I´m home!

Nu är jag hemma!
Jag har haft det kanon kul! Det var jätte kul och helt galet. I början hade vi lite otur med vädret och i slutet så var det så varmt att man inte ville vara ute! Men jag berättar mer i mon och visar lite bilder då också, dock glömde jag min kamera men jag ska nog hitta lite bilder ändå! Nu ska jag gå och kolla på en film hade jag tänkt, för jag har nämligen feber (suck!!) men jag måste till skolan i mon, så jag ska vila en timme sen ska jag se på en film som går på trean kl.21.00, ingen aning om vad det är, men jag kan ju ge den en chans!
Så tjing så länge! Puss

I morgon åker vi till SIESTAN!

Hej på er!

En underbar kväll intesant? Och vet ni varför jag är så strålande glad nu då? Jo för i morgon packar jag och jonna våra feta väskor och drar och festar i fyra hela dagar! Låter guld va? Det är ju SIESTAN i skåne i helgen, någon mer som ska dit?! det ska hur som helst bli skit roligt! Så i morgon 15.03 åker vi från stationen och sen på kvällen slår vi upp tältet och börjar partaaaaya! Nej nu ska jag v'äl lägga ner det sista i väskan, men hur kommer det sig att man alltid har med sig så sjukt mycket grejjer, jag skulle ju kunna leva ett år på alla mina nedpackade saker! Jösses! Bloggar i mon innan jag åker med tåger för jag slutar nämligen tio i ett och då ska jag shoppa resmat på kvantum :)

Ha de, CIaaao♥

Nu fan ska vi visa skåningarna vart skåpet ska stå! SKÅÅÅL PÅ DEN DÖÖ! :)

18-års fest!

hej! Det var ett tag sen jag skrev lite här nu! Har inte ens suttit vid datan på evigheter sen!
Min helg var kanon bra, hur skön som hälst med lite längre ledigt! I torsdags var jag med sara, kollade film och åt rabarberpaj, mums! sen sov jag hos henne! Skulla käka glass på morgonen på godaste tre toppar, men jag var tvungen att cykla till stan och jobba och hon skulle jobba sen också, challe kom förbi en stund också! Efter jobbet somnade jag typ på en gång trots att klockan bara var halv sju! Helt sjukt trött va jag! Min faster kom på besök en stund och sov över, trevligt säger jag! Sen på lördan jobbade jag fram till 4, sen hem och göra sig i ordning, förfest hemma hos Jonna med henne och frida, sen åkte vi med Victor till tofta där Mikaela hade sin 18-års fest! Det var galet kul, fötterna värkte av all dans, min väska gick sönder och min dricka försvann, en kanon kväll, nej men det var jätte kul, hon hade hyrt en lokal så de var najs! Sen hämtade mamma oss och jag åkte hem! Nattinatti blev de då! Sen på söndagen gjorde jag de som söndagar är till för! Slappa och så var jag mega duktig och skrev en uppsats i spanska!

Nej nu känner jag att jag skriver som en jävla kratta! Så jag slutar nu och uppdaterar mer riktigt senare, Ciaao!


en bild på lite folk från mikis fest !

underbar dag i gbg och scotts :)

Hmm, var ska jag börja, har haft två roliga och underbara dagar i göteborg, jag börjar med går dagen så tar jag 'idag' sen, Igår efter skolan drog jag och Julia hem till mig, vi gjorde oss i ordning och sen gick vi till kavntum och sist hn och hämta en sak, shoppade godis och vindruvor på kvantum sen mötte vi sara och linda och gick till stationen och tog tåget till göteborg, det hade kunnat sluta illa med våran passagerargrannes väska, puhh, tur att vi inte hann göra bort oss! hehe. på tåget började vi iaf dricka lite och käka godis, och eftersom vi inte hade någon mat i magen så började vi må illa, riktigt illa!  så vi stannade på första bästa donken! Fyy det har aldrig vart så äckligt med hamburgare och pommes!  Jag mådde typ ännu illare efter de, men det gick som tur var över! Julias mobil tog en simtur i toaletten också, nu får vi ripa den, ah ni förstår nog vad som hände - död! haha! Sen vidare mot liseberg, när vi först såg scotts så tänkte vi, va i helvete, men det var as kul sen! Dansade massa och så! Gamlingarna var helt crazy! Sen spelade vi , eller linda spelade kan man väl säga, käkade den godaste mjukglassen, gick i alla möjliga små affärer och provade hattar, kanin öron och hittade världens ballaste telefon! Skulle ta en tripp i gasten också men ingen vågade gå först så det blev inget med de! och sen var det dags att  åka hem! Hade en jävligt rolig dag, men mycket skratt, måste åka upp igen, tack tjejer! Måste bara tillägga att julia alltid vill vara ute i god tid medans vi andra tre tänkte att , nejnej vi hinner, så hon var nog lite stressad på oss ibland ;)

Här kommer en del bilder, fler kanske kommer senare!



Göteborg ikväll!

Hej på er! Jag har inte haft tid att blogga de senaste dagarna, har haft fullt upp! Men jag har vart med jonna, hoppat i vattenpölar när det ösregna, kollat fotbolls match, shoppat lite och hittat min skolavslutningsklänning :) Tur nubehöver jag inte fundera ihjäl mig över de, nu ska jag bara hitta ett par skor!

Nu är jag hemma från skolan , fick sluta en timme tidigare fårn samhällskunskapen, så fick 1,5h hål, så jag drog hem! Ikväll ska jag dra till Göteborg med några töser! Ska bli roligt, ska festa, åka lite karuseller på liseberg och kolla på Scotts som spelar, höhö! Kommer blir rikitgt roligt, men först ska jag ha sista lektionen för dagen, nämligen Matte B! Men den ska jag nog överleva ganska lätt!

Nu måste jag snart till skolan, ska äta lite innan, och ah, spendera typ en kvart med min f.d. bästis - plattången! Puss och hej!


dom spelar på leseberg ikväll

Simtävling med de små barnen! och shopping ofc

Tjohejsan, ni trodde väl inte jag hade gott och dött eller ngt va? höhö
i går jobbade jag som dagt hela dagen fram till halv fem ungefär, då drog jag hem och duscha, käka lite och sen drog jag hem till jonna, vi kollade klart på titanic, och kan ni tänka er att det var första gången jag såg den ?:O haha, snacka om att man är lite efter! Men vi käka popcorn och drack vin innan Carro kom och vi stack till Lanai, och innan de träffade vi jonnas bror också, han hade gjort ngt så han var utklädd till tjej, skit snyggt (Y) men anyway, hos lanai rökte vi lite vattenpipa och festa lite, sen när dom skulle till stan drog jag hem för jag skulle jobba i morse, så kl 1 ungefär var jag hemma, och jävlar var rädd jag var när jag cykla genom skogen själv, är ju så jäkla mörkrädd:O
Men idag har jag i alla fall vart på simtävling med dom små barnen (helt galet söta är flera av dom) som jag är tränare för, jag och Johanna började prata minnen, och jösses vad jag saknar alltihop!

Ikväll har jag bara slappat, åkte och köpte glass på ica med syster, och sen dess har jag avklarat 5 avsnitt oth, snacka om vem som har ett liv!!

Här är det senaste nytt i garderoben!



allt är från lindex, jösses låter som en tant, men lindex är väldigt tantstämplat här!

Jösses vad dagarna går fort!

Hejsan hoppsan!

Idag var jag hemma tidigt från skolan, elva med andra ord! Slappade lite och sen kom mamma hem och då hängde jag med henne till en plantskola (Jippie) höhö! nej men jag antar att det var bättre än att sitta vid oth hela dagen! Sen när jag kom hem så var jag svimfärdig av hunger så jag gjorde iordning lite goa toast och myste på altanen :) 
Men på svenskan i morse så skulle alla grupper redovisa om framtiden så när det var vi så skulle vi använda oss av whiteboarden, bara det att bessi är så smart och tar en permanentpenna, så det går inte att sudda bort, haha, alla typ håller på att knäcka sig, sen när fick emma en brilliant idé på hur man skulle få bort det, men det blev inte lika lyckat som hon hade tänkt sig ;) hehe!

Nu ska jag ta och ringa fanniebannie! För ikväll ska vu hitta på något'! Dock ska jag jobba kl 10 i mon, så jag ska vara hemma tidigt! hehe Tjingeling!


Sommarvärmen, var är du?

Äntligen är man hemma! Ett tag trodde jag aldrig denna skoldagen skulle ha ett slut, puhh! Men nu är jag i allla fall hemma, och i morse tänkte jag först stanna hemma, men jag hade en ledighetsansökan att lämna in så jag pallrade mig iväg! Duktigt! Nu ska jag dock bara slappa, ska ta något att äta nu hade jag tänkt, och sen om jag mår bättre ska jag träna Core med Fannie! Simningen får vi ta igen nästa vecka för pontus var inte hemma! menmen, så kan det va! Ha det så bra, Ciaao!


ge mig sommarvädret tillbaka!

Nattinatti!

Hejsan hoppsan!!

Vad tusan har jag åstadkommit idag egentligen, förutom att jag var så duktig att gå på matte B lektionen och gjort min plånbok fattigare? Inte ett piss faktiskt, är lite sjuk, så jag har legat och kollat 5 avsnitt av one tree hill och hejhopp vad det är bra! Men nu hade jag faktiskt tänkt att krypa i säng och hoppas att man är frisk i mon! Men jag kanske stannar uppe i en timme till och kollar de senaste på AA, hmm, hard decision!

Men vi får väl säga hej och godnatt nu då! Sov så gott, pusselipuss!

Mattedag!

Tjohejsan!

vilen dag, började 08.20 med matte nationella, helt okej gick det men när det sen var slut 09.50 så slutade vi!! Great, så jag åkte ner på stan med emelie, julia och sara! Hittade en blus och köpte frallor, sen hem och då kom jag på att jag hade en lektion matte B om någon timme, men jag tänkte att jag skulle strunta i de! SÅ jag gjorde om på mitt rum lite, men sen kände ag mig så duktig att jag stack till skolan igen för att ha 70 min matte B, och det var la lika bra de, för det flöt på rikitgt bra med talen idag, dock blev det en hel mattedag, hehe! Nu ska jag surfa runt lite på den stora världens internet! höhö, sen blir det oth och historia kan jag tänka mig, vad ska ni hitta på idag då charmtroll?=)


Min nya älsklings blus från H&M 298:-

Mina babies!

Hade bränboll på idrotten idag, hur slappt var inte de då?! hehe, sen stod historia på schemat, sista lektionen, och jag och bessi kom underfund med att det fanns ett helt gäng anställda på skolan som vi hatar.!! sen fixade jag lite i min garderob och åt en mega god pasta sallad! Och sen stack jag och jobba i 1,5 timmar! Nu ska jag visa er mina nya babies! Jag tycker dom är as balla! Och snart ska jag gosa ner under mitt nya bubbeldun täcke och kolla på oth! Ja mitt nya täcke är faktiskt lika stort som en dubbelsäng, najjs!





Skorna kommer från Din sko och kostar 399. sen fick ett trepack tights följa med hem också!
Men till min fasa upptäckte jag att jag glömde kolla vad jag tog för storlek i affären! men ah jag hoppas jag inte ser gravid ut i dom, hehe! Får prova dom ngn dag ;)

garderobs renovering

Morgonen började med en dusch, sen hamnade jag framför tidningen, man måste ju ha lite kolla, höhö! Sen for jag och mamii och daddii tilll göteborg för att spendera dagen på ikea! Fick köpt mig en gosigt täcke, massa saker till garderoben m.m. sen fikade vi innan vi kom hem! Och ändra frm tills nu så har jag fixat i min garderob, men jävlar vilken tid det tar, så pappa fick rycka in och hjälpa till(a) Resten av kvällen kommer bestå av just garderobsfixande, jag var nämligen tvungen att göra om i allla tre för mina kläder fick inte plats, men jag hoppas att jag har löst problemet nu!

Ha de bra! Puss!


mitt nya linne från rut m.flera, 199 kr!


I´ve made this!

Hej på er snyggingar!

I går han jag aldrig sätta mig vid datan och klottra ner några raden, för efter skolan så åkte jag ner till stan med sara julia och emma, vi skulle fixa lite inför kvällen, och jag fick köpte veckans snyggingar, mina skooor! jag visar er i morgon, på kvällen var det iaf klassfest sen, hur kul som helst, måste göras om en dag då jag ska inte ska jobba dagen efet, haha, men det funkade endå, var lite jobbigt att komma upp i morse, men en dusch sen mådde jag genast bättre!

I morse började jag iaf kl 10! och det gick bra, hah! Inte lika stressigt som lördagar brukar vara;) fick med mig lite godsaker hem i dag också som jag mumsade i mig, hehe. sen hem till Jonna och hon bjöd mig på en gormé middag! Vi gjorde oss i ordning, och ah det var kul bortsett från en lite insident , höhö! sen cyklade adam och muppsen förbi så vi åkte till Sali, tequila race, sen vidare på 20 års fest hos Hassan, där hamnade jag och olivia framför en mumsig godisskål höhö! Sen stack jag och jonna och två killar jag inte kommer på namnet på till ida, stannade i hmm, 5 min, sen hem och sova,, påvägen träffade vi kajsa olivia och två killar! Nu sitter jag i sängen och har precis duschat en snabbis, lyssnar på musiken från grannhuset där de är fest! Belv en tidig kväll ikväll, haha, klockan är inte ens tolv, men vi han med mycket, en tidig kväll pga, att jonna ska jobba i mon och jag ska till gbg och shoppa loss! hejdå pengarna!

Nej sängen nu så jag orkar upp i mon! Jag känner mig ganska död! Bilder kommer i mon =)Puss


Titta förästen vad jag har gjort! kan visa hur jag gjorde senare i livet! haha.
men jag älskar dom, fast det blev ganska dyrt med alla grejjer man behövde ;)

Swimswimswim

Hela kvällen har jag nu försökt komma in på bloggen, men nej det gick inte, något knas var det allt med sidan! Fler som hade problemet?

Idag har jag iaf vart och simmat med Fannie och Pontus ! Det var jätte roligt och fy tusan vad jag saknar det och hela gänget! Men jag och fannie ska nog dra och simma tills vi får grodfötter nästa torsdag med! hoppas det! När jag kom hem vid halv tio typ så drog jag iväg en sväng till Jonnaponna, sen cyklade jag hem och kollade på oth, det är nu peyton får besök av psyk-derek, höhö!

Nej men nu ska jag hoppa i sängen för i morgon så börjar jag tjugo i tolv men redan vid nio ska jah träna med madde, powerstep står på shemat! Puss på er charmtroll!


en ny bakelse från gina! 99 riksdaler fick jag ge för den!

Never Denim

One tree hill sesång 4 kollar jag på nu! Åkte förbi bella innan och lånade den! Men innan dess var jag på stan en sväng, hittade min älsklings skor, men dom var slut i min storlek, så jag hittade ett par andra som dög, kanske ska köpa dom i mon efter skolan! Men jag får se om jag har pengar.. Tänk om jag hade haft en hel säck med guld...Hiihi.

Nu ska jag kolla lite på oth igen, sen ska jag iväg och simma med Fannie och Pontus! Får se hur det går!

Nationella engelska gick helt okej idag iaf, hoppas det inte gick lika dåligt som det brukar.. ;) Puss!


Mina nya älsklingar från Never Denim, köpte dom i gbg i helgen!

Män som hatar kvinnor!



ikväll har jag nog sett ut som en riktig bokmal! Har läst en del i män som hatar kvinnor, av stieg larsson. Har inte sett filmen, men boken verkar bra! Men nu känner jag att ögonen håller på att ramla ur så jag ska ta och försöka sova lite nu, för i morgon 8,10 så har vi nationella läs och hörförståelse - sug på det! Men vi missar två lektoner på grund av de, vet inte om de är bra eller dåligt än, hoppas det går bra iaf! Och lycka till på er söta läsare som ska göra det i mon med!

Nej men nu ska jag lämna min gosiga filt och springa fort som katten upp till badrummet, ja jag måste springa för jag är grymt mörkrädd! Hah!

Shoooes is my drug!

Hej, dålig uppdatering idag, men jag försvann till gymmet direkt efter skolan, Det blev bodybalance med madde, har inte kört det förut, men ah det var annorlunda.. en blandning av yoga och balans övningar! Man måste ju testa nya saker också! Men nu kallar maten, mamii har lagat fisk, varför blir det så att hon alltid pricka in fisk när vi får det i skolan också? typiskt.. Got to go anyway! Puss

Dessa skorna köpte jag i göteborg när jag var där i helgen!  resten kommer senare!



"vip" shopping på gina!

Hallojj. nu ska jag börja blogg som normalt igen hade jag tänkt, så jag hoppas alla läsare hittar tillbaka igen!
Idag efter skolan (hade inställd spanska) så åkte jag och Sara ner på stan, köpte frallor och bulle på kvantum, sen tog vi bussen hem till henne! Vi gjorde i ordning en mumsig fika och kollade på She´s the man, visst är den rolig!? Sen kom daddi och hämta mig, sen fick jag skynda mig som satan för att hinna ner till friskvågen och träna först core och sen boxning med maddepadde! Puh, svetten rann! men det är så det ska va!

Nu sitter jag här och försöker få tag på jonnis, tänkte att vi kanske skulle boka tågbiljett till peace and love nu! Hade vart najjs!

Här kommer shoppingen från Vip kvällen på gina förra veckan! 20% på allt!


Jacka, 299

Vitt långt linne, 99

armband 99

Mina Kanon festliga helg!

Hej,
Så nu var jag tillbaka, nu slipper ni inte mig längre! haha. Har haft fullt upp hela helgen i det kanon fina vädret, men ska berätta snabbt vad jag har gjort sen i onsdags nu innan jag ska iväg och jobba, ikväll kommer en bild bomb med shopping, sounds great hu?!

Torsdags; Var en kanon Valborg, gjorde mig iordning hemma, sen drog jag till jonna, sen förfest hos Jennifer, efter det trog vi till fästningeen och sen till ankaret och träffa boysen m.m. var rikitgt roligt, sen stack vi hem till anna på fest, trevligt! efter en stund där så åkte vi till stan och vi tog en runda på krogen, Invito blev de!! Vi dansade fötterna av hos och vinglade vi  hem och sov hos jonna vid halv 4 ungefär, en riktig guldkväll!   

Fredag; Jag, jonna och anton vaknade upp hos jonna, han åkte hem och vi drog till stranden för stek och bad, det var ju första maj!! Vi träffade på några på vägen och Sali hängde med oss, vi hade också köpte svenska jorgubbar, melon, vindruvor och loka smultron på kvantum! Sen solade vi i några timmar och badade två gången! I havet, redan, helt otroligt!! Sen på kvällen blev det poolparty! fast det vill jag inte kalla det nu i efterhand, men vi badade ej, och det sög, så vi åkte in till stan och gick förbi henke! Men jag mådde as illa så vi stack hem !! Mysig dag!

Lördag; Vaknade och gjorde mig i ordning, sen tog jag, julia och sara tåget till götet! Vi gick all in för shopping, och fötterna värkte när vi kom hem sen igen, men det var en kanon dag, hel mysig! måste göras om tjejer!! Sen på kvällen åkte jag till Jonna, sen drog vi hem till Samir och Sali på fest, där dampade dom sönder med Justin! En uppblåsbar docka med kuk, som samir fick i present! haha, det var as kul iaf, sen drog vi till Jacke där alla intte mådde kanon bra, men vandrade vi in till stan, och sen mina damer och herrrar intog vi krogen, harrys faktiskt, och det var jäkligt roligt, sen träffade vi på två kompisar så jag och Jonna hängde med dom hem på efterfest, smällde i oss en bag in box och sen vinglade jag och jonna hem vid tio morgonen efter, påväg hem dampade vi loss med en bag in box som vi döpte till justin, vi fick vårt kända bakisdamp!

Söndag; kom hem och somnade, vaknade senare vi fem, kollade klart på oth sesong 3 och sen mötte jag jonna och vi drog till hemmakväll och köpte godis vid sju! Sen hem till henne och kolla twilight! Kanon helg, hur kul som helst har jag haft, hoppas ni med har haft det!  nu ska jag iväg och jobba! ha det!

RSS 2.0