onsssdag!

just nu sitter jag hemma hos jonna, mys! bara det att hon .. sover. haha trötter.
idag har vi haft sjukt mycket hål känns det som! först 2 timmar sen en lektion svenska sen så skulle jag och Sara traska iväg till spanskan, men när vi kom dit så såg vi på en gång att det va prov på gång, så vi gick till baka till hus 1 och tillbringade ytterligare en och en halv timme där. jaja men vad ska man säga, sjukt mkt bättre än spanska så att säga, hihi. jo och sen slutade jag tio minuter tidigare från naturkunskapen (inte så mkt, men tio minuter är ju alltid tio minuter) haha och ja under den där sista håltimman hade vi lite roligt , för jag skulle ner till doktorn och ta en spruta efter skolan (därav gick jag tio minuter tidigare ;) med linnea, men jag lurade henne under håltimman, och fan va kul de va , men jag tänker inte ta de här, hon skulle nog tycka att det va lite pinsamt då :P jag tycker faktiskt inte att den gjorde speciellt ont, med tanke på vad alla hade sagt :P hahha men sen kollade jag i alla fall lite i affärer ( är bara så shoppingsugen, men jag hittade i alla fall två par skor, ( bilder kommer) och sen kände jag att jag inte skulle kolla runt mer för jag får mina pengar i morgon, så jag ska dra dit ner i mon efter skolan, men först ska jag beställa en brun väska , jag tycker ialla fall att det är snygg, men smaken är som baken ! haha (en bild kommer så småning om även här att läggas upp) men nu är jag i alla fall hemma hos jonna, och hon har förrästen vaknat nu för dom som vill veta! :P vi ska göra oss i ording för att dra ner till stan och köpa.. nerver mind! det där kan du allt fundera på  :P ska vi kolla på handboll ?

oj den när texten blev faktiskt ganska meningslös enligt mej då, men du kanske tycker något annat ;) haha

jaja vi hörs lite senare ikväll när jag gör en ny uppdatering av min blogg!

så jag säger väl hej då, pussss
ps, jag bjuder er på en bild av min älsklingsjonna!


fest (söndag)


jag och emms på davids fest (inte samma david som vi va hos i fredags )
du är söt gumman!


en liten suddig bild på mej och anna, sötnos!
men det gör INGET!

fest (fredag)

en sen bild från festen hos david i fredags,
på bild har vi sötaste jonna som va riktigt dans sugen hela kvällen

den är lite mörk, men det kan vi nog leva med !

jag orkar fan inte..

jag är helt slut! har precis tillbringat 2,5 timmar i en varm simhall, hihi. har kollat på bella när hon simtränade med jonna! det va kul. och ja.. jag saknade det faktiskt en smula, men jag och jonna ska i alla fall dit och motionsimma på torsdag! alltid något.  haha.
har kollat lite tv nu, 2/5 man . haha är det bara jag som tycker att det är lite roligt ? :P har också ätit mat, fisk för att vara mer precis, inte min fovourit mat precis, men det dög!

har också matteprov i morgon, eller jag tror att jag får göra det i morgon eftersom jag var sjuk i torsdags när vi skulle ha det igentligen! så jag ska försöka plugga lite snart, men jag är så jävla trött på allt det här så jag fan inte om jag orkar. ska de vara såhär  varje dag, varje gång man ber om något. ni kna tjata och klaga hur mycket ni vill och när man sen säger okej , jag gör väl det då, när då passar fan inte det heller! hur fan ska dom ha det. nä visst man kan inte få eller ha allt. men hallå?! lite ska man väl för fan få endå. lite utrymme för att leva! ska det fortsätta såhär vet jag fan inte vad jag ska göra! jag orkar inte , jag ORKAR inte , fattar dom inte de!

nu har jag fått skriva av mig lite, men det är ingenting om vad jag egentligen vill få ur mej, men nu får det vara slut på alla tråkigheter, vad ska ni gott folk hitta på i kväll!

good morning sunshines

sitter hemma hos bella nu. har verkligen saknat dej gummsan! igår va jag i alla fall med bella och ninní. köpte pizza och lite så, lite senare på kvällen så drog jag bella fannie frida och jonna till astrid för hon skulle ha fest, men där va polisen så vi stod bara utanför tills dom bad oss att dra därifrån (polisen alltså) så anna följde med oss därifrån, jag bella och fannie körde i väg men dom andra cyklade och sen träffade vi lite längre bort men då slutade kvällen olyckligt för anna ! stackare! sen drog vi i alla fall till david som också hade fest ( det är ju studiedag i dag så därför va det så många som hade fest!) haha men vi stannade inte så länge där i alla fall inte jag bella och fannie för vi körde hem till bella och myste med film och gott , sen sov jag hos den sötnosen! <3

idag har vi bara chillat, duschat och lite så. och nu är emelie här också :) hihi.
sen ska jag hem och plugga lite matte, sen ska jag kolla på bellas träning :)

pussss

städning!

herre gud, mitt rum ser ut som ett bombnedslag , så jag började lite smått med att städa de, då jag hittade mitt "fixa-iordning-naglarna-sett" men jag saknar klistret till lösnaglarna , de är så irreterande. jag vet att jag har sett det någonstans.men jag kan inte komma på vart :s haha men det blir ett senare problem, kanske hittar de undertiden jag städar. jag har i alla fall röjt bland alla mina sminksaker, och ja de va en hel del saker som jag inte ens visste att jag ägde, och jag slängde typ dubbelt så mkt, :P men nu hittar jag i alla fall där!
men att städa är ju typ det tråkigaste som finns...right? ja eller nästan i alla fall! men det är kul sen när det är snyggt igen :D hihi

och påtal om något heelt annat så är jag jävligt sugen på godis, har inte ätit det på evigheter känns det som, eller jo det har jag i och för sig men jag har inte köpt något eget på evigheter:P och de är ju skillnad, eller hur ? haha :) lite i alla fall:P 

men nu ska jag ta en paus i mitt städande för jag har fått sån huvudvärk, haha börjar undra om de beror på att jag har vart sjuk eller om jag bara vill ha en orsak till att slippa städa så det kanske helt enkelt bara är inbillning:P haha
men ska i alla fall ta och ringa bella och fråga om hon ska med till jens och hämta min sjal och hennes...cykelhjelm, haha nej skojja bara hennes moppehjelm :Phihi , seriös mig humor är verkligen den sämsta idag, men det är bara för att jag är så otroligt trött!

nu får de va nog med bloggande för den här gången för jag har inget mer att skriva nu, men dagen är ju inte slut än så vem vet vad denna söndag har att bjuda på mer?!

pusss , nu ska jag ut i den mysiga höstvärmen, det är faktiskt jätte härligt väder ute trots att de snart är oktober, (HJÄLP! vad tiden går fort, det är nästan läskigt ju!

lördagens fest!

tänkte ta och berätta lite för er om gårdagens fest. jag gjorde mej iordning hemma hos mej, sen kom jonna och då var klockan halv 10 typ sen vid 10 så drog vi ut,(jag vet as sent) men skit samma. vi drog till pontus och han körde oss till jens där det skulle vara fest, men det vet jag inte om jag kan kalla det :P haha så pontus fick i alla fall komma och hämta oss ( han va verkligen jättesnäll:) men vi åkte i alla fall till daniel i södra näs, men vi fick inte komma in! för de va typ så mkt som hade gått sönder, så det blev lite bråk (inte med mej då ;) haha men då blev alla utslängda så vi började våran vandring till apelviken, men vi fick åka gratis taxi till john´s place , eller de va i samma hus typ, där va det i alla fall en rolig fest, och dansa det gjorde vi som bara den och det blev en del shots också ;) haha sen tog vi i alla fall taxi hem ( för om vi skulle gå så skulle vi typ inte vara framme än med tanke på hur vi mådde ;P ) jag var typ hemma vid halv 3 eller ngt, sen sov jag så sjukt skönt i min underbara säng, så blev as sur när klockan ringde på nio imorse, bara för att vi (jag jonna bella och pontus ) skulle kolla handboll i idrottshallen, men jag tryckte på den älskade snooze knappen lite för många gånger så jag fick skynda mej till pontus( han skulle köra :P ) men de blev bara han jag och jonna. men de va kul endå. för jag va så tröttt så jag kunde inte sluta skratta och så fick jag en as gammal låt på huvet, eller de inte ens en låt, typ två meningar , men de va tydligen as kul för jag kunde inte sluta skratta ;D haha
men nu är jag i alla fall hemma å de är så skönt att bara ligga och chilla i soffan och kolla på idol! men ska nog plugga lite matte sen, har typ glömt de mästa, och sen ska jag kanske vara med bella :)


ursäkta att bilden är lite suddig
!

saturday

jag och jonna vaknade hemma hos mej, gick upp vid 9 typ för vi skulle kolla på handboll i idrottshallen (damerna), men jag orkade inte gå upp så vi fick skynda oss till pontus som vi skulle åka med ,men han hade ju inte ens gått upp när vi kom dit så vi blev lite sena, menmen , dom spelade i alla fall bra tycker jag ;D hihi
sen stack jag och jonna hem till mej och käkade toast och jag drack varm choklad, mums! riktigt gått tycker inte ni det? ;)
sen skynade vi oss till pontus igen (haha låter som att vi typ skyndade oss hela dan, men nejnej!;) så åkte vi med han upp till göteborg och kollade handboll :) dom vann och va duktiga :D
och nu är jag hemma och i kväll blir det nog fest skulle jag tro, det är ju lördag, vad ska ni andra hitta på förrästen ?

kisses!


håkan hellström igår :)

shit va dålig uppdatering det har varit här det senaste dynget :S men här kommer i alla fall lite från gårdagen!
vi var ju på håkan hellström i gbg, det va riktigt roligt, gick gasten på liseberg också, fyfan va läskigt :P haha ja ni som har gått den innan vet ju hur den är , haha stackars pontus jag typ hängde på honom för ja va så rädd och anna skrek som en jävla gris hela tiden haha. men dom har i alla fall lyckars göra det sjukt verkligt där inne ! alltid något :P haha
sen när vi åkte hem så stannade vi på donken hur många gånger som helst :P haha sen sov jonna hos mig :) sammanfattning av kvällen, sjut kul :)

lite bilder, hihi!

anna jag och jonna inne ¨på liseberg!


provade kanin öron på en lisebergsshop!
på bild, jag anna jonna och frida :)



bebbar!


sen kom det en liten kille som ville vara med på bild, så söt!


håååååkan!



pontus visade hur stark han var med släggan ;)


vi hade en riktigt rolig bilfärdpå vägen hem !



pussssssssss


göteborgs outfit

känner att jag har lite panik nu. har inte den blekaste aning om vad jag ska ha på mej ikväll. Har funderat på den nya jackan, jeans och ett linne, men de kommer bli sjukt kallt med denjackan så jag får antagligen ta en annan tröja med mej, gud måste verklugen köpa en jacka :P lite tidigt att gå i vinterjackan nu så jag ska införsaffa mig en höstjacka :)

men så här funderar jag på att se ut i kväll, men jag är inte helt säker än,

 



  

skorna är från din sko och kostar 399 kr
väskan kommer från friis & co , 749 kr
linneet är från hm, 69 kr
armbandet kommer från USA och kostar ca 200 kr
jackan, ginatricot för 299 kr.



ny jacka

Boxern till tvn har på ngt vis gått sönder, eller den funkar i alla fall inte. så för tillfället så suger de att kolla på tv för de ända kanalerna vi har nu är dom som är gratis å de är 1,2,4,6 och barnkanalen, yippi, jätt kul. nu kollar jag ehrm på barnkanalen å de är riktigt tråkigt, det är typ sailer moon, (ni kanske känner igen de) för det gick i alla fall på tv när jag var liten! fast nu går det typ på ryska ?! haha :P  

Idag fick jag iaf pallra mig ner på stan , för jag skulle fan ha den där jackan nu. haha men i alla fall, dom hade fixat en till mej, från göteborg, men jag blev glad bara ja fick den tillslut :)

Nu blir de mat och göra sig lite i ordning för att jag SKA till götborg med min jävla förkylning och min onda hals vare sig jag får eller inte! haha

lite bilder på jackan jag köpte på ginatricot, 299 kr, kostar den!

  




fredagens outfit





  

tröja, carling
tjocktröja, svea
byxer, cheap monday
skor, wedins
sjal, hm


göteborg i kväll!

White chicks i går va riktigt rolig faktiskt, och ni som såg den kanske håller med om att dom som klädde ut sig till tjejer faktiskt bev riktift fula, men det gjorde bara att filmen blev ännu roligare! det är en film att rekomendera.                   

Ingen skola för mej idag heller :S  åh ja är trött på att gå hemma och inte göra ett piss. men jag mår i alla fall myclet bättre idag. Så jag ska med till göteborg i kväll, haha busigt! :P  Ska åka med min familj upp och sen åker vi med pontus hem. Men innan dess ska jag kurera mig lite,

Måste bara tillägga ett STORT grattis till Emelie som fyller år i dag , GRATTIS till henne :D



GRATTIS! <3

cosmopolitan

hejhej, sitter i soffan nu och kollar på white chicks, kul är den iaf :P
pratade med min moster innan och de va ganska bra nyheter, hon ska kanske kanske ner till göteborg då, men i helgen får vi veta om vi kan åka upp:) hoppashoppashoppas!

tittade runt lite på internet och hittade ett hett erbjudande på en premenation på tidningen cosmopolitan, nu får jag en tidning i brevlådan varje månad :) det gillas!



tråkigt att vara sjuk

nej nu blir jag riktigt trött på ginatricot. jag var där igår och hängde undan en tröja, och idag när jag va där med jonna så har dom inte kvar tröjan som jag hade hängt undan, så dom har antagligen sålt den till någon annan! så jävla dåligt!

just nu sitter jag och kollar på biljetter till stockholm. weey, har hittat en som blir jättebra, så jag ringde precis anna (min moster) som vi ska bo hos för att se om hon är hemma när jag och jonna planerar att komma :) hoppas verkligen att hon är de, för gud vad jag vill komma bort, jag är redan så sjuuukt skoltrött, och jag behöver verkligen komma bort och göra något annat. så en shopping vecka i stockholm tackar jag inte nej till precis! sak bli jättekul baby!!

nu kollar jag på tv , och ja de är precis typ vad jag har gjort hela dagen! börjar bli lite tråkigt i längden faktiskt, just nu blev det en halvtimme av vänner!
visst det är jätte skönt att vara hemma en dag och slippa skolan, men man blir fan trött på att inte göra något också. så de ska bli skönt i mon, då blir det göteborg med lite folk :) kul ska de bli:)
just nu sittter jag och äter frallor och dricker varm choklad, och de är bara sååå gott:)



kan tuvär inte bjuda på en bild på mej idag 
för jag är sleten och har inget smink så vi väntar med det tills imorgon!

pussar från julia

gratis makeup?

är du inte lite sugen på att få rabatt på kicks nu i höst! det är väl alltid kul att piffa upp med någon ny produkt!
bli då medlem på gratismakeup.se genom den här länken http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=102835
set är super enkelt, allt du behöver göra är att du blir medlem på länken här ovan och sen är det bara till att samla poäng, allt är helt gratis!

super enkelt, hoppas du börjar samla poäng redan idag!

sjuk..

det belev så att jag stannade hemma idag. har jätte ont i huvet och i halsen, så jag ska gå ner och gör mig något gått som jag kan äta, finns inte så mkt med tanke på halsen:S men jag får se vad jag kan hittta:P

så idag kommer min dag se ut såhär( eller i alla fall ngt liknande) äta, film, tv, ringa jonna, sova lite, är sjukt trött för jag har verkligen sovit riktigt dåligt i natt! helt sjukt. sen ska jag be linnea åka och köpa typ tidningar eller glass eller något som kan roa upp min dag! hihi , hoppas hon  är snäll och gör de! :)

jag hatar att jag är sjuk med tanke på att vi i mon ska till göteborg och kolla på håkan , haha ! men de ska bli kul, om man bara kunde bli lite frisk här!

men tjingeling badring, nu ska jag gör mej ngt ätbart!
haha , pusss

chooolad



mums, har gottat mig med den här koppen varm choklad med kanel i, och kollat på någon serie på tv.
sjukt gott, och de bästa av allt, de hjälper när man har ont i halsen, i alla fall för stunden! hihi
det är i alla fall bättre än inget!

det kanske inte blev dom bästa bilderna , men jag är trött och orkar inte fixa dom ngt ! haha

men sov så gott , vi hörs i morgon igen! pusssssss


what i did yesterday

jag satt här och kollade igenom min blogg lite granna och då kom jag på att jag faktiskt inte hade lagt ut något blogginlägg om vad jag gjorde igår, dåligt , iknow!
men det kommer här i stället, bättre sent än aldrig, haha .
jag gick ju hem från skolan och sov en stund, en ganska lång stund faktiskt, sen kollade jag lite tv, åt å lite så. sen hade pappa lagat min cykel, så jag kunde cykla (istället för att gå) ner till fannie, hihi. där va i alla fall hon jonna och anna, jag och jonna roade oss med att försöka flyga flygplan, och nej det gick inte så bra, men desstobättre gick det för anna och fannie, men dom måste ha tjuvövat ganska länge, haha
sen gick vi iaf ut en sväng och sen hade jag följe med sötisarna bella och frida som jag träffade på vägen hem, trevligt med sällskap, ohja!
sen kom jag hem och då sällskapade jag min familj med att kolla på en tv serie, maria wärn - främmande fågel tror jag att den heter, ;) den spelades in på Gotland under samma vecka som vi va där , så vi såg när dom spelade in lite, haha
häftigt ;P

sen idag efter håltimmen iskolan , så hade vi en lektion kvar - naturkunskap och de är typ samma som döden, eller nästa i alla fall , hihi , men jag och sara kollade i någon gratis tidning vi tog på ps och lyssna på musik, eller jag iaf ,för jag fattade inte va de va man skulle se i sterioluppen (?) eller va de nu va vi kollade i ;D haha
jag vet , de är bra att jag har koll (Y) snacka och skratta gjorde vi en massa också ;D

men nu har pappa precis vart snäll å satt upp en hylla på mitt rum, den har stått på golvet och bara väntat på att få hängas upp på väggen, jag vet inte hur länge :P men nu är den i alla fall uppe och jag blev skiit nöjd. hehe

nu ska jag gå ner och göra mej en stor kopp varm choklad, för jag fryser, är förkyld och har ont i halsen :(
inte roligt alls !

men nu blir de tv, ses i morgon bitti om det blir så att jag stannar hemma, borde absolut gå till skolan med tanke på att vi har matte prov , men man kan ju aldrig hjälpa att man är sjuk :P hihi annars hörs vi i morgon eftermiddag:)


Kisses from j

såhär såg jag ut igår

 

klassfoto today!

hej allihopa,
på håltimman i dag så drog jag, julia och sara ner på stan, hittade två tröjer på ginatricot som jag vill ha, den ena va den svarta som jag fick lämna tillbaka för de va hål i armen, men dom hade den nu, så jag tror jag ska köpa den :) hihi lycklig blev jag då, för jag gillade den riktigt mycket. och den andra va typ en party top:)
har också hittat en brun väska från nuknuk.se. som jag sååå ska köpa :)haha

tog klass foto + enskilda kort idag. jag hoppas iaf, att jag blir bra :S haha

ska plugga lite matemetik nu hade jag tänkt, har nämligen prov i morgon. det gillar vi inte :P

men vi hörs lite senare, pusshej



bjuder er på en bild på mej ;)


hello sunshine!

yes, sitter och kollar på oth , helt klart bäst!
har sovit i några timmar nu, sjukt skönt har det varit :) var verkligen super trött och jag mådde ju inte så bra, men jag gjorde en supergod pastasallad innan å då mådde jag lite bättre  , men jag har fortfarande lite ont i huvet, men de går säker över snart, man får ju hoppas i alla fall, haha.
ska ner och laga mat till min familj + jonna, men hon är typ min familj också ju, så i say my family, lax och pressad potatis ska de bli, hoppas dom gillar de, för jag tycker jag är jätte duktig som gör de (: tihi
nej men nu kom linneas kompis också, hon ska visst också ha mat :O haha typ öppet hus här idag då, haha mej nej då. men jag får allt laga mkt mat, hihi :P

sen ska jag kanske vara med jonna anna och fannie, najjsnajjs!


puss på dej hottie =)


mår dåligt..

hej , är hemm nu . borde kanske inte vara de, men jag mådde inte alls bra efter historia provet och vi skulle ändå ha lutz så jag gick hem 12.10. skönt men jag mår inte alls bra, ont i huvet och magen , usch! så nu ligger jag  i soffan och bara chillar. haha. men tider går verkligen fort, nu har jag snart vart hemma i en timme. :P
just de ja, vi hade hitstoria prov, och jag hoppas hoppas verkligen att de gick bra:) det va inte så svårt om man tänker efter men jag blandade ihop två saker , de vet jag och sen gick del B ganska dåligt, men jag vet inte , det återstår att se :P
sen engelska redovisningen kändes bra, haha inte bäst men bra!:)
nu ska jag gå ner och göra en pastasallad, riktigt gott , har vart sugen på de länge, så de passar ju bra att göra de nu :)

love from julia



natti natti

har precis läst igenom alla miljoner sidor om historian en gång till, hmm de blev nog den sista tror jag, drack i alla fall en stor kopp varm choklad till de, mums, du hör ju själv hur gott det låter ;) haha
men nu har jag krypit ner i min sköööna säng och ska snart sova, härligt, jag måste ju orka upp i morgon. hihi

det är inte klokt va snabbt hösten och mörkret kommer, det är redan mörkt när man går upp till skolan, det gör ju bara att det blir ännu svårare att gå upp, jag vill ha sommar nu ,

i morgon har ser mina planer ut såhär, men dom är preliminära eller va tusan man säger , haha anyway dom kan ändras, haha men jag ska till skolan , hem , plugga lite matte , laga mat och sen va med jonna om hon inte har några andra planer! hoppas inte det för ngon måste pigga upp min tråkiga tisdag, herregud det är inte ens tisdag än och jag säger redan att den är tråkig ;) haha men de är bara för att vi går 8.10-15.30 och vi har historia prov + att jag precis kom på att jag och bessi ska redovisa om vårat "summer camp" i engelska :P skiiit också , vi har lixom vart lite dåliga på det där med träning, hahah. bravo!

men nu ska jag sooova, hoppas du kommer sova lika bra som jag kommer :D nattinatti :)




min dag

efter det att jag slutade skolan vid halv tre så drog jag hem , väntade på att pappa skulle sluta jobba. sen åkte jag och linnea ner till banken och träffa honom där för vi skulle fixa något , hihi . sen gick i alla fall jag och linnea lite på stan och jag fick köpt mej ett linne :) sen gick vi i alla fall hem och tog lite kort, bland annat dom som jag har på min header, vad tycks? jag tycker i alla fall det blev bra :P
sen har jag ängnat större delen till att plugga historia men jag tycker fortfarande inte att det sitter speciellt bra, jaja jag blir nöjd bara jag får ett godkänt i morgon:)
just det ja jag tog en promenad med mammi innan också för jag blev bara tvungen att få lite luft,

i helhet så tycker jag att min dag har vart ganska okey om man bortser från allt plugg, men nu är de ju över så i mon ska jag hitta på något roligt :) weeeey och det är kul, haha vad annars? ;D

kisses and hugs /julia



dagens köp,
ett tub linne
hittade det på rean för 49 kr
på ginatricot

'(det är inte linnet som är smutsigt utan det satt något på linsen när jag tog kortet;) haha

såhär såg jag ut idag





linnet är från svea och kostar 375 kr
den gråa tröjan är också därifrån och kostar 750 kr
byxorna köpte jag på cheap monday för 400
skorna 399 kr från keds
sjalen 129 kr , hm
väskan 299 från wedins


PUSS

hej bloggen

har precis kommit hem från skolan. ja vad ska man säga om den här måndagen? den har  väl vart som dom flesta, det hände inget speciellt, haha
ska något att äta nu sen ska jag ner till stan och fixa en grej på banken med linnea, sen flir det fotografering och plugg.. gud va tråkigt.

ojdå det här blev ett kort och tråkigt inlägg , ganska meningslöst igentligen, menmen,

ska kila nu , pussssshej

Söndag kväll..

ligger här i min sköna säng och kollar på lite tv, hmm missförstå mej inte nu och tro att jag ligger i sängen och sover hela dagarna för de gör jag verkligen inte. har bara haft en så otroligt seg dag så jag har inte orkat göra något särskillt och jag tycker faktiskt att de har vart härligt. hoppas den ursäckten räcker. hihi

låg och funderade lite över hur jag skulle kunna pigga upp/förnya mitt rum lite,  i och för sig så gjorde jag om det ganska nyligen men det aldrig fel med lite uppdateringar, right? man måste förnya allting någon gång, annars blir det jätte tråkigt. jaja det tåls att fundera på idéen.  haha

ska snart krya ner i min super sköna säng och försöka sova lite men först ska jag kolla klart på lite tv eller så startar jag en film, får se hur de blir,  men gud det låter ju verkligen som att jag inte gör annat än att sover, mahaha

hoppas du har haft en bra dag ,
och jag säger väl godnatt här och nu då för jag tror nämligen inte att jag kommer in och bloggar mer ikväll,
utan jag spar mig till i morgon , så ta en titt då med

puss och godnatt kära läsare!

Väskor



                        749 kr                                                                       699 kr

har hittat dessa två snygga väskorna,

men behöver lite råd, vilken ska jag köpa tycker du ?


sjuk?

fortfarande trött och seg , men jag har gjort stora framsteg, haha jag har tagit mej upp ur sängen, duschat, tatt fram historia böckerna det är bättre än inget haha :Pmen  jag har så sjukt ont i magen , och så fort jag är upp och rör på mej så får jag ont i huvet :S det är inte bra. palla vara sjuk nu !
men min syster frågade just om jag ville kolla på the notbook med henne, och jatack!
även om jag inte orkar göra något speciellt så ska jag kolla film nu :)

och jag bjuder er allihopa på en sleeten bild på mej tooday!



men nu måste jag kila annars så startar hon filmen , hiihi

puss & kram

god morgon

heej,
jag vaknade precis , men jag är så ruskigt trött att jag inte har orkat lämna sängen än, hihi den är sjuukt skön så jag har inga större planer på att gå upp än på ett tag heller, kan va skönt att bara sova bort en dag också, de är ju ändå söndag och det händer inget speciellt vad jag vet.


har inget roligt att skriva nu , men jag återkommer lite senare när jag har vaknat

så jag säger väl godnatt igen då(?) haha


pussen


höööst

ja nu kan man inte säga annat än att hösten är här,
så man får väl säga välkommen då. hihi




slappis lördag

heeeeeeeej
sitter här hemma nu, nyss hem kommen från lanais fest, eller ja dom festade men jag och jonna chillade bara om man säger så. orkade inte festa i dag. men vi va ju där och festade i går och ja de värkar ju som att de måste ha vart väldigt trevligt att städa i morse, hrrm det lät inte som en fräch upplevelse så jag är glad att man slapp göra de iaf. hihi,  nu sjuukt trött så det ska bli en slappis kväll med film och så nu, kan ju va skönt det också.  är sjukt sleeten så jag orkar inte gör något speciellt denna kväll,
 
för övrigt idag så har jag också städat mitt rum , det är bland det tråkigaste som finns, fast det går ganska snabbt om man inte gör massa annat samtidigt, som typ.. datan , hihi
nu ska jag kolla klart på lite olika shoppingsidor, finns så mycker snyggt man vill ha, har hittat lite jag ska köpa när jag åker till stockholm på höstlovet! det är inte klokt va tiden går fort det är bara typ 4 veckor kvar tills det är höstlov. och om det fortsätter i den här takten så kan vi snart ligga på stranden och schteka, och vi bara gillar det

men nej nu ska jag ner och hämta lite efterätt som mamma har gjort, mums ! sen blir det a walk o remember

pussss,


movies



jag va på stan i dag med syster en liten stund, skulle reklamera två tröjer men det gick inge vidare, eller jo jag fick till baka pengar från linnet och så fick jag behålla det så nu kan jag bara sy fast det som hade lossnat, och sen fick jag pengarna tillbaka på tröjan/jackan, men jag hade velat haft en ny för jag gillade verkligen den :/ så nu får jag spana efter en sån i någon annan stad, hoppas det gå bra! men vi köpte i alla fall dom här filmer som sägs vara väldigt bra, eller jag har sett a walk to remember och sen är sjukt bra. så dom ska jag och jonna kolla på men först ska vi ner till kvantum och köpa något gott att mummsa på ,

ha det bra allesammas!


ghd IV Pink Styler 08



har spanat in den är guldgrejen, den sägs vara jätte bra , tror jag ska införskaffa en sådan
den kostar 1999 kr på eleven.se.


lite bilder

l         
(klicka på bilderna för att se dom större;)

lite egobilder från festen igår, partybilderna kommer lite senare,

ska ut en stund och promenera med jonnis och sen ikväll ska vi se på film,
konsten på speglen är mitt och annas bus;D haha


bloggar mer senare, pusss


lördag

god morgon allesammans , eller ska man kanske säga god middag? haha
jag har i alla fall precis vaknat och jag mår väl sådär om jag ska vara ärlig. ska snart göra mej några mackor och oboy, det är den bästa drycken mot bakfylla ska jag tala om , eller jag tycker det i alla fall!
igår , ja vad ska man säga(?) började lite smått hemma hos anna med henne frida och astrid, jonna kom också en stund sen drog hon igen , men sen drog vi i alla fall till viktor, och någon gång(ingen aning om vad klockan var) så gick jag och mötte jonna men jag tappade bort mej och satt där helt själv i en busskur och kände inte igen mej , men som tur var så hittade hon mej sen så jag slapp sitta där så länge (A) sen drog vi i alla fall hem till viktor igen och det va riktigt roligt i början, men sen fick jag nog och gick hem från breared till stan , fy helvet va långt det va , och det gjorde ju inte saken bättre att jag gick genom skogen , läskigt , tur att man hade druckit annars hade jag dött av skräck...
jag kunde inte gå speciellt bra så jag ramlade och mitt knä är helt blått, eller typ lila...:S

nu ska jag piggna till en aning och fixa mitt ansikte, det ser läskigt ut för jag orkade inte ta bort sminket igår, haha lat!
sen ska jag ner på stan med min kära syster för jag ska reklamera två tröjer från ginatricot, dåligt tycker jag , hoppas jag får nya eller pengarna tillbaka !

nu blir det frulle! kisses

fiiiiiiiesta (D)

hejsan hoppsan!
sitter hemma i soffan nu och kollar på oth, det är bara så bäst ! och inte nog med det, det är fredag också och det betyder helg ! och jag bara älskar det.

efter att jag kollat klart på one tree hill så ska jag duscha och göra mej lite smått i ordning , sen bär det av till annapanna på lite förfest och sen vidara till viktor som har feeest!! hmm , men va tusan ska jag ha på mej (?)
och jag som trodde att jag skulle ta det lungt en enda dag, hade tydligen fel om det! menmen vila kan man göra när man blir gammal, right? eller nått sånt. haha
men innan de roliga börjar måste jag ta itu med några saker , och det är inte så farligt som det låter bara jobbigt !

men ojoj nu måste jag misann skunda mej för jag fick precis veta att jag ska vara hos anna vid halv sju, så jag måste dra,

 

SKÅÅL, kisses

datakunskap

tjoooohoo allihopa!
sitter och har datakunskap nu , och ja de suger!
det är riktigt tråkigt ;) men jag och sara ska ha vårat rullstolsrace sen för att få tiden att gå lite snabbare,
sen ska vi i alla fall ha en halv timme engelska , och det är väl onödigt om något, man hinner ju inte göra något!

men aja thats life. ikväll blir det i alla fall en lugn kväll, kan vara skönt det också

ha det bäst , pusssssssssss

torsdag

hej alla ni som läser min blogg!
kom nyss hem från skolan, slutade klcokan 2 för jag ahde som tur var ingen datakunskap nu, har vart superduper trött hela dagen och ville absolut inte gå upp ur sängen i morse, USCH! kommer inte ihåg när vigick och la oss (jag sov hos jonna!) men vi kollade iaf på film med henke chrille och pontus, sen skulle vi promenera med hennes hund mitt i natten , haha
vi hade i alla fall den här svenska redovisningen idag , och ja vad ska jag säga om den , hmmm. de gick inte alls bra. jag va skit nervös för jag hatar att stå upp och prata inför folk, inte min grej det där. men men jag får vänja mej vid det för det va ju inte sista gången jag gjorde det!
nu ska fixa något gott att äta,
så ha de bra allesammans!
pusspuss

ojojojoj jag glömde nästan, jonna va inte och tjuvskev lite på min blogg i går,
du är sötast gumman , och bäst !
älskar dej <3

Julia baby!<3

hej allesammans , vill bara påminna er om att jag älskar julia linnéa eva bengtsson så oerhört mkt, vad hade jag gjort utan dig hjärtat? 

älskar dig så att hjärtat slår dubbelt. u are the one 4 me


/ din Jonna Eriksson

dagens outfit


jag hade inte så mycket att gör så jag bestämde mig för att lägga upp en bild på dagens outfit,
byxerna är i alla fall ifrån ginatricot och tröjan är från carlings
så nu vet ni det allihopa ,  varesig ni vill eller ej ;)

för övrigt har det inte hänt så mycket intressant, jag orkade inte göra svenskan innan som jag var tvungen att göra, eller jo jag började men jag blev inte klar så jag måste la ta itu med det också ... TRÅK
men jag såg i alla fall lite ont tree hill och det är najs till tuusen , trallallala!

puss på dej!

julia


sis


me and sister < 3

onsdag

sov hos jonna inatt , kul som alltid. vi va i alla fall ute och gick med hennes hund igår innan vi skulle sova. sen sov jag sjukt skönt i natt så jag ville inte gå til skolan över huvud taget idag. men jag fick allt pallra mej dit etfter att ha försåvit mej (ooops*) så jag missade datakunskapen men det är ett onödigt ämne ändå så det spelar ingen roll, det ända jag missade va "rullstols" race med sara. och jag höll på att komma försent till engelskan också så jag fick verkligen skynda mig till skola men jag va i alla fall i skolan 09.45-12.50. åh fyfan va skön dag de va trots att våran samhällskunskapslärare aldrig kan sluta prata, det bara går inte. han pratar om allt mellan himel och jord sen om det har med skolan att göra spelar ingen roll. men tack vare att det finns så mycket bra musik överlevde jag ytterligare 80 minuter samhällskunskap!

nu har jag i alla fall tvingat mej själv till att gå ner och göra lite svenska för vi ska ha fucking redovisning om argumentation i morgon, och det kan ju vara bra att ha börjat innan .. ska i alla fall debattera om högre studiebedrag och det är ju aldrig fel.

sen blir det mer oth, det är fan bäst . och sen ska jag vara med bästa jonna och ska sova där i natt med eftersom jag bor där hela veckan ! härligt , puss


baby

´
girl  , nobody make me smile like you


tisdag

baby , i´ll miss you more than you know

den absolut tråkigaste dagen på hela veckan är snart slut! bara massa tråkiga ämnen hela tiden och så slutade vi halv 4, that sucks. men jag och sara kom iaf på ett ämne vi kunde ha i svenskan så nu kna vi i alla fall börja jobba till redovisningen på torsdag!  ..
jaja , kollade på oth när jag kom hem också, gud va bra de är! pusspåde.
nu ska jag chilla lite med film, sen får ja se vad som händer, love ya!


lära känna dag med 08SPA

hade en liten sovmorgon till halv nio , riktigt härligt även om det bara var en halvtimme. men vi hade i alla svenska (har redan hunnit få mitt första ig i svenska, lutz är dum i huvet!), naturkunskap och spanska innan 07SPA skulle ta med oss på nollning/lära känna dag. jag julia och sara prmenerade lite på stan innan vi samlades vid simstadion.
vi fick göra olika stationer i grupper. vi skulle dels göra hinderbana, klädsträcket , doppa huvet i vatten och mjöl m.m. det va helt okey ändå!
 
nu sitter jag och kollar på oth , det ärGULD ,

puss bitches!

måndag


visa ditt intresse eller tappa mitt,


lördag

vaknade upp hemma hos jonna där hon jag anna frida och chrille hade sovit! mådde inte allra bäst efter en riktigt rolig fest hos jonna dagen innan, menmen sånt är livet. jag stack i alla falla hem strax efter att vi hade vaknat, sov lite till och duschade, sen lagade jag pizza med mina kära syskon. sen bar det av hem till jonna igen, tittade lite på tv och bella och petra tittade förbi en stund också, mys! sen blev det i alla fall till att snabbt göra sig i ordning för vi skulle ut till björn i trönninge. jag , jonna och frida var slappisklädda i mjukisbrallor men det funkar det också! sen kom vi som åkte med pontus först ut eftersom vissa inte kunde hitta gaspedalen "klockren!" men iaf , vi stannade inte där speciellt länge för dom ville in till krogen , men jag och frida gick hem till jonna och kollade på alpha dog medans jonna och anna följde med ner till stan , men de lockade mer med soffan och film! men vi somnade dock ganska snabbt !
   sen när vi vaknade i morse vid ett halv två och gjorde pannkakor och kollade på tio orsaker att hata dej! sen drog jag hem och åt och duschade. ikväll blir de film eller en slapp hemmakväll , PUSS

Välkommen till min nya blogg!

yey , nu ska jag börja blogga!

RSS 2.0