Wallander..

Hejhej,
Ett snabbt inlägg får det bli nu!
ska nämligen hoppa i i duschen och sen ska jag och bror kolla på Wallander som går på fyran ikväll! :) Mys!

Hade advänts fika med familjen för en liten stund sen, glögg, pepparkakor och lussekatter! Mums! Glögg, ja då känns det verkligen som att julen snart är här, och det är den ju också! I morgon är det den första december och då är det inte ens en månad kvar tills det är julafton! hihi.

Har också haft lite feber idag, USCH! fan om jag blir sjuk nu igen! Men jag ska iaf till skolan i morgon, det orkar jag, om inte jag har jätte mkt feber och så i morgon då men det ska jag nog inte ha, är bättre nu så..

Oj, nu är det en halv timme kvar till Wallander - Blodsband? (tror avsnittet hette så) börjar, och jag ska ju duscha innan! Och jag kan ju inte påstå att jag är den snabbaste på att duscha! Speciellt inte när jag vet att jag måste snabba mig! ;) hehe.

hittade massa shopping innan, klänningar och lite så, men jag visar det i morgon,
en klänning ser ni i inlägget under! ;)
PUSS♥

(sitter vid min brors data, och detta var den enda bilden som fanns där på mig , )

klänning

Hittade en klänning från only, 300 kostar den :) Enkel, men snygg!



Första advent

HEJ!
Har bakat lussekatter med mamma nu! Så gott!
Det är ju första advent också! Mysmys! Det betyder att det bara är typ fyra veckor eller ngt kvar till jul :) 
Och sen när lussekatterna är klara ska vi fika med dom och pepparkakor, hur gott låter inte det ? 
Jag tycker att det låter supergott!! :) hihi!  

Hade också tänkt att plugga lite, men smart som jag är så har jag såklart glömt böckerna i skolan! PUCKO!!

Jag ska också pallra mig iväg till gymmet sen också! Hoppas bara att jag nte får lika träningsvärk i dag igen ;) Det var fan det värsta som hänt på länge ;) hehe!



En bild på mej och Jonna bara för att hon är bäst!
ingen betyder så mkt för mej som du gör!! <3

"IDOL" Johans fan


FAN va gett att Johan Palm ä ute i Idol! Eller vad tycker du?
Jag tycker iaf att det var vlädigt roligt att se på när ett av hans fan fick ettt närv sammanbrott!
Det ser så otroligt dumt ut, och i torsdags så visste ingen vem hon var men i fredags
så gjorde hon bort sig inför hela svenska folket, och finns med på många bloggar och många har snackat om henne!

Lördagen

Hej !
Vaknade tidigt idag , mamma väckte mig redan vid tio, bara föra idag åker anna panna hem till Stockholm och jag ville säga hej då å shit!! ;) Men nu har hon iaf åkte hem! Meeen , den 5 april eller kanske den 4 så ska jag och Jonna troligen åka upp till henne och bo där i några dagar! Super skojj! Shopping , ohyeah!! LÄNGTAR, fast först händer det ju också lite grejjer, jul, nyår å massa annat :P

Igår var jag och Jonna iaf hemma hos henne, gjorde oss i ordning framför Andra avenyn ( det är faktiskt jätte bra, nu när man vet vad det handlar om vill man bara se hur det går sen.. (A)) Men sen vid elva kom iaf Frida, då hade jag och Jonna sjungt lite singstar också! Och vi fortsatte med det när Fridiisen kom också!
Från början skulle vi dra till en fest, sen en annan fest och också en tredje fest hade v att välja! Men det sket sig allt ihopa, vi gav upp helt enkel,
Vi fick iaf besök av några grabbs! Lanai x2 , Simon, Ludwig  och Rasmus, men dom stannade inte så länge, och då var klockan halv två ungefär och då stack jag , J och F ner till Stan, Campino och lite så :) Sen blev när jag och Jonna skulle cykla hem, så mötte vi Lanai x2 , och dom var super snälla och tog våra cyklar där bak på bilen! Så vi stapp cykla hem!! hihi :)

Det vaqr min kväll på ett ungefär! :) Helt okey , även om det sket sig ett tag där ! menmen! ;) Hade alla andra en rolig kväll?=)


Fest @ Emma igår :)

HejHej!
Igår blev det Fest hemma hos Emma, Tack gumman! <3
Först åkte jag till Jonna en stund efter maten och sen hem för att göra mej iordning, sen hämtade Viktor oss och så åkte vi ut till Trönninge, till Emma! Vet inte riktigt när vi kom fram men det var ganska mycket folk då iaf! Men sen vet jag inte vad som hände, men det var många som drog hem väldigt tidigt! :O Men vi fortsatte att Dansa fram till halv två ungefär , sen så åkte vi hem med Viktor igen, Jag satt också rätt länge i köket och snackade en massa om tex.. Livet? haha , fulla var vi allihopas så det måste ha låtit väldigt roligt :P hihi ( hittade inte min kamera så jag har inga bilder från kvällen! )
 
Jag sov hemma hos Jonna inatt! Altså typ mitt andra hem .. (A) haha.
I morse så vaknade vi runt elva typ, då gick vi upp för att käka frulle! Och jag var på damphumör! haha . som alltid? heh.
Sen hamnade vi i sängen igen, AA i flera timmar! Nu  vet jag handlingen också, så jag ska kika på det lite senare också!
Jag är altså hemma nu, !:P

Måste hoppa in i duschen nu! Men är så sjukt seg så får se hur många timmar det kommer ta att ens komma in i badrummet ;) haha!

Ikväll får jag se vad som händer, ! Något med Jonnis iaf, Fest??

Ha det bra! Och ha en jäävligt bra och rolig Lördag!! :)

Pricken är för erat egna bästa!!
Såhär såg jag ut i går i skolan! ( hade andra kläder på kvällen ;)
jackan - gina
Linnet - rut m. fl
Halsduken - indiska
halsbandet (klocka)-  mormors gamla?

Fredag!

Äntligen är det sista skoldagen för veckan!! HELG också, hoppas nu inte att det går så snabbt bara !
Idag hade vi iaft två prov! Började dagen med naturkunksapsprovet, well, GRATS start på fredagen, och ja det gick inte så bra! Men dataproven gick jätte bra, eller ja jag hoppas att det gjorde det iaf, känndes helt okey iaf!  Jag skulle också haft en engelska redovisning idag med, fast det blev uppskjuten igen ( skulle haft den för två veckor sen egentligen :P)

Nu kollar jag på Mamma mia filmen med min sjuka syster , ja det blev hennes tur att bli sjuk nu;)

Vad ska alla hitta på ikväll då? Jag ska iaf vara med Jonna, får se vad vi ska hitta på för roligt!! :)
Men ska kolla på filmen nu! PUSSS


27 november

Så nu har denna dagen passerat! Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det sängen, så sjukt trött!
Två prov i morgon också! Inte bra:p

HAr inte gjort något roligare i kväll än att plugga! hehe, ja det är ju verkligen det tråkigaste som finns!Hatar det ;)

Men detta blev ett väldigt tråkigt och kort inlägg, men batteriet på datan tar slut när som helst, så hinner inte skriva mer nu! Hörs i mon ist :)

God natt allihopa!! ♥

Ny sjal!


Min moster har kommit nu! ;)
Och hon hade med sig denna snygga sjal till mig!
Från Indiska!!



Torsdag

Hej,
sjuk sjuk sjuk, så himmla tråkigt det är alltså!! Det kom inte någon tevlig tidning i brevlådan så jag startade en film, tänkte att jag ska se Mamma mia i kväll så jag valde en annan - alla hans ex! Men nej, den var inte bra enligt mej! hehe.

Frida och Bella tittade in en snabbis efter gymnasiemessan på ps, dom skulle lämna mitt singstar som har befunnit sig hemma hos frida!

Har för övrigt inte orkat göra något annat idag, inte ens kolla shopping!;O hur illa är det inte då?
Jag fick dock en liten städ kick innan, röjde i köket och lite så! hehe, men nu ska jag snart hoppa in i duschen så jag piggnar till lite ( tror jag kan behöva det,  är så jävla seg och trött) trots att jag sov hela förmiddagen ;P hehe.

Klockan är typ tio i fyra, min moster kommer med tåget om typ en timme :P
Men det är typ nästan mörkt ut nu :O Måste gå och tända lite lampor, annars blir det snart kolsvart och då ser jag ingenting ;D hehe .

PUSSS


Sjuuk!!

God morgon, eller god för middag ska man kanske säga!!
Är sjuk idag, vilket innebär att jag är hemma från skolan! Är jätte förkyld, ont i halsen och feber! Mår illa också!! Inte roligt alls!
Så i dag ska jag bara krya, kolla film och ja jag är ju sjuk så glass ofc ;) Sen måste jag tuvärr plugga lite också, för jag har två prov i morgon,
 MEN NOOOO! fan, jag kom just på att jag inte har naturkunskapsboken med mej;O har ju prov på det i mon, hur fan ska jag lösa detta ?
Jag får typ skicka min lillasyster eller något, för aldrig att jag går till skolan och ser ut såhär! :S

Men iaf, igår när jag kom hem från skolan så hade en trevlig överraskning hamnat i brevlådan,
 Vad?
Jo, MAMMA MIA filmen såklart(!!)  Glad bev jag då, den är ju så grymt bra! Man blir så glad när man ser på den! Ska se på den eller någon annan film idag!

Men nu ska jag också gå upp ( ur sängen altså ) hehe, och äta lite frulle, sen ska jag kolla om det har kommit någon rolig post, kanske en SOLO eller cosmo tidning ;) hihi.

Sen idag kommer även min moster från Stockholm ner till Varberg på "blåskusten" RoligtRoligt!

Ha det bra ellesammans!


PUSSEN!!

Dagens shopping


Halsduken kostade 129 kr från h&m
Vantarna kostar 79 kr också från h&m,
men hm hade erbjudande tag två betala för en! Så fick vantarna gratis :)
Pudret är B, jätte billigt utan märke, men skit samma,
det är as bra och det är väl huvudsaken ;) right?

Outfit den 26 november


Jeans; CH
Linne; ginatricot
Tröjja; ginatricot
armband; ginatricot
+ silversmycken
jacka; stadium
halsduk; h&m
vantar; h&m
skor; din sko

PUSS OCH KRAM!

Onsdag!

hade labb sista lektionen idag, sjukt tråkigt som vanligt, men slutade lite tidigare!
Drog då ner till stan med Bessi och Sara. Jag och Bessi var duktiga och cyklade ner medans Sara var lat/sn'll och tog bussen med challe som har skadat knät! ;) Men gick en stund och hittade lite snygga saker, en halsduk och ett par vantar och ett puder! H&M hade köp två stickad halsduk, vantar eller mössa och få den billigaste på köpet så det blev en halsduk och ett par vantar i samma färg! Får se bilder sen när batteriet på cameran har laddats.
Men vi hittade också lite ....speciella saker inne på Lindex, hahaha ,
Sen mötte vi upp Challe och Linn som hade varit och solat, så då gick vi till blådörren och fikade, mums! Snackade en massa och vi hade riktigt roligt! Sen trampade jag hem på min cykel och han bara starta cameran innan den laddade ur, så den ligger hemma på laddning nu :P hehe.
Men jag åkte iaf till onoff med pappi sen, hittade en data:) Sen finns det ju också lite mer saker man skulle kunna tänka sig från en sådan affär! hihi Men glömde dock lämna in min telefon som jag också skulle göra, hahah! får ta det någon annan gång! :P

På hemvägen hoppade jag iaf av hos Jonna , och där är jag nu ocks, sitter vid hennes data nu medans hon äter!
Får se vad vi hittar på sen. Det blir iaf mat och plugg för min del lite senare!
Hoppas du har en bra dag!



Massage med Jonna

God kväll bloggen!
Detta blir det enda inlägget för iidag! Har haft fullt upp och jag har faktiskt inte suttit vid datan en enda gång hehe,
Hade ingen naturkunskap idag så vi slutade halv tre ist för halv 4, helt okej enligt mej! ;)
Kom hem och åt pastasallad, sen gick jag och sov tills jag vaknade utav ett sms av Jonna kvart över 4 ungefär, skönt med en litev powernap för jag var jättre trött i skolan + att jag är förkyld så huvudet har varit jätte tungt och jobbigt , USCH!
Men jag skyndade mej i alla fall till Jonnas place för hon var vrålhungrig, så vi gjorde amerikanska pannkakor, mums! Blev riktigt lyckat!
Sen kollade vi på massa youtubeklipp, Filippa Bark och kungafamiljen m.m. hehe , sen blev det massage, så jävla sköönt! Och jag som har sån SJUUK träningsvärk vet inte vad jag ska ta mej til! Kan inte gå i trappor eller någonting :P hihi, Hoppas det släpper snart, Har typ glömt hur det känns , var ju ett tag sen jag tränade sist :P hih.
Nu har jag snart kollat klart på DH och då blir det duschen och sen sleeepa, fast vet inte om jag kan sova eftersom jag sov en stund innan :P så det blir kanske en lite stund tv tittande till!

Hoppas du har haft en bra dag! Pusss och Kram!


UGGS

Är det bara jag som tycker att dessa skorna är så otroligt snygga ?
Väldigt dyra bara , men gud vad jag vill ha ett par sånna :)


Så varma och gosiga också  i detta kalla vädret :P

En månad - 30 dagar

En jävla månad kvar till julafton, kan ni fatta det ? Det kan då inte jag göra!
Tiden går så himmla fort! Det var ju inte länge sen vi låg på stranden eller var närvösa och förväntansfulla inför skolan som började igen! Och nu är den en månad kvar till julafton, Vart tar tiden vägen? Den rinner iväg som sand mellan fingrarna :P hehe.
Men julen är en mysig tid så det gör inget att den snart är här, julpynt och julshopping, viss är det mysigt?!
Men vart är snön? Ska det bli en grön jul i år igen? Det kan det väl endå inte bli? Eller?  Vitt ska det vara! hehe, Så många andra städer har ju snö nu, varför kan det inte hamna lite mer än frost här ? haha .

Oj, stömmen gick nu! Vilken tur att man har Laptop så  man inte blev drabbad då:P Helt svart är det i alla fall! Hoppas den kommer tillbaka snart!!

Nu ska jag gå och packa upp träningsväskan och sen ska jag skriva min reccension om Choklad som jag ska redovisa om i morgon! Jösses, hur ska det gå(?!) jag som hatar att redovisa (Muntligt)

.. och nu kom strömmen tillbaka också, GREAT!!


PUSS!!

tränat

Har kommir hem från ett gympass på friskvågen nu, har också hunnit äta :P
Nu sitter jag och spelar röj flaggor ocg pasiansduell med Jonna! Kansnek går lite bättre för henne, men bara lite! hehe.
Vad har alla andra hittat på idag då? :)

Nu ska jag gå och plugga lite och spela spel med Jonna, men vi hörs lite senare :)
Puss


Måndag

hej ,
Bloggade inte på hela kvällen i lördags och inte på hela dagen i går, hehe, DÅLIGT!! Men jag har en förklaring till det faktiskt:P Jag har ju passat barn, har inte haft tid, och igår när jag kom hem så orkade jag helt enkelt inte ens starta datan, då är man verkligen trött!
Kom hem vid sju ungefär med tåget, fanns inga platser när jag skulle stiga på så jag fick sitta jämte en illaluktande gubbe, USCH!! Sen när jag väl var hemma så dog jag en dusch och kollade på en film, Angel heter den! Med helena bergström? aja, anyway så sög slutet, ska inte säga mer ifall någon vill se den , men det var vad jag tyckte :P

Idag började jag dagen och veckan med ett svenska prov, litteraturens historia :p Men det var as svåt, fick massa papper och så sa läraren - skriv allt ni kan om antiken! Herregud, den är ju as svårt, jag visste inte vart jag skulle fokusera någonstans så det gick nog åt skogen! Annars har skolagen varit helt okej!

Nu ska jag få ett nummer av emma och då kan jag beställa gratis sms igen! yeees! Sen blir det plugga och träna med Fannie :))

Have a nice day everyone! ♥


Lördag!

hej,
nu har jag busat med trillsen, kollat hockey match, ätit och lekt med trillsen ännu mera ;D hehe.
Vi åkte till något som hette Jonsberg(?) och kollade på heckey match, Johan(kusin) spelade, han var duktigt tycker jag och jag kan verkligen ingenting om hockey;P hihi. Men kallt var det iaf :P sen åkte vi också köpte godis och sen blev det hem för att värma fossingarna, mina var verkligen som isbitar :P Men vi åt och lekte, roligt. fast jag vill lov att det tar på krafterna :P hihi. Har ni det bra?

Igår gick ialla fall resan bra, tog lite längre tid än väntat för det var en jäävla snöstorm! Snöade som bara den. såg typ ingenting när man kom fram! hehe.
Fast det är värsta mysigt när man vaknar på morgonen och solen lyser och allt är vitt!

Men ska återgå till de tre söta nu :) Pussochhej!


i skååne

hejhej,
han aldrig blogga igår ;) har fullt upp med trillingarna, och nu ska vi äta men jag hade vart uppe med alma på övervåningen så var tvungen att springa upp med elin, annars blir det ju orättvist :P hehe . hörs sen. pussen

Bye Bye Varberg


Dagens outfit
Väska - friis & co
Jeans - CH
Linne- SVEA
tröjja  - gina
Sjal - h&m


Tröjja - gi

hejhej

hej , ett snabbt inlägg !
Fattar inte excel ( har redan nämnt det tror jag ;) hehe , och nu ska vi snart ha engelska och sen ska jag hem och packa och sen ta tåget mot skånsk mark! Men först ska jag köpa godis och gratis sms! hehe . puss och hej ,
Bessi tippsade mej om en sida p+å internet fär man makeovar sig själv, typ brunt hår osv, kul ska testa den nu! pussochhej!

Torsdag

Hej ,
Blev inget plugg idag heller, men städat det har jag gjort! Har simmat med Fannie också! Och nu ska vi börja träna på riktigt , på måndag såka vi till friskvågen och träna, nu ska vi bara få jonnnnniss att fixa sitt kort med så kan vi träna där alla tre! woohoo!

Ärligt talat tycker jag att en lugn, slapp helg låter alldeledes perfekt i mina öron! Så i morgon 16.21 går tåget från Varberg station och jag är framme fem någongång i ängelholm där jag ska vara hos mina kusiner tills på söndag! Dom är trillingar på två år, sjuukt sööta!
Jag har jävligt roligt när jag är hemma, med min underbara vänner och så, men ibland så behöver man en break lixom, och när jag fick panik med andingen i lördags så kände jag att jag bara behöver komma bort lite och så, men nästa vecka då kör vi gärnet igen, hehe,

Hinner nog slänga in ett inlägg innan tåget gå i mon, annars får det bli när jag kommer fram ,ska ju packa och gå i skolan i morgon också! ;)

Kisses and good night!



Två tröjjor!


Två enkla snygga tröjjor från Gina, vill egentligen ha den enfärgade grån med knappar också, finns på Carlings , men denna är snygg också :)

Outfit;



Jeans - CH
Linne - Spanien
Tröja - H&M

Här ser ni lite hut håret blev också! En aning gult men det syns inte så mycket och det försvinner snart :)
Bättre än innan iaf ;)
'

Ny klänning!

Hej hopp!
Kom precis hem från stan med syster! Köpte klänningen jag visade i ett inlägg igår :) hittade massa andra snygga saker också! Men jag köpte det inte! Väntar tills nästa månad istället :)
Dagen i skolan har varit seeg, somnade under filmen på spanskan och kom försent i morse! Bra start på dagen!

Nu ska jag packa simväskan och sen vänta på att Fannie ska sluta skolan så ska vi dra och simma! Gett, det behöver jag!

KramKram!
 

Min nya klänning :)

Med färgen i håret!

Usch vad det luktar starkt!! Jag sitter med blonderingen i håret nu, men det luktar inget vidare! Fats näsan har börjat vänja sig nu! haha!
Jag kollar i alla fall på rome service nu, dom gör om hemma hos sportstjärnos denna gången hemma hos anna lindberg, simhopparen! Och efter det ska jag kolla på Grey´s Anatomy ofc, och sen hoppas jag verkligen att håret är klart, och att det blev bra! Annars vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra ;D hehe. Men det bli nog bra !

Hade ju tänkt att jag skulle plugga idag med, men det blev inget med det, jag vet inte vad jag ska göra för  att jag ska börja plugga, någon som har något tips, jag tänker hela tiden att jag ska ändra på den här ig cirklen och göra något åt mina betyg, och ja det går jätte bra att tänka men att få något jobb gjort, nejnej det går inte !! Tipps, någon?!

Nej men nu är reklamen slut så jag ska återgå till tv:n nu.. Hur ser eran kväll ut rörresten! ;)


Efter detta så hoppas jag att mitt hår ser lite bättre ut iaf :))

Den kommer bli min!


VIsst är den snygg?

Från only och kostar 259 kr!
Hängde undan den till i morgon, så ska ner på stan och köpa den då!
Ska ha den på nyår typ, fast jag vill ha tightsen från gina i spets/nät, eller om jag tar mina supersilvriga!
Skit snyggt, fast det blir nog en aning kallt, men jag får lösa det på ngt sätt!
PUSSS!!



Pusss

Somnade och sov i typ 4 timmar när jag kom hem från skolan halv tio! Sen cyklade jag ner till stan, började på tågstationen för att hämta ut mina tågbiljetter! Och om någon undrar var Varbergs alkisar gör mitt på dagen ? Jo då sitter alla samlade innen på stationen, haha!

Det är riktigt skönt att vara hemma typ en hel dag såhär i mitten av veckan! Ska plugga lite och så ska jag göra något riktigt rolig, eller inte! Jag ska städa igenom några lådor med skit , hehe , massa papper å så ! Inte det roligaste kanske men men , någon gång måste jag ju göra det! ;D hehe

Men ska färga håret sen när mamma kommer hem ! Jag har verkligen tröttnat på mitt hår, och så ska Jonna klippa mig någon gång nu innan jul :)


See you later!



Så här ser jag ut idag!
Hade en grå tröjja utanpå linnet innan också, men Bessi frös så mycket i skolan och hon har lite längre att cykla än mig så hon fick låna den (A)

Sista lektionen!

Min första och min sista lektion är datakunskap! hehe. Slutar om en timme och klockan är bara tjugo i nio!
Var så jävla trött i morse så jag ville bara stanna kvar i sängen och hoppa över denna lektionen, men NEJ jag tog mej till skolan, fast hoppade över att platta håret så jag gick upp tio minuter innan skolan börja! sooft! Fast dessvärre är jag lite förkyld idag, kan typ inte prata! Men ska hem och sova när lektionen slutar. Men det kunde ju varit något ännu värre ämne än datakunskap , det är ju typ det slappaste som finns! Herregud!! Fast det är helt cp att man måste vara bra på matte för att kunna fatta vad man ska göra! Massa formler och shit, jobbigt!!

Eftersom detta är sista lektione idag så är det många som tog en sov morgon, eller ja en ledig dag ;D hehe. Vi är åtta personer på lektionen idag!! haha

Men back to formler i alla olika former! ;) hörs sen när jag kommer hem och har sovit klart:)
Kisses and hugs♥


God natt!

Hej,
Förlåt för denna totalkassa uppdatering, men jag har haft fullt upp hela dagen så jag har inte hunnit! ;D
Jag och Jonna har varit på Innebandy match, wic 85 F92 spelade mot nåågot lag? hehe . och så kollade vi pöjkarna när dom tränade handboll! Jag och jonna skulle ju kunna vara deras egna lilla hejjarteam! hehe. det känns nämligen som att vi brukar hamna framför deras matcher och träningar ;D hehe.
Men det var roligt!
I morgon efter att jag har slutat skolan halv 10 så lägger jag upp bilderna från det :) Det blev en hel del bilder måste jag säga, vi är ju tjejer, alltså posefreeaks!
I morgon ska jag också ner till stationen och hämta ut my ticket till skåååne! Yes, ska dit i helgen!

Men om jag inte har nämnt det tidigare så har jag börjat bli grymt förkyld och har ont i halsen! Så jag ska nana nu så jag blir frisk någon gång!

Puss och godnatt lära läsare!

( i n g e n   b i l d  i  d e t t a   i n l ä g g , j a g   ä r   b o r i n g   ,  i k n o w , m e n   i m o r g o n   s å    k o m m e r   d e t    b i l d e r   v i l l   j a g    l o va )

GRATIS MODE?


Den bästa sidan hittills! Bli medlem och samla poäng som du sedan löser in mot presetkort ! Det är jätte enkelt att komma upp i poängen och det är också helt gratis utan några dolda kostnader!

Bli medlem och du inte redan är det! Hur kul är det inte att få presentkort i brevlådan titt som tett på bla, kicks, h&m , veromoda och många fler!

Bli medlem på länken så får du 50 p direkt!
http://www.gratismode.se/?c=12205

Ha en bra dag!


Kjol och sminkväska!


Kjol med stor resett  från Monki!
Nässesär/sminkväska från forever21

Dagens outfit;

Seg dag idag i skolan!  Hade spaska prov , gick jätte doligt så jag räknar med ig och det  fick jag också fast i naturkunskap den här gången ;D hehe. Nu kollar jag på OTH och jag är svin hungrig så ska kila ner och äte lite,
Tjingeling ♥


Dagens klädsel.
Jeans - Gina
Sjal - H&M
Tröjja - Fred Perry
Linne - SVEA¨
Skärp - Only

SNYGGT!!


♥Den översta jackan - MQ / Zoul
♥De andra tröjjorna är från SVEA

Mitt horoskåp!

HEJ, Hur har eran dag varit?
Min har varit ganska enformig och det har inte hänt speciellt mycket därför har jag inte uppdaterat! hehe.
Har kollat filmer, tv, data, sovit och lite annat hela dagen ;D
Nu sitter jag återigen framför både tv och data, fast nu är jag nyduschad och ska snart kolla igenom spanskan, har prov i morgon och jag har inte börjat plugga än, vart ska det här sluta?:O
Men vi får tillbaka matteproven i morgon och gud vad jag hoppas att det gick bra,!!

känner inte att jag har något intressant att skriva så jag slutar nu så skiver jag mer i morgon :) kisses and hugs!
Såhär lyder mitt horoskåp den här gången!
Visst det låter ju härligt mer en hemmakväll framför tv:n.
Men jag har dock ingen snygg granne så det sket ju sig på en gång ;Dhehe


17 November

Sjuuuk idag! Så jävla tråkigt! Jag sov till tolv ungefär och då gick jag bara från sängen till soffan för att kolla på "what happens in vegas" En jävligt bra film! Se den om ni inte redan har gjort det:)

Jag har en jävla huvudvärk som inte vill släppa och ont imagen, så jag stannade hemma idag! Lika bra det, hade ju nte vart roligt att gå omring i skolan å må apa hela dagen heller, då är det ju mycket bättre att ligga kvar i sängen å bara chilla! hehe.
Men jag mår faktiskt lite bättre nu! Great! + att jag har hittat min camera så jag kan ta lite bilder i morgon, nej inte dag för hur kul kan det vara att se bilder på mig i mjukisbraller och no makeup! hehe, och inte orkar jag gå ut heller, fast till ng:s måste jag pallra mig för jag ska posta om min premenation på SOLO!
Fick föresten en cosmopolitan tidning någon gång förra veckan, men min pappa trodde typ att det var reklam eller något så jag tror mamma hittade den i en hög med tidningar som skulle slängas! haha, huvudsaken är att den är hittade nu! ;) så den ska jag kika igenom nu också:)

Have a nice dag everyone!
KRAM♥

Good night sunday!

HEJ!
Sitter och kollar på sanningens ögonblick! Linda Rosing förlorade just 75 000 kr, där ser man! hehe.
Mår inte alls bra, ont i magen, det känns typ som att jag ska spy! vill bara krypa ner i sängen och sooova! Och det ska jag göra snart också! Ska bara kolla klart på programmet! hihi.

Uppdateringen har faktiskt varit ganska dålig i dag om jag får säga det själv, hehe . men det ska bli ändring på det, ska hitta min kamera också, så jag kna ladda den och då kommr det in bilder också :)hehe.

Men nu ska jag gå sova och försöka krya på mej :) hihi, Kisses and Hugs♥

OTH, GG, GREY´s


Orkar verkigen inte göra något idag, funderar på att gå till NG:s och köpa något gott, men har inte orkat det heller, än iaf! Så nu har jag planerat att kolla på Grey´s anatomy sen One tree hill och efter det blir det Gossip girl! Men det blir ganska långtråkigt att bara ligga i soffan, så jag ska nog gå dit iaf! Glass eller godis får det bli!
Tjing så länge då!

En gaaalen lördag;

hej,
Igår hade jag och Jonna en jävligt lyckad kväll! Först åkte vi och kollade på innebandy match i idrottshallen, tuvärr så förlorade varberg! Vi var även där med Lollo och Olivia! Sen när jag kom hem väntade jag på att maten skulle bli klar sen drog jag hem till Jonna och gjorde mig iordning! Sen hämtade vi hennes cykel hos Sjöö påvägen till Frida! Där sjöng vi singstar och lite så! Men sen stack jag och Jonna vid typ 10! Cyklade från lugnet till Ankaret, för er som inte vet hur långt det är så är den en bra bit att cykla, ännu jobbigare är det när det blåser , det är också uppförsbackar hela tiden! hehe, men det kändes som att vi skulle blåsa omkull hela tiden! Och jag var så fokuserad på att hålla i luvan så att den inte skulle blåsa av så jag såg inte att det kom vägarbete, i sista sekund han jag se en såndär varnings kon så jag svängde undan men kom ist emot trottoarkanten och var tvungen att sätta ner foten samtidigt som cyklen blåste till och jag tappade balansen! Trampade snett med foten så fick as ont! Men det var fan värt att cykla den biten i blåsten om man säger så!

När vi kom fram till Tillerås så var det väldigt mycket folk med tanke på att hans lägenhet inte är jätte stor, så det var folk över allt! Men det var as kul! Hade ingen blanddricka heller, så jag körde på rent, så det tog inte lång stund innan jag glömde av smärtan i foten! hehe.

Men sen skulle vi dra till någon fest vid willys (också en bra bit därifrån ) men den här gången slapp vi cykla, det blev en flyktingbilfärd! Dom hade nämligen en minibuss , men den hade inga säten i där bak så det satt 27, 27 jävla ungdomar på golvet, sjukt trångt och alla satt typ på varandra! hehe. Det kändes som att åka flyktingbuss, haha!
Men föst körde vi till fel hus, så vi fick hoppa in i bussen igen och dra vidare, ( det fanns inga fönster där bak heller så det var kolsvart! hehe.
Tillslut kom vi iaf till rätt fest! fast där hade allt gått sönder så det blev in i bussen igen, denhär gången med ännu fler folk!

Men vi drog hem till Tillerås igen, Men eftersom vi var ännu fler folk i bussen på vägen hem och jag hamnade på något sätt under alla, jag hade typ en jacka över ansiktet så jag fick as svårt att andas, och samtidigt låg eller satt någon på mina lungor och en annan idiot låg och sparkade sina klackskor i min mage, för hon tyckte att jag skulle akta på mej så hon kunde få mer plats! BITCH! så sen när jag äntligen kom ut ur bussen hade jag panik och kunde fortfarande inte andas riktigt! Fyfan va hämskt det var!
så vi drog hem ganska snabbt efter det!! Jag och Jonna åkte hem till mig och sov! Vaknade i morse vid ett men gick inte upp förän två ;D hehe .  Hon skulle äta söndags stek så tekniskt sätt så ät jag söndags kyckling, haha ! och jag har fortfarande lite ont i magen! 

En guldmedalj till dej som läste hela denna historien om en jävligt gaaalen kväll, men sjuukt rolig var den!  TACK!


Baby , u rock my world !

Give me!


Väska 198 kr , H&M
Armband 59 kr , H&M
Linne med rosett 198 kr H&M
Klänning 198kr? , H&M
Mascara 165 kr , Lóreal Paris!

Bakislördag

God morgon bakislördag! , ja jag skiver faktiskt god morgon nu en lördag när klockan är två ungefär! Men det är morgon för mej för jag har precis vaknat, för en stund sen iaf!  För i går så var jag hemma hos Jonna en ganska lång stund! sen orkade vi inte bara sitta hemma så vi gick ut och sen slutade det med att vi gick hem till bröderna sjöö! jag har nog inte skrattat så mycket, så ofta som jag gjorde igår :P haha, sjukt kul var det! Vi var i af där och drack lite å så, polisen hade tydligen också kommit, fast det märkte faktiskt inte jag :P Grannarna hade klagat typ!! haha. Men sen tog vi taxi hem till Tillerås?! stavning? haha, det var iaf efterfest där! Jag hade roligt men jag var nog ganska trött också! :P hehe . Men sen var vi hemma någon gång efter 4 ;) En rolig kväll, var med ett gäng som vi inte brukar festa med så ofta! ;D

Men nu måste jag hoppa in i duchen för om två timmar ska jag och Jonna bege oss till idrottshallen och kolla på match! Jag tror att dte är innebandy, glömde fråga så jag är inte hundra på det men jag skulle chansa på det :) hehe.
Sen ska vi göra oss i ordning , sen blir det singstarkväll å mys hos Frida, och sen ska vi träffa en annan frida och dra till Tillerås igen!


Har varit väldigt dålig på det här med bilder det senaste tycker jag , men här kommer iaf en gammal bild från i somras innan Pratille cup!

Kisses and Hugs♥

Fredagens datakunskap!

Ja, nu sitter jag och ska försöka göra ett stapeldiagram på datakunskapen!! hehe
Denna dagen har gått allt annat än fort, skit segt med andra ord! Vi har dock pratat ännu mer om våran skidresa som vi ska göra, till Branäs,  Fast våran cp lärare är tveksam om hon vill ge oss ledigt! Men det är bara till att sjukanmäla sig då! hihi.. så åka det ska vi göra endå! ska bli riktigt roligt!!

Igår var jag ju på ikea! köpte lite smått och gått, kanske visar lite av det sen, men som vanligt så var det som jag ville ha allra mäst slut, ofc, det är typ alltid så! VARFÖR? haha.

Men nu äre back to school som gäller! hehe, hörs sen när jag kommer hem från skolan! ♥

Torsdag;

Hej,
Torsdag i dag , alltså snart helg med andra ord, en skoldag kvar bara! Yess,
Var så himmla trött och irreterad idag i skolan, matte va fan hämsk, tiden gick typ aldrig framåt:O trodde jag skulle somna eller iaf, få famp på matteboken! haha , Men jag köpte en chokladkaka på willy ( vi går alltid dit på håltimmen på torsdagar) så jag fick lite i magen iaf, han varken äta frukost eller lunch, eller jag han äta luch med det var as äckligt å jag gjorde det inte:P

Men när jag kom hem, så åkte jag nästan på en gång ner till friskvågen och bytte mitt kort, sen hem igen lika snabbt! Nu ska jag bara städa mitt rum ! SUCK! Sen kommer mamma hem från utvecklingssamtalet med linnea och då ska hon och jag åka till Göteborg, och g på IKEA! Trevligt, hoppas bara mitt humör håller, vilket det inte komer göra om det som jag vill ha är slut!! hehe.

PUSS alla söta läsare!

Good night!

Nu har jag duschat också!
Så jag sitter och kollar lite på två och en halv man! :P
Men är sjukt trött så jag ska nog stänga av datan och gå och lägga mej, klockan är ju endå mer än elva på kvällen :P

Jo nu blir det sängen,
för det ser faktiskt så jävla lockande ut!
HugsHugs!♥













5 bra saker idag!
1inställd naturkunskap
2
Städat
3sjukt trevlig fikastund på stan efter skolan med åtta underbara brudar från klassen! 
4
jag har ätit hyffsat nyttigt
5hjälpt mamma med maten!


Love bags;

We all love bags, right?
Här är några av alla de snygga väskor som jag vill ha !

De två längst bak är från Friis&co den svarta kostar 699 kr och den andra 749!
och den längst ner till vänster är från hm, 198 kr och den andra ( visade de här om dagen ) wedins by accent, 399 kr

Tonight;

God kväll!
Sitter och kollar på tv, eller egentligen kollar jag inte utan bara låter tvn gå för att det inte ska bli så tyst här uppe :P hihi.
Idag skippade jag bönderna på tv 4 helt och hållet och allt annat tv tittande med för den delen ( bortsätt från nu?) haha , isf följde jag med jonna till sparbankshallen och kollade innebandy match :) Tyvärr så förlorade Varberg, men dom spelade bra endå...(A)

Nu sitter jag och ska snart hoppa in i duschen! hihi, attjag alltid gör det så sent? Kanske dags att ändra på det snart?! hehe,

Har också kollat på en jädrans massa shopping sidor på nätet, jag kallar det fönstershopping på nätet eftersom jag inte har köpt något :P Men det är ju altid kul att kolla! Kolla in kategorin "lets go shopping" så kan ni lätt och enkelt spana in lite av det som jag har hittar på olka sidor! Hope you like it! Hugs♥

Blev ingen bild på dagens outfit today men jag hade iaf
♥ en mörkblå svea tröjja
♥ blå jeans ( gina )
♥ svart spets linne från rut m.fl
♥ benvärmare, kappahl
♥ jacka, stadium
♥ skor, wedins

Jeans;

Jag älskar att köpa nya jeans ( det kanske inte händer så ofta , det är ju så dyrt, iaf de flesta ) hehe , men det är kul:)
Hittade ett par snygga idag :) Finns på Carlings, MQ å säkert på andra affärer som säljer miss 60!

,
Det är två olika jeans, båda från miss 60.
Jag gillar dom längst till höger bäst ( bara för att det är dragkedja längst ner)
tycker det är skit snyggt!!

Bilder

Lite bilder som jag har pysslat ihop :)
Har tagit den med blommor själv, vet dock inte när, och den med mount rushmore (stavning?) tog jag när jag var i USA sommaren 2007, den på london har jag googlat :P MEN jag vill åka dit så att jag kan ta egna bilder :)







Onsdag

Hej,
denna dagen blev inte lika illa som jag först trodde! Utan redan på engelskan blev det bättre, för då fick vi reda på att naturkunskapen var inställd!! YES, skulle sluta tio i ett isf, men så fick vi sluta en halv timm tidigare från samhällskunskapen så halv ett satt ålla flickor från klassen och väntade på att bussen skulle komma så vi kunde åka till sen ( tar tio min att gå men det regnade och var bajs väder så bestämmde oss för bussen) hihi. Jag, julia sara, emma, challe, elin, malin, carro och även Jonna H kom en stund med! Alla åt kladdkaka utan challe !! hihi. men den är ju godast (Y) sen gick några på stan , hittade jätte mkt jag vill ha men inte kan köpa för jag har inga pengar :O hehe .  Vi pratade en massa och det var jätte trevligt!
och sen jag kom hem har jag bara slappat! Och snart ska jag kolla på Bonde söker fru! Och sen blir det mera tvtittande!

Fick också en trevlig överraskning i brevlådan idag, en film! 27 dresses, får ta och kolla på den ngn dag:)
Känns som att jag inte har kollat på hälften av våra filmer( måste nog göra det) hihi.



Cp onsdag

onsdag idag ja , Pff sitter framför en data jut nu i datasalen! tråktråk. Vill hem och sova igen, det är å jävla skönt, ville verkligen inte kliva upp ur ängen i morse! Men jag gjordrde det iaf. slutar typ tjugo över 2 idag, för vi har datakunskap :P

Igår var jag med Jonna i typ tjugo minuter, förhörde henne på hennes frisör läxa! Sen åkte jag hem för att äta och sen drog jag ut med Jonna och Marina, åkte först till Hemmakväll, sen satt vi utranför Bokia och pratade och kollade på allt regn som bara öste ner!! Jävla skit väder...
Så vi bestämmde oss att dra till Campin, Marina ville ha pizzasallad! hehe, men vi satt där en bra stund! Trevligt!
Sen blev vi verkligen skit trötta så vi drog oss hemmåt , jag och jonna hade verkligen en, hrm , annorlunda cykeltur hemmåt, den var jobbig för mej trots att det var jag om satt på pakethållaren :P mötte Bella på vägen hem också :)

men vafan ?! nu blir jag förbannad, råkade komm åt en knapp på datan opch nu är allting kursivt, CP!!! gör ju inte och ändra heller, Bra, jävligt bra start på dagen!
Nu blev jag på dåligt humör också så jag orkar inte skriva mer nu! Puss&Kram

J U L I A


Vart hos Jonna en stund, hemma för att äta och nu ska jag ut och träffa Jonna och Marina,
PUSS

Tisdag

Hej
Jag är helt slut, denna tisdag har varit jobbigare än de flästa:P Började med matteprov i två timmar, det gick inte jätte bra men jag hoppas att jag har fel. haha. Sen har dagen flutit på väldigt segt, men spanska naturkunskap och en massa film, somnade två gången typ en timme, men jag blev inte piggare för det :P hihi- Taccos var det i skolan idag också, mums! Fast starkt som satan !!
Nu kollar jag på OTH, eller ah det var precis slut så jag får väl se vad jag ska göra nu ! Inte plugga iag, för jag har inget att plugga till!! jippie,

Men vi hörs sen, måste äta!! Puss&Kram

Fashion

 

Black Fashion.
Snyggt party linne från Vero Moda 299 kr
Väskan är från accent by wedins för 399 kr

Dagens outfit


En dagens outfit bild, väldigt dålig kvalité, haha.
Det känns som att det var länge sen jag tog massa kort, men jag vet inte om det är så, men det känns som det ;D haha
Har pluggat en stund nu så jag tog en liten paus nu framför datan och tv:n!!
♥benvärmare - kappahl
♥jeans - gina
♥ linne- rut m.fl
♥Skärpet R m.fl
♥Jackan/tröjan - gina

Bild från SBN

Här får ni se en bild från SBN ( t o g  d e n  a v  j u l i a ) , det var laser inne på själva dansgolvet! Hade vart jävligt roligt om kvällen inte slutade som den gjorde och om allt hade blivit som vi hade tänkt, menmen , hoppas att det blir lussevaka i år, då jävlar ska vi ge den!!

Have a nice evening everyone!

Klassfotona


Klass 08SPA!!


Mina enskillda, SÅ JÄVLA FUULT!!
usch!

By monki

Hittade lite shopping på monki
!

Skorna var de jag kollade på i Göteborg men aldrig köpte! 200 kr
töjjerna tyckte jag var lite coola, helt vanliga egentligen men ändå! ;D 100 kr/st
Vil ha den lila nessesären, 100 kr
Den svarta plånboken va snygg med !

Plugg plugg..

Idag är det måndagen den 10 november men man kan också kalla den för pluggamatte måndag! Heh, trååkitrååk.
Vi har nämligen stort matteprov, så jag ska möta upp Julia vid ps idrottshall i mon klockan 8 så ska vi ha följe till aulan i hus 9!

Idag har tiden bara segat sig fram, det är raka motsattsen till vad denna helgen har gjort, jag tycker den har runnit i en himmla fart!!
Men jag gjorde i alla fall omprov i nk idag ,var ju väldigt oförbededd på de så jag var beredd på att jag skulle få göra om de igen, eftersm mina kunskap inom nk är = 0 helt värdelös !! hehe, men jag fik ialla fall G , dock G- man Äh, bara jag klarar mig så är jag nöjd! Har ju bara det i ett år så sen slipper jag skiten i tvåan och trean! hihi
Fick också godkänt på historian, vilket jag inte heller hade pluggat på ;D hihi. jag är nog väldigt lat! Iaf när det gäller pluggandet!

Sen skulle jag ha tränat i dag med, men eftersom jag vill ha bra resultat på matten i mon ska jag ägna tiden åt det ist! hihi, Fast jag vet inte riktigt hur man ska plugga matte, det går lixom inte riktigt att plugga på? Eller? hehe

Puss&Kram♥♥

tv söndag

God kväll!
Har spenderat en timme framför tvn och kollar på Gossip Girl, Och nu ska jag kolla på hål i väggen, och ikäll ska jag se på sanningens ögonblick, det sågut som att dom kommer göra bort sig i kvällens program så jag är typ bara tvungen att kolla på de, så det kommer bli en hel del tv tittande ikväll ! Men om en liten stund ska jag ner och äta god god tårta, det är ju fars dag idag så det ska firas!! Hihi.
annars idagså har jag faktiskt inte gjort så mkt, eller jo jag har städat ! Så jävla bra det känns, haha Men jag har dock inte pluggat ett piss till mitt omprov i naturkunskap, så ärligt talat så vette jag fan hur jag ska göra, men ja jag måste lösa det på något vis!! Heh.

Men tjing så länge,back to the televisor! ♥

GRATIS PRESENTKORT



En annan sida som är väldigt bra är Gratis bio! Sidan är helt gratis och man får 50 poäng i "välkomstpresent" sen är det bara till att fortsätta samla poäng tills du har tillräckligt så det räcker till ett presentkort eller en biobiljett! Sidan funka och det är inte alls svårt att nå de poäng som krävs, var aktiv och du har jobbat ihop ditt presentkort supersnabbt, Lycka till i jakten på presentkorten!

Gå in här för att bli medlem nu på en gång:)

Sex and the city

Jag tror allt att jag har blivit ett litet sex and the city fan, hihi.  Så jag har spanat in denna skolåda för bara 549 kr, så jävla billit, den kostar ju typ 699 kr i vanliga fall!
Jag har ju filmen nu så varför inte köpa hela serien?! hihi.
















En riktigt liten Guld box!  Det är elgiganten som säljer det  för det priset:)

Gratis makeup



Tänkte tippsa om en sida, gratis makeup! Det är en sida där man börjar  med att bli medlem och sen samlar man poäng genom att bla, värva vänner, besöka olika hemsidor och olika erbjudanden! Det finns inga dolda kostnade på sidan vilket betyder att det är helt gratis! Bra va? Så gå in här nu på en gång och bli medlem och börja sedan jakten på presentkorten! LYCKA TILL!

Snyggt!

Hittade lite snyggt på ginatricots hemsida!


SBN - katastrof!!

Hej, ja jag vet inte hur jag ska börja berätta om gårdagen!
Men jag kom iaf till Sara vid tre någon gång, gjort ansiktsmasker och gjort oss i ordning :) Mys och jätte trevligt! Sen lite senare än planerat så åkte vi hem till Julia i tvååker, vi började med att äta Taccos, och sen kom det lite mer folk så vi gjort suplekar med kortlek;) hihi. Sen vid tio tog vi bussen in till stan, men vi blev lite sena ifrpn julia så vi fick skynda oss till bussen! Men vi kom iaf dit och det var lite roligt att åka buss till en fest, eller ja jag gör typ aldrig det, men det var en livad färd och festen fortsatte där! Sen gick vi in på SBN, vi dansade och lite så, men jag tycker mest att det var bråk och problem där, och det blev ju bekräftat när alla blev utslängda tjugo över tolv när det egenligen skulle sluta vid två!! Det var några som hade bråkat och haft slagsmål så ja det var bara att köa efter jacka och väska, vi stog utanför sparbankshallen ganska länge innan vi drog vidare till först campio men gud var mycket folk det var där så vi drog vidare till Acropolis där vi käka pizza, eller jag skulle egentligen inte käka, men efter som Viktor fick en pizza som han inte beställt (altså han skulle inte ha en överhuvudtagen) så jag och carro fick halva hans kebab pizza sen stack vi hem , var hemma någon gång vid tre typ! + att jag hade gömt min dricka som var kvar som jag ite fick ta in på sbn i en rabatt så sen märkte jag att mina skort var heeeelt jordiga och gräsigt! jobbigt!!

Men enligt mej så var SBN Tour i Varberg 2008 en katastrof, jag hade ahade bara kul en liten liten stund! wasted money i think! 
Aja, om du var där hoppas att du hade roligt iaf! pusss♥

Biljetten såg iaf ut såhär!!

Lördag,

Yes, äntligen lördag! Dagen som jag har längtat efter hela veckan :) Hihi.

Men igår, vad gjorde jag då? Jo jag hade planerat att bara ligga hemma och kolla film å lite så för jag orkade inte göra något speciellt! Men sen när Jonna kom hit och skulle hämta sitt mjöl så hängde jag på henne och frida hem till Viktor där Lalle också var och bakade kladdkaka, den var god men inte så kladdig:P Sen kom även Bella med!
Jag och Jonna spelade också ngt tvspel som jag inte kan komma på namnet på just nu!! Heh Men man skulle iaf springa runt och döda folk och så snodde vi bilar och sköt poliser, vi rånade också folk! Teamwork på hög nivå säger jag bara! ;) hihi. Men det var en kul kväll :) Lite roligare än att bara ligga hemma i soffan ;D haha

Nu vaknade jag för en sådär 40 minuter sen dvs klockan 11, så jag sitter här framför datan och ska om en liten stund hoppa in i duschen för sen ska jag till Sara vid halv tre typ! Ansiktsmasker och lite så, så himla härligt! hihi. Sen ska vi hem till Julia och sen blir det SBN!

Tjing sålänge, Titta in lite senare så kan ni se ett nytt inlägg ;) ♥

Fredags outfit;


♥ sjal - h6m
♥ linne - gina
♥ tröja - h&m

Sen när jag kom hem så bytte hjag till detta :)

♥tights - lager 157
♥ stickad tröjja - Bik bok
♥ skärp - gina

Movies,

Titta vad som kom med posten idag! Jag hade hoppats på att skolfotona skulle komma men detta blev bra det också! Två filmer kom, Angel och Sex and the city filmen! Nu återstår bara mamma mia, what happens in vegas och 27 dresses sen har alla kommit! Men jag har i alla fall två stycken att kolla på ikväll!

Jag känner mig inte riktigt bra idag så jag ska bara ha en lugn hemmakväll tonight, ska gå och handla baristomjölk och glass! Mums! För i morgon blir det ju fieeeesta, SBN Tour kommer ju hit !! SKa bli skit kul:)  Ska börja tidigt med Sara sen ska vi till Julia och där vet jag inte riktigt vilka det kommer bli! , men kul ska det bli:)

Idag så slutade jag kvart över två för jag och mammii skulle till friskvågen på instruktionsmöte, jag ska kanske börja träna där! Och sen åkte jag till pappis jobb och hämtade ut min cykel ( någon hade ju vart snäll och lämnat in den hos polisen )  Sen cyklade jag hem i regnet för mamma hade glömt cykelstället hemma! Så jag var dygnsur typ när jag kom hem! Men jag har iaf städat hela mitt rum, najjs najjs är det nu:) hihi
Här är filmerna som kom idag :)



Data, fredag

Ja men då sitter jag här i datasalen igen! Nu gör vi bankdiagram! weeeey!!
På lektionen innan denna så hade vi historiaprov och ja vad ska jag säga om det? Jag hoppas verkligen att det gick bra! Vi fick reda på svaren direkt efter men jag kom inte ihåg vad jag svarade på alla, och det känns ärliogttalat inte som att det gick så bra ! hehe

Men som jag skrev någon gång förra veckan så hittade jag inte min cykel som var hos David osv.. men idag så har pappa hittat den hos polisen! hihi. Och så ringde mamma innan också (min föräldrar är bäst på attt ringa mig just under lektionstid eller när jag sitter och skriver prov) haha men jag ska iaf följa med mamma till friskvågen sen och gå på någon instruktion där! YES nu ska jag börja röra på fläsket igen;) HAHA!! Och den är halv tre och då missar jag engelskan och klassrådet, oooh too bad!! ;D haha naat!

Men nu ska jag hjälpa julia och sara med deras bloggar :) pusssss!

I hate to study!

Hej , Det känns inte så jävla jobbigt att ta fram böckerna och plugga i en halvtimme/timme, men när man sitter där med böckerna uppslagna kommer man på tusen saker som man kan göra ist, eller åh men om gör de först så kommer de gå mkt bättre att plugga sen, men samtidigt tickar klockan iväg!! Jag hatar verkligen att plugga, och ja mitt självförtroende är verkligen inte bra! Så  ärligt talat så tror jag inte att jag kan klara det heller, det är nog det som är problemet! Det är jävligt synd egentligen, för jag tror att jag skulle klara mer om jag bara trodde att jag skulle klara det! Ingen med bra självförtroende som kan ge mej lite, bara lite?! Hehe.

I och för sig gick samhällskunskapen bra men vafan idag missade jag svenska provet och i morgon har vi historia prov!!
Jag hoppas verkligen att det går bra! För den här gången har jag faktiskt pluggat (: hihi *stolt*

Men nu har jag tagit en paus i mitt läsande om hannibal och julius ceasar i romariket m.m. så jag sitter vid tv:n med datan i knät och önskar att jag kunde sitta såhär hela kvällen :) haha
kissses!♥

Hjälp, någon?

HJÄLP mig någon! Det är super fult med prickarna föra alla grejjer i menyn, såg det först nu! Vet ju inte hur dom har hamnat där så alltså vet jag inte hur jag blir av med dom heller!! Någon som vet det?

Hope you can help me !!

Toooorsdag!!

Godmorgon alla bloggläsare!
Klockan är tio i tio och jag kom precis hem från Tandläkaren och ska snart bege mej av till skolan! Eller ja resten av min klass sitter just nu och skriver ett svenskaprov! Men dom hann redan börja innan jag blev klar hos tandläkaren och jag kan ju inte komma inklampandes sådär mitt under ett prov, då blir ju lutz tokig!! Herregud vilket damp han skulle få! ;) Hehe.
Men jag han ju iaf äta frukost nu, hihi! Han inte göra det i morse så jag gör det nu! Hihi.

Jag blev tvungen att kolla upp när svenskalektionen är slut och den slutar 10.40 altså om tyå 40 min, och efter det så har vi lunch! Så jag behöver inte vara i skolan förän vid 11.20 när spanskan börjar!  Först tänkte jag att jag lika gärna kan hoppa den och gå direkt till matten sen som ör sista lektionen, men skit samma jag ska gå på spanskan och hålla Sara sällskap :) Hihi.

Så nu ska jag gå och ladda mobilen så jag kan lyssna på musik under spankan, annars överlever jag nog inte dom 50 minuterna ;D hihi. Och sen ska jag gå och göra matteläxan som jag inte hann göra i går och sen ska jag luncha hemma, men  jag vettefan vad ska jag laga asså, men det löser sig nog :)

Ha en bra dag!!♥

Grilla mitt i vintern?

Sitter och kollar på Oskyldigt dömd med Mikael Persbrandt, och nu i reklamen tänkte jag att jag kunde slänga upp en bild på när jag myste framför brasan i öppna spisen igår och grillade marsmellows, mysigt , aight? hihi. Fett gott om int annat! Man fick riktigt härliga minnen från i somras när man satt vi stranden och grillade  å massa annat! haha .
aja, back too the movie now!



Visst låter det mysigt? :)

Dagens outfit;



Linne - ginatricot
Skärp - rut m.fl
Jeans - Svea
Tröjja - H&M

Från halsband till armband!!

Hej!
Det kan väl inte bara jag som har massa halsband som ligger och tar plats utan att dom används! Och jag är faktiskt inte typen som använder halsband så mycket överhuvudtaget;D hihi. Men visst gör jag det ibland :) hihi. Men hag anvönder hällre armband, så jag fick en idé när jag kom hem idag! - Att förvandla halsbanden till armband! ;D smart va!
Jag tog bara och snodde halsbandet några varv runt handlederna! eller om det finns ett knäppe/spänne på det så virar man det runt handlederna och sen knäpper man! Jätte enkelt och skit snygt tycker jag (öven om det inte syns så bra på bilderna) Jag har hittills provat med ett i silver med så grejjer sm hänger ner och ett med pärler ! I like it!!



Jag gillar det silvriga bäst!!

At the moment

Tjoooo!!
Just nu är jag inne på min bros data, vilket betyder att jag inte har några bilder här!! Tråkigt men sant! haha
Eftersom jag alltid skjuter upp pluggandet aldeledes för länge (vilket som inte är bra) vi har ju provet i morgon! *Jag hatar att jag hatar att plugga såhär mycket!!! Det går ju ändå ut lika snabbt som det kommer in i huvet, det suger vill jag lova! Jag kna ju ändå inte något när jag får provet i handen! Pff..

Och det är inte kul att gör något som man inte är bra på , right? Så därför gör jag något som jag är bra på, chilla framför tv:n, det är jag kung på!! haha !

så vi hörs väl lite senare när jag kommer in på min data igen, för jag har ett nytt tips jag tänkte dela med mig av! hih
Hugs Hugs Hugs♥

Min onsdag so far!

hejhej!
Är det inte underbart väder ute idag? Solen skiner och det är lite lagom kallt ute! Och jag är bara på så himla bra humör idag :) Kanske händer det ngt mer bra dag :) Ja, man kan ju altid hoppas ! Allt som är bra är välkommet att hända ;d HAHA Det ända som inte är speciellt bra är att vi har svenska prov i morgon vilket betyder att jag måste plugga.. Behöver jag ens säga att det är tråkigt? Heh.

I morse var jag svintrött så jag var jätte nära på att stänga av mobilen när alarmet ringde på den i morse och bara fortsätta sova! Men så tänkte jag dett det är ju endå en kort dag i dag med bara tre lektioner, varav två av dom är slappa och inte speciellt ansträngande!! Hihi. och när jag tänker efter så var ju engelskan också jävligt slapp så alla tre lektionerna va helt okrey idag!  Dataläraren blev nog inte sur ändå på mej, haha, min data krånglade så jag frågade massa samtidigt som jag inte hängde med på genomgångarna för jag hjälpte julia med sin blogg! Men Äh , shit the same! haha, Och sen på engelskan så kollade vi på en film om choklad så jag julia emelie och sara gick till willys på lunchen och köpte choklad, vi blev ju så himla sugna när vi såg all choklad på tv:n, haha
Vi fick också tillbaka hemprovet i samhällskunskapen, VG blev det på bada uppgifterna vilket betyder att jag är nöjd! Det lunde ju gått mycket sämre! ;) och sen fick vi sluta tidigare från den lektionen så jag och sara kunde gå ner på stan redan vig halv ett ! hiihi.

Jag hade ju inte tänkt att köpa något alls på stan, utan bara ta en fika å så. men jag fick köpt mig en klänning/linne på ginatricot och ett idomin läppbalsam, har ju så sjukt torra läppar så jag kände att jag är illa tvungen att vårda dom lite granna! Heh.


den bästa chokladen som finns!!

Idomin läppbalsam!!

mitt nya linne/klänning!! Snyggare till taights än jeans!


 


Dataaaa

Hejhej!!
Nu är det onsdag morgon och det betyder att vi har fucking datakunskap! Fortfarande excel, och behöver jag nämna igen att det suger? Nej jag tänkte väl det!
Fast vi slutar tidigt idag redan vid tio i ett och det är så jäävla skönt! Då ska jag och sara nog ner på stan och fika och kolla lite i affärer och så, ska kolla efter ngt roligt att ha på mej på lördag!! Då är det ju stockholm by night i sparbankshallen! Det ska bli grymt roligt!! Fast synd bara att det inte blir något skum ! haha

Nej men nu ska jag väl återgå till autosumering och massa annat skit ;D
Ha en bra dag och hopppas att din morgon startade bättre än min, hörs sen! Pussss♥

Bilder från Göteborg

HEJ!!

nu kommer äntligen bilderna från Göteborg, You know, det är bättre sent än aldrig ;) Heh


första dagen vi åt på lydia´s tacco och pizza buffé

såhär såg sängen som jag och jonna sov i ut efter en shoppingtur:)

Jonna i sin nya big mama luva!


Ett av mina bästa köp!!

Jonnas faster Karin som vi bodde hos :)

Göteborg!!

Vad vore en resa utan donken ? Hehe
fast det var också den enda gången vi åt där, och vi tog endast en fika ;Dhih

J U L I A

Den godaste varma chokladen man någonsn kan dricka!!
Har du inte druckit den? Testa den , Mmmmm

Min sötaste och jag! TAck för några jätteroliga dagar! ♥♥

Enjoy the photos!!


Tisdag

Hejsan!!
Det är sjuukt vad jag har ont i armen! Tog ju sprutan idag och det känns som att jag har världens träningsvärk, kan ju knappt röra den utan att det gör as ont:S

Idag är  det iaf tisdag men jag tänker hela tiden att det är onsdag, vettefan varför!?  haha. Men tisdagar är i allafall den tråkigaste och jobbigaste dagen på hela veckan! inget roligt alls, men jag fick sova i typ en timma på spanskan i af och det var jävligt slappt måste jag säga! haha.. Stötte också på naturkunskapsläraren ( smet ju unda från provet igår ) ooppps. nu kan jag få det när som helst! Jag kan ju fan inte ett piss om ekologi:O Det är hur ointressant som helst och det suger! Det fastna inte i mitt huvud hur mycket jag än läser! sickt!!

Jag har också varit sugen på kladdkaka hela dagen! Mums vad gott det hade varit1 Så jag ska nog gå och baken en sån snart, och jag ska inte lyckas med att få den torr denna gången! HAHA

Have a nice day babies! ♥


Hej bloggisen!

Hej bloggen!
Jag är döötrött ! Helt sjuukt asså! vill bara krypa ner i sängen och blunda och sova ända tills jag vaknar! Men jag vet ju att det inte kommer att bli så för jag kommer inte kunna somna bara för att jag hela tiden tänker att jag måste somna annars orkar jag inte upp till skolan och då gör jag ett snabbt beslut om att ta en sovmorgon , och ja det är inte bra!! Och sen så kan jag inte sova tills jag vaknar för alarmet på mobilen kommer ringa vid sju i morgon!

Jag lyckads aldrig övertala Sara att följa med på matchen , dels för att hon inte orkade och det va ngt med hennes buss eller ngt ;P hihi. Men vi ska nog ta en fika på stan på onsdag efter skolan ist :)
Men jag åkte i alla fall dit med Jonna, Capricon vann med 9-3, bra spelat! Det var kul att kolla, men sen skulle vi hämta min cykel som varit borta ( t r o d d e    j u   d e n   v a r    s t u l e n ) Men tror du att jag hittade den ? FUCK NO! :O Hur fan gömmer man inte en cykel om jag vet vart den ligger men kan inte hittade den !! Så jag måste leta reda på David i mon i skolan! Känner att det är lite trökigt att gå överallt när jag inte får låna min systers cykel ;D Heh.
Men i alla fall efter letandet efter min cykel och matchen så drog vi hem till Fannie! Var hos henne en stund! Vi fick också vårat damp som bara vi kan få ;D hihi
Sen när jag och Jonna skulle cykla hem ( jag skjutsade henne eftersom jag fortfarande inte har någon cykel) men jag satt på sadlen och på pakethållaren och trampade, måste sett för jävla roligt ut alltså ;D hihi

Men nu är jag i alla fall hemma, och som sagt jag är jävligt trött! Så jag ska inte sitta vid datan så länge till utan jag ska gå och sleeepa ;D Guld! Hugs and Kisses!!

Tokig!!

Jag blir typ tokig, har suttit här i en timme typ och bara försökt att få min profilbild att fungera och att texten ska synas under! Men det fick inte, ju mer jag beskörde ju större blev den! helt cp;D Hehe, Och jag blir tokig när det inte går, när allt bara krånglar, Jösses!
Men nu har jag äntligen löst det, och jag är nöjd, så nu ska jag ha bloggen såhär ett tag till :)

Men nu ska jag ta ngt att äta och försöka övertala Sara att hänga med på matchen , hon börjar ångra sig :P hihi
HUGS!!

MÅNDAG

Hejsan!
Sitter hemma vid datan nu och har precis ätit en smarrig pastasallad:) Mums!
Slutade halv tre idag, och då skulle jag egentligen göra naturkunskaps prov, men SHIIETT jag hade glkömt det under lovet!! Jag kan ju verkligen ingenting om det nu?! Så e gjorde en nödlögn för mej och sa att jag hade gått hem under dagen!!  Tack gymmsan :) Så nu måste jag ju plugga så jag kan göra det i mon eller på onsdag! Bara det att jag ska ta spruta nummer två i morgon (för livmoderhalscancer ) så jag missar naturkunskapen så jag vettefan hur jag ska göra nu :S Hehe

Men nu har jag i alla fall kollat på GG, repsisen från igår ;)
Det var ju också första dagen efter lovet i dag med:) Det var kul att träffa alla men de tog verkligen emot i morse när jag skulle gå upp ur sängen, tänkte hela tiden, tio minuter till, sen ska jag gå upp! Så jag vaknade liite för seeent så jag han inte packa väskan till idrotten så jag och sara fick gå förbi mig och hämta det innan spanskan började! Hihi. Det är fördelen med att bo nära skolan!!

Om några timmar ska jag bege mig till Idrottshallen och kolla på Wic - Capricon matchen med Sara!
Ha det bra! Hugs♥


God kväll bloggen!

Hej!
Vad tycker ni om min design? Najjs va? Hihi
Igår mötte jag upp frida så åkte vi hem till anna där hon och fannie var och så gjorde vi ansiktsmasker, ansiktet kändes helt underbart sen! Som en barnrumpa ungefär ;D Sen gick vi till kvantum och handlade chipps och lite så ! Sen hem till Anna igen och lyssna på musik och göra oss lite smått i ordning, kändes himmla skönt att inte behöva stressa för att hinna bli klar, utan vi kunde riktigt sega! hihi. Sen kom även jonna och emelie och då var hela b&b samlade UTAN Bellla som är i malmö! Synd! Men det var sjukt roligt ändå! Vi gjorde oss i alla fall iordning och år natchos och shipps med dipp tills Taxibussen kom och hämta oss vid 9 undefär, så då tog vi oss ut till Getterön där festen var! Vi hittade inte dit på en gång så vi fick leta lite men vi hittade det tillslut!  Vi försökte även knacka dörr för bus eller godis, vi var ju ändå utklädda, men ingen öppnade för oss! :P Det blev i alla fall  en jävla massa dans och Shots och alla var fulla och glada hela natten! :) Det var dock väldigt många som blev av med sina grejjer, men som tur var så hittade de flästa dom igen! Sen vid halv två ungefär beställde emelie en taxi hem men när den väl kom så ville vi inte åka så vi sket i den och stannade en stund till, sen gick vi hem :O haha Det tog oss mer en en timme, så vi var hemma hos anna vid halv 5 typ och då städade vi hennes lägenhet för den var värkligen stökig ;D sen vid 6 så somnade vi skönt utom Jonna som låg och cpade!! haha
Men tack för en så jävla rolig Halloween! Det var värkligen en toppenkväll!

Jag och frida i våra ansiktsmasker!

Matbordet blev lite fullt så anna duade mysigt år oss på golvet! ;)

alla snygga brudar hemma hos anna!

Djävulen och boven!

Såhär såg jag ut ;D

kissekatten och jag :)


Jag, Fannie, Frida, Jonna, Emelie, Anna♥

Jonna!

anna och frida under städningen!

Tack för en underbar Halloween!
Kvällens citat!
kvällens bästa citat av de "smartaste" :
emelie - Varför ser man inte stjärnorna när man flyger?
fannie - Det är för man flyger ovanför dom.


Shopping á la Göteborg


Linne -   Rut m.fl
Skärp -  Rut m.fl
Båda är från rean!

Vanligt svart linne med spets
Rut m.fl

Linne -  Ginatricot
Skärp - Rut m.fl


Linne - ginatricot

Stor stickad tröja - Bik bok
Skärp - Gina


Nagelpenna från Depend

och den foundationen som ligger i mitten från L´oreal

+ lite mer kläder och saker !


Halloweeen!

Hejsan bloggen!
Idag är det Halloween och det betyder - FFEEEEST(D) ofc!
Jag hade tänkt att gå upp ganska tidigt i dag men så vaknade jag i morse ( eller snarare förmiddag ) av att jag kom påatt jaghade glömt att ställa klockan i natt när jag kom hem ! Och då var ju klockan redan halv 12 så jag fick skynda mig in i duschen och nu sitter jag här, jag och frida ska snart bege oss hem till anna och göra ansiktsmasker å lite så, ska även ha förfest där ikväll! Sen ska vi antagligen cykla ut till Gätterön (?), Fyfan va jobbigt!! Men jag tror att det kommer bli en kanon kväll endå! Men shottrace och alltihop! Ska ju också vara utklädda! Så jag ska fixa med min drekt lite grann, det är några detaljer som fortfarande saknas, PENGARNA!!!, kan ni nu lista ut vad jag ska vara ?, hihi, får se bilder i morgon:)

Igår va jag först med Jonna och Frida , Seb drog vi hem tll Anna där hon ocg Fannie var, så vi spelade kort å lite så till klockan var typ tio över ett eller ngt då drog vi hem och sov!!
 
Ha en bra Halloween allihopa!! Kisses♥


När vi (fannie frida jonna jag och matilda ,fast ikväll byter vi ut matilda mot anna!! ) var i göteborg och badade  jaccuzzi(stavning?)  och drack skumpa med utsikt över liseberg!! u n d e r b a r t är det enda jag kan säga! ...

... och jag kan också säga att I K V Ä L L S K A V I G E D E N B R U D A R ! !


RSS 2.0