Ny foundationsborste!

Så nu är jag hemma efter ett träningspass - Core stog på schemat idag och innan det tog jag och carlotte en runda på stan! Jag fick köpt mig en foundations borste från Kicks, och så hittade jag en klänning på gina som jag ska beställa från nätet för min storlek fanns inte i butiken!

Hur som hels så jag jag helt slut nu! Så jag ska skära upp lite gooda frukter, gör mig i ordning för natten och sen krypa ner i min säng och kolla på AA! Jag är ju som sagt sjuk, så jag satsar på en tidigt kväll, kan faktiskt bli skönt!

Så jag säger väl godnatt nu så hörs vi i mon när jag har avklarat helvetesdan, jag kallar onsdagar för de för eftermiddagen är så sjukt jobbig! hah.. Puss sweeties!


Foundationsborsten är jätte mjuk och härlig, ska bli spännande att testa den i morgon!


 


Shopping

Hej bloggen!

Nu har jag precis varit på stan med min syster! jag fick köpt lite saker, inte så mkt, men det är alltid något nytt i garderoben!  Ska nog ta en runda i morgon också å se, kanske ska köpa en klänning då!

På tal om något helt annat så mår jag såd´är, det känns fortfarande som att jag har err rivgärn i halsen! Så det blir ingen träning för mig idag, too bad! Men istället ska jag säkna lite matte B och sen kolla på AA och den rätte för rosing, sweet!

Men vi hörs sen då charmtroll! puss♥


Skärp med nitar - Lindex
Hårspänne - Kicks
Tee - Ginatricot

dåliga pannkakor

Hej!

En kort skoldag idag! Men nu är jag hemma! har gjort lite pannkakor, men usch så dåliga dom blev! Jag mår inte heller rikitgt bra idag, ont i halsen och blää! så nu ska jag vila! Om jag orkar och mår lite bättre sen ska jag ner till stan med syster!!

Men nu ska jag gosa ner mig i soffan igen, sen blir det lite plugg kan jag tänka mig, städa mitt rum kanske? nää vila va det! Pusshej!

sista mars!

Tjoo!

Sitter och kollar på 90210, men vad fan händer, detta avsnittet sändes ngn gång efter jul! och kollar mat vad det står på tvguiden så står det att det ska handla om något helt annat!?

Men jag mår i alla fall bätte nu, mycket bättre! så jag ska ta också hoppa in i duschen! Sen ska jag kolla på tv och slappa lite innan det är dags att sova! Och i morgon bär det av ner på stan för shopping, det kliar i fingrarna så det vore ett under om jag klarar hela dagen i skolan!  

Nej men duschen var de ja!hörs sen! puss♥


I´m sick (and tied of this)


Hej på er!
Idag är jag hemma och är sjuk, och de suger ju!
Jag och min syster har gluttat på alla älskar alice (sjukt längesen jag såg den) och nu ska vi kolla på A walk to remember, fast det hade vart mycket bättre om jag hade haft glassen ovanför(åt den förra veckan) hihi

Nej men en annan bra sak som har hänt idag är att jag har jobba i fyra veckor framöver nu !känner mig så sjukt lättad. "pengarna rullar in som dom ska nu" haha! Nehe, men jag ska väl kolla filmen nu och kanske räkna lite matte! men cuties, vi hörs later! CIao!

Galen lördag!

Tjoo!

Den här helgen h ar också blivit en sån där dålig blogg helg! Men det har vart full rulle!! haha,men jag kan ju berätta vad som har hänt ! i fredags åkte jag till charlotte dit även malin kom, vi åt godis och kollade let´s dance finalen!  sen hem å sova, på lördan så åkte jag och jobbade till halv 5 ungefär, sen hem å duscha, slappade lite sen åkte jag hem till ida där charlotte ida och anni var! Vi förfestade ganska rejält sen körde hennes mamma oss hem till ted där han och bjare hade sin fördelsedagsfest! Mycket trevligt och mycket för mycket dricka, så kvällen blev tidig! haha, men jävlar vilken rolig kväll de va! Och min mobil är ah, skadad kan man väl kalla de. jag tappade den igår, och när jag hittade den sen var den vandaliserad(?) Men i alla fall i morse när jag vaknade sög livet, jag måde förjävligt och jag har as ot i mitt ana ben, måste ha ramlat:O haha

Men efter några timmars sovande så var jag på fötter igen och gick ut, sen bakade jag en bärpaj. as god :D och nu ska jag snart åka till ida och hämta min cykel!

Men hoppas ni har haft en rolig helg! Puss!



Snö, wtf?

Äntligen helg! Hur underbart känns inte det då?
Jag vaknade på superbra humör i morse efter sovmorgonen! Men sen kollade jag ur och jag var sur som en citron, det har snöat, helt jävla otroligt! sa jag inte det igår bara för att det var så bra väder? haha, men solen kommer nog tillbaka i mon :D

Jag har i alla fall vart och tränat Core idag efter skolan, kändes rikitgt bra, och då känns det inte lika onyttigt att köpa en stoor godispåse till ikväll heller! ska bli smaskigt! Men eftersom den inte ska blu uppäten på en gång så tog jag chrlottes och hon tog min så då äts den inte upp! hihi, smart va?

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! i morgon blir det jobb hela dan! sen på kvällen ska jag på födelsedagsfest hos en kompis! Fett najs!

Nu ska jag svara på alla gulliga kommentarer! Vi hörs sen! glöm förrästen inte att svara på frågan om armbandet i föregående inlägg;)


Puss!


Vilket armband ska jag välja?!

Puhh, nu är jag äntligen klar med alla reading journal i engelskan, jag har skrivit dom p en bok jag läst tio sidor i och dom två sista skrev jag klart nu ikväll! Men shit var skönt det ska bli att lämna in dom i morgon och känna att det är över nu!

Men träningen innan ikväll gick väldigt bra tycker jag! Stretchade rejält efteråt för jag ska misan bli vig till sommaren, just nu är jag vig som  ett kylskåp och de tänker jag bannemig ändra på!!

Förresten, jag ska skicka efter ett armband, men jag har ett problem, vilket ska jag välja! :) Kommentera gärna med det ni tycker är snyggast! I morgon får ni veta svarer så passa på :)


1, svart hope
2,lila, svart eller blå peace
3, serice(?) trust
4, beige love
5, rosa faith

Dagens outfit;

Nur har jag lite bråttom här! ska snart iväg och träna med charlotte! Vi kör på ett corepass, nu ska bannemig magen och ryggen få jobba här!

Ni som inte vet detta sen ridigare så hatar jag att plugga och jag skjuter det alltid framför mig! Så jag har inte gjort ngn engelska så jag har två stycken att skriva ikväll - döda mig! Varför ska jag vara så lat!?
Men påtal om skolan så gick mitt tal förvånansvärt bra idag! Jag darrade lite på rösten i mitten men jag tog inte bort ngt utan läste heela! framsteg^^

Nej men vad säger ni! nu måste jag dra så inte lotten får vänta på mig, men vi hörs när jag är hemma igen!!
Hejsvenjs!

Dagens outfit kommer här lite snabbt nu också :)


Kolla in det fina vädret!! :)
Kofta; H&M
linne; Indiska
Halsband; Only
Övriga smycken; glitter, ur&penn, m.m
Jeans; CH

först spruta sen shopping!

Så! hemma från ännu en dag i skolan! Fick hoppa över nästan en timme på matten för jag skulle till doktorn och ta en spruta! AJ, det började blöda en massa, läskigt! Men sen tog jag en sväng på stan och hittade en jätte mysig kofta på gina! och sen åkte jag hem och käka glass!

Om en liten stund ska jag iväg och träna med charlotte om hon är på! Ska då också inviga mina nya träningbyxer som jag köpte idag! visar dom sen:)

Men nu måste jag skriva klart min reading Journal4 i engelskan till i mon! Blää, jag ska skriva nr5 sen ikväll! Aja, det är bara att sätta fart! Puss så länge! :)


Bilden är väldigt konstig, men den är super snygg i verkligheten!!

Våfflor med de bästa!

hej!

Idag är det som sagt våffeldagen, så jag och Jonna började grädda frasvåfflor hemma hos mig och sen kom även charlotte! Dom blev riktigt goda vill jag lova! med grädde, jordgubbssylt och hallon sorbeglass! snacka om sommarfeelings! hihi! Sen kom Carro också, och vi spelade spel, haha, det var roligt faktiskt, men sen åkte charlotte hem och vi la momory sen ut en sväng och nu har jag skrivit klart mitt svenska tal som jag ska framföra i morgon, hej kom och döda mig typ! jag hatar att redovisa! Stå framför hela 30 pers och prata om något skit tal jag lyckats åstadkomma! Wasted time typ! hah!

Nu ska jag slappa lite och sen sova, och i morgon ska jag ta en spruta sen köpa träningsbyxer och sen träna och plugga! en rolig dag med andra ord, naat! Heh

Men här kommer i alla fall dagens outfit:)

Linne; gina!
Jenas; CH!
Skärp; only

Våffeldagen!

Är hemma från  denna dag som brukar vara slappast, men eftersom matte B har hoppat i också så är den inte lika slapp längre, suck! Men man får se det från den possetiva sidan, det är nästan bara två månader kvar i skolan nu!! Hur underbart låter inte det?

Idag är det våffeldagen också, så jag och bästajonna ska bara våfflor! Mums! Innan idag var jag på stan en sväng också! Köpte inget eftersom jag inte har ngra pengar, men jag hittade ett par träningsbyxor som jag ska köpa i morgon! hih (A)

Idag har det varit så himlans fint väder också! Vi satt ute och solade på rasten, yes! Och påtal om solning! Igår åkte jag, charlotte, sara och emma ner till solssidan och solade!! Det syns faktiskt, så nu ska jag köpa sånt kort så man inte ser ut som ett vandrande lik nu när man börjar gå i linne!!

Men vi hörs senare när jag har bakat våfflor! puss!



härligt!! :)

Kan man få sommar på beställning nu, Tack?

Hej!

Så glad som jag var på bilden kan jag ju inte säga att jag är just nu! Solen lyser inte utan det är kolmörkt utanför fönstret, och sen är jag inte så glad för en annan sak, det är aldrig kul att tjaffsa med den som står en närmst i hjärtat!

Men jag var i alla fall och hade simskola i två timmar innan! Det gick bra, trots att jag hade ett migrän anfall på väg, och som tur var bröt det inte ut heller! Lucky me!

I morgon ska vi se på film i skolan, en afrikansk film , borde jag bli förvånad? Det är la den fjärde bara detta året! Jag blir galen på lutz konstigheter! haha

Nej men jag är som sagt inte på bra humör och så jag ska ta en dusch och sen sova - hoppas på bättre tider med andra ord! Yeah, puss!


ge mig sommar för faaaen!

Outfit Today

Hej!

Skolan idag var ganska jobbig, inte för att vi gjorde jobbiga saker men den var seg! och på idrotten så hade vi "bodypump" eller tyngdermed skivstång! Det var faktiskt roligt! Så nu behöver jag inte känna mig dum som inte hinner träna idag! och en annan bra sak som jag har gjort idag är att jag gick på spanska stöd, haha! men det kändes som att jag behövde det, och min gärna är anti spanska, fattaringenting , och jag glömmer allt lika snabbt igen! så nu ska jag fatta lite tror jag!

Om en liten stund ska jag iväg och ha simskola! Jag har väldigt ont i huvet, på väg till migrän kanske*?! hoppas inte! Så nu hoppas jag att barnen är snälla, för guds skull! Hah, nej men de ska nog gå bra :)

Pussochhej!

Solen lyser idag! Hur underbart är inte de?
Den gråa tröjjan kommer från SVEA
Linnet köpte jag i USA
och byxerna är från Lee

Go Rosing i Whipe out!

sitter och kollar på Whipe out! Riktigt roligt att se Linda Rosing rulla runt i leran! Hehe..

Galen som jag är ibland fick jag för mig att jag skulle städa i min garderob,vilket tar sin lilla tid och jag orkade inte riktigt fullfölja det, så mitt rum ser ut att komma rakt från helvetet! haha! Men nu ska jag se klart på programmet och sen väntar Beck!

Skulle egentligen skrivit klar en engelska resencion, men jag glömde av de, och nu är det för sent! får skriva de två jag har kvar till på tisdag! suck.. jag har ju inte läst boken än!

Här kommer i alla fall tre ascoola tees som jag ska köpa när jag får klirr i kassan! Puss&kram!

dom kostar runt 400 styck!

Min kväll med charlotte!

Hej!

Gårdagen var hmm, vet inte vad jag ska kalla den! hah.. men jag åkte hem till charlotte så kollade vi lite tv å så, sen gjorde vi oss i ordning för att dra på fest, men när vi kom dit så skulle alla dra till krogen, så vi träffade Sara, Lida och några till inne i stan, men sen när dom drog så skulle vi hem till några tjejer, men ah de slutade med att vi hamna hemma hos charlotte igen och skulle kolla på film, men jag somnade tydligen ganska fort och började snarka... pinsamt!! Haha!
Men sen på morgon eller förmiddagen, kl 12 så snackade vi, kollade på let´s dance m.m och frulle! sen åkte jag hem vid tre typ och då hade min gulliga bror bakat en kladdkaka, och den var kladdig :D hihi!

Nu ska jag städa mitt rum, bläääää, sen kommer charlotte hit och lämnar min mobil för jag var så klantig och glömde den där i morse! haha! sen ska jag kolla på massa tv och duscha! en slappdag med andra ord!


Titta så mkt snyggt jag hitta, kan inte värmen flyga hit nununu?!!

Nu blir det parteey

TJoo!!!

Nu sitter jag hemma hos charlotte gott folk! Vi ska snart dra vidare på lite parteey! Blev en ganska sen utgång ikväll, för vi är seeeega, hah!

Men vi kollade i alla fall på robinson och csi innan, liv vi har(Y) nej men med våran hemmagjorda dipp blev det ju kanon! och fest på det! tuppen bra!

Nej men bättra på make upen nu kanske, sen drar vi, ha det bra ikväll ! Take Care, ciaaoo!

kolla in http://dianosh.blogg.se/ och http://kkalay.blogg.se/


Klockren bil på mig från förra helgen! Skål på den!

välkommen durasellkanin!

Hej!

det har inte hänt så mycket sen sist jag bloggade, men nu sitter jag i alla fall och äter toast, dom godaste jag någonsin har lyckats med iaf! mums! Men jag är fortfarande seg och trött, jag kommer nog inte orka göra så mycket, fast vem fan vill sitta hemma en lördag? Nej jag får pallra mig iväg till närmsta affär och köpa powerking eller ngn enegidryck i alla fall! Pigg som en durasellkanin ska jag bli! hihi

Nej men jag orkar seriöst inte ligga och stirra in i min dataskärm hela dagen, städ? nej det är tråkigt, platta håret kan jag ju börja med, så jag slipper göra de sen! de ska jag göra:d så vi hörs sen sötnosar!! Puss♥


Sen kan jag ju slänga in puss på att jag saknar us och de gänget som en gris! haha!

underbart med lördag!

Idag är det lördag och det känns underbart! Började dagen med simskola två timmar! Sen hem och sova lite,  det behövdes! Sen gjorde jagen omgång smoothies med hallon och jordgubbar, mums! sen hoppade jag in i duchen och nu sitterjag här i sängen med ansiktsmask, nymålade tånaglar i hallonrött och dricker smootie igen!

Kan ju ta och berätta vad jag gjorde igår kväll! det började med att jag åkte till charlotte! vi käka chips, data/tv en stund sen gjorde vi oss i ordning och drog ner till kvantum och köpte glass! den godaste glassen jag ätit på läänge !med kolasås i :D sen hem till fredrik och kolla film, van the man tror jag den hette!

Nåja, även denna kväll ska jag spendera med charlotte! puss på de!


trött som faan!

Hej!

Vaknade av några gubbar som var här och installerade markiser, yippi, där rök den sovmorgonen! Men sen skulle vi hålla det där talet i svenskan, men jag slapp göra de idag, och får göra de på torsdag ist! skönt! Sen efter skolan så tänkte jag occh charlotte vara duktiga och åka ner och träna dubbla pass, men jag var så seg och slö att jag knappt orkade ett, men sånna dagar har vi alla, så vi skippade de andra och chilla i gymmet, och charlotte var så jäkla snäll som tyckte jag var lik hon i exsissten(eller va fan heter filmen när flickan får djävulen i sig?) tack du är söt du med charlotte!

Nu ikväll ska jag förs äta Taccos med mi familia! Yummie! sen ska jag vara med massa brudar! men ska ta det lugnt, har jobb tidigt i mon! men glass och godis kommer de bli, mys!

Men nu ska jag sova bort en timme eller två, är verkligen svin trött! :) p u s s !!

Mega spindel!

Hej!

Jag är på grymt humör! Dels för att jag fick ett telefonsamtal inna, hoppas det leder till ngt bra, men jag ska i alla fall prov jobba nästa lördag. ni får veta mer då! (yes) kanske att jag inte behölver leva som en kyrkråtta i sommar! Och sen för att Wic leder sin match mot falun nu! (tänk globen grabbar) ! Och det gör ju inte hela saken sämre att det är helg i morgon! Och den kommer inte ett dugg för tidigt! Helgen, det är då man lever livet!

Jag måste bara berätta vad som hände i dag i skolan när vi satt ute och solade på rasten! Men vi låg där och schteekte(as varmt) så börjar linn skrika, och jag hängde med, blev ju as rädd! så ser vi västa feting spindlen krypa på väggen, typ två centimeter från där min arm hade vart! så den fick vi kötta! Det skötte Carro suveränt, en pinne och några stenar - AJöss! haha Som pricken över i:t på den så stog fem tjejer på skolgården och skrev så sara som hade suttit på övervåningen hade kollat ut och uindrat vad fan vi syssla med! pinsamt, haha!

Nu ska jag kolla tv, för jag skiter i pluggandet och jag orkar inte datan mer ! sen i mon när jag kommit hem från mitt träningspass med charlott! kör på dubbla! pusshej!


saknar sommaren! p-u-s-s

Hej plugg!

Hejsan svejsan!

Ändrade planer, ingen träning för våran del, kanske lika bra det, jag har en sjuk träningsvärk sen boxningen i tisdags(!!) Så jag vilar en dag till och kör på i morgon igen! Kvällen ska jag nu ägna ät något mindre roligare, nämligen plugging - döda mig! Jag ska förbereda ett tal i morgon, helt meningslöst! + två stycken bok resencioner i engelska! jag behöver inte känna mig rastlös iaf!

Men mamma roppade att maten var klar nu, ¨så jag får väl kila ner, fast det är soppa så det kvittar, jag får inte mkt mat i magen idag! haha! hej mackor! Men gott folk, går det ngt bra på tv ikväll då? kramkram!

It´s summer

Hej på er!

Idag har jag varit i skolan hur länge som helst känns det som! suck.. på slutet av dan hade vi först 70 min matte A sen en timme matte B, hur ska jag överleva detta? fast vi fick sluta lite tidigare vilket var skönt!

Så nu hade jag tänkt att jag skulle ta mig ut i det fina vädret en sväng, sen kanske plugga lite och vid sex ska jag och charlotte ner till friskvågen och köra Core! Nu ska kroppen få svettas! men nu ska jag ta och njuuta av att det är vår och sol på himlen! Vi hörs sen! puss på er!


ge mig sommar! bild från träslösvläge i somras!

Äter du tillräckligt varierat?

Hej, kvällen har jag spenderat med Jonna och Jennifer! Vi åkte till stan och tog en fika på eh först! sen for vi hem till Jennifer och sen jonna då vi blev sjukt chokladsugna så vi stack till Willys och köpte Marabous choklad med bubbler och nonstop! sjukt gott! Jag köpte också ett kollegie block, hade brist på de! Sen stack vi hem till mig och kollade i skolkataloger och snacka skit.. finns det något roligare? Sen stack dom hem och jag sitter här och chillar! Ska snart tvätta bort make upen så jag är klar för sängen, sen slö surfa lite!

I morgon börjar min Matte B kurws, hur kommer det gå? Jag ska läsa den parallellt med matte B, jösses! Två matte kurser samtidigt - döda mig!

hur som helst! Vi hörs i morgon och då ska jag som för tillfället är världens sämsta bloggade just nu ta mig i kragen och göra min blogg lite roligare! Kisses sweeties!


- klart att jag gör, gör du ?=)

´Lockigt!

Så då var jag hemma! Har varit hårmodell åt Jonna idag, hon gav mig hårmassage, för jävla skönt och sen stylade hon de med lite lockar! Fick reda när jag satt där med hårinpackning på skallen att resten i min klass skulle redovisa arbetena vi har gjort i naturkunskapen så nu är jag förbannad, för han har sagt att vi ska göra de på fredag! suck..

I går så åkte jag och challe ner för att träna Core och där träffade vi Madde, och sen efter de passet så stannade jag och Madde kvar och körde boxning, shit va jobbig men roligt! Hela kroppen skakade när jag gick därifrån!

Nu ska jag gå ut och njuta av det helt underbara vädret! Vår, solen lyser och det är  v-a-r-m-t-! Bara för de komer det säkert att snöa i mon - döda mig!


Älskar mina lockar, dom är ännu snyggare i verkligheten!

dags för utvecklingssamtal!

Såå, nu är jag hemma från en dag i skolan! Vad ska jag säga, den var inte så jobbig som den bukar, tisdagar brukar ju annars vara rena rama pesten! but i´ve survived! Hade ett test inför nationella i engelska, det var inte lika svårt som jag hade förväntat mig så jag hoppas det gick bra!

Nu ska jag ta något att äta snabbt ,sen ska jag till skolan igen, tur att man bor så nära, och ha utvecklingssamtal, puhh, hatar de! Ett suveränt tillfälle för lärarna att slänga all skit på eleven, så jag ska tillbringa en halv timme om inte me rpå att höra allt de dåliga lärarna tycker om mig, trevligt värre!

Dagens outfit is here! Alltid något possetivit!


Såhär ser jag ut idag!
Jeans; CH
Randigt; weekday
väska; MQ
+ tygskor och jacka!

Vad var det med 90210?

jag mår faktiskt bättre nu, inte helt bra men bättre! Skönt, så imon ska jag till skolan, blir så sjukt rastlös av att sitta här hemma och dega en heldag! Vad har ni haft för er idag då gott folk?

Förrästen, ni som kollade på 90210 idag på tv, fattade ni något? Det verkade inte stämma överräns ett piss med vad som hände förra veckan, inget stämde ju! Det var som att dom sände "fel" avsnitt, knas!

Eftersom jag inte har gjort så mkt idag så har jag därför brist på ord här i bloggen idag, så jag ska gå och äta nyttigt - FRUKT!! gröna äpplen och kiwi, yummi! Så vi hörs i mon igen! Pusss♥


Bild från modevisningen i jönköping!

Veckans planering!

Hej!

Jag stannade hemma från skolan inatt, har haft sjukt ont i magen så jag sov typ inget på hela natten! Så jag sov till halv ett undefär, sen slappade jag framför tv:n och räknade lite matte har jag också gjort! duktigt! Fast jag måt mycket bättre nu, skönt! Så jag får åka och jobba i två timmar sen ikv, och sen kommer ju 90210, yess! I morgon ska jag timm skolan i alla fall, den jobbigaste dagen på veckan, suck..

Veckans planering!

Skolan; två engelska ressencioner ska lämnas in, ett taurkunskaps arbete ska göras klar och redovisas, Matte B kursen börjar! + jobb måndag och lördag!

Kul och nöjen; Kanske ska till göteborg med mammii, Massage modell, sen bara vara med mina underbara kompisar!

Det är vad jag vet nu. Nu ska jag vila en timme ungefär, svarar på alla era gulliga kommentarer ikväll, puss!  kisses!

Beck - det tysta skriket

Sitter och kollar på Beck nu, spännande som vanligt tycker jag! Men all den här reklamen är så störande och nu när det är nyheterna så hinner man typ glömma vad det handlar om! 

Jag har också sjukt ont i magen, men aja, det går över tills jag gifter mig! Heh..

Tänkte i alla fall ta och visa er några bilder från festen i lördags hos Viktor! Det var en rolig kväll! Men vi hörs i morgon efter skolan igen! Puss !



I´m back!

Hej på er igen!

Jag vet att jag inte har bloggat sen i torsdags, men jag har haft annat att tänka på och har helt enkelt inte känt för att blogga, och då är det ingen ide att man gör de heller, för blogga ska man göra när det är roligt, man ska inte se det som ett krav!

Men en kort sammanfattning:
fredag; tränade med charlotte efter skolan , sen mys med jonna, spelade massa kort och kollade på legendy blond2, var sjukt trötta sp vi somnade tidigt!

lördag; jobbade på morgonen, sen hem å sova några timmar, sen handla mat och laga den, sen kom jonna och vi gjorde oss i ordning här , sen kom även charlotte, sen blev det fest hos viktoir, rikitgt rolig kväll hade jag! sen på kvällen blev det campino och vid 3/4 så åkte jag Bjarne och Charlotte hem till henne och sov! Tack för en kanon kväll!

söndag: har vart duktig idag! Har precis gjort klart en morotskaka, ymmie! Och tvättat bilen! hej belöning! hihi

Men nu ska jag kolla igenom alla 116 kommentarer, tack ni är för underbara! sen ska jag svara på dom, men det får bli lite senare! nu blir det fika! :D see ya sötisar!


Jag och min kompis i stockholm! yeah! puss!

Wic match!

Jag hängde med Jonna på Wic matchen trots allt, och det var en sjukt spännande match! I tredje halvlek så ledde falun med 5-0 och sen i tredje perioden så tog Varberg ikapp till 6-6 sen blev det förlängnng och Falun van med 6-7, attans! Men det var sjukt närvöst att sitta där, nu får dom inte förlora mer för dom måste bara gå till final i globen för jag ska dit för faaan!

Men jag ska sova nu hade jag tänkt, fast jag borde gör engelska men det skiter sig, jag kan inte skriva ngt bra nu ändå, man måste vara på rätt humör! Hah.. och det är jag inte nu!

Förrästen har vi fått SNÖ?! Vafan, den ligger kvar dessutom, helt vitt, vi har ju inte haft snö på hela året så varför just nu? i mars? Gudarna måste ha rejäla humörsvängningar! Heh..

Men vi hörs i morgon när jag har vart och tränat! Kisses!


Sleep in school!

Hej!
Hemma efter en ganska slapp dag iskolan! Vi skippade spanskan och somanade i ett grupprum, alla skrattade åt oss, haha! Fick också veta att Matte B kursen kommer starta nästa vecka, wich me luck!?

När jag kom hem  så städade jag iaf min garderob, den var inte så stökig men ganska oorganiserad, så ska köpa lite nya sakar när vi ska till ikea på lördag! För övrigt så känner jag mig pank så jag kan inte gå på Wic matchen idag, suck.. men jag spar pengarna så jag kan hänga med till globen i april i alla fall! Weeey!

Nu ska jag försöka skriva lite på min engelska resencion som ska lämnas in i morgon! Men jag kanske skjuter upp den, aja, lite bilder från idag, pusssweeties!


Snart är det helg!

Mums! Jag och Jonna gjorde chokladmuffins och såg på Jersey girl hemma hos moi! Myspys!
Nu har jag också repeterat ordkunskapen en sista gång! Det kanske kan gå bra trots allt! Vi får väl se! Lutz är ändå alltid så lat att det säkert blir ett lätt prov! Heh..

Jag la mig på vilosidan idag och skippade allt som har med träning att göra! Rätt skönt faktiskt, fast nu känner jag att rastlösheten kryper i kroppen, så i morgon ska jag på Core och låta magen jobba, basta!

Nej men nu blir det slösurfa och sen sängen! Måste be pappa väcka mig i morgon också efter som jag försov mig tre gånger last week av att alarmet på min mobil aldrig ringer när den ska! Jobbigt! Puss och godnatt sweeties!



Från Jönköping i helgen!

Så, jag pluggade lite, och det får jag vara nöjd med! Och sen så gjorded jag ett kollage med lite av de bilder jag tog från Jönkping (frisör sm) i helgen, bilderna på detta kollage är från momentet parmanent + lite från utställningsdockorna! Kommer visa fler bilder senare från bla. modevisningen och långhårsuppsättningen =) Det var i alla fall en svinhäftig upplevelse! Så stort och så mycket folk och alla som tävlade var svinduktiga! Och alla gratisprover man fick ,jag prooppade väskan full med shampoo m.m! Godis fanns det massvis av också! Gratis är bäst, right? Och kolla in rosa mattan i mitten, svin coolt!

Jaja, detta var typ för mig som det känns för tt litet förväntasfullt barn på julafton!
Mat åt vi på världdens segaste subylla, jag skojjar inte! Fick vänta typ en timme! heh.. En jätte rolig dag med min bästa! ♥

Nu ska jag ta och ringa henne, jonna alltså, vi ska baka! sweet! Puss!


tre föreläsningar today!

Hej! Nu är jag hemma efter en dag som har bestått av tre föreläsningar om entrepenörskap! Det kanske bor en affärskvinna i mig, vem vet, vi hade också lite samhällskunskap! Fick dck inte så mkt sovmorgon, menmen det kan man ju inte få alltid heller! Jag är därimot så sjukt sötsugen, har letat vi varenda skåp men hittade inte så mkt, så jag och jonna ska baka när hon slutar vid fyra! Fram tills dess ska jag lära mig alla ord till ordkunskapsprover som vi har i morgon! suck.. hur fan ska det sluta!? Men ska se om vi tar en promenad sen också, känner för att vara ute i det fina vädret, ja solen skiner faktiskt, amazing? Kanske slår på stort och tar skinnjackan när jag ska iväg sen, vi får se... Lite vår känsla hade det gett iaf!

Nu blir det ordkunskap, (som att det inte fanns bättre saker att ägna livet åt), sen drar jag till Jonna! Tingiling baring!


Tipps om solglasögon!

Boxning var defenitivt något jag vill göra igen! Det blev kanske en aning långt med core innan! men man lär sig! Jätte svettigt och roligt var det iaf! Sen blev det låång stretching, var helt slut! Tre och en halv timme senare sitter jag iaf här hemma igen! Stannade på kvantum och köpte Sport choklad! det gör vi nog fler gånger, sjukt gott! :D

Men svenskan kan ta sig, jag fattar nada så jag ska se på AA! haha, Lutz får säga vad han vill, men det här provet är inget för mig! hah....

Vill bara säga till er som har frågat efter det tippset jag bloggade om här om dagen ! sötisar, det kommer, har bara inte haft tid... sorry :)

Men ett annatt tipps är att man kan göra såhär med sina solglasögon(eller något annat) sen spikar man bara upp två spikar på väggen och färster ett snöre mellan! Sen höng på saker tills fantasin sätter stopp! Jag har dock inte fått upp alla min glasögon än, men det kommer:) ´

Nu ska jag som sagt bänka mig framför datan för relax! sen sova !Pusshej! sov så gott:)


Kladdkaka!

Hej gott folk!

Gick tidigt från spanskan idag, had eingen lärare så då var det vara borkastad tid att stanna! Så jag fick hem och bakade en kladdkaka med bror! Och gissa om den blev bra ! Helt kladdig i mitten och perfekt i kanten :) Gjorde efter ett chokladmuffins recept! Mums!

Måste plugga ordkunskap idag också! Sen vid kvart i sex ska jag möta upp Charlotte och så ska vi åka och träna först Core och sen Boxning! Gud vad roligt det ska bli! Har aldrig kört det innan, så det ser jag fram emot!

Nu måste jag plugga, döööö! Pusshej!


Dags att rensa garderoben?

Nu är jag hemma gott folk! eller jag har varit det ett tag, har kollat på 90210, så jäkla bra! Ni ser väl på det? Och nu kollar jag på ngt annat program, ingen aning om vad der är! Hah..

Det gick bra att jobba också, skönt, för jag kände att jag var på irritations humör! Och irriterar blir jag när jag tänker på att det är skola i morgon också! Skit, jag vill ha helg! Pallar inte skolan just nu! I och för sig är det en ganska lugn veckan, men bara tanken på att jag ska gå upp tidigt får mig att spy..

Nu hade jag tänkt att kolla vad det går för roliga pass på friskvågen i morgon! Ska bli skönt att träna igen! Lite Powerstep hade inte suttit fel, hoppas att det går i morgon! Vi hörs!♥


Jag just nu, och med min gula teshirt inser jag hur gult mitt hår är! Usch för speglar säger jag nu..
Tröjjan hittade jag så gott som längst in i min garderob med tjugo andra tröjjer som jag inte har haft på evigheter, dags att rensa?



Time for work!

Åh, jag var värkligen inte gjort ett piss på denna studiedag! Slappat, och återigen slappat! Men ändå är jag så sjukt trött, hur kan det bli så? Aja, snart ska jag iväg och jobba lite och då hoppas jag att jag blir lite piggare! Kan ju inte gå runt såhär och se ut som en levand zombie hela dagen! nån måtta får det lov att vara!

Kollade också på Gossip Girl reprisen från igår, och deras klänningar var så grymt snygga! Serenas klänning var underbar! Det ända som inte var tummen upp var hennes sjukt stora urringning, fast det såg inte ett dugg konstigt ut på henne!

Nu ska jag göra mig i ordning for workworkwork! Jag kan ju inte åka iväg i en gamal tröjja med snobben på! Nej det går inte! Och så måste jag gå om inte mamma är snäll och kör mig för min cykel är totalpaj! ;D haha! Ciaao


Jag + mina och jonnas fötter utan Hv71 arenan (kallar den så för jag vet ej namnet på den;) men bilderna är iaf från Frisör SM i Jönköping i lördags!

Studiedag

Godmorgon Sverige!
Jag vaknade för en liten stund sen, så nu sitter jag och myser i sängen! Blev tvungen att kolla ut genom förstret för jag hörde inte attdet regnade idag men det var molnligt, men ändå bätte än förra veckans regn ;D

Idag har vi ju också studiedag, så jäkla skönt! Jag ska slappa, slappa och slappa, fram till kl 5 för då ska jag iväg och jobba! men fram tills dess så! Jag funderar på att kanske starta en film, eller vad sägs om att baka! Ja, det lät himla gott när jag skrev det här! En kladdkaka är enkelt att göra, det ska jag nog göra! :) Mums, så gott:)

En planering av veckan kan jag slänga in här också!
- Jobba
- Åka till Göteborg och Ikea
- Plugga till ett ordkunskaps prov
- gå på en entrepenörsdag
- städa lite
- skriva en engelska resencion, del5
- Fixa mitt hår

- lägga uppa alla bilder från i lördags

ja det är la det jag vet nu! Kram!

Beck!

Sitter och Kollar på Beck nu, innan såg jag premiären av Whipe out, ganska roligt faktiskt! Men Beck är spännande och hämskt! Precis som de ska vara! Äter lite chips också, de godaste suoucream union! Ska snart iväg till Jonna med Carro och Charlotte! Ska se på en film eller ngt, är ganska sugen på att spela kort, menvi får se vad vi hittar på! Heh. Vad ska ni göra ikväll då?

Nu blir det Beck! Pussochhejj! :)


Veckans tröttaste

Puhh.. detta måste vara den tröttaste dagen jag har haft på länge! Har bara sovit och sovit känns det som, så därför har jag inte orkat ta itu med de runt hundra kommentarer som ligger och väntar på att bli besvarade och godkända, men jag tar de i morgon, jag lovar! Då är det ju också studiedag så jag ska hinna med det, blogga om lördagen(jönköpingÄ) och jobba! Nu ikväll ska jag spendera några timmar med charlotte! Fast först måste hon komma hem ju, och då hinner jag göra mig i ordning, ser ut som en uteliggare, helt blev och ruffsigt hår! Jösses, det måste jag göra något åt!

Ska nog bort till jonna och hämta en film sen också om jag orkar, annars gör jag det i morgon, ah, så blir det nog, i morgon gör jag de när jag vaknar!!

Nej men nu ska jag kolla lite tv, och fixa håret - en ren katastrof! later babes!

Här sitter jag nu i min nya tröjja och taights, myspys!
Känner lukten av chips och dipp nu också, så de ska jag smaska på i väntan på lotten!
På helgen få man vara onyttig faktiskt ;)

Fiesta baby

Hej! jag vet att denna helgen har haft den sämsta uppdateringen man kan tänka mig! Men igår gott fok var jag i jönköping hela dagen! Träffade några kändisar, Loulou från idol såg vi, sen var bobby, Magnus carlssonoch massa mer där! Det var Frisör Sm, min kompis Jonna var med och tävlade och hon var svingyrm tycker jag! (bilder kommer) Fast min morgon blev inte så lyckad, skulle gå upp kvart över fem, eller jag skulle snooza då, men alarmet ringde aldrig så pappa vaknade av en slupa och väckte mig kvart i och vi skulle åka kvart över! Jag fick panik! jag är sämst på att skynda mig! jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Jag trodde jag skulle börja gråta, men det blev bra när vi väl kom dit!

Sen när vi kom hem så blev det snabbt att packa en väska sen drog jag till jonna! förfestade där med carro och charlotte! sen drog vi vidare på fest, men jag och jonna avdröt kvällen förtidigt! Hemma hos henne halv tre och då hade vi så jävla roligt, jag skrattade så jag trodde jag skulle kissa ner mig, haha, nej men nästan så!

Några bilder från igår kommer här (från kvällen) !


Fredags kvällen!

Hej, nu är jag hemma! Har haft en fartfylld dag, så har inte hunnit blogga, tuvärr! och i morgon blir det dålig uppdatering igen, för jag drar till Jönköping! Men idag efter skolan så drog jag och några från klassen ner till stan för en fika, hallonmuffins! Jag och Bessi lyckades ta sönder min cyklel, riktigt ordeltligt denna gång! heh.. pappa, laga den!! Men sen åkte jag charlotte och Carro hem till min för att färga mitt hår! Det blev ganska bra, inte som jag tönkt mig, och ja, men det är okej! kan visa mig ute i alla fall! Sen kom jonna och Charlotte drog och vi åt pizza, gjorde oss fina och sen drog vi ut! Jonna dissa oss för Jocke och Oskar så jag och carro mötte upp Charlotte igen! Hade en för jävla rolig cykletur till donken, 4 minimorötter fick uppehålla oss där! Snålt!  sen bongo för att träffa grabbarna! Sen stan, sög! droh hem, och nu sitter jag är och tänker att ni nog inte förstår ett dugg av texten med alla namn osv.. men ge den ett försök!

Nu hade jag tänkt att visa någr bilder från ikväll(kommer fler i morgon!).Sen ska jag sova, behöver lite beauty sleep, nu ska upp kvart över fem i morgon, suck! Puss&Godnatt!


Bilder från min roliga fredag! nu ska jag sova i tre timmar, innan jag ska upp igen, tjing!

Dagens outfit;

Sitter i min supersköna säng och lyssnar på stormen som lever livet utanför! Regn och blåst - Usch och blää! Jag som vill ha vår, bullshit, vad hände med det? Jag satt och kollade lite på tv, men det gick inget bra så jag stängde av och tänkte gå och lägga mig, men jag är ju inte ett dugg trött?! Så då kan jag lika gäran slösurfa lite. 

Det sak i alla fall li väldigt skönt att slippa se min fula utväxt i morgon! Charlotte ska fixa till den! Kan ju ta före och efter kort, skulle se ut som extream makeover, hah! Det skulle va något de! 

Just nu sitter och fixar till mina naglar, det var någon som behövdes filas till, så det sitter jag och pysslar med,  och i morgon kan ni vara berädda på en uppdatering under kategorin tipps! har lite jag vill dela med miig av i ssminkväg, så kika in då vettja! Ha en bra kväll gott folk! Ciaao!


Tröja - SVEA
Linne - bik bok
Väska - MQ¨
Jeans - Crocker

Shoppat

Hej! inte ett ända inlägg på hela dagen! suck.. ja men jag har haft fullt upp! efter skolan idag så drog jag ner på stan med Charlotte och Magda, köpte lite saker (visar sen) sen åkte jag till daddis jobb och hämtade lite papper, sen hem, och ner på stan igen! Träffade Charlotte, gick lite här och var, sen blev det ett core pass! Vi är verkligen otroliga! hehe, men nu skulle jag egentligen färga håret, men vi tar det i morgon! Så då slipper jag se på min fula utäxt, den är grotesk!! jag skojjar inte!

När jag kom hem från träningen så hade mamma bakat bröd, hur gott som helst, så jag har vräkt i mig en del nu! Hoppas dom inte är kaloririka, för då har ju inte träningen gett ett piss, haha!

Här kommer i alla fall det jag shoppade idag!


Från Ginatricot!
Tunika - 249
Tee - 99
Det blev ett armband, men det visar jag senare!

Lite smått och gott!

Hej sötisar! Satt här och kom på att jag inte har visat er mina nya små fynd! Det kan faktiskt vara lite roligt med de små sakerna också! Fast det är såklart tråkigt att lägga pengar på :) hihi!

Men nu ska jag snart gå och sova, en tidigt dag i morgon, börjar tio över åtta! suck... Men efter skolan ska jag till stan med Charlotte en stund! mys!


Gossip girl boken - 49 (bokrean)
4 i en ögonskugga - 59,50 h&m
roughe - 149 Loreal
"foundationsvampar" - 10:- styck essens
blomma(hårspänne) - 29,50 h&m
den där blomman köper man egentligen två och två men jag köpte rosa och julia svarta så bytte vi så vi fick en var,
smarta va? ;d

God natt och sov så sött!

Powerstep

Puhh, det var jobbigt idag! Men gud vad skönt det känns nu efteråt istället! Powerstep blev det idag, + att vi körde lite gym innan också! Riktigt nöjd med min insatts, i morgon blir det nog en vilo dag, ska ju gå all in för shopping och lite annat måste fixas också! Men på fredag ska vi köra dubbla pass innan en efterlängtad helg tar sig för! Fest örhoppningsvis, sen på lördag blir det jönköping med bästa!

Men hörrni? jag har ju typ blivit en rikigt liten tänarapa! haha! känns som jag tränar jätteoffta nu för tiden, fast det kan jag behöva också, tycker det är kul så varför sluta!?

Men det var ju den där svenskan också, bajs! Varför ska man läsa historia på svenskan? Onödigt, det har man ju historia lektionerna till, eller har jag fel?


I morgon ska jag kanske inhandla nya träningskläder, man kan ju hoppas i alla fall:)

solen skiiiner!

Solen sken idag när jag kom hem fråm skolan, det gick typ en våg av vårkänsla genom hela kroppen! u n d e r b a r t ! !  Tycker inte ni? Då bestämde jag mig också för att dra ner på stan i morgon när hela denhär veckans jobbiga plugg är över och belöna mig med lite vårsnyggt :) träningskläder vill jag också ha, mamma!! hah!

Det känns också som att denna veckan har gått ganska snabbt, eller? redan onsdag! bara två dagar kvar av veckan! Det såg så deprimerande ut när det förra inlägget inte hade nnågon bild, så jag gjorde en ganska snabb uppdatering igen! Lite roligare att läsa då! eller vad tycker ni`?

Nej men nu har jag skjutit upp det här med pluggningen allt för länge, måste ta itu med det nu! Hello svenshistoria, later!


Dagens;
Jeans - svea
skärp - indiska
tröja - odd molly
väska - MQ (i´m in love)

Försovning

Hej bloggen!

I morse så ringde inte mitt alarm så jag vaknade halv elva! bra start! men missade bara en lektion, så hade två totalt idag, dagen avslutades med ett nkB prov, känns både bra och dåligt! Men nu ska jag plugga lite till svenskan i morgon, och sen ikväll blir det träning med Charlotte!

Sitter också och äter min goda pastasallad, nyttig är den också! måste bli ett plus i kanten för det! Så det är vad min dag har ett erbjuda just nu, men är ganska säker på att det kommer fler saker sen! Men vi hörs då, ciiiaaoo

Core30

Hej!
Det blev Core med Charlotte och Madde idag! Han inte gymmet innan, hade tänkt att springa lite, men istället fick jag cykla i raketfart så jag skulle hinna itid! Jaja, ibland blir det så.. Svettas fick jag iaf göra, riktigt nöjd med mig själv idag! + att jag fick i allla fall läst lite naturkunskap innan, och tuvärr har jag nog inte läst tillräöckligt ändå! jag fattar inte hur vissa ämnen kan vara så jävla svåra att fatta ! Hah!

Hade tänkt att kolla på den rätte för rosing, hade vart kul att se! men jag kolla på webben i morgon, för jag orkar inte resa mig ur sängen, har lixom fastnat här! så jag hade tänkt att starta veckans avsnitt av AA! Så vi hörs sen innan jag ska nana! Puss&kram!


NkB - gå och dö!

Puhh, jag känner att det kommer blir en nära döden vecka! Stannade kvar efter skolan och pluggade med Carro i två timmar! Det brhövdes verkligen! Man pluggar så mycket bättre någon annan stans än hemma, tycker inte ni? I alla fall så har jag ingen lust att plugga mer nu, fast jag har prov i morgon! Suck.. Men måste nog ta i med hårdhandskarna nu, ett ig till och jag dör!
Ska möta Charlotte och Madde för ett träningspass sen, Core blir det fast jag ska nog besöka springbandet lite innan! Ja, så får det bli!

Men nu måste jag hälsa på min nya kompis! NkB, Hallelujah! Later

Veckans planer!

Hej!!
Jag är hemma från jobbet nu! Fick skynda mig dit för klockan var visst mer än vad jag trodde! Men nu är jag hemma igen, mne jag fastnade i gossip girl boken! Gör inget, bättre än plugg och jag kan fördriva tiden i tjugo minuter innan 90210 börjar! Yummie! För övrigt blir det inget mer jobb denna veckan för jag ska till Jönköping med Jonna på lördag, så dom får klara sig utan mig!

Veckans planer;
-skolsköterskan på någon årlig kontroll eller ngt i morgon!
- plugga inför naturkunskaps provet på onsdag
- plugga inför svenskaprovet på torsdag
- skriva en engelska resencion

- ta x antal fikor på stan

- hinna med en shoppingtur

- kanske fara till stockholm på fredag

- Jönköping på lördag



XOXO, Julia!


2 Mars

Hej!

Hemma från en skoldag som faktiskt inte har varit så jobbig! Hade några lektioner bara, och på idrotten hade vi redskap! plint, bom och ringar du vet! Och nu när jag kom hem så tänkte jag vara duktig att plugga till naturkunskaps provet som vi ska ha på onsdag, men det gick inge vidare, så nu sitter jag här framför både tvn och datan, men jag har boken jämte mig så kanske läser lite! Heh...

Ska snart iväg och träna, eller snart och snart.. om två timmar och tjugo minuter typ! Och jag hatar denna period vi har i skolan nu, bara massa tråkigt plugga hela tiden känns det som! Jobbigt, men det får man väl leva med!

Men nu ska jag kolla lite på Tv, Agnes ska sjunga sin melodifestivalslåt, den ska jag höra, har ju inte hört något alls om lördagens program! KramKram!



Bjuder på två bilder från första dagen i Vemdalen 2009

Beck!

Hejsan svejsan!

Beck står på chemat nu! Det är bara första reklamen nu, men den är säkert spännanade! Några muffins blir det till den också, opps! Men vafan, man lever en gång, då ska man äta vad man vill också, det tränar jag bort i veckan sen! Heh!

I morgon ska jag jobba också, så det och massa plugg är typ det ända jag kommer hinna med, vilken tråkig måndag det kommer bli känner jag, veckan för övrig också, har mycket i skolan just nu, det gillar vi inte, verkligen inte! Men det kommer snart en lugn period också! Spnna uppsakttas! Men blogga det kan ni ge er katten på att jag hinner!

Men nej, nu börjar Beck igen, Ha det bra tills i morgon! kramkram!


Supermuffins?

SATC är värkligen bäst? Håller ni med eller inte? Jag kollade i alla fall på filmen idag! vill se boxen också, men det orkar jag inte idag, sen sägs det ju att det ska komma en till film, stämmer det för det första, och för det andra kan det verkligen bli bra, slutet i filmen hade ju vart perfecto för alltihop, tycker inte ni? Och med mina muffins till det blev ju hur bra ssom helst, jag fick nog i mig en eller två muffinsar för mycket, heh!

Aja, något konstigt i muffinsarna va det i alla fall, för jävlar vilkey ryck jag fick ,möblerade om på mitt rum, Crazy? Sa inte jag att jag var trött innan? Tydligen inte! Men det blev bra, ska vänja mig vid det innan jag bestämmer mig för om jag ska ha kvar det såhär!

Nu ska jag slösurfa till ingen nytta ett tag! Later


En bild från tiden när jag var som lyckligast i sommras!
Bara bilden visar hur mycket som har förändrats, jag saknar den sommaren!
J,J, M

Chokladmuffins

Jag har Bakat chokladmuffins idag! Så gott det är. Ska snart gå ner och prov smaka, men smeten va god i alla fall! Heh! och så ser man att dm är så där kladdiga och mjuka, så gott! Ska se på SATC också, kan det bli bättre en sån här dag ? slappt är det i alla fall! Men sen måste jag städa, men det är en annan femma, har inget å plugga idag i alla fall, och det är skönt, riktigt skönt! Lovar er att jag sak ladda min kamera så ni kan få lite bilder sen också!

Men nu ska jag gå ner och provsmaka mitt bakvärk! See ya!


mina naglar!

God morgon!

Fy tusan vad jag är trött idag! Jag och Sara vaknade vid elva ungefär för hon var tvungen att passa en buss! Men kvällen igår, ah, vad ska man säga om den?! Tjejer vad säger ni, misslyckad typ, nej men det var kul en stund, jag, challe, sara, carro och cody var hemma hos mig och sen drog vi ner på stan en sväng, blev ett eller två besök på banken, heh!  sen blev det ganska misslyckat så jag och Sara drog hem till mig och startade Bring it on 4 fast vi somnade ganska snabbt!

Och i morse när Sara hade åkta, startade jag filmen igen och såg klart den, men jag märker hur seg och slö jag är, så jag ska ta mig till närmsta affär och köpa glass eller godis och sen ska jag starta ssex and the city! på det sättet kan jag nog överleva dagen!

Men nu ska jag äta frukost, men jag visar er en bild på mina naglar jag gjorde igår, jag är helnöjd! Later


RSS 2.0