ska hoppa in iduschen nu, och sen ska jag faktiskt sova, är sjukt trött, och i mon har vi sovmorgon.. underbart! och bara två lektioner, så jag ska passa på att sola och lite så! hihi :)

Godnatt och sov så gott, hoppas att ni har haft en bra dag!!

Tisdag

Hejsan!
Hade varklen planerat att plugga idag när jag kom hem från skolan, men då har min syster startat filmen "What happens in vegas" så då kan jag inte konsentrera mig, för den är bra !;) så jag skjuter fram det en stund till!

Efter skolan idag så gick jag iaf till willys, köpte lite goda fraller, så jag har ätit mumsmums goda frallor till mellanmål eller vad man ska kalla det!

Sen klockan åtta ska jag träna step up med charlotte och julia på atletica! Är det roligt eller jobbigt, har någon provat det? Jag har bara gjort vanlig step, och det var roligt men jobbigt ;) Hoppas bara det funkar med min svanskota!

Have a nice day :)

Idrottsgalan 2009

Tjoo!

Jag är hemma från några timmar i simhallen där jag har tränat barn i simskola, as roligt!
Besökte också en sjukgymnast, helt okej, ska börja träna nu, ÄNTLIGEN!! för det skulle typ vara bra för läkandet eller ngt!
Han dock inte plugga, lika bra det, det går ändå inte bra för mig i skolan at the moment!

Äh, nog snackat om min tråkiga svanskota, i morgon ska jag iaf åka och träna med charlutte, men först blir det den jobbigaste dagen i veckan!

Men jag och snart är det ju ny måndad också, vilket betyder pengar att shoppa bort, jag lever ju fortfarande på tröstshopping så jag tycker jag förtjänar, eller jag tänker mäst så för att ha en anledning till att köpa allt! hehe!

Men nej vad tråkigt jag skiver nu, bäst att jag slutar innan ni dör av uttråkning ;)

Kisses and goodbye!


bild från idrottsgalan som jag kollar på nu =)

Ramlat (igen) på min svanskota!

Jag är fortfarande hemma!!

Jag hade jätte jätte bråttom i dag till skolan, skulle förja tjugo i tio och när klockan var fem över halv så var jag fortfarande hemma, så jag skulle ta ut cyklen och lite så, så jag tänkte inte riktigt på att det var halt och isigt ute, så när jag skulle svänga så ramlade jag, hur pinsamt det än är att berätta så, jag slog i alla fall i min svanskota, hur typiskt är inte det? Så nu har jag jätte jätte mega ont, så jag hoppar över första lektionen och lunchen och äter hemma. så gåt jag dit till spanskan!

Jag kan i alla fall inte sitta ordentligt för det gör svin ont! TYPISKT! och jag ska självklart inte vara med poå idrotten sen heller!
Och efter skolan så ska jag träffa en sjukgymnast och efter det blir det jobb + lite plugg!

Nu ska jag kika tv och sen ska jag laga lite mat! :)
PUSS och ha en bra dag!


Tog några just nu bilder i allt det tråkiga också! =)


Tröjan jag har på mig kommer som (vanligt?) från.. Gina!
armbandet är gamlat(mammas eller mormors! )

My saturday

Hej!
Har väntat i flera timmar på att kameran skulle ladda klar så jag kunde lägga in lite bilder från i går, men det kan jag bara säga att det var lite onödigt, för alla bilder är suddiga, och man ser inte vad det är för nått på dom, så det blir bara en outfit bild på mig!

Men jag kan ju berätta hur jag spenderade min lördag!
Jonna ringde mig klockan sju och frågade om jag skulle hänga med på fest! Och självklart sa jag ja! så jag gjorde mig i ordning och sen stack jag, jonna och erika till stationen och tog bussen till falkenberg, Jag kan ju inte säga så mycket mer om bussresan än att jag inte mådde så bra! But I survived, yes!
vi var där halv tio kanske, och det var en okej kväll men det var riktgt roliga toalettbesök jag och jonna gjorde, Stackars hans om måste städa! 
jaja, sen när vi skulle hem i alla fall så missade vi bussen, så vi fick åka med en jättesnäll kille, något på B hette han, så vi kom hem till Varberg vid ett kvart över typ, så vi tog en runda till Campino för kebabrulle! Mums! Fast jag mådde riktigt kasst och jag hade ont i svanskotan as usual. 
Jag orkade därför inte hänga med och bada badtunna, så jag hade följe med Charlotte hem , var hemma vid halv tre typ, och då tog jag en dusch, och det var typ as gött, ska nog börja med det varje gång jag festat, mej men ibland i alla fall! ;)

Här är outfiten för igår, orkade inte ha några speciella festkläder, så jag körde på enkelt! 

ja, som ni också kan skåda så är mitt rum hämtat ur gasakriget!

Dagens tipps!


Det var ju ett tag sen jag la upp ett tipps här i min blogg. och mascara är ju en grej som typ alla tjejer använder, så denna är min favorit som jag rekomenderar.

fransarna blir jättetjocka med hjälp av det vita lagret man lägger på först och sen det svarta lagret för man faktiskt ta ganska mycket av för att få dom svarta, och sen när man ska tvätta bort den så kladdar den inte så man blir svart i hela ansiktet, utan det blir som trådat som lossnar, så mjukar man upp fransarna med varmt vatten så går det att dra av mascaran, toppenbra till sommaren när man kan bada utan att den ska kladda, den sitter ju kvar tills man drar på fransarna med fingrarna, mitt tipps till er idag, Har ni testat den , och vad tyckte ni?

Shopping



Kjolen kommer från gina och kostade 100 kr på rean
foundationen kommer från the body shop och kostar 300 kr!
(
den är oljefri och täpper inte till porerna)

Mat på blådörren!

Men om jag ska ta och berätta lite om min fredagskväll, han aldrig göra det igår för jag skulle starta en film;) Men jag och julia skulle dra ner till stan och äta efter skolan och då hängde charlotte med! Så vi åt på Blå dörren, åt deras gooda baugetter! Mums! Julia fick också köpt ett par supersnygga jeans! jag köpte en kjol och Challe en tröja.
Jag som inte skulle shoppa något mer, mina pengar är ju slut! Men en "ballerina kjol" blev det i alla fall, är inte så mycket för kjolar men den här var snygg! 
 
Sen var det ju fredag också så vi köpt godis, och jag hyrde björn gustavsson filmen! så jävla rolig! :)

Sen på kvällen så tog jag mys med mammii! Kollade på en film som hon hade köpt, något med war hette den! den var väl helt okej! Det var med Tom Hanks och Julia Roberts i alla fall! Lagade också jätte god mat! Pasta med räkor.

här kommer lite bilder från igår!

Supergoa julia!

Är godare än den ser ut;) kycklingröra + grönsaker är det på den iaf :)

Jag och supergoacharlotte, (gillar hennes min!

Tack tjejer för en jätte rolig dag på stan!♥

GODISgris

Hej!
Åh.. jag som inte skulle shoppa något idag!! Blev en kjol + GODIS! i morgon ska jag också köpa ett pannband till skidresan och en foundation, hade en grat time på stan idag iaf! Tell you gays more tomorrow! För mu ska jag och mamma kolla på en film hon köpte idag! mys! ska också köka godddddis!

Puss

God morgon!

Hej!
Har egentligen sovmorgon idag, men jag vaknade alldeledes för tidigt idag, hantverkaren som var i vårat badrum ( precis gämte mitt rum) väkte mig när han var där och arbeta! Suck! Kan dom inte göra det när man har kommit iväg till skolan, eller iaf gå upp?
Äh, men nu är jag ju ändå upp och färdigfixad, bara frukost jag inte har käkat, men eftersom vi bara har en lektion innan lunch idag så hoppar jag över det målet och äter i skolan sen isf, ingen bra plan, men whatevaaah!

Fick ett sms av supersöta Julia i gårkväll, så hon och jag ska fika efter skolan!

Ska också göra en power point redovisning i eftermiddag på datakunskapen! Inte så jobbigt faktiskt, har nog aldrig sagt så förr om en redovisning, men den här gången ska jag ju inte prata utan bara visa upp de! Och ja en sport är ju ganska enkelt så jag har valt simning! jaja, säkert inte så intressant, men jag har ju i alla fall skapt något!

Men nu blir det först skolan jag ska tänka på, Ha en bra dag alla bloggläsare! tjing

Jackor + EH

Hej!
Vad har ni för er?
Jag träffade supergoa anna klockan fyra! Hon hade praoat på kvantum och var inte allt för överlycklig över detta! Men jag var på bra humör (inte för att anna var sur, hon var glad som en pralin, haha!) men jag skulle i alla fall förbi H&M och köpa en skinnjacka! Men dom hade som vanligt när jag ska ha något inte fått in den som dom sa igår! Så jag fick hänga läpp lite men vi gick till Espresso house och köpte varm choklad och frapino! Mumma! Snackade en massa skit och skvaller , haha! Nej men det var superroligt! Måste verkligen träffa den bruden lite offtade, hade nhi träffat henne hade ni sagt det samma, det kan jag lova! :)

Men sen gick vi och kollade underkläder och lite se, och jag provade skinnjackan i en annan färg ist, och vet ni vad? Den var stencool i grått med, eller jag och anna tyckte i alla fall det! Så jag köpte den i grått i stället för svart!
och sen när vi hade provat klart och betalat och så, ja då var det dags för stan att stänga! Så vi fick åka hem , och här sitter jag nu i soffan och har hela huset för mig själv, inte ett spår av de andra, jaja dom kommer väl såsmåning om!

____________________________________________________________________________________________
Mina nya jackor!

denna köpte jag på H&M här om dagen! Vad tycks?

Denna köpe jag idag!

Nu har jag jackor tills ivår med, och den första är inte så tjock
så den kan man sökert ha när det blir lite varmare också ;D

Tjing!

Dataväska!

God kväll!

Hur har kvällen varit för er?
Jag har bara tagit det lungt, jag har ju som sagt en sprika i svanskotan så jag ligger mäst i soffan och kollar tv! Men jag har målat en dörr faktiskt! Med sån här tavelfärg, som man kan måla på! Ah, kanske roligt faktiskt!

Men GUD vad jag längtar till sommaren och våren, tänk att ha vårjacka och tunna kläder! Så jävla underbart! Långa kvällar på stranden å massvis med fest! Sounds good!

Men tiden kommer nog gå ganska snabbt ändå! Jag och Jonna ska ju ner på siestan (ses festival) i maj, och det ska bli sjukt skoj!

Aja, men nu ska jag nog kika på denhär filmen om Lars Winnerbäck om man får tillgång till tv:n!
Puss!
________________________________________________________________________________________________________________________

En snygg datakväska från accesoara! 549 kr! :)


Onsdag!

Hej!
Slutade kvart över tolv idag! Fick tillbaka ett samlhälsskunskaps prov, ganska bra ändå! Annars var väl skolan helt okej!
Efter skolan drog jag ner på stan på en gång! Skulle köpa en jacka till! Men dom hade den inte i min storlek så jag ska åka ner i mon igen, dom skulle få in den då!

Som vanligt har jag jätte ont i svanskotan, sjukt jobbig! Men men , det går väl över tills jag gifter mig eller nått sånt;) haha!

Men nu ska jag kika oth! Men ha det bra så länge!
KISSES AND HUGS!! :)

Spricka i svanskotan!

Hej!
Skolan i dag har varit väldigt tråkig, men hoppade över naturkunskapen så det blev väl lite bättre. Jag skulle nämligen till doktorn, och nu har jag fått reda på att jag har en spricka i svanskotan, hur jävla jobbigt är inte det! Det gör ju sjukt onr också, och han sa att det läker av sig själv och man kan inte göra något åt de, så jag kan ha ont i ett år framöver. Det kommer bli ett smärtsamt år i så fall!

Aja, tröst shoppade i alla fall när jag var på väg hem därifrån, en jacka blev det (visar sen) på H&M och bara för att jag tycker lite synd om mig själv så ska jag beställa massvis med kläder från hm katalogen ikväll!

Men nu ska jag gå ner och damsuga i köket för jag råkade tappa ett helt paket med pasta innan, och pappa tyckte inte att min städning dög så jag får gör det en gång till nu, fast lite mer noggrant ;)

Pusssötnosar!


Histora

Hej!
Sitter på historia lektionen nu, har gjort klart våran tidsaxel nu så då är det bara slappt! Är bara här för närvaron typ!

Tisdagar är verkligen den jobbigaste dagen på hela veckan! Vi har bara massa tråkiga lektioner, så efter denna så har vi svenska, spanska och naturkunskap, sen blir det hem en snabbis för att äta. Sen ska jag till doktorn och kolla om det är något fel på min svanskota, har så sjut ont och dte har jag haft i typ två månader och då kan ju inte allt så rätt till!
Jag vet vad jag har gjort också, jag har ramlat i trappan, klantigt i know! Hoppas bara det går över så att jag slipper ha så jävla ont!

Men nog pratat om det dåliga, ska hyra den nya Björn Gustavsson filmen! Alla snackar om den och säger att den ska vara jättebra, så den ska jag kolla på ikväll! Har ni sett den?

Men back too lektionen nu då! Puss

Outfit + simskola

Hej,
Idag har jag bara slappat och tatt det lungt, har fått reda på att jag ska ha simskola måndagar och lördagar, ska bli jätteroligt! Jag kanske inte har berättat det för er tidigare, men jag har simmat i många år, men jag slutade för ungefär ett år sen! Men nu ska jag komma tillbaka fast inte träna själv, utan jag ska träna andra! Ska bli jätte roligt och spännande, så nu ser jag fram emot lördag då jag sak träna dom för första gången, ska göra det tillsammans med Johanna och Bella och kanske Malin!


Såhär ser jag i alla fall ut idag! :)


Tröja - Gina
Jeans - Crocker
Väska - Jouels

Fynd!

Hej, är nu hemma från både skola och stan!
Jag har varit i skolan en dag och det känns som en evighet, lika skoltrött är jag också! Fast det var kul å tråffa alla igen, och så blev det taccos, något possetivit i alla fall!;)

Sen efter skolan så skulle jag prata med studie och yrkesvägledaren, men han var inte där, så jag får väl försöka stå it med spanskan i morgon med, men hoppas jag kan hoppa av så jag slipper ompreovet på torsdag... ajdå!

Mén eftersom jag inte kunde prata med han så drog jag ner till stan med Linnea, syster! Fick köpt mig två tröjjor, trots att jag skulle spara mina pengar och att jag bara skulle löpa nya naglar, men nej! några sånna blev det inte !


FYND!! Rea från 349 till 50 kr!  på veromoda!

H&M 149 kr! superskön!

Hemma igen!

Hej sötnosar!
Min vecka har varit fantastist rolig! Hur har eran varit? 
Jag har dumpat skidorna förgott nu och kör bara på snowboard nu! Det är riktigt roligt!  I morgon kommer bilderna in, fast först måste jag till skolan! Har inte alls förberätt mig inför den,t änkte ju att jag skulle ha lite lov till, men ikke! Måste bara kolla vilken tid jag börjar! Har kopplat bort det här med skola helt och hållet nu under nästa tre veckors tid!

Jag kom hem för tio minuter sen, ganska exakt! Satte mig nästan på en gång här vid datan, har ju inte varit inne på den på en hel vecka!
Kommer förklar mer vad vi har gjort och så i morgon tillsammans med bilderna, och jag är så himla trött så jag orkar inte sitta här och skriva ner allt jag har vart med om, då kommer jag glömma en massa skojjsigt!

Men nu ska jag duscha och lite så! Puss och hej!

Prenumerera på min blogg med bloglovin?

HEJ!
Nu hinner jag egentligen inte sitta här, för jag ska packa nessesären och lite så, men hoppas alla ni läsare får en jättebra vecka! Och om en vecka så är bloggen fylld med nya spä'nnande nyheter, och bilder!

Men ni kan ju alltid följa min blogg med bloglovin! har redan några prenumeranter, men skulle uppskatta fler såklart!

Ha en grymt bra vecka allesammans,
min mobil fungerar inte som den ska så jag kan inte mibilblogga, och jag tar inte med mig datan eftersom jag inte har något internet där uppe ;D
PUSSS


Dagens kläder;

såhär ser jag ut idag!


Tröja - Gina
Halsduk - Indiska
Jeans - Crocker
Väska - Joules

Första gången jag använda tröjan om man bortser från Halloween!
Tyckte först inte om den, men den är väl helt okej? Gillade den iaf idag! :)

_____________________________________________________________________________________________
Nu börjar snart 90210 och det får jag bara inte missa!
Sen ska jag packa det sista, typ som nessesr och så, sen kommer min kusiner hit vid halv tolv och sen åker vi.. är framme vid halv 8 i mon ungefär så då är det bara att fara ut i backen :P
kisses

By stars




Båda är från style by stars!
Men visst är dom söta!
Gillar skärp detaljen, det gör att det händer något med hela outfiten!

Puss

Spring season 2009 by H&M


Hej!
sitter just nu och kollar igenom hela spring season 2009 från H&M!
Hittar hur mycket som helst jag vill ha! ( kommer visa ett smakprov senare )
Men jag kan typ lova att jag kommer bli pank efter det!
Men nu ska jag springa och packa, åker ju om ... 10 timmar!
Har precis skuttat runt här hemma i mina pjäxor så nu är jag laddad!
(inte för att man kan "skutta runt" i ett par pjäxor, fötterna sitter ju fast! ;)

PUSS

Vad tänker dom med?

Sååå, nu funkar det äntligen att lägga upp bilder så jag tänkte bjuda på lite mode som jag hittade nu! Visst är det roligt att bara klicka runt från sida till sida och drömma sig bort lite med alla kläder, skor och accesoarer det finns!

Fast det sen sätter plånboken stopp för att klicka hem allt! Men en sak som jag undrar hur FAN tänker dom som säger att alla som får studiebidrag bara ska få halva denna månad eftersom det har vart jullov! Idioter är det ända jag kan säga till dom, man klarar sig inte på tusen kronor i månaden , man kan ju undra vad dom har för tankar om det eftersom vid jul ska man bara få hälften!? Det fattar jag inte!

Men anyway, här kommer lite en snygg tröjja från Ginatricot!

Den andra är inte riktigt vit utan lite creamfärgard, det var dom två färgerna jag tyckte var snyggast! :)


Bloggen ur funktion?

Varför funkar det inte att uppdatera bilder i bloggen? Min blogg har typ krånglat hela dagen! Det går bara och skriva, men om man vill göra mellanrum som olika delar med enter så syns inte det heller, iaf inte på min data. Hatar när det inte funkar! Aja, får väl blogga utan bilder nu ( när min kamera väl fungerar ) men jag har iaf sett på Finding nerverland med Jonny Depp (Pirates of the caribbean) och Kate Winslet(Titanic), Den är i alla fall väldigt bra! Så den tycker jag att ni ska se om ni har en stund då ni känner att ni kan gråta till en film! För gråter, det gör man! Men, jag hoppas verkligen att bloggen kommer igång ikväll eller i morgon för jag har mode jag vill dela med mig av!! pussss

Min lördag

Hej! Jag nämde ju för er att jag skulle festa igår, och ja jag vet inte om det vi gjode går att kalla fest, men vi, jag jonna och tette var hemma hos jonna och typ gjorde oss i ordning, ( jag sov ) men sen när jag vakna igen ville vi dra till gbg så vi försökte få igång bilen, men rattlåset funkade inte. Och ni kan kanske förstå hur det går om tre blondiner ska laga ett rattlås? Ah, vi lyckades inte iaf så tette bjöd dit några killar och sen kom även en tjej, inga jag träffat förut iaf.Men vi var där och drack lite och sen kom Jakob och Adrian, så när tette m.m trog till krogen så skulle vi se på film! Men inte kunde jag föreställa mig att vi skulle se en sån äcklig och hämsk film! Jag har ju nämnt för er att jag är en riktig fegis när det gäller skräckfilmer, och jag hatar filmer där dom torterar människor och så, så vi kollade på HOUSE OF WAX! wtf, jag hatar ju sånna filmer, men jag fick iaf ha en soffa så där låg jag under två kuddar och en filt och halvsov, och jag kan ju bara säga att det är ganska äckligt att höra panikskrik utan att se vad som händer, för jag är nyfiken på samma gång - ingen bra kombination! Men sen nanade jag hos Jonna iaf, vaknade när hon skulle till gbg halv tolv, men jag gick inte hem då, jag somnade om och vaknade för tjugo minuter sen så då stack jag hem, och tette hade somnat i hennes soffa så där ligger hon fortfarande och sover skulle jag tro! Men nu ska jag slappa, kanske sova eller så blir det tvn, men sen ska jag PACKA, kan ni fatta att jag åker i mon:) ska bli skojj iaf =) Ha det bra =) (om ni undrar så har jag hittat min kamera så sen ska jag ladda in bilder från nyår och jag kan också ta nua bilder till bloggen) Pusss

Jobbat i dag!

puuh, har jobbat iadag med! I morse när jag låg hemma hos Jonna och sov så sjukt skönt så säger Jonna, - Julia jag harr migrän kan du jobba, så ja jag stack ner och jobbade i 6 timmar, har precis kommit hem. Och jag är sjukt trött nu så jag vette fan hur jag ska orka festa ikväll! Dom som var med mig i går lan ju intyga att jag var väldigt trött och inte alls på G, och idag är jag typ ännu tröttare, men det är typ sista chansen till att festa innan jag drar till sälen! Men jag ska typ hoppa in i duschen nu, sen ska jag till Jonna, Malin kommer ju också upp från skåne! Ha en skön kväll! puss

Jobb!

Hej! Idag har jag jobbat! Kan ni fatta det? Jag låg och spv i morse och tjugo över tio så ringer min mobil och min första tanke var, vem fan ringer såhär tidigt? Så får jag se att det står Jonna på displayen och blir ganska förvånad eftersom jag trodde hon jobbade, men hon bara vill du jobba? jag: Va? så förklarade hon att typ alla var sjuka så jag har jobbat på café ströget hela dagen! Det var faktiskt riktigt roligt, trotts att det blev väldigt mycket att så i disken , men fick servera och s också! Hoppas dom behöver mig igen =) och sen är det ju lättare att få jobb där sen när jag redan har varit där en gång och jag hoppas dom tycker det har gått bra! nu har jag iaf fått mina syskon att gå och hämta pizza, och när dom kommer tillbaka med den så ska jag äta och mysa framför tv:n men när pizzan är slut ska jag till Jonna, hennes halvsyster Tette är också här i Varberg och hälsar på(från skåne). så vi ska ha roligt som alltid! ska kanske hälsa på Mikaela och Matilda som flyttade in i sin lägenhet i går! Jag vill också ha en egen lägenhet, och det får jag ju delvis i sommar =) hihi! Men nej nu hör jag att det är någon som kommer! Min pizza.. yes! Ha de bra sunshines!puss

Min nyårsafton

Hej!
Jag har sovit fram till nu typ, mår inte så jättebra idag, så jag ska bara slapppa å ta det lungt!
Hoppas att ni hade en bra avslutning på 2008 och en bra inledning på 2009! För det hade i alla fall jag!
Jag och Jonna lagade fläskfilé och klyftpotatis hemma hos mig, vi gjorde också i ordning oss och förfestade. Sen drog vi vidare till  Todd, men drog snabbt vidare till Sanna, hade jätteroligt iaf! Sen vidare till festningen och kollade på alla fyverkerier och så, sen va vi på stan en sväng och träffa massa folk, var hemma vid tre någon gång =)
Hadde i alla fall en väldigt trevlig kväll!

Idag ska jag också göra en resume av året som vart, men bara om jag orkar, vilket jag inte tror att jag gör.
Måste nog släpa mig in i duschen nu också.. känner mig väldigt sleeten!
Men jag kommer lägga in bilder från igår sen också.

________________________________________________________________________________________________
Måste bara tacka er som läser min blogg, och jag hoppas att ni fortsätter göra det detta året också :)
Ta vara på alla stunder, det ska jag göra :)
Pusssweeties!

RSS 2.0