Måndag

hej ,
Bloggade inte på hela kvällen i lördags och inte på hela dagen i går, hehe, DÅLIGT!! Men jag har en förklaring till det faktiskt:P Jag har ju passat barn, har inte haft tid, och igår när jag kom hem så orkade jag helt enkelt inte ens starta datan, då är man verkligen trött!
Kom hem vid sju ungefär med tåget, fanns inga platser när jag skulle stiga på så jag fick sitta jämte en illaluktande gubbe, USCH!! Sen när jag väl var hemma så dog jag en dusch och kollade på en film, Angel heter den! Med helena bergström? aja, anyway så sög slutet, ska inte säga mer ifall någon vill se den , men det var vad jag tyckte :P

Idag började jag dagen och veckan med ett svenska prov, litteraturens historia :p Men det var as svåt, fick massa papper och så sa läraren - skriv allt ni kan om antiken! Herregud, den är ju as svårt, jag visste inte vart jag skulle fokusera någonstans så det gick nog åt skogen! Annars har skolagen varit helt okej!

Nu ska jag få ett nummer av emma och då kan jag beställa gratis sms igen! yeees! Sen blir det plugga och träna med Fannie :))

Have a nice day everyone! ♥


Send me a comment!
Postat av: sandra

sant haha:) å tack :)

2008-11-24 @ 15:30:41
URL: http://sandrathorolfson.blogg.se/
Postat av: JONNA

sv; pluggat :D dudå?

2008-11-24 @ 15:41:24
URL: http://joonnaak.blogg.se/
Postat av: Sara

okej, vi hade så lite snö herromdagen med. ne kvappt att man kan kalla det snö ne! :P har kommit jätte mycket snö idag så det är mysigt! :) :) jo min dag har varit bra än så länge och den kommer bli bättre så fort min älskling kommer hem från jiobbet! :) själv då? :)

2008-11-24 @ 16:39:17
URL: http://sarakarlson.blogg.se/
Postat av: Emelie - EmeliesPlace

du har så fint hår :D

2008-11-24 @ 18:12:00
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: emelie

söt du är:)

2008-11-24 @ 19:54:28
URL: http://emelieisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0