nyår

Nu är det äntligen den sista dagen är  på dethär året! Men gud vad tiden har gott fort, den känns som attdet inte alls var länge sen vi var hemma hos Bella och åt gott innan vi skulel vidare på fest! Fast detta året blir det hemma hos mig! Jag och Jonna ska laga fläskfilé och sen kommer den några andra som ska förfesta här med oss, sen drar vi vidare till en kompis och sist men inte miste fyverkerierna vid festningen! Kommer nog bli ganska kallt och jag kommer få rejält ont i fötterna, men en gång om året kan man väl offra sig!

Har duschat och håller på att fixa mina naglar, fast det går inte så bra, fingrarna fastna och shit ( jag jag använder lösnaglar för den som undrar ) men det blir snygg!under ribriken "júlia tippsar så kan ni hitta vad jag använder för lösnaglar å lim,osv, men ska bara tillägga att jag har en kort modell så jag kan snvända hönderna som vanligt så hjag blir inte sådär handikappad bara för att jag är rädd att dom ska ramla av!

I morse så hängde jag med mamma ner till stan , handlade mat till ikväll och jag fick en fleeströja från Intersport som jag ska ha nästa vecka när jag är i sälen!  ska bli sjukt kul!!

Ha en sjukt bra nyår, ha så jävla skoj ni bara kan nu!
och sup till ordentligt, det ska iaf jag göra ! :) Puss


Nyårslöften

Har legat i bubbelpolen väldigt länge idag , simmade också en kilomerter! Känns bra att ha gjort det efter alla onyttigheter man stoppat i sig under juldagarna! Men från och med i morgon ska det bli ändring på det! Jag ska börja träna och äta lite bättre + att sluta med en annan sak (fast har redan börjat med de )det är mitt nyårslöfte! Ganska bra om jag kan hålla det i ett år, det gick ju inte så bra med det förra året!  Har ni några nyårslöften?

Kollar på 2 and a half man nu, ganska småskoj faktiskt, men ska gå och ringa Jonna nu!
så hinner inte skriva mer nu, Kram!


Näst sista dagen på året!

God morgon!
Jag fattar fortfarande inte att det är nyårsafton i morgon. Jag är i alla fall glad att jag har fixat kläder och så. Ska ha en svart klänning utan axelband ( finns i bloggen under julaftonoutfit tex ) och till den ska jag ha jättesilvriga tights och ett par svarta pumps med 8 cm hög klack och en väska, antingen en kuvärtväska, en mindra silvrigt väska eller en större svart! Får se hur det blir med de!
Idag ska jag också gå och handla, fast jag vet inte vad vi ska äta än:O men vi ska nog vara fyra tjejer som ska laga mat och äta hemma hos mig, ganska tidigt och sen ska vi dra vidare på fest!

Klockan är ju förövrigt elva nu med, så om två timmar ska jag bege mig till halmstad, kanske inte lika pepp på det i dag , men det kommer nog bli roligt när jag väl kommer dit, jag har ju en syster som kan rädda mig! Och sen får man ju ställa upp ibland också.

Hoppas du får en bra dag , det är ju den näst sista på året! (Oj, Hjälp! det lät jättelite när jag skrev det! )

90210, great

God kväll!
Har kollat på 90210 ikväll, visst är det bra? Jag tycker det slutade väldigt spännande den här veckan. Nu kan jag knappt vänta till nästa vecka när man kan se nästa avsnitt, och då, om en vecka så åker jag till sälen, så underbart det låter. Ska se om jag kan fixa det här med ipoden så jag kna han massa ny musik på den långa bilresan. Det är det jobbigaste, att sitta still i så många timmar!
Men den som väntar på något gott, den väntar aldrig för länge!

I morgon har jag lite saker att fixa ( jag är för övrig frisk nu, skönt!) men jag ska iaf handla till nyårsmiddagen! Sen ska jag också till Halmstad på dagen. Med pappa, Linnea (syster), Viktor(bror), Niklas och Patrik.(min brors två kompisar). Vi ska typ besöka deras äventyrsbad,. ja? det ska nog bli roligt ändå, Min syster blev tvungen att hänga med för annars hade jag också stannat hemma, men jag hade inget bättre för  mig så jag tänkte att jag kunde hänga med och göra något annat skoj! och bada och slänga sig utför i långa rutschbanor, visst låter det roligt?

Men nu ska jag i alla fall göra mig i ordning för sängen så jag orkar upp i morgon!
Ha det bra!


Ska det bli två skidresor iår :)

Hejsan!
Kan ni fatta att det är nyårsafton i övermorgon? Det kan i alla fall inte jag. Jag är nästan helt frisk nu så jag ska nog hinna ladda inför det nya året. Jag har inte direkt några höga förväntningar på det kommande året, jag hoppas bara att det för bra asker med sig att vissa saker kommer ordna sig! Men det ska det nog göra, så som vi kommer festa in 2009 så!

En annan bra sak är att några dagar efter nyårsafton så ska jag kanske följa med pappa och mina kusiner till Lindvallen i sälen, hur kul låter inte det? Jag tycker i alla fall att det ska bli sjukt kul om det blir av, ska ju åka till Vemdalen på sportlovet med familjen. Men två skidresor på bara en månad tycker jag låter suveränt! Jag gillar att åka dessutom, ska nog kanske ge snowborden en chans i år i alla fall, har inte åkt på ett par år, dels för en knäskada och för att jag blev sjuk ett år, så jag kommer se ut som knatteskolan när jag ska ta mig nerför backen på den. Men bara jag kommer ner utan brytna ben så är jag nöjd + att mina kusiner är riktigt bra på snowbord så dom ska nog kunna hjälpa mig på traven.

Har också kollat massa oth nu, älskar det!
Men ska gå och gör något annat nu, så vi ses i bloggen lite senare!
Puss och Kram kära läsare :)

sjuksjuksjuk!

har inte mått så bra det senaste dygnet, först trodde jag att det var magsjuka, ja ni kanske föstår va jag gjorde för att tro att det va de ;D
men ah så idag har jag bara kollat¨på oth och sovit, låter inte det väldigt kul? slappt är det iaf, bara det att jag är så sjukt sugen på glass! men jag orkar bara inte springa bort till affären och köpa, lyckades inte övertala någon annan till att göra det heller, så jag får väl överleva denna dagen utan glass!

men hoppas att ni får en bra dag allesammans, du ska jag starta den sista skivan i oth boxen!
vad ska jag göra när den är slut då :O
puss!




god morning

Godmorgon,
telefonen har ringt och väckt mig två gånger idag... men nu har jag iaf ätit frukost osv..
ska följa med mamma till halmstad idag, ska hälsa på anna och martin, (min faster) kommer nog bli trevligt, hoppas jag :) hihi

sen när jag kommer hem skulle det inte förvåna mig om jag startade oth boxen :P hehe. men ikv vill jag hitta på ngt skoj också ;)

i alla fall detta blev shoppingen igår :)

en vanlig grå tunika! ( den är mörkgrå )

och så bytte jag en av mina glasdroppar som jag fick i julklkapp
till en sån här dagcream! den är jätte bra :)

dagens outfit;



Jeans - crocker
Over knee socks - gina
tröja - gina
väska - jouels

Kisses, bye!

Is it too late?

tjeena,
är sjukt godissugen, och det hjälper inte att jag har en tom godispåse på mitt golv heller... fast jag orkar inte gå ner till stan och köpa ngt heller ;) hehe är man lat elller vad? hehe.

Ikv, ja vad händer då? jag har typ ingen aning vad jag ska göra, vet inte ens om jag vill göra något, känner mig inte alls på humör för något just nu, men vem vet om det dyker upp något jätteroligt så kanske jag ändrar mig ;D hehe!

ska iaf gå och kika lite one tree hill nu! så sjukt bra, :)

________________________________________________________________________________________________

I know that was for a long time ago, but I will always miss that part of my lift,
Maybe it was a stupid decision, and now i start to regret it!

Young and stupid, now i know what that means!
________________________________________________________________________________________________

PUSSS


Gårdagens shopping :)



det var 50% på ginatricot så jag fyndade dessa två igår :)

god morgon

hej ,
i dag är jag uppe tiddigt, vaknade halv tio idag! Ska tilla stan med mammii! så nu¨ska jag göra mig iordning :)
lägger in bilder på det jag shoppade igår för jag ser nu att när det inte syns på bloggen (la upp dom igår kväll) men men jag gör det igen :)
hihi ,
PUSSS; ha en bra lördag! :)

Nattinatti

hej ,
Denna fredagskväll har jag spenderat med Jonna!
Första var vi hemms hos mig, chilla vid datan å så, sen tof vi med oss a walk to remember hem till henne, så vi kollade på den och hade massage! As härligt, hela ryggen känns aldeledes mjuk och len nu,;) haha,
så jag kom precis hem nu, och då fick jag en helt crazy ide, jag städar bland mitt smink, så ja det ska jag börja gör nu, det räckte med att jag bara kollade i lådan och hyllan däe jag har allt smink så slängde jag hur mycket som helst, flera hundrakr blev deet :P hehe. men det behöver ju inte ligga och ta massa onödig plats, bättre och slänga och köpa nytt ist, tycker inte ni? ;) hihi.

men jag orkar nog inte göra mer av det just nu, så jag tar nog det i mon :)
Pusss och god natt!

Så, tänkte också bjuda er på en hmm, ganska rolig bild på mig sen i tisdags när jonna surprisade mig med bio!

My daay

Hej ,
vaknade av tre småbarn som skrek i morse! Trevlig i know, tur att dom är söta annars vettefan vad jag ahde gjort:P hehe!
åkte iaf ner på stan i dag med bella vid tolv !:) Mysigt värre var det , pontus och fannie kom även lite senare så vi fikade med dom då :)
jag och Bella började prata om allt gaalet vi gjorde förra jullovet, så sjuukt kul hade vi då :) allt vi inte fick var vi bara tvugna att göra :) hihi! Sjuka minnen iaf , Tack för en bra mysig dag !

Det var iaf mellandagsrea idag , den började vid tolv så ginatricot svämmade ofc över! Men jag köpte två tröjjor, Orkade inte prova dom där men dom passade iaf :)
Provar den ena nu.. men ni får se dom sen när min kamera inte längre ligger på laddning ;) hehe

Har också kollar på oth nu ganska länge, men nu ikv ska jag vara med Jonna!

PUSSEN!

Från stylebystars

Tjena tjena mittbena ;)
HAr kollat klart på oth nu, sjukt bra! men jag kan inte gå och lägga mig riktigt än, för jag har vänt på dygnet eller ngt sådant :P sjukr jobbigt,. jag känner att jag är as trött men sen när jag väl går och lägger mig blir jag hur pigg som helst typ! hehe,

men eftersom jag hade lite tid över då så har ni nu dagens fashion! :)
Idag kommer det från Stylebystars!

I like it

enkel , men snygg pga att det händer ngt på framsidan!
men jag vet inte riktigt vad jag tycker om färgen, skulle nog velat ha den i svart ändå;)


Kisses


OTH time m sis!

Hej , nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på OTH och äta popcorn som syster har gjort åt mig :) hihi!
Hon ska dessutom sova på mitt rum eftersom hon lånar ut sitt sovrum till våra kusiner ! :)
Jag ska nog stå ut en natt, BARA HON INTE SNARKAR!! hehe !


Men i morgon börjar också mellandagsrean så då ska jag nog ner på stan en sväng och se om man kan fynda ngt :) Det är typ första gången jag har pengar över när den börjar , brukar alltid vara panke efter jul! ;)) hehe.

Men nu ska jag ägna mina blickar åt OTH ist, ha de bra! :)
kisses

Tomten kom med...

I år kom Tomten med dethär och lite till...


Oliv naturell; hudkräm och duschkräm

Fick två sånnahär glanstoppar till slitna toppar (det reparerar)
så jag ska lämna tillbaka den ena och byta till en parfym :)

En låda med nivea sminkborttagning + en as bra mascara :) ( AV; JONNA!!)
och en låda från l´oréal med en asbra mascara + en kajal!
 
ett mysigt badlakan och påslakan!

En väska från Juels

skidglasögon + lite andra saker man har nytta av när man åker skidor :)

En klänning med skärp i midjan :) (AV; JONNA!)

Knästrumpor
svarta med ribbatmönster!

Data, 17", lackad i svart på baksidan och silver vid tangenterna!
as najjjjs!

:)
Fick typ också, pengar, klänning å massa krämer och rengörings saker till ansikte och kropp! m.m!

PUSSS!!

God morgon!

Hej!
Nu har familjen uppvaktat Daddi som fyller 40 år idag!
Så jag måste typ hoppa in i duschen nu. För om en timme så kommer släkten hit på kalas ! + att jag får ännu fler julklappar :) Och det är väl inte fel ;D

Nej, men jag bloggar lite senare, kanske lite bilder på mina grymt söta trillingkusiner som kommer :)
men nu måste jag verkligen hoppa in i duschen! Lite brottåm nu. om 50 minuter kommer dom så jag ahr inte tid att sitta vid datan mer nu... ;)
pussssssweeties

Julaftons Outfit;


Såhär såg jag ut idag!
ska även ha klänningen i morgon på pappas födelsedag och på nyår, vet dock ej vad jag ska ha för taights på mej då!

♥Klänning; Veromoda
♥Taights(gråa/lila); Indiska
♥Armband; lite olika!


_____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag tillslut sätta betyget på mina naglar som jag gjorde i fredags!

väldigt otydlig bild ( ser inte alls ut som dom gör i verklighetern :P )

MEN, dom får i alla fall betyget ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
fem hjärtan (av fem)
definitivt värda att testa, dom är från depend med separat lim! :)

God Jul!

Hej! HAr ni haft en bra julafton ?
Det har iaf jag haft!
Blev jättenöjd med det jag fick av tomten.. (A) så just nu skriver jag mitt första inlägg på min nya data ! :)

Har kollat på lite OTH avsnitt ikväll och senare kommer jag också visa bilder på allt jag fick ,

nu ett smakprov från Youcame på datan! Enjoy..



Jag vet att vi är extremt normala... det går i släkten, inget att göra ngt åt :P
Jag och syster

God Jul!

Merry x-mas everyone!

Idag är dagen  vi alla väntat på så länge :) Jo, självaste julafton är här!
HAr gjort mig i ordning å så. och självklart har jag klämt och kikat på alla paket som ligger under granen! Men vad tusan kan det vara i det stora paketer? haha, jo jag vet, och det gör ni ikväll också :)) 

Men jag måste bara berätta om min tisdag:) 
Jag mötte upp Jonna på stan efter det att hon slutt Jobba, ( första gången jag gick på stan utan maskara, det ni ) iaf jag köpte en sista julklapp! hihi, Sen åkte jag iaf hem och åt och sen hem till Jonna , hon skulle göra en överaskning med mej klockan nio! Och när jag kommer in hos henne så är det första hennes mamma säger är; har du stretchat nu då? och jag som är vig som ett kylskåp visste typ inte vad jag skulle ta mig till, och jonna sa att det skulle bli svettigt ,m.m jag kunde verkligen inte lista ut vad det va, hennes bror började också med att det var viktigt att jag skulle stretscha!! haha! 
Men vi kollade på Pb lite innan hon satte på mig en ögonbindel och så skjutsade hon mig lite hit och lite dit, hade verkligen ingen aning om vart vi var! Det var riktigt läskigt att sitta där bak och inte se ett piss, och så kom det en bil så hon var typ tvungen att bromsa jättehårt, lääääskigt!! haha! men sen stannade vi iaf, och så gick vi en jävla runda! in i parkeringshuset m.m och såklart skrattade  alla som såg mig, men tillslut fick jag ta av mig ögonbindels och då vr vi inne på Biografen! (alla skrattade åt mig där ) hih. och vi såg på YESman! as bra och skiit rolig, skrattade as mycket !

Tack Jonna för en svin rolig kväll full med upplevelser!

Tack hun, bäst<333


En bild på oss sen vi julbakade !! :) <33



Perfymer


Har fått hem tre stycken testperfymer!
Har ingen speciellt favorut av dessa utan gillar den jag redan har ( Viktora Beckham )
Fast 2:an luktar gott:)
Den första är iaf från Jean Paul - MaDAME
den luktar aningen söt/stark tycker jag. eller vet inte riktigt hur jag ska förklara, men inte min doft iaf!
Tvåan
är från Bruno banani - Pure Woman
Den är min favorit av dessa tre!!!
Trean
är från Sergio Tacchini - BE.ST
God, neutral
på ngt sett! Skulle kunna köpa den!

Har hittat massa andra goda dofter i affärerna som jag hälldre skulle köpa,
men la upp domma för det var dom jag har fått hem ;) hihi

Vilken perfym använder ni?
jag brukar ha min Viktora Beckham!

PUSSS

Dan före dopparedan

Hej,
Kollade på Prison Break! SÅ jävla bra det är! Kollade i jag vet inte hur många timmar, höll iaf på långt in på natten, så jaf sov där och i morse när Jonna skulle gå och jobba vi tio ungefär sov jag kvar och vaknade inte förän klockan halv två ungefär! Så då cyklade ja hem, och sen dess har jag bara slappat i soffan. orkar inte göra någonting!

Fast idag är det dan före dopparedan! Och i morgon är det julafton, kan inte fatta att det är redan i morgon :)

PUSSSSSS

Dagens fashion





Från Forever21.com

Måndag

hej  , har kollat julkalendern nu!
har inte kollat på jätte länge så jag har missat massa avsnitt men jag tog igen det nu ;dhihi,

är trött och seg idag med, men jag ska gå och göra mig iordning nu, sen om någon timme ska jag möte Tette och så ska vi ner till Ströget å luncha med Jonna! 

Orkar inte skriva mer nu!:P

PUSS och ha en bra måndag! :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/351092/juliaa-en-blogg-om-mode-och-vardag?claim=j9qc8k4yh5f">Följ min blogg med bloglovin</a>

Väska


Väska från Bianco 560 kr

Tröttter

Godmorgon,
Shiet klockan är tio över två ungefär och jag gick upp för en halvtimme sen:O haha, men måste tilllägga att det är förjävla skönt att sova ut ibland ;D hihi.
Igår var jag hemma hos Jonna och kollade film och åt godis :) Det gick två Harry Potter filmer på tvn så vi kollade på dom och lite på love actully? hihi, var hemma kvart över tolv ungefär, så det blev en tidig kväll så därför fattar jag inte hur jag kan vara trött nu?, när jag har sovit över 12 timmar inatt ( det lät väldigt mycket det ) hih.

Idag ska jag bara ta det lungt också :) ( gud va mycket lungt jag tar det nu då  )haha!
Ska hjälpa mamma att baka lite  (mums!) och kanske hjälpa henne att städa lite ;D hihi.
Ska också slå in de julklappar som jag inte har sagit in än, känns jätte bra att ha alla avklarade nu :))

Eftersom jag ska vara hemma för det mesta idag så ska jag uppdatera lite mode också :)
Låter inte det bra?
Pusssweetie



Filmmmys♥

Tjena bittbena!

Är så fruktansvärt trött och segt, så denna kväll som jag trodde skulle sluta med fest kommer ist sluta med film hos Jonna! Tycker det låter så jävla mkt bättre faktiskt , sen få vi dock se vad som händer ( å fötter ) Man vet ju aldrig med oss, rätt som det är så ändrar vi våra planer ;D haha!

Men ska kila å fixa mig sen drar jag till Jonnabryyyschan! hihi, 

Ha en bra lördag allesammans, OCH det är bara 4 dagar kvar till julafton ( vet forfarande inte varför det står 3 dagar på min bloggnedräkning! :) 

PUsswetiees ♥


 


Nya jeans

My new Jeans!
Dom kostade egentligen 1500 kr, men så var det typ julkampanj på JC så jag fick dom för 325, haha,
bilderna dröjde lite, men nu kommer iaf en :)


PUSS

X.masnight

Godmorgon sverige!

Vaknade för en timme sen dvs vid tolv ungefär! Och jag har en jävla huvudvärk, haha ,
Igår var vi nämligen på x-masnight , vi hade egentligen tänkt att vara där innan halv tio för då gick man in 2 för en, så en biljett hade bara kostat 6o kr ist för 120, men fem i halv tio var vi fortfarande utanför Henke, så vi insåg att vi inte skulle hinna itid så vi gick in till Henke och började förfesta för andra gången eller vad man ska säga:) Sen åkte vi med Viktor till björkgården  ( där x-masnight var) fast vi gick ingen 2 för en biljett efterom vi kom typ två timmar senare:P hehe!  men det var roligt, mkt dans osv. hihi. Sen var vi sist därifrån också för vi 1, 2, 3, 4... 9 personer väntade på att Viktor skulle komma så vi alla kunde åka med han hem! haha, blev en rolig bilfärd, speciellt för dom sim fick (o)turen att inte sitta i bilen utan ligga i bagaget :P haha!

Måste bara avsluta med att önska Jonna lycka till idag! och jag vet att det kommer gå bra :) hihi<33


Pussssötnosar!


Twilight


Vill se denna filmen! Ville inte det först men nu vill jag verkligen göra det, alla säger attd en är sjukt bra, och ja den värkar vara det också! Så den ska jag nog gå på någon dag under jullovet :))
Har ni sett den ? Isfåfall, vad tyckte ni?

Dagens tipps!

Ni som har läst min blogg från början vet att jag snackade om att jag ville göra "lösnaglar" på salong!
Och i somras så köpte jag en ny uppsättning lösnaglar från depend! Men jag har tappat bort mitt kliset så jag kunde inte få fast dom! Men så igår så gick jag låna ett av Jonna, och nu har jag fullt upp med att limma fast min nya naglar :) hihi
Det tråkiga var bara att jag var tvungen att klippa av min riktiga naglar som har börjat bli riktigt långa nu! Lite tråkigt, men dom blir sjukt mkt snyggar nu :) Tycker det är riktigt snyggt faktiskt med lösnaglar, vet att inte alla trivs i det , men jag tippsar iaf om depends lösnaglar i fransk manikyr, lite rosa nyans, tycker det är snyggast, och sen ett separat lim från depend använder jag för att få fast dom, och dom sitter som berg! Fick lite på fingret och när jag skulle trycka fast dom satt fingret typ fast på naglen, haha så fick dra loss det! ;) haha .

Det är dagens tipps från mej!
mitt fullständiga betyg får ni i morgon, måste ju se hur om dom överlever en partynatt!! :)

(inte mina naglar)

Nu är det jullov :)

Hej,
Igår var jag med Jonna Marina Chrille Simon och Robin, var hemma hos Simon och skulle kolla film men det blev typ kolla i gamla skolkataloger å shit! haha! Sen iaf halv ett så åkte jag och Jonna hem till henne och sov, kollade lite på tv å så.
och i morse så skulle jag till kyrkan kvart över 11 så jag gick upp tjugo över tio ungefär, sen tio i så gjorde jag och Jonna frulle! Sen tio över kände jag mig lite strässad, och kvart över elva ( när jag borde vara i ktrkan) så var jag fortfarande hos Jonna, så när jag nästan hade kommit till stan så smsade Sara och Bessi attd et började och då stack jag hem till Jonna och kolla på Flipper ist. vill ju inte komma in i kyrkan när den är full av folk, sjukt pinsamt ju!! Så det blev ingen kyrka idag, haha . men det suger typ endå! Den enda som var dumt var att jag inte träffade dom iklassen en sista gång.. hmm. men vi ses säker endå på lovet skulle jag tro :)

Har också fått värsta rycket, har städat typ sen jag kom hem från Jonna för en och en halv timme sen! Vette fan vad som har flugit i mej men det har jag gjort iaf ! :) Det är väl bra antar jag.. men inte så likt mig ( ni som har sätt mitt rum vet ju vad jag pratar om ;) haha,

Ikväll blir det nog Parteeey och det ser vi framm emot :) weeey :)Pussshoney

hos Jonnis

Är hemma hos Jonna nu. ska sova här inatt, är ju lediga i morgon förutom julavslutningen i kyrkan i en timme kvart över 11,
sen blir det fika med tjejerna i klassen på stan eller ngt, ska också köpa de sista julklappisarna , hihi!

sen på kvällen blir det parteeey! hihi


Pussssssssötnosar

no more school!

Hej!
Hur skönt ät det inte att sista dagen i skolan är avklarad? superskönt tycker jag :)
Kom hem och då stod det fika på bordet, lussekatter å pepparkakor :) mums!

Så nu ska jag gå och baka lite julgodis, knäck är ju inte helt fel`? :)
hihi, hörs lite senare :)pussssssssssötnos

Begraven i engelska

Hej,
Sitter begraven bland engelskaböckerna nu! Suck, har tre frågor kvar, så jag kommer nog sitta här ett bra tag till..
Detta är iaf det sista jag gör innan jag går på jullov! det är sköönt! Har skrivit två svenska uppgifter innan också så jag har typ skrivkramp.

Men Aja. det är bara att bita ihop antar jag..

Något annat duktigt jag har gjort idag?! Jo jag lärde mig att tvätta.. haha ! Vafan?`men ah det gjorde jag.
Anledningen till detta ? Jo mamma är sjuk och jag skulle tvätta min vantar som hade lite kebab på sig .. hehe! Och då tvättade jag ett linne och en tröjja också, haha. hoppas dom är sig lika i morgon! :P

Men nu ska jag dyka ner i böckerna igen! :) Pusshej,
Har förrästen provat min jenas nu, as sköna så jag visar dom här i morgon, har ju haft fullt upp så jag ahr inte hunnit ta ett endaste kort idag! :P PUSSSSSSSSss

Onsdag

Slutade tidigt idag iskolan, så 20 ver 12 började jag Emelie Sara och Julia gå först hem till mig och sen till stan!
Hittade lite saker, men inget jag köpte. Hämtade mina jeans, så dom kommer upp här om en liten stund!

Dagen började med Naturkunskaps preov, del2! Blev klar på tio minuter så jag missade inte så mkt av datakunskape! (gjorde det i början av datan och kom sent dit och sa att jag var hos tandläkaren ) Läraren blev sur men skit samma, Nu är jag ju godkänd i Nk A ! BRA!!

Skolkatalogen har kommir idag med! weey :) Så har kollat igenom den nu :)

Ska äta nu , sen blir det OTH och en massa plugg.. Ska lämna in frågorna om en bok i engelska och  2 skrivinlämmningar i svenska, jaja, det är det sista innan jul :) Det är iaf skönt :) hihi

Take care! Min blogg funkar inte som den ska i dag heller, så jag kan inte svara på några kommentarer för tillfället! Så hoppas det funkar senare så jag kan göra det då :) PUSSSS

One tree hill time

God dag!

Hemma från skolan, Tisdagar är den värsta dagen på hela veckan! SUCK!
Men nu är jag iaf hemma! Ska koll apå OTH nu, sen ska jag plugga och ikväll blir det träning! Längtar faktiskt, ska bli skönt, man känner sig så himmla nyttig efteråt :) hihi!

Igår julbakade jag också med jonna ! Lussekatterna blev verkligen STORA!! hehe,
Men det var roligt, och dom var goda, väldigt goda! hehe..

Men nu ska jag kolla på one tree hill så vi får höras lite senare!! :)

PUSSSochhejj


Väskor


Vilken färg var snyggast, jag gillar den vita!! :)


Klippning today

Hemma från skolan nu.. Och min blogg fungerar nu så jag ska ta och svara på alla kommentarer som bara väntar på att få synas! ;)

Hade bara tre lektioner idag . sen stack jag upp till Bolmen och skulle vara hårmodell åt Jonna! Hon klippte och stylade det lite, jag var lite skeptisk i början, jag lovar att ni också skulle vara det som ni såg .:P haha , hon skulle nämligen prova ngt nytt som hon aldrig gjort förr, inte ens gått i genom!  Men herregud så bra det blev!! Super nöjd, hon tog inte så mkt på längden ( ville inte det ) Sen klippte hon upp det ! Asnöjd!

Så jag kom hem för en liten stund, hittade två tidningar i brevlådan, guld!! Men dock inte min klocka::O hoppas den kommer snart :)
Men Jonna kommer iaf förbi här inom en timme när hon slutar och då ska vi hem till henne och baka! hihi, :)

Hoppas ni också har haft en bra dag :)) Tjing så länge!! :)

Tredje advent

Hey!
Min blogg har inte fungerat på hela dagen!

Men iaf min dag har sett ut ungefär såhär, När pappa hämtade mig hos Sara i morse så hängde jag med han ner på stan, hittade ett par jeans! Fast jag får dom inte förän på onsdag för dom skulle sys upp! hihi, men dom kommer ju bli snyggare nu när dom inte är så långa!

bakade också med mammii , lussekatter och lite annat gott! Så det blev fika med det sen :) hihi!

Har också läst min svenska bok som ska vara utläst i morgon, en mening från boken " Ty du ädla herre, må han vaka över dig till gryningen" Ja det säger väl det mesta eller? Den är helt cp, fattar typ ingenting :P

Men aja, nu ska jag kila, ha en bra tredje advent allesammans !
Men en fråga bara, det står på min blogg att det är nio dagar kvar till julafton, men det stämmer väl inte, är det inte tio ? Isf stämmer inte min nedräkning :o haha!

PUSSSS

Ha det bra!

Helgen

Hej,
Det här hänt ganska mycket sedan jag bloggade senast vilket var i fredags !
Fredagen var också en väldigt misslyckad kväll.. Så jag orkar inte ge några större dwetaljer på kvällen, det räcker med att den sög..

I lördag (igår) var det roligt därimot, började med att gå upp vid åtta, sen åkte jag och mammii till Göteborg för shopping, köpte en mössa till mig själv! Jag som trodde att jag aldrig skulle köpa en mössa:OO haha, men det gjorde jag! (visar den sen) + lite julklappar! har bar två kvar att köpa nu :) Blev också ikea en sväng! Kom därifrån med Skoförvaring till min garderob (lär behövas) haha , kuddar och lite så, något nytt till mitt rum varje gång :)
Hade iaf jätte mysigt! Fika och bara strosa omkring! hihi´

Sen på kvällen så skulle jag och några till egentligen vara hemma hos mig och typ förfesta och sen dra iväg på fest, det var ju lixoom lucia ;) Men planerna ändrades och jag skulle till Julia i tvååker ist, fick reda på det ganska sent så jag ahde tio minuter på mig att göra mig i ordning så pappa skulle hinna sjutsa ut mig innan han och resten av min familj skulle iväg!
Men vi kollade iaf på en vääldigt läskig skräckfilm, jag gillar verkligen inte sånna filmer, Barnhemmet heter den, det var dock på spanska men man vänjde sig fort! jag kollade mer in i en kudde än vad jag kollade på filmen.. haha! blev också jävligt rädd när julias bror kom hem och när det lät konstiga ljud från huset.. hehe..

Sen sov jag iaf hos Sara, hade bestämmt att vi skulle kolla på Mysteriet åp Greveholm när vi kom till henne, och det gjorde vi typ två avsnitt sen somnade vi båda två och vaknade kl 3 igen, då gjorde vi oss i ordning och sen la vi oss i deras gärstrum ( som var kok hett av fläckten som varit igång i bra många timmar) hehe, men vaknade och åkte hem vid elva i morse! Tack brudar för att ni gjorde min Lucia till gnt bra!! :) hihi.

PUSSSSSss


USCH, filmen vi såg!! ;)

Fika med Sara på stan!! :)

HEJ!
Började med min Power Point presentation, fick några förslag, men ah jag valde simning iaf, har nämlugen hållt på med det i många år och det är typ enkelt om man tar en sport så det blev det... hehe !

Hade ingen historia heller, kollade på lucia tåget, ( två gånger )hehe. Gick också bort till Teknikhuset och kollade på deras julspex, så tack pontus och david för att ni bar upp mig "scen" så jag fick stå där inför allt folk, skulle också göra en " lek " skit skojj, hehe!! Pinsam? behöver jag ens svara på den frågan?!?!
Aja.. sen hade vi också julavslutning med klassen + våra klasslärare! Skulle leta reda på namnet på massa gamla medeltidssaker och sen bev det fika!! :)
Två fika tilloch med , åkte ner till stan direkt efter skolan med Sara, fikade på Blådörren och kollade lite i affärer, sen tog hon bussen hem och jag cyklade hem.. hehe ! Tack Sara!!  Det var trevligt som vanligt :))


Den godaste kladdkakan i stan!!

Sara och Jag !! :)

Torsdag

Hej snyggingar!
Nu sitter jag framför tv:n men jag kollar egentligen inte utan har den bara på för att det inte ska vara så tyst och mörkt.. Släckte nämligen alla lampor här uppe nyss för att jag ska slippa oatt göra det senare när jag blir trött.. haha !

Men vad har du gjort idag då?!
Jag har faktiskt inte gjort ett piss.. och jag vet inte om jag ska säga att det är roligt eller tråkigt, skönt men ärligt, en hel dag hemma och inte göra någonting + att jag inte mår så bra så jag har typ inte gjort så mkt på heela veckan, Det är typ som att hela jag bara ropar efter helg så jag kan hitta på något riktigt roligt! Det är ju Lucia så jag hoppas att det händer ngt extra roligt, även om det inte är stockholm vi pratar om utan lilla Varerg så kan ngt hända iaf tycler jag! ;) hihi.

Nej men jag bestämmde iaf med mammiii innan att vi ska åka till Göteborg på Lördag, hur kul som helst, ska köpa de sista julklappisarna och ja , det blir väl alltid något till sig själv också - och jag som skulle spara pengar, yeahright! haha..

Kollade på klockan precis och såg att det redan var halv elva jag trodde bara den var halv tio, så fel man kan ha då. Så jag ska hoppa in i dyschen nu, sen blir det maaaaby lite data igen, och letande efter min kamera, kan inte komma på vart jag har lagt den! :O aja, det kommer väl fram någon gång den här gången också! ;)

PUSSS, och nattttiii!

BBags


Snygga väskor!   :)

Today

Var hemma från skolan redan vid tolv idag, gjorde bara ett prov i samhällskunskap sen en redovisning i svenska. Provet gick hyffsat, hoppas på det bästa! Sen redovisningen, ja feg som jag är så gjorde jag det inte inför hela klassen utan bara inför halva! Luts ( läraren ) Lär väl inte direkt gilla mig bättre efter det.. haha!

Sen när jag kom hem så blev det tv å data, kollade på gamla julkalendrar som, mysteriet på greveholm och när karusellerna sover, hehe. Lite kul var det iaf..

Nu har jag och syster också lagat pannkakor.. det slutade dock med att vi bråkade en aning.. hehe. Och det blev lite för lite pannkakor så det räckte inte till bror min, så får la se hur det går när han ska laga egna.. hehe! ;)

I morgon är det helg också! Skönt kan ja bara säga.. Och jag tänkte precis skriva att det blir en ganska lugn dag i skolan men jag ångrar det för jag kom på att jag ahr glömt böckerna till naturkunskapsprovet som är i morgon.. Skellue ju göra klara andra delen av omprovet.. FAN!! skolan har stängt nu också, så jag får väl försöka övertala läraren att jag sak få göra provet på måndag ist!

Aja, det händer väl alla någon gång antar jag ... nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra,
är inte på så bra humör right now, är trött, irreterad och har en jävla migrän.. Inte roligt..

min kväll..

min kväll har bestått av plugg plugg, tv tv haha ! Nu ska jag snart sova också, känner mig sjuuk igen ,  så får se om det blir skolan i mon, ja ska iaf dit i vilket fall och skiva samhällskunskapsprovet på första lektionen, hoppas verkligen att det går bra! För nu har jag ju pluggat på riktigt, altså jag har lagt ner mkt tid på de:P hehe. Det är iaf mycket tid för att vara jag...
sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra, antagligen tadet lungt för jag känner mig inte riktigt bra, har typ inte gjort ngt spciellt på hela veckan förutom att vart på stan två ggr, annars har jag typ bara slappat och det har varit sjukt skönt! haha! Fotade pepparkakshuset vi gjorde igår, lägger ut dom bilder i morgon :) hihi.

förrästen ni som inte har fått era kommentarer publicerade eller svarade så beror det på att min blogg inte funkar ritigt som den ska, hoppas det löser sig tills i morgon! :)

Ska kolla gamla julkalendrar nu! Hoppas ni har haft en bra dag kära läsare! Puss på er! :)


Fler skor.. från Scorett


Dessa tre skorna hittade jag på Scorette
fråga om ni vill veta pris m.m!
Jag tycker iag att dom är snygga!
Har kollat jätte mycket på dom längst till höger! Men dom finns inte kvar i min storlek...




NI GLÖMMER VÄL INTE ATT NI FORTFARANDE KAN RÖSTA???
hitta länken i tidigare inlägg!! :)

Skor från Bianco


Här kommer några skor från Binaco som jag tycker är snygga!
De flästa finns i flera färger och vill ni veta pris så är det bara att fråga i en kommentar!
Detta är ju bara skor från en skokedja, så jag lovar att det kommer ut fler skor sen från andra kedjor och märken :)
Hoppas det räcker så länge! Och att det hjälper "Anonym" lite på skoletar vägen! ;) hehe.

Hörs sen kära läsare (då med ännu fler tipps ) PUSSS


min dag!

Hej,
idag efter skolan så stack jag och syster ner på stan! Köpte ingenting, kanske berodde det påp att jag inte ens tog med mig plånboken:P hehe.
Men jag hittade de sista julklapparna som jag ska ner och köpa någon dag :) Sen ska jag ju till göteborg på lördag så vem vet vad ja hittar då:)

Har också ägnat större delen av kvällen till att leta skor åt "Anonym" som kommenterade att hon ville ha sko tips av mig, så dom kommer upp på bloggen om en liten stund! Nu ska jag plugga lite.. prov i morgon, och muntlig redovisning,..har redan ont  i magen inför det!
På tal om muntligt.. jag diskuterade en bok som vi läser i skloan i dag med läraren och några andra i min klass, och jag hade typ inte alls läst så långt sm man skulle så det var lite svårt att hänga med.. men ah ... klarade iaf av formulera ett svar.. USCH! skolan är verkligen inte min grej just nu! Så trött på alltihop. Så därför ska jag till studie och yrkesvägledaren för lite råd angående min spanska ( känns som när man gick i nian och skulle välja linje , med alla dessa snack med syv) haha, men jag ska iaf fråga om han vet nt sett jag kan göra för att slippa språket med endå få ihop mina poäng eftersom det är för sent att byta till ett annat språk nu.... hehe !

GLÖM INTE ATT RÖSTA!!!! GÖR DET HÄR!
vilj ju så gärna vinna !! :) hihi

Onssdag, data

Sitter i datakunskapas salen nu och försöker komma på ett ämne som jag ska redovisa om i Power point, men jag kan inte komma på vad jag ska välja!? Någon som kan hjälpa mig med förslag?
Har inte så många gånger kvar heller , så jag känner att jag har lite panik, vill ju gärna inte använda jullovet till att göra klart det! hehe, Men som sagt, Snälla kom med några förslag på vad jag sak skriva om :)
Sen har vi en sån där jobbig vecka i dag, så vi har naturkunskap också, alltså slutar vi inte förän halv tre. Segt..

Nej, men nog pratat om skolan, efter skolan ska jag åka ner till stan med syster, har inte direkt planerat att köpa något för jag ska FÖRSÖKA spara mina pengar nu! jag vet inte om jag kommer att klara det men försöka kan man ju alltid göra och om jag klarar det så blir det ju jätte bra ;D hehe, Vad ska ni göra idag då? jag måste plugga till samhällskunskaps provet i morgon också!! Tråkigt, men det måste ju göras de också!

Fick en kommentar om jag jag skulle lägga ut bilder och tips om skor jag tyckte var snygga, så det ska jag ta och göra i eftermiddag också, Det är ju bara kul att få sånna kommentarer och så är det ju en bra anledning att slippa pluggandet när man ska kolla runt på massa internetshipping sidor ;) hehe!

Nej , men jag måste börja tänka ut ett ämne nu, kommentera gärna era förslag :)) PUSSSSS

grååttt

Nytt och snyggt från Ginatricot för 349 kr

Tänk om man kunde mysa in sig i denna i vinter?

Har ni röstat? om inte så gör det HÄR!!

Sjukiis tisdag

Hejhej,
idag har jag varit hemma från skolan, var så yr i morse så jag kunde inte ens ta mig ner till köket, så jag stannade i sängen fram till kl ett, sen blev det film och slapp, men jag kunde tuvärr inte gå på steppen idag ! Tråkigt, tyckte det va kul och det känndes så nyttigt att träna :) Men får ta det nästa vecka ist ! :)

Ajdå, jag missade en svenska redovisning idag.. Hoppas att jag slipper göra den! Jag hatar att redovisa, det är verkligen det värsta som finns, jag klarar inte av det, jag kan öva och tänka att dte kommer gå jätte bra, och sen när jag står därframme framför klassen eller vilka det nu är jag ska redovisa för så får jag typ panik, tar bort jättemycket av det jag hade tänkt att säga och det går åt helvete varje gång!! hehe, så jag vet iaf att jag inte ska jobba som talare eller ngt:P hihi

Har inte orkat blogga eller ens starta datan på hela dagen vilket är ett stort tecken på att jag verkligen inte varit pigg eller frisk :p haha!

Ni glömmer väl inte att rösta på mig i veckans blogg ?? Rösta här!


NYTT;


Sminkväska från Kicks 49 kr, (ord.pris 89 kr)


LInne BikBok 99 kr;

Glöm inte att rösta på mej i Veckans blogg:  Rösta här

Stan med Anna!

Idag efter skolan så drog jag ner till stan för att träffa anna, som jag inte har varit med på hur länge som helst! VI busade lite, kollade i affärer, och hade jävligt trevligt!! :)
Jag fick köpt en del! Fast inga julklappar... oppps! Utan bara saker till mig själv:P hihi.

Jonna skulle också vart med egentligen men hon är sjuk... stackare, hoppas iaf att hon blir frisk snart! Det är ju aldrig roligt att vara sjuk! :P Ska iaf vara med båda dom  i mon ( om hon är frisk) hehe.

Nu ikväll ska jag plugga lite samhällskunskap, och sen bara slappa för ja är både yr och illamående! ;P Inte roligt alls!!

Men ni glömmer väl inte att rösta på mig som veckansblogg väl?
Gör såhär!

Gå in här och röst på min blogg! Du skriver ditt namn som i en vanlig kommentar och så kommenterar du bara adressen på min blogg som är juliiabengtsson.blogg.se.
Tack till er som röstar! :)


RÖSTA PÅ MIG I VECKANS BLOGG

HEJ, Piffad har nominerat mej till Veckans blogg! Så gå in och röst på mej om du tycker att jag är värd det! :)

RÖSTA HÄR!!

PUSSS/ JULIA


Dansuppvisning

Dansuppvisningen i sparbankshallen var bra! Vissa dansade grymt bra!
När småbarnen skulle dansa så var den en liten tjej på typ 5 år som gick ur gruppen som dansade och gjorde som hon själv ville vid sidan om, så sjukt kul va det ;) haha ! 

Sen hängde jag med några till Ps idrottsahall och kollade på två matcher! Jag och Jonna stack också till willys och köpte godis ! MUMS! men jag var så jävla trött så jag orkade inte kolla klart på den andra matchen så jagstack i andra halvlek, Förrästen det var innebandy matcher :P hihi, Och första matchen vann varberg men vet inte resultatet i den andra ;D hehe.!

Sjukt trött, hungrig så jag är typ lättirreterad som tusan! Så jag ska bara krypa ner i soffan under en varm filt och skita i allting annat och kolla på dom nya avsnitten av AA , hoppas dom har kommit ut, var så spännande förra veckan! hihi.

´Take care! PUSS

Söndag

Hej, hur är läget?
HIttills har jag vaknat, slappat, sagt hej då till m & m som åkte idag, gjort mig i ordning och nu sitter jag här!
Ska snart åka iväg till sparbankshallen med några och kolla på dansuppvisningen som är där :) kulkul! SKulle verkligen vilja kunna dansa, men aahh. jag är vig som ett kylskåp så det är inte riktigt min grej så att säga ;D
sen ikväll ska jag bara slappa med glass och film! fan va härligt det låter! ;) vad ska du hitta på idag då?

Igår så åkte jag hem till Jonna vid sextiden typ, vi gjorde oss i ordning å så. sen drog vi vidare till Sanna men först en cykeltur till stan och tillbaka! sen drog vi vidare till Sandra, men om jag ska vara ärlig så var det faktiskt riktigt dött där, så jag Jonna och några till drog vidare till någon Chrille? Vettefan vem det va men vi va där iaf i ungefär... 1,5 minuter, om ens det! haha, sen så gjorde Jonna något jätterolig påväg därifrån, ja hon ramlade ju iaf inte!!! hehe. Kul som bara den var det iaf, så vi fick dra hem till henne och hämta nya strumpbyxor och fylla på dricka. sen blev det krogen, dans å det var faktiskt roligt :) haha , sen campino, Jonna träffade han som äger deras lägenhet så hon fick en kebabrulle och en cola! Men vilken otur att hon var gluten så det mästa hamnade don i min mage skulle jag tro, även en del på mina vantar ;) haha :P Sen hem och sova halv 4 ;)

Men nu ska göra mej iordning det sista sen ska jag möta några bruds vid ps matsalen! Sen blid det DANSbaby!
Hörs senare! PUSSSSS


Today

Hej,
Idag har jag julshoppat:)
Vid tiotiden var jag och Jonna på stan, gick i två timmar, men jag hittade ingenting, men det gjorde iaf hon :) Allt som jag visste att jag skulle ha var såklart slut :P
  Men sen mötte jag upp Mamma och Mormor vid tolv typ, då hittade jag julklapp till Mamma och en till min syster Linnea! Jag köpte också en BH till mig själv :) hihi, nu har jag bara några saker kvar att köpa :)
Hittade också lite saker som jag själv vill ha i julklapp! Önska sig kostar ju ingenting :)) hihi.

Nu är maten snart klar skulle jag tro ! Sen vet jag jag inte vad som händer, FEST? det skulle inte vara fel :) PUSSSSPUSSS


HUGS

Fredagens Outfit;



Dagens Outfit;
Tröjja/kofta; H&M
Linne; H&M
Armband; spanien

Dåligt bloggande

Såhär såg min fredag ut :)
Träffade Jonna Matilda och Mikaela efter skolan, åkte till stan och köka pizza och lite så :) Sen drog vi hem till mig och där va vi i bra många timmar, iaf jag och Jonna! M och M åkte vid nio typ :) jag och jonna åkte lite senare till Oskar iaf, där var iaf Chrille, Robin, Oskar och även Joakim. Skulle kolla film, men det blev inget med de , utan kollade gamla kort på osar när han var liten osv.. haha :) Helt okey kväll iaf :)
Sen åkte jag iaf hem och sov vid halv två, och sen under natten hade jag typ stängt av både ljud och alarm, hur lyckas man med det? haha, vaknade iaf lite senare än planerat , typ kvart, tjugo över nio! SKulle ju till stan och julshoppa med Jonna idag :) hihi.
 
Har varit dålig, väldigt dålig på att blogga nu! Men det ska bli ändringar på det nu i veckan :) hehe ,
Ha det bra :)

PUSSSSSSS


data, fredag

Sitter på datakunskapen och leker lite med powerpoint! hehe
Ska snart ha engelska som brukar vara den sisa lektionen men sen ska ju vi smata barn ha naturkunskaps prov ;) haha . Så jag kommer hem ännu lite senare, tråktråk! Vad händer ikväll då gott folk?! Jag har ännu ingenting planerat, får se vad som händer lite senare när jag kommer hem från Nk:n..

Men nu slutar vi om exakt tre minuter och då är datan sluit för denna veckan , ska rusa till engelskan nu! PUUSS

Nk, yeyeyesssss

God kväll!
Puhh, har pluggat klart till naturkunskapsprovet nu, hoppas det går bra denhär gången!
Läraren i Nk ser nog ingen ljus framtid för mig innom Nk så han fick dela upp mitt prov i flera delar så att jag skulle ha en liten chans att ens klara det....(A) haha. Så i morgon ska jag ha prov  på Enegi former och energiomvandlingar! ;) Får se när nästa del kommer och vad den ska handla om :P Det jobbiga det är att samtidigt som jag gör detta lär vi oss om molekyler på lektionerna vilket gör att jag kommer efter i det nu, + att vi börjat på B kursen som har ännu fortare tempo och ännu svårare! ( läste inte ens A kursen på en termin) jaja, får väl se vad det hela slutar, bara jag får G i slutbetyg är jag nöjd! Och jag hade endå inte tänkt att jobba på typ Ringhals eller ngt  min framtid så vafan har jag för nytta av energiomvandlingar! Det har ju inte direkt med ekonomi att göra ( det är det jag läser på gymnasiet) hehe.

Men nu är klockan efter nio och det kanske börjar något bra på tv då? Hmmm... någon som vet `?
Jag ska iaf gå och kika efter nu! Hörs i morgon, och då är det helg, SKÖÖÖNT!! yes, PUSS


systrar



SYSTER <3

Old photo


Modell: Jag
 fotograf: Linnéa

Linne


Linne från Gina , 199 kr :)

Dagens outfit;


♥väska - friis & co
♥jeans - gina
♥linne - gina
♥tröjja - H&M

Hej igen!

Hej,
Har inte hunnit blogga än idag..
Har varit på stan en sväng å lite så, måste också plugga till naturkunskapen i mon, blir jag inte godkänd den här gången då... då. vet jag inte vad jag ska ta mej till!!!! Bläää för naturkunskap!
 
Men hur har alla haft det idag då? Min dag har varit.. helt okej! svenska provet gick bra iaf.. alltid något! ;) hehe.
Min mormor och morfar och också kommit på besök, stannar till söndag! hihi.

Men nu ska jag kila igen.. Oj det blev ett kort inlägg ;) hehe  , PUSSSS

Klänning i spets


Klänning, 299 kr från Ginatricot!!

J u l i a


J U L I A♥

knästrumpor


Kästrumpor från Ginatricot; 59 Kr





Onsdag

Hej, hemma från skolan nu!
fick reda på att vi ska ha prov i samhällskunskapen nästa torsdag, och svenska redovisning, hur fan ska det gå, jag som verkligen hatar att redovisa ;) hehe.

Men vi har iaf slutat nu.. Skönt!
Har ingen aning om vad jag ska göra idag! Plugga skulle jag tro.. eller kanske inte. Slappa, det är skönt det också.
Så jävla trött är jag iaf så jag kanske ska ta och sleeta en stund! Låter inte det härligt? PUSS

Datakunskap

hej
nu har jag kommit iväg till skolan också!
just nu sitter jag och väntar på att hons ka komma och ge mej mitt prov, jag tycker att det går lite segt alllt ;) haha.
hoppas det gick bra!" HOPPASHOPPPAS`HOPPAS!! :)

efter denna lektionen har jag redovisning i engelska, om choklad, man blir ju lite suger på det när man håller på och jobbar med de ;) haha.
sen har vi bara en lektion kvar, sen sluta, härligt!! :)

förrästen, nu fick jag mitt prov tillbaka , och..... ALLA RÄTT, !så jag behöver väl inte nämna mvg? :P
så jävla glad nu :))
var tvungen att nömna det eftersom det typ är det är ett av de få prov jag blivit godkänd på ;) haha

Ha en bra dag kära läsare♥

Step med Julia

Hej,
Nu är jag hemma.. Och jag har duschat också!
Var och tränade på Atletica med Julia, det blev ett step pass! Riktigt roligt var det, men det var jäkligt jobbigt, svettet bara ran... MYS!! haha, Men man känner sig nyttig nu iaf när man har gjort ngt bra :)

Ska nog gå på det nästa vecka också, fast då hänger inte julia med eftersom hon har sin innebandy! :P menmen!
Det var kul iaf!!

Sammanfattning av min dag!
Skolan, (hade oplattat hår, hehe ) dampade loss på sista naturkunskapslektionen, haha !
sen hem, eller ja när skolan hade slutat så busade jag och charlotte med bjarnes ena sko och hans spanskaböcker, haha! Sen åkte jag hem iaf, tv och data! Sov en stund också innan jag skulle möta Julia utanför Atletica tio i åtta ungefär! Tränade en timme! Sen cyklade jag hem (ännu bättre ju) duschade och nu sitter jag här ;) spännande dag va ? haha  hur har eran dag varit då ?=)

Nu ska jag iaf gå ner och ta något gott att äta, (i´m starving) sen blir det sängen för min del, måste ju orka upp i morgon och det tror jag inte att jag göra om jag inte går och lägger mig snart så trött som jag är ;) hihi.
Ha det bra!♥ PUSSS!
 


Årets julkalender

Hej ,
Årets julkalender ja..
Hmm. har sett två avsnitt hittils, och ja det är ju bara två som har kommit ut :P hihi!
Men jag tycker iaf inte att den är jätte bra, värkar lite konstig, vad är dom på för slags ställe igentligen :P hehe
Men jag ska i af ge "skägget i brevlådan" en chans, den kanske blir bättre efter några avsnitt, vem vet!


Färgglada är dom iaf! ;)
Ha det bra!

JULIA`

Hej,
Tisdag idag då. den jobbigaste och tråkiugaste dagen på hela veckan iskolan! BAra massa jobbiga letioner, + att idag hade vi svenska prov också, ordkunskap.  Hoppas verkligen att det gick bra, jag behöver det, det känns som att alt annat jag gör bara misslyckas, så ett bra prov hade nog gjort susen för min självkänsla! Kan ju inte annat än att hålla tummarna!

Klockan åtta ska jag iväg och träna med Julia på Atletica, trodde först att det skulle vara arobic men det visade sig att det var step, har aldrig gjort det innan, någon som har det ?  Tror att det blir kul iaf :) hihi, det r mellan åtta och nio. lite dum tid i och med att DHW börjar klockan nio, men jag hinner ju hem ganska snabbt, fördelen med att bo nära!! HAHA.

Ska kolla avsnitt två ur julkalendern nu, sen får ni veta vad jag tycker om den!! ;) hihi.
PUSSv


Jag stör mig verkligen på in syster som har hängt upp en grön tröjja i bakguden! ;) haha

(:



Både klänningen och skärpet kommer från Ginatricot!
Den lila klänningen finns även i svart, 149 kr
Skärpet, 149 eller 99 kr (:

1 December

Har varit och kollat på påskbergsskolans konsert med Jonna och Frida M , Dom sjöng bra tycker ja, haha , nästan alla iaf.. Synd bara att Anna var sjuk så hon inte kunde sjunga, hon är sjukt duktig vill jag lova!!
Jag kom iaf hem för en liten stund sen, men har hunnit duscha!

Idag är det ju den första december också, och julkalenderna har börjat, har inte kollat på avsnitt ett än, men  jag ska ta och göra det nu! Vad tycker ni som har kollat på det?

Även om man blir ett år äldre för varje år julkalendern visas, så är det endå roligt att kolla på de! ( om den är bra dvs)
När man var liten, då var alla jätte bra, jul på Liseberg, Mysteriet på greveholm, Pelle svanslös m.m. Men på senare år har dom blivit lite sämre tycker jag! Förra året var i och för sig godkännd av mig, men hur bra var allram est och han killen i underjorden? hihi ja ni märker ju att jag kollar ¨på de varje år ;) hehe.

Men ska kolla det avsnittet nu, ska också lägga in snygga kläder jag hittade igår på nätet! Kanske kan köpa hem något av de när jag och Jonna julshoppar på lördag!

PUSS!! ♥




 


i skolan

Jag och Sara var inte med på Idrotten idag, jag har så sjuukt ont imagen och är förkyld, kommer det någonsin att släppa´? Värkar inte som de:O Men vi har iaf inget att göra nu när alla andra har idrott så vi gick till biblioteket och satte oss vi datan! Vi tänkte först gå till Willys för att köpa något gott, men vi orkade inte ;) hihi.

Har bara en lektion kvar nu! Härligt. sen ska jag hem och plugga till mitt svenska prov som vi har i morgon! Bajs.. Ska också på "konsert" med jonna ikväll, det är uppträdanden på påskbergsskolan ;P hihi, Anna ska bland annat vara med :)
Först var mina planer att hänga med min familj till Falkenberg, men jag skiter idag! hehe,

PUSSs


RSS 2.0