Kanondag!

Hej, idag hade vi bara två lektioner vilket betydde att vi slutade 11.10 och så åkte jag emma julia och emelie till gekås, shoppade lite och sen åkte vi hem, tog en sväng på stan med julia och emelie, köpte en tröja! Sen åkte jag hem och då fick jag städa lite snabbt för min syster ska ha en afrikansk utbytesstudent här i vecka, något dom håller på med i skolan, typ afrikatema eller ngt! Nog var jag litre nervös allt, men det har gått kanon. Har även hunnit med ett träna lite, provade på spinning med madde, sjuukt jobbigt, sen gick vi även på ett core pass, och efter de var jag så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men skönt är de nu! Cyklade fort som katten hem iaf, för jag skulle ju kolla på Grey´s, men hamnade framför oskyldigt dömd... Vet någon om det kommer visas Grey´s på kanal5.se sen ?=)

Nu ska jag sova iaf, har haft en toppen dag,♥

Tomorrow i´ll show you my shopping!



lite bilder från nollningen i fredags :)


I wish we could skip this part of our lives

Hallå där!
Igår åkte jag ner till kvantum och mötte upp jonna och jennifer där. Dom handlade taccos som dom skulle äta, köpte även gottgott, sen vidare till hemmakväll och hyrde en shopaholics bekännelse och ännu met gottgott! sen hem till jennifers lägehet och kolla på den och så såg jag TAKEN idag igen, deen filmen rekomenderas starkt, så sjukt bra!!se ov vi där, och i morse kollade vi på dude were´s my car, fast såg inte hela för jag skulle jobba kl 2.

Sen när jag slutade jobba vid 6 så åkte jag till stationen i regnet och hämtade ut mina tågbiljetter till stockholm. Ingen jacka hade jag heller, sjukt kallt och blött var de! menmen nu har jag dom iaf :)

och nu sitter jag i soffan och kollade på idol, sen blir det svenska hollywood fruar, och sen ska jag kolla på ensam mamma söker på webben för jag missade de igår, en riktig tv kväll med andra ord, mys! Ska göra lite varm choklad och ta det lugnt! Puuss


Söndag

Hej, har jobbat hela dagen, sen när jag kom hem så har jag slappat i soffan och duschat. Nu ska jag göra mig i ordning snabbt som katten, och sen ska jag cykla bort till Jennifer och va med henne och Jonna, mys! Hörs i morgon, har studiedag dåp, så himla skönt att vara ledig!! :) puss

 


NOLLNINGEN tog sig rejält!

Hej! Igår var det som sagt NOLLNING!! efter skolan åkte jag och jobbade i några timmar, vid sju sen var jag nere vid travaren så skulle vi ha nollning, kom lite sent eftersom jag hade jobbat med fy fan vad kul jag hade, ska försöka berätta allt kortfattat. När jag kom dit var det llite lekar och sånt med dricka såklart. sen sket vi i lekarna och gjorde klädsträcket, nästan alla sprang runt i underkläder vissa hade lite mer och vissa lite mindre kläder på kroppen! Sen festade vi gärnet och det tog sig lite väl mycket måste jag erkänna, tappade bort alla mina saker, och jag menar verkligen ALLA! och jag har väldigt många minnesluckor under kvällen, min mobil tappade jag någon stans men jag har fått tillbaka den nu, min väska fick jag hämta på campino(pizza) av Gabriella, min tröjja har jag inte fått tillbaka, och min klocka och mina armband hittade jag i morse när jag åkte tillbaka tilltravaren för skattjakt, hittade dom långt in i skogen, hur fan hamnade jag där? sen innan kl 12 fick mamma hämta mig eftersom min cykel också var borta, sen när jag hade lagt mig för att sova ringer jonna, kommer ej ihåg de men hon fick iaf inte ett enda vettigt ord ur mig ;)

Iaf jag skulle ju jobba idag och huvudet banka och banka och magen ville typ bara vränga sig ut och in, ah ni fattar hur de är att vara förjävla bakis, men mamma fick i alla fall köra ner mig till travaren så leta vi efter mina saker. hittade min cykel då också! :) sen åkte jag och jobba. Det gick helt okej för att vara i mitt skick! haha

Ikväll får jag se vad som händer, något lugnt kan jag nog garantera!  Puss


Jag utanför teatern i gbg förra veckan!


PROVTAJJM

God morgon!
Nu ska jag snart till skolan och ha företagsekonomi prov i flera timmar, hoppas nu att mitt pluggande ger resultat, hade vart så kul! Efter det är det iaf skola till kl 2 sen ska jag ner och Jobba i några timmar, sen får jag cykla snabbt som katten hem och duscha osv, för sen är det NOLLNING för ettorna. nu jävlar! hah. Så jag har en ganska stressig dag idag!

Nej men nu ska jag kila till skolan, hejsvejs!

mina nya älsklingarmband, dom sitter för det mästa på min arm :)

Det ekar räntor i mitt huvud!

hej, min hjärna håller påå att explordera av räntor, amorteringar och företags former!! HAr ägnat större delen av kvällen till de!

I skolan hade jag först idrott på morgonen, slappt, vi gick i slingar, sen var det företags ekonomi. efter de chillade jag, malin och carro i ett grupprum under svenskan, gjorde ej mitt tal idag! Sen drog jag till jonna på bolmen och var smink modell åt henne, blev askalas fint! Och jag har saknat henne enormt mycket!♥
sen har jag pluggat och var ute och övningskörde en kvart ungefär bara för att jag var tvungen att gör något annat ett tag!

Men nu orkar jag inte plugga mer, men jag måste berömma mig själv för så här mycket har jag aldrig ALDRIG pluggat till ett prov någon gång, inte så många timmar och inte så många dagar! Jag döör om det inte går bra!

Så nu ska jag köra och handla med pappa hå hajjen(typ kvantum) Älskar att köra när det är mörkt ute, mycket mycket roligare!! Hörs i kväll innan jag ska nana! :)

Underbara sjalar, den understa är från ginatricot och är helt underbar, älskar stora gosiga halsdukar utan ände!


Kick off i Halmstad

Hej!
idag åkte vi till Halmstad med uf gruppen, riktigt tjötigt var de! Men helt okej, dock inga bilder därifrån. Jag och sara kläckte iaf några idéer och Eline kom på en på jobbet sen också, (jobbade nämligen till 18.00 idag ) så i mon ska vi nog komma framåt, tillskillnad från förra gången!!

I morgon har jag också ett svenska tal i skolan, Hade ingen aning om vad jag skulle tala om tills för en timme sen, lite sent kanske, Så hade typ planerat att hoppa över den lektionen, men så kollade jag i speglen och så såg jag att jag hade jobbartröjjan på mig så jag bestämde mig för att tala om sommarjobb, inget skolk än!

Nu har jag också kollat idol en stund men tröttnade och gick och satte mig vid datan iastället!! :)

Nytt på sminkfronten, från lóreal och max faktor!


Autumn

Tjaena!
En lång dag i dag i skolan, tog klassfoto och massa jobbiga lektioner.. suck! SLutade vid fyra, då blev det hem och plugga en stund, men busade mest med min bror.. sen iväg och träna core! Ett jobbigt kort intensivt pass! Och nu är jag hemma igen, naturligt vid glömde jag schampoo så jag var tvungen att cykla hem svettig, hatar de! mycket skönare att komma hem och vara klar.. aja, det kan jag leva med för den här gången ;)

Så ah jag ska duscha nu snabbt som katten och sen ska jag skratta åt alla som gör bort sig i idol, snäll jag känner mig nu!



1300 kr fattigare, men jag kom hem med höstens nya favoriter från Vagabond, en dålig bild i know men det var så mörkt igår när jag fotade. Den nedre bilden visar spännen som sitter där bak!
Nej men duschen va de ju.. Ciaao


oohyes

Här kommer det, Del1



Det här var shoppingen del1, mina favoriter är leopardtröjjan, och sen är koftan verkligen gosig :) linnet är ett vanligt svart!
Detta kommer från ginatricot!

En dag på stan, men mat och gott!

På håltimmen idag åkte jag och sara ner på stan, kollade i affärer, sen mötte vi carro och malin och sen drog vi och käka på ströget:) sen kolla vi lite till i affärer och sen gick jag och sara till blådörren och tog en fika ooch plugga, fast det blev inte mkt med de, sen tillbaka till skolan för två lektioner och sen hem en snabbis, sen stan med charlotte och malin, hittade massa! visar snart senare ikväll! sen när jag kom hem gick jag på en promenad med mamma, sen har jag pluggat ekonomi en stund och nu sitter jag här vid datan och gör inte mkt!
Uppdaterar snart med shopping igen!


Blev en kycklingpanini, så jävla goda!!:)

Snart blir det luch på stan med Sara

God morgon. Nu sitter jag i en data sal och har uf. Mitt huvud är helt tomt på ideer även idag så jag underhåller mig med facebook! Lektionen är typ slut om 40 min så då ska jag och sara ner till stan och käka och jag ska lägga undan ett par stövlar, har ju håltimme i över tre timmar, det suger!
Sen har vi två lektioner igen vid halv två och slutar halv 4, sen hem och plugga! suck.. har massa dennna veckan!
Så vi kan la köra en plans of the week nu då!
Enjoy,
Måndag:
stan med sara på håltimmen, sen plugga ekonomi
Tisdag: Plugga ekonomi och förbreda mitt svenska tal, Träna core och boxning
Onsdag: Matte prov.. Halmstad med UF för Kick off sen jobba till 18.00
Torsdag: Svensa tal, plugga ekonomi
Fredag: Ekonomi prov-STORT!, nollning- nu ska ettorna supas under borden! sen jobba och sen fest med klassen+ettorna

Man ser ju verkligen att jag kommer ha ett liv denna veckan.. suck!!!

Bio..

Hejsan hoppsan!
Jag förstår mig inte på söndagar, hur mkt jag än sover så är jag alltid så förbannat trött! SEg och orkar inte göra ett piss..
Igår blev det en hemma kväll, tråkigt men skönt! Godis och män som hatar kvinnor blev det. Sen i morse blev det våfflor till frukost :) mums!

Ikväll hade jag verkligen velat gå och se på flickan som lekte med elden, men ingen orkar.. suck! Får la gå på den i helgen ist! annars hade det vart perfecto a la söndag!

Nej men jag får väl städa lite istället, dock inte lika roligt! Men eftersom vi ska ha en afrikan i huset i en hel vecka så får jag väl offra mig då! ( ja vi ska ha en tjej från afrika här i en vecka, min syster och deras klass kör någon utbytes sak) så då får man prata lite engelska också!


From la teater

TJoho! Hemma från 7 timmars arbete nu! Ska åka till öb en sväng nu, sen ikväll får jag se vad som händer, ja det var väl vad jag hade på hjärtat för stunden. Ha de bra. Later!




Jag&Julia - Jag&Bessi - Julia,Jag,Madde&Emelie
Från Stadeteatern i göteborg i torsdags!


Dax för jobb

GOd morgon, uppe med tuppen är jag! Ska iväg och jobba, men så kom mina trillingkusiner in och väckte mig så det var väl bara att pallra sig upp och underhålla dom en stund! Men börjar om 45 min unbgefär så ska göra mig klar det sista nu, sen blir det jobb till 16.00 och efter det så fåår jag se vad som händer. Hade velat gå på Flickan som lekte med elden, men alla föreställningar är fullsatta ser det ut som, förutom i morgon kl 7, kanske ska gå på den då! Har ni sett den ?=)

However, nu blir får jag väl fixa mig klar då, Ha en bra dag sweeties♥

EN bild på mig och julia från vandringen i går!

lånad av SANNNA! :)

(det gick visst inte att ffå bilden i större format:O)


Skogsmullar hela bunten!

God kväll, har vart ute på en promenad med jonna och sali, eller promenad vi satt mest och snacka på ps.. somliga saknar skolan så mkt att vi måste tillbringa helgerna där med! ;) haha! Jag och jonna kom också på vad vi ska ha på oss på årets halloween fest, vi kommer rocka!!

Igår var vi i alla fall i göteborg med klassen, fan va roligt det var, såg på teater men den fattade jag ingenting av, men jag skrattade en del under den ändå, Hade en väldigt rolig kväll iaf! 08spa♥ Bilder kommer det lovar jag!

Sen idag har jag vandrat hela dagen med klassen och andra tvåor i skogen, en hel jävla mil blev det, var lite jobbigt med alla uppförsbackar men vi överlevde och på mitten ungefär fick vi laga mat på sånna där stormkök, jätte mysigt var det och det fick bli makaroner och köttbullar, mums! Bilder kommer även här om ett tag! Sen när vi kom hem cyklade jag raka vägen ner till ströget och jobbade i 4 timmar! Sen hem och då var mina kusiner här så har busat med trillingarna ett tag :)


den bästa klassen i göteborg i torsdags!


Nu blir det shakespere

Hej på er! Dagen har varit lite småjobbig för jag  har gjort något med min rygg, gör så förbannat ont.. KAn inte böja mig, sträcka på mig eller sitta böjd. as jobbigt är de! Men i alla fall, dagen avslutades med en föreläsning inom ungt företagande, och jag tycker det ska bli så jävla roligt, ser framemot de faktiskt!

Nej nu har jag lite åh fixa med, ska nämligen åka på teater ikväll med klasses, shakespeare var de! Men innan de ska jag laga mat och fixa  mig, men vad tusan ska jag ha för kläder?! Aja, det återstå att se. Sen när vi kommer hem vid elva ungefär blir det väl att sova, sen i morgon är det samling 08.15 i skolan, sen ska vi vandra hela dagen i åkulla bokskog.. suck!

Nej mat var det ju jag skulle fixa.. för bussen går om en timme.. Later!



Hade en så jävla rolig idrottslektion i morse, var dock inte med pga min rygg..
Julia var helt crazy,


Fullspäckat var de

Jag vet att jag inte har svarat på era kommentarer, och det beror på att jag jobbade idag direkt efter skolan och sen har jag pluggat räntor inom företagsekonomin och nu har jag presis kollat klart på IDOL och läst bloggar!
Nu ska jag kolla på en dansk serie som går på ettan, livvakterna heter den, får se om det är något att hänga i granen eller ej! Efter de ska jag iaf förbereda massa saker inför i morgon och fredag för i mon ska jag och hela 08spa åka till göteborg och gå på teater, inte hemma förräns kl 11 på kvällen, och sen på fredag ska vi vandra i åkullaskogen hela dan och sen blir det jobb!

Men nu måste jag återgå till filmen, annars missar jag ju allt..
Later!


Köpte detta linnet för någon dag sen, men jag kan inte hitta det nu, kanske ett täcken på att jag bör städa?..

Skor är min IDOL

Hej, idagvar det en seg dag i skolan, men sen blev det stan med sis, hittade ett par stövlar från vagabond som jag eventuellt ska köpa:) vet bara inte om det är sånna jag vill ha, får fundera lite till på de! Sn fick jag skynda mig till träningen för ett core pass! Fick skippa boxningen idag för charlotte kunde inte och jag kan ju inte boxas med mig själv direkt.. haha!
Så nu är det Idol som gäller, tycker Clara var grymt duktig! Vi får väl se om Gävle har några roliga pajjaser att bjuda på;)

Kom ni ihåg att jag frågade er om ni hade några idéer eller oupppfyllda behöv, pappa knäckte just ur sig att han skulle vilja ha en elektrisk brödkniv! Så att han skulle slippa skära brödet själv utan bara hålla kniven på så skär den av sig själv! Vad tror ni, sveriges nya storsäljare? hahah!


nej nu ska jag återgå till idol igen! ;)


Skor var det här!


skor från chippie som jag köpte i augusti!

Dessa köpte jag i somras, men har inte visat er dom men nu när jag har fått tillbaka dom från lagningen så kan jag ju passa på ;) nitarna började lossa :P somarens favvisar!


Watermelon, yummi

kadaver, modd, karga, pilka, hysa, ysta, diffus, svulsten, unisont - vem i helvete använder dessa orden om inte ännukonstigare? Antagligen våran svenskalärare som har gett oss ett häfte på 8 sidor med massa konstiga ord som vi ska kunna till ett prov, man får se det possetivt att det bara är som glosor att plugga in, sen kan man ju glömma bort dom igen! Hah! Så nu sitter jag i soffan, dock framför datan och rabblar grekiska(det är ju inte långt ifrån iaf), men snart ska jag ta en paus i det här och äta wook och sen ska jag på roadtripp till Hunnestad och köpa utebelysning med mamii och dad,  Wish me luck! Ciaoo♥


Blev så sugen på melon när jag hittade dessa bilder jag tog i somras :)

_____
föresten hur säger man nästa år, nu säger man (år) 09 säger man 10 nästa år då, det låter ju helt fel?!


UF sounds great

Hola!
Nu sitter jag hemma bänkad framför tv och data, var meningen att jag skulle plugga men ja det blir som det brukar, jag skjuter uppdet lite till, har prov i mon så kan inte skjuta upp det så länge till nu..
Men i morse hade jag i alla fall ungt företagander, riktigt roligt verkar det bli, bara vi kan komma på en idé snart.. Det är ju det som är det svåraste typ! Men om ni har några idéer om ouppfyllda behov så släng in en kommentar, det hade uppskattats starkt!

Nej men nu ska jag väl typ ta och koka nudlar, har ju ändå 2,5 timmar hål kvar! Have a good day people.


Stannade ni uppe i natt och kollade på VMA? Det orkade i alla falla inte jag göra, men jag håller mig uppdaterad genom Bellas mtv blogg!


Garderobens mysigaste!



Från Ginatricot.

Blev en lång biltur med bad innan. kul! Nu är det nybakad äppelpaj och kolla på kommesarien och havet på fyran med la familia!


dubbeldäckare

hey you!
Idag hade jag som sagt planerat att verkligen sova ut eftersom det är min ända lediga dag under veckan, men icke då! kvart över åtta kommer min syster in och väcker mig och frågar om jag har pengar?! SÅ arg jag blev, jag ville ju sova! Men låg kvar i sängen till tolv i alla fall, bätte än inget även om jag inte fick sova. Sen flyttade jag mig till soffan och kollade på sweet home alabama käkade frukost, glass och lite chipps med dipp som blev kvar från igår.. illa, men jag ska träna i veckan så det gör inget :)

Nu ska jag ut och köra på en liten road tripp med dad, trallala! Ha de, hörs sen♥


visst är den här bussen cool, ser ut som en dubbeldäckare i london, men icke då, det är fun citf bussen i varberg!


Tjejmys!

Idag jobbade jag till 16.00, sen hem och duscha, sen komer julia hit och vi snacka och gjorde oss i ordning lite, sen åkte vi ner till kvantum och mötte upp sandra och sara, handlade god mat! Det blev pommes och kotlett med vitlökssbröd, sen chips&dipp och grönsaker! Sen skulle vi hyra film , men vi kunde ine bestämma oss så vi valde en jag hade här hemma ist, the wedding crashers, hade inte sett den innan, men den var jätte kass, långtråkigosv, fast den verkade br ai början.. men annars var det en jätte mys kväll!

Nu sitter jag och spelar music på spotify och kollar runt på alla möjliga bloggar och shopping! trevligt, javisst men nu är jag så trött att jag håller på att somna mitt i en mening så jag avslutar och går och lägger mig nu! Och i mon ska jag sova lääänge! Lovley♥


'


Hennes & Mauritz



Min nya favorit frm H&M!
nu blir det glass och film, lovely♥

Livet kan ta slut när man minst anar det!

Du lämnade ingen oberöd, och vi kommer alltid minnas kvar dig i våra hjärtan!
Du fick oss att se framåt och att ingenting var omöjligt om vi bara hade rätt inställning!
Du berörde oss alla djupt.. men vi kommer alltid att minnas allt bra du gjort.


 


En mysig dag med Sara!


by Lindexx

Det har hänt en riktigt tråkig sak så jag har inte haft lust att blogga.

Igår var jag i alla fall på stan med sara köpte lite smått och gott, sen tog vi bussen till läjet. Först hem till henne och sen cyklade vi till tre toppar för att käka glass, hur gott som helst var det ! Bara tråkigt att sara tappade bort sin systers nycklar ;) men vi hade en jätte mysig dag i alla fall, sen kom pappa och hämtade mig så jag fick köra hem bara de är när jag skulle öppna dörren råkade jag få kanten rakt på näsan, det gjorde så jävla ont, jag visst inte vart jag skulle ta vägen! kändes typ som den gick av, men icke då. den sitter kvar på samma plats idag också! Visar resten av shoppingen sen!


Klippklipp!

I gårkväll var jag hemma hos jonna med henne viktor och oskar, spelade spel och så, skit roligt hade vi. Har inte skrattat så mycket på länge! Sen sov jag där och i morse gick jag upp och gjorde frukost åt henne, jag behöver ju inte nämna att hon har gjorde det till mig de senaste helgerna ;)

Idag har jag i alla fall vart och klippt mig hos henne, mitt hår känns kort men hell no det är fortfarande långt! Blev super nöjd! Nästa steg blir bruunt! ohyees! Nu ska jag kolla vänner och äta mackor, sen sova lite kanske och sen ikväll blir det träning med charlotte, först core och sen boxning, tagggga!


så här långt var mitt hår innan, om inte längre för bilden är sen i våras!


Håltimme, va kasst!

Nu är jag hemma på håltimme, har de i 4 timmar, hur jobbigt som helst! Har precis ätit pizza och nu ska jag kolla tv och slappa fram till halv två sen ska jag ha matte B och företagsekonomi A sen lsutar vi och då ska jag jobba till kl 6! Det var min dag i stora drag!

Nej men  jag är fortfarande löjligt trött, känns inte som att jag har sovit på en vecka!! Ha en bra dag allesammans :) ♥
 


bilder från i lördags!








lite bilder från fest i tångaberg i lördags :)


and brown it is!

hej på er! Sitter här och svarar på massa kommenarer som jag helt glömt av... sorry! Men nu har jag tagit en liten paus och kollar på ensam mamma söker.
Annars ídag har jag bara legat hemma hos jonna och sovit och kollat på film, jag är så sjukt trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Men i går var en kanon kväll iaf, först jobbade jag till 16.00 sen hem och duscha. efter de drog jag hem till jonna och vi lagade mat, och jag gav deras fiskar en aning för mkt mat - inte kul jag kunde inte släppa de på hela kvällen!! ´hehe. sen mötte vi upp sara julia sanna och sofia och tog en taxibuss till tånmgaberg där vi festade loss, sanna festade hårdast av oss alla, stackarn! men det var en kul kväll, sen tog vi bussen hem och sen bar det av hem till jonna för att sova, och henke var snäll och skjutsade hem mig dit trots att han bodde vid stationen nästan :) Ciaoo!


jag är trött på mitt blonda hår så den 20:onde oktober blir brunt det nya blonda!!


RSS 2.0