shoppat

Hejsan!

Två timmar och lite till satt vi på blådörren idag! kyckling baugette blev det tillslut vi bestämde oss för! för smaskigt det alltså ;D Så stan han stänga innan vi var klara, så ingen shopping idag inte! Men det var mysigt endå! Tack tjejer! Nu håller jag på att fixa lite med kvällens planer, lutar mot fest! :)

SSåg också att min ´kamera håller på att dö, så jag fick skynda mig att fota så bilderna är inte dom bästa så att säga ;D hehe! Men dom kommer i alla fall nu



Väskan är från MQ och kostar 399:- super billigt för en väska! älskar insidan också, mums!
sen så är den lite större så det rymmer mycket :D

Dessa skorna från H&M 98 riksdalen! ni är nu mina! :)
superdupersöta till sommaren :D

Brunch på stan!

Har fixat i ordning mina naglar nu, snyggt! Äntligen har jag naglar jag inte behöver skämmas över! Hah! Har även hunnit duacha i allt städande, men nu blir det snart stan, ska kanske köpa ett par armband från bikbok! men annars blir det bara mat med charlotte och Sara! Härligt! Men först måste jag hitta ett par byxer att ha på mig, så kul är det inte att gå med rumpan bar på stan! Vi hörs när jag är hemma med bilder, Later!




Hej igen!

Hej på er!

Jag han aldrig uppdatera här igår! Det började med att jag åkte ner till stan efter skolan med Carro, Elin, Julia och Sara! Vi åt på blådörren, deras kyckling baugette tar banne mej priset!! Efter det gick jag och Carro ocg även elin en stund på stan, sen mötte vi upp Malin på kvantum så handlade vi allt man kan tänka sig till Tacos! Sen bar det av hem till Malin, Jonna och Charlotte kom också! Så åt vi gottgottt och snacka i timmar, sen bar det av hemmåt cahrlottes place, gjorde inget speciellt där! Men jag hade i alla fall en trevlig kväll med brudarna!! :) Kvällen avslutades ganska tidigt., skulle upp tidigt och jobba idag! Men nu är jag även hemma från det! Nu ska jag dessvärre börja med städningen av mitt rum, sen ska jag, Sara och kanske någon mer ner på stan och käka, sen ikväll får vi se vad som händer men hon skja sova hos mig i alla fall! Trevlans!

Måste visa er min shopping i går sen! Bästa köpet på länge! jag r tokig i väskor. Gooosh!

Men vi hörs lite senare, nu blir det städ! Hallelujah!

Puh, nu har man svettats!

Jaja, diskmaskinen var tömd nu också då ja! Hah, dagens goda gärning typ! Nej men Core30 med Carlotte var rikitgt roligt tycker jag! Kändes riktigt härligt att svettas lite! Magen fick allt kämpa! Har ni testat det förut? Core alltså?

Till min fasa är eh stängt för ombyggnad nu, så jag kan inte fika där på evigheter känns det som, Charlotte fick mig att bli riktigt nyfiken på att smaka Chai! Det ska jag göra så fort dom öppnar ingen! Något att längta efter! Något jag inte längtar till är engelska saken jag måste skriva! Ska skriva en ressencion om en bok! Yess, Gudarna kan nog höra mitt glädjetjut ända upp till himmlen, Heh!

Men nu ska jag, jag måste ta itn med engelskan! Imorgon kommer studiebidraget också, och dessutom är det fredag! Så det får bli en tripp ner till stan och se om man kraan fårfynda vilket inte blir så svårt att göra, och jag och Charlotte som har blivit riktiga tränings freek kanske ska ta ett pass också, sen blir det nog party, men nej engelska va det ja! Ciaao!


Ful bild på mig, men fotogallleriet har inget bättre att erbjuda, sorry!

Nu blir det Core

Nu har jag nästan svarat på alla kommentarer och nu lovar jag att jag sak ta mig i kragen och svar på alla som trillar in! heh! nej men ärligt det är svinroligt att ni kommenterar, och jag blir så himla roligt för alla som kommenterar att jag har fint hår, det uppskattats verkligen! Tack!

Men nu måste jag skutta ivår och leta efter mina tränings kläder, känns som evighetersen jag tränade sist! och vart har jag mitt kort?, wooopps, ska till friskvågon och köra ett corepass med Charlotte! Har ni kört det någon gång ?Hörs när jag är hemma igen! Puss påer! :)

Ge-kås

Puuh, det blev stan idag med! Skulle göra ett ärende på banken med mera! Åkte ner med syster en sväng, fick dom inget köpt! Men jag hittade mina prefekta drömskor, på rean dessutom, dom skrev Julia köp mig typ! Fast pumpsen kostade 450 kr, på reans, och därmed spräckte dom min budget, damn! Eller jo, jag köpte visst något idag ju! Hittade Gossip girl boken på bokrean, så den gick bli min, och så köpte vi frallor till familjen! Snäll jag var i dag då! heh

Jag var nästan säker på att jag skulle få ig på mitt matteprov, för alla snackade om att läraren hade rättat konstigt å så, men idag när jag fick se det så visade det sig att jag hade fler vg poäng än vad man behövde men hade klantat till dey på g frågorna så jag fick hoppa upp en grupp (till en bättre då alltså, heh!)  och det ska nog funka kanon! hah! Roligt i alla fall när något sånt händer! Sen hoppas jag också att det gick bra med samhällskunskapen jag hade i morse! Håller tummarna för det!

Nehepp, jag ska kolla tv nu, kanske plugga lite och sen halv sex ska jag möta upp charlotte och så ska vi träna core! Jobbigt, heh! Ciaaao


detta plus sockar och lite annat köpte jag på gekås när jag var där här om dagen! puss

Standag!

Döda mig! Jag vet att jag är lat, men sorry gays, jag orkar inte ta itu med alla mängder av kommentarer, känner att jag ligger lite efter, men jag lovar!! att jag gör det i mon!

Aja, va på stan en sväng med Jonna och Carro, dom åt, och jag kollade på, hur kul kan det ha vart? haha! men jag gjorde ju det innan idag , när jag var på stan med Julia! Vilket stads rännande det har varit idag! ha!

Något annat roligt idag är att jag ska boka tågbiljetten till S!ESTAN ikväll när pappsen kommer hem! Hur kul ska inte dte bli att åka på en festival i slutet av maj, med 4 helt underbara tjejer! + att tågbiljetten var svinbillig nu också! någon av er som ska dit?

Mamma har vart så gullig att tvätta mina skor också, Jonnas kommentar av att mina vita tygskor såg gröna ut, hehe(Tack för den) så insåg jag att dom behös tvätta! Så dom rullar runt runt i tvättmaskinen nu! Någon som har tvättat sina skor så förr? jag är fortfarande skeptisk till det hela! Får se hur dom klarar det sen!

PUsssbabes!

cp-handen där ja!

På stan med Julia!

Hej på er!

Kände min lite bättre idag så jag pallarade mig iväg till skolan , vi hade ju ändå bara två lektioner!  underbart! Efter det så drog jag ner på stan med Julia! Myspys var det! Kollade runt lite i affärerna! Jag hittade två par solglasögon(bäst att vara ute itid! ) och hårspännen! Sen skulle vi såklart fika också! Vi övervägde många ställen men till slut hamnade vi på Vera´s som är billigt och mysigt, då räknade vi ut att vi kunde ju slå till med både macka och kladdkaka! hehe! Fast det fanns bara en kladdkakebit, osis! men vi delade på den och en kärleksmums! mums!
Samtidigt pluggade vi älskade samhällskunskap! Gick riktigt bra! Klok på skiten blev jag också! Känndes bra att ha någon att resonera med! Tror nog att det kommer gå bra i morgon på provet trots allt! Nu ska jag bara plugga på lite olika begrepp inom median! Sen sitter det nog!

Åh, fick just ett sms av saknade Jonna! Har inte träffat tjejen på länge! syns för hon 'är bäst! Så jag ska hänga med henne och Carro ner på stan! hihi. Fast mina pengar är slut så jag får fönstershoppa! aja,
nu ska jag ringa och kolla vad som har hänt med min lön, Ciaao!


Fick inte av lappaen på de rosa! heh!
Men dom rosa är ialla fall större än de vita!
Från Gina och kostar 59 kr styck!


Och håspännen med blomma på från H&M 29.50!
jag köpte rosa och julia svarta så skulle vi byta, en var! Men det
glömde vi, så får ta det i mon ;D heh

Stupid post

Hej bloggen!
Jag är riktigt irriterad nu! Skulle sätta mig och plugga samhälsskunskap så trillade mina ögon till posthögen, och vad hittar jag då , jo ett brev! jag som aldrig frå post typ. Fast den här posten gjorde mid deppdepp! Det stod att dom beklagade så himla mycket blablabla på att min klocka som jag beställde för läängesen är slut! Bullshit! Tänker aldrig mer handla där igen! Så nu måste jag ner på stan och hitta en klocka ist, så förargligt!

Jag kan hur som helst inte plugga nu när jag är irriterar, behöver inte ens försöka, jag blir ju arg för ingenting nu! Till råga på allt så är min förkylning inte bättre nu heller! Men jag ska till skolan i morgon iaf!

Men nu ska jag slösurfa lite, läsa lite bloggar och så! Och sen om två veckor ska jag och bästaJonna ut på äventyr, återkommer om den punkten när jag vet mer! Ciaao
______________________________________________________________________________________
Roligt! jag är med i en tävling hos dessa! Kolla även in deras gulliga blogg! Men om ni vill göra lilla sjuka mig glad, så gå in och rösta på mig som veckans blogg HÄR! Hade varit himla roligt, och vem vet du kanske blir veckans blogg hos dom nästa vecka!

Ha det bäst, och släng in en röst! Det gör ni genom att kommentera inlägger som jag länkade till och skriv att ni röstar på mig(ni skiver min bloggadress eller mitt nummer som dom har gett mig, nr 5!)
! Pusssötnosar!


Kolla in mina ben så ser ni hur smutsig min spegel är, eller var, för jag har putsar dom nu, så nu blänker det om dom! hehe


Rösta på mig som veckans blogg!!

Roligt! jag är med i en tävling hos dessa! Kolla även in deras gulliga blogg! Men om ni vill göra lilla sjuka mig glad, så gå in och rösta på mig som veckans blogg HÄR! Hade varit himla roligt, och vem vet du kanske blir veckans blogg hos dom nästa vecka!

Ha det bäst, och släng in en röst! Det gör ni genom att kommentera inlägger som jag länkade till och skriv att ni röstar på mig(ni skiver min bloggadress eller mitt nummer som dom har gett mig, nr 5!)
! Pusssötnosar!

P U S S

Godmorgon!

Man kan ju fråga sig vad jag gör uppe vid den här tiden med tanke på att jag inte är i skolan, jag hatar att vara sjuk! Men jag kan inte sova! Förargligt är det, jag känner mig hur trött som helst, men jag kan inte koppla av när jag nu har chansen att sova hela dagen om jag så vill! suck... Så just nu är det ända jag funderar på om jag ska starta twilight filmen på rummet eller om jag ska förflytta mig till tvrummet... hmm. dagens i-lands problem skulle jag tro! Men jag är i alla fall glad för min syster lånade hem den av en kompis, så nu kan jag glutta på den!

Sen har jag något fel på min blogg också, har ni andra det också? Jag kan inte svara på några kommentarer pga det, och sen vet jag inte om det går att publicera detta inlägget heller, men det märker ni ju!

Hur som helst så hoppas jag att problemet löser sig, för nu ska jag tilla på Edward och Bella, tjohoo!
Kisses and Hugs!

090223

Puhh,  gick till skolan tjugo i tio idag! hade nk i en timme sen lunch och där tog det stopp! Hej sängen ville jag skrika, men det gjorde jag ju förståss inte, men jag åkte hem, somnade och nu sitter jag här och det ända jag hör är mitt dunkande huvud! Suck.... Något annat som klagar är min mage, den är vrålhungrig! Måste ner och laga mat. det blir mumsmums pasta sallad! Jag är kingen på det! hehe!

Aja, trots min huvudvärk och min förkylning ska jag jobba två timmar sen, jag ska nog stå ut! Efter det blir 90210, yess!

Hur kan det vara så att när man väl måste ligga till sängs så vill man inte, men när man inte kan så är det typ det ända man vill ?! konstigt, men nu är det slut på det, ska styra in mina steg mot köker! Ciaoo!


jag för en stund sen!
Det blev en gosgos tröja från H&M idag, passade till min förkylning tyckte jag =)

hej förkylning!

ÅH... jävla förkylning, så himla typiskt! Ska man behöva gå runt och snora och ha huvudvärk i flera veckor nu? Hopplöst är det!
Aja.. kände att det gick bli en lugn kväll i kväll! Kollade på nyklen till frihet, se den. sjukt bra! Om man gillar fängelse filmer, typ prison break! Och självfallet popcorn till det! Att poppad majs kan va så gott? Helt sjukt! Men även om jag är sjuk nu, så ska jag pallra iväg mig till skolan! Stolt, vad har hänt? Gjorde det friska luften något med mig? För jag skulle vilja minnas att såfort jag har känt mig lite krasslig så hhar jag stannat hemma, basta! Men nix. hej skola i morgon!

Men jag får väl ta coh krypa till kojs nu, sovmorgon i mon också, skönt, kan nog behöva det, sömn sägs ju hjälpa! Upp till bevis!

Kisses and goodnight, CIAO!

Nytt från H&M

Nu har jag hunnit duscha och i alla fall bära upp väskan som ska packas upp på mitt rum! Ett steg längre iaf...

Igår lämnade vi ju Vemdalen som har sjukt mycket snö! Och så när man kommer hem kl 02.00 så ser man att det är snö här också! Så himla tråkigt, varberg har lyckats komma undan det här med snö hela sesongen man vill att den ska komma, så kommer den nu + att samtidigt regnar det så det ser mer ut som att man bor i en grå sörja, härligt ,Tack vädergudarna!

Men så viskade en fågel i mitt öra att jag inte har visat er det som kommed posten från H&M katalogen innan jag åkte! Allt har inte hunnit komma än, det skullle komma ngn gång i mars tror jag..


Min underbara bikini kom, runt 250 gick den på!

en söt blomma, både hårspänne och brosh, 49.50 tror jag!

brun t-tröja 149:-

rosa ros linne 79.50

Visar resten när jag har fått det!

Hemma!

Hej, nu är jag hemma igen!

Inatt kom vi hem! En jobbig bilresa i snöstorm tog 12 timmar, usch! Så idag tänkte jag att jag skulle sova ut, men det gick inge vidare, nu kvart i 11 så ska jag äta frukost!

Aja, min vecka, den har varit fantastisk, helt underbart har det varit! Har bloggat under hela veckan, men har inte kunnat publicera det, så det kommer lite senare! Så det är klart att ni sak få se bilder och vi har gjort en film också! Men först måste jag ta i tur med den stora väskan, och duscha!

VEMDALEN 2009, var guldGULD vare!

Men en bild på mig och min moster när vi åkte galen madrass i en pulkabacka! Kul var det!


Puss sålänge!

Ajöken!

Hej gott folk!

Han sätta mig vid datan en snabbis, åker ju till Vemdalen idag! Eller rättare sagt till gävle, ska ta ett stopp där hos mormor och morfar så fortsätter vi våran färd i morgon! Det ligger ju ändå på vägen så det ska bli roliga att träffa dom + kusinerna och moster m.m!

Idag hade vi två lektioner som endast bestog av en tävling, på historian handlade det såklart om historia och på nk om natukkunskap! Men vårat lag förlorade på utslagsfrågan, om hur mycket segel det fanns med på vasabåten?! vilken fråga.. så vi kom två men fick ett tröst pros, en tom och jerry påse (A) nu vet ni i alla fall att det fanns 1200 kubikmeter! haha

Men nu sak jag snart hoppa in i bilen och påbörja resan! hoppas min svanskota överlever! Kommer blogga framtills i morgon! men idag blir det inget mer tror jag eftersom det tar väldigt lång tid att åka! Men i mogon hörs vi! Ciaaaaaooo


BYEEBYEE!!

Grattis syster

förllåt för den dåliga uppdateringen hörrni!

Jag har vart så jäkla upptagen i dag!  Direkt efter skolan, som slutade med en ganska rolig mattelektion så åkte jag, julia, sara och emelie ner på stan, emelie hade några ärenden och så, så jag julia och sara gick på stan, och sen åt vi tacco tallrik på herberts? ah, gott var det i alla fall! sen blev det hem , syster fyller 15 år idag, men hon kommer ändå vara en lite skit för mig! haha. Men det blev god mat och glass och varma bär! Yes, nu vill jag också fylla år och då massa fina presenter! Fick också fara till pappas jobb för att skriva ut individuella valen till tvåan, har nu (tillslut) bestämt mig för ungt företagande på 150p och jag har valt att hoppa på en snabb kurs i matte (hjälp mig!!)  så jag ska läsa matte C i tvåan (hjälp mig igen!!) men ah, får se om jag klarar det, tveksamt, men vet vet, det kanske finne ett oupptäckt snille i mig ändå(?!) hehe

Nu har jag också skrivit en engslska recention, 521 ord blev det! vad har hänt man fick ha typ 300-400 ord, det bara lossna typ och vipps så hade jag en sida skriven! Ska inte klaga på det, det är ju bara bra!

Börjar också halv tolv i dag! Trodde inte det om den läraren men han ställd in sin lektion, och sen har vi ingen engelska på eftermiddagen heller, så slutar klockan 2 typ!  U N D E R B A R T!! sen drar jag till fjällen juuuee! !


Bild från i sommras!
Grattis!

Kinderchoklad?

Först ut på dagen var ett matte prov! Svårt var det tyckte jag , men jag hoppas det gick bra! Jag har ingen aning om hur det gick men hoppas kan jag ju i alla fall göra! Men jag fick ingen sovmorgon, men jag slutade tip i ett, bättre ön inget!

Nu har jag kollat på ett AA avsnitt, det är helt okej, trots att det egentligen är ganska dåligt, och åt kinderägg cholklad? Har ni smakat på de? det är typ det godaste som finns!!

Anywaym, är nöjd med mitt plugg upplägg denna veckan! Har avklarat en inlämning i engelska och ett matte prov! Och lvar har jag en reklamanalys i samhällskunskap tills i morgon och en till engelska inlämning tills på fredag! Ska ta och skriva engelskan nu, så är den ur världen också! Det kommer bli lite knaper uppdatering från min sida ikväll! Ska till sjukgymnasten om en timme och efter det så ska jag, mamma och Linnea (syster) åka till geekås! Har lite saker jag måste köpa ! Så vi hörs ikväll med andra ord, för nu säger jag Hello English....


Puss, och jag är trött på vinterjacka!!


Yeey

Världens längsta skoldag idag, yesss eller inte! Kom hem vid halv 5 idag! Men bara för att jag Malin och Charlotte var så nedrans duktiga och stannade kvar och pluggade till ett matteprov a la grande i morgon! Usch! Formler hir och ekvationer dit, tröttnar dom aldrig?

Äh, hade planerat att träna i dag, men jag har tappat suget. men det är la så det brukar vara så blir det ändå så bra när man väl är där! Jag måste nog pallra mig dit i alla fall! Ska nog ta och införskaffa mig lite nya träningskläder! Ah, så får det bli, alltid kul att träna vacker, eller ah vacker är man kanske inte , men ah ni fattar! Men jag får ta det en annan dag!

Nu blir det lite bloggläsning, senare ska jag som sagt plugga och träna! Ciao babes!


Yeey

Väskor, i love them!

Hej darlings!

Har vart och tränat barnen nu! Kul, och Bella var med, alltid trevligare då! Men nu är jag hemma, har precis ätit och skrivit klart min engelska inlämning tills i morgon, s k ö n t! För nu ska jag kolla på 90210, det var ju inget förra veckan så jag får glutta nu ist!

ska även visa er min shopping nu innan jag sjunker ner i soffan för kvällen! Men jag måste hinna duscha nu också, ojdå. tio minuter till start, jag får nog ta det efteråt istället!

aja, ha det bra cupcake! Ciao


Kuvertväska från H&M 149:-



Blommig väska från Gina Tricot 249:-

Så, dagens shoppande blev bara väskor, and i´m in love in them both! don´t you?

Dagens

Puh.. vilken jobbig dag, har för det mästa sprungit på stan känns det som! Men jag ska inte klaga på det!
Hade två lektioner i skolan idag, sen blev det stan , köpte mig en väska! Ka man ha för många sånna? Nej.. jag tror nog inte det va?

Jag gick i allfall in på kvantum och köpte nybakta frallor, jag tog dom direkt från plåten! haha! smarrigt värre!

Men det är i alla fall väldigt skönt att det är lov om en vecka! eller jag åker på skidsemester redan på fredag! När har ni lov darlings?

Dagens outfit kommer här!!


Jeans; CH
Tröja; Indiska
Sjal; Indiska
Smycken; H&M och glitter
+ en fläta i luggen jag lcykades få till i morse!

Ser ni vad jag skriver?

Hemmma..
Är nu hemma i Varberg igen! Hade gärna stannat, nu börjar vardagen igen!! Men jag har i alla fall haft jävligt skoj och det är väl huvudsaken! Åker hur som helst till Vemdalen på fredag, Toppen!

Känner mig lite inaktiv här på bloggen, sorry! Har väldigt många kommentarer som väntar på svar! Men i helgen har jag bara inte hunnit med det och nu sk ajag snart äta, men ikväll kanske! Måste också ta itu med mitt rum, ser ut som gasaremsar at the moment! Yes that´s true! Eller rikitgt så illa är det kanske inte, men näst intill! ;P

En fråga bara, hur många av er läsare ser inte hela inlägget jag publicerar i eran data pga, reklamen jag har till vänster? För jag kollade på en data skärm med 14,5" och där ser man inte hela texten, så jag undrar hur många är det som inte ser allt jag skriver??

CIAO

i skåååne!

Hej!

Jag är som jag har nämt tidigare i skåne nu! Och jag passar världens sötaste trillingar, och jag har haft fullt upp så därför har jag inte bloggat igår och inte förän nu! men det är grymt mysigt att vara här, Vi gick ner till stranden och hälsade på havet haha, för en liten stund sen och nu ska vi ta och laga lite mat, ska passa dom ikväll!! KUL!!

Men nu ska vi laga kyckling gryta, mums! sen ska vi pussla, så jag har fullt upp, men vi hörs!
Ciaao!

EH is the shit!

Puhh.. Har vart och svettats en timme på gymmet, skönt! Fast det känns såklart i kroppen!
När jag cyklade hem därifrån så fick jag för mig att jag skulle in på biblioteket och låna en bok så jag har någor att göra i mon när jag ska åka tåg! (har jag sagt att jag åker till skåne i mon? om inte, så vet ni det nu) Men det blev i alla fall en bok! Så nu har jag något att göra! Har redan nu bestämt att jag ska gå in på EH och köpa med mig något gått, typ frapin, choklad eller chailatte ! Något ska det bli i alla fall! Mums!

Vad har ni gjort idag då? Jag hade förästen spanska prov idag! Och det gick till min förvåning .... BRA! Skit bra känns det! Fast sen har jag lärt mig att man inte alltid känner rätt, men jag hoppas verkligen att det gick bra! Hade vart så kul!

Men nu måste jag gå och ladda min mobil, den ligger här gämte och tjuter något fruktansvärt om att det är låg batterinivå, så det är väl bäst att jag gör  det nu!


Shooes, i love the sommer, don´t you?

fotografering

Jag är jäkligt trött och om jag sitter uppe mycket längre så somnar jag här framgör tvn, och det vill jag inte! så ska sova nu så jag orkar upp i morgon! Har spanska prov, hoppas det går bra, hoppashoppashoppas!

Aja, alla bilder är inte färdiga än, men ett smakprov på bilderna min syster tog idag!
Jag hatar att stå och posera framför kameran, jag känner mig jätte löjlig, beundransvärt till de duktiga som klarar det! Fast jag tycker inte denna bilden var så illa pinkad ändå, eller vad tycker ni?


by H&M

Fotade lite till med syster innan, tur att det blev inomhus denna gången! Visar lite bilder på en amatör modell sen haha!
Jag har också kollat in ännu mer från H&M, så jag ska klicka hem en omgång kläder till, like that! För övrigt så har det kommit snö idag med! Fint med ett pudertäcka över marken, men hallå vädergudarna? vi vill ha vår nu!!


Detta ska jag klicka hem lite senare, fast väskan och den blommiga tröjan ska jag inte ha! Men dom var gulliga ändå!

____________________________________________________________________________________

Blev utmanad en gång till idag! Vad mycket sånt det var idag då?

Men blev i alla fall utmanad av Elin!

Vilken mat äter du ofta?

Hmm, pasta. Eller typ kött i alla dess former!
När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till och duka av?
Beror väl på vart man är någon stans!

Var sitter du helst när du bloggar?
Sängen eller soffan!
Köper du ofta Triss?
Nej, men det är kul å skrapa!

Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Helt klart USA!

Vilken TV-kanal tittar du mest på?
5 och 3 typ

Regler för utmaningen: Välj ut 4 stycken som du vill ska svara och utmana dom på deras bloggar. Be dom kolla in din och låt sedan personen som utmanade dig få veta när du svarat på frågorna/utmaningen!

Jag utmanar: Julia, Sara, Bessi och Linnea.

onsdag

Hej!
En kort dag i skolan, skönt! Slutade vit ett och hade sovmorgon så jag kan inte klaga! Fast om en timme ska jag tillbaka för att ha spanska, jag som alltid är glad att vi slipper språk på onsdagar är plötsligt glad över att hadet! Konstigt!

Men jag skulle egentligen till sjukgymnasten i dag också, klockan 4 men jag känner att jag inte riktigt hinner det, så jag ska snart ringa och avboka den tiden! Får ta det ngn annan dag! Måste plugga också, prov i morgon!

Jag och min syster har också fotat idag, hon hade kortfeber så jag fick ställa upp som modell ute i kalla kylan utan jacka?!??!?!?!?!  Hoppas bilderna blir bra så det var värt det! Vi har också cpat en heldel nu, har ganska kul med den rösen när vi inte bråkar! haha! Puss på dig syster, och på er andra också! Ciao!

I was so happy

Hej!

Har inte hunnit blogga på ett dygn! Jösses, hoppas det är bra med er i alla fall! min dag har varit jobbig, den längsta dagen på hela veckan, var inte hemma förän vid fyra! Puh, men nu har jag tagit det lugnt, har omorganiserat en del i min garderob, fick en kommentar innan att jag skulle visa bilder från min garderob, så jag kanske tar och gör det!

Jag ska också ta ett träningspass med charlotte!, eller så blir det gymmet! Kan i vilket fall behövas, för försöka träna bort kladdkakan jag bakade innan! God blev den, och inte bränd!!

________________________________________________________________________________________
Blev utmanad av Julia!
Och jag utmanar 6 stycken som känner för det!

Regler:

· Gå in i mappen mina bilder

· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

· Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

· Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade

¨

Så denna bilden blev det! Och några rader om bilden, ja.. en an dagarna jag var som lyckligast! Jag och några otroligt härliga brudar tog oss en bra bit in åt landet och simmade över med alla packning på luftmadrasser, CRAZY! men inget ramlade in, skills! Sen tältade vi på en ö! Och tro det eller ej, men vi fick besök denna natten , två gånger, dom rodde ut i en båt ! jag vet inte hur många timmar det tog, men talet måste vart stort!  för det var jävligt långt! Men gud vad roligt vi hade, och jag var grymt lycklig, tack tjejer, btw, det är anna som sofar kottar med en simfot, det gjorde ju så ont när vi skulle gå! 
Tror tuvär inte att det kommer hände i sommar igen, men gud var jag hade velat det!





 


jobbat

Tjingenling!

Hemma från två timmars jobb, det tar på krafterna vill jag lova! Men dom var duktigta tycker jag! Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att 90210 ska börja, missa det inte det säger jag bara!

Annars har jag vart helt slut hela dagen, gick till fyra idag, för jag fick hjälp i spanska och hjälp vad tiden gick fort när man för en gångs skulle fattade och fick något gjort på lektionen! Yes, jag kanske börjar greppa det här lagom till provet till fredag!

På tv:n nu så visas ett program om mat.. och genast så upptäcker jag hur min mage skriker efter mat, så jag får styra stegen mot köket för om 5 snabba minuter så börjar favorit tvprogrammet!

Ciao


kollar ni på Beck?

Hej!

Sitter ni också bänkade framför tvn och kollar på beck - skarpt läge? Det gör jag, ganska spännande faktiskt, fast dom gamla är bättre än dom nya! Men Gunnvald Larsson är bra, han har alltid sånna klockrena kommentarer! Annars har jag bara tagit det lugnt ikväll, skrivit min CV och lite så! Kollat på allt vårsnyggt som kommit in i affärerna nu!

I morgon ska jag Jobba efter skolan, och jag och Sara ska även ta ett besök tills töd i spanskan, jag lär behöva träna lite inför ett bigbigbig prov på torsdag!

Men nej, nu måste jag följa handlingen i Beck igen om det inte är nu som det är nyheter, hatar det i såfall! , Ciao!


Twins

Hemma efter ett besök i Falkenberg, ett par kompisar till familjen har fått tvillingar, så sjukt söta, en tjej och en kille!
Snart 4 veckor gamla! Är inte mså bebisar bland det sötaste som finns? Det tycker i alla fall jag! Så det är ungefär vad jag har gjort idag! Snart ska jag äta hamburgarre också, är faktiskt ganska sugen på det! Mums!

Här är också det jag köpte till mig själv i går på stan, köpte även ett gäng födelsedagspaket, med dom visar jag inte här! ;)


Kanske inte dom bästa bilderna! Men ett armband från H&M för 59,50!

It´s hard to belive

Hej!

Söndag, jag brukar hata söndagar men denhär hatar jag extra mycket!

Igår gjort i alla fall jag mig iordning hemma hos jonnaponna! Mys! och jag blev asnöjd med sminkningen hon gjorde på mig! Tack gumman! :)  Bara det att hon var lite allmänt efterbliven, hehe! Men jag lockade hennes hår i alla fall, ohc ja det tog sin lilla tid! Men det blev grymt snyggt!
Efter Jonna så stack vi och mötte upp några brudar, sen drog vi hem till någon? aja, hen undradel av den tiden vi var där var rolig, resten sög!

Måste bara säga tack Charlotte, två timmar på toan tog det att få oss att skratta igen, tack gumman:)
"Vi måste lära oss att hantera situationen som den är nu, det hjälper inte att gråta längre"

Men lite bilder från när jag och min bästa fixxade till oss hemma hos henne! :)


Ignorera våra miner Tack!

Det tog sin lilla tid att locka, eller vad tror ni?

RSS 2.0