Tagga, Valborg (D)

Hej,

Taggatagga, Valborg idag! Det betyder utgång såklart! Vad ska ni själva hitta på? Jag ska snart hoppa in i duschen för jag har vart hemma och jonna och solat, ett steg närmare neger! Heh.. Men jag råkade tappa min ring mellan sppringorna på hennes altan, så Ronny fick skruva upp brädan, men nu sitter den på mitt finger igen ;)
Sen ska jag möta Jonnisponnis och dra hem till Jennifer på fest(D) Jävligt kul ska det bli, men nej, jag har inte tid att sitta vid datan mer, duschen som sagt sen säger vi SKÅL! puss på er!


Samhällskunskapsarbete...

God kväll!
Hmm, vad har jag haft för mig idag då? Jo jag har solat i x antal timmar och brände mig lite faktiskt, men jag klagar inte på det, för det betyder att solen har tagt!! hihi, sen åkte jag ner till Ginatricot med charlotte det var vip kväll där med 20 % på allt, så jag köpte lite, visar er sen i mon! Och då är det Valborg föresten, su underbart, jag ska ha svinkul hoppas ni också får de :)

Nu ikväll är jag arg, för mittt samhällskunskaps arbete fungerar inte som de ska, det cpar och försvinner - döda mig!!

Nu ska jag kolla klart på oth!!

Crazy, men hon är min andra halva<3

Plugg och vindruvor

.Hej, denna skoldagen blev snabbt avklarad. En lektion englska mellan 9.45-10.45 helt okej! Men när jag skulle hem sen så hade jag tappat bort min nycklar så jag fick gå tillbaka till skolan och hämta dom, sen kom jag hem och då stack jag tilll ng:s och köpte vindruvor! Mums, så nu har jag bänkat mig framför datan med samhällskunskaps böckerna och all info jag kan hitta om kristdemokraterna, precis så som jag vill tillbringa min dag ,höhö! Men ikväll ska jag göra ngt annat! Hörs sen, puss

Boxning med madde!

God kväll!
Nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av oth! Najjs,
Var och tränade boxning i en timme med Madde! Det var jobbigt men rikitgt roligt! Och i mon kanske jag ger mig på ett pass igen, får se, har ett arbete om kristdemokraterna att göra, någon som vet något om dom? Har bara en lektion-en timme engelska på morgonen sen ledig, så Sandra ska kanske klippa mig på salongen i mon! Bra, för min lugg håller på att döda mig. Så vi hörs i mon när jag har sovit färdigt på engelska lektionen... hehe! ♥


23 april 2009


Har spenderat en halv timme med att skriva på mitt arbete i samhällskunskap, om femenism och sen ska jag skriva ett till om kristdemokraterna, gud va kul, hehe. men om ni har ngt att tilägga om det så mejla mig eller skriv en kommentar! (A) Har också ätit kladdkaka som min syster bakade idag, eller det var inte direkt en kaka utan smet i form, haha, med och kladdig det är så den ska va :)
I skolan så hade vi ju inställd spanska så vi slutade en timme tidigare, det låter inte så mkt, men det känns skönt! Och vi hade ett svenska prov, jag tror det gick bra! Jag kunde ju nästan alla orden i går!

nu ska jag slappa lite innan jag ska träna Boxning med Maddde!

Veckans planer

Hej på er!
Idag har jag kunnit med att ha en lektion + boxning(som var jätte roligt men jobbigt) pluggat in 135 glosor till ordkunskaps provet imon, jobbat lite och nu har jag ocså duschat, så nu ska jag hämta lite fil och flingor och kolla på oth sesong 3! och när jag är lar med de ja då ska jag sova! Men först blir det en veckans planering!

Måndag; Skolan/boxning, 2 inställda lektioner! Jobba och plugga ordkunskap
Tisdag; Skolan, 1 inställd lektion, sen plugga och njuta av solen!
Onsdag; Skolan, 3 inställda lektioner, har en timme engelska på morgonen! Sen skriva ett sam. arbete
Torsdag; Skolan, sen festa de är ju VALBORG!!
Fredag; ledig från skolan, (tur för jag kommer vara död efter gårdagen) ska majja med dom bästa!
Lördag; Drar till göteborg med julia, Sara och kanske några till! Trevligt!
Söndag; -?

Så, och Shit vad det öser ner regn utanför mitt fönster! Helt crazy!! Ha de bra, puss


Nu ska jag sova som en prinsessa!

God kväll!

Har kollat klart på några avsnitt av oth sesong 3, kanon bra är de! Fast nu ligger jag här som en säck potatis, jag är  helt slut! Jobbade från halv 11 i morse för jag bytte tid med Jonna så jag började en timme tidigare, men när jag kom hem så hade jag så ont i axlarna så mamii fick massera mig, kan inte klaga! Inte heller på att vi börjar halv tolv i mon för naturkunskapen är inställd! Och sen ska vi ner till athletica och ha idrott, kan bli kul!

I morgon måste jag plugga maaasssa också, tråkigt, och jobbigt, min tid kommer inte räcka till känner jag! Suck..
Nej men nu ska jag göra mig i orning och sen se till att få lite skönhetssömn! Ha de bra, puss!


Jag från innan idag,
Jacka,tröjja,väska;h&M Sjal; Mammas

Hard workwork


I´m home! Äntligen, har jobbat sen tio i morse! Jag är helt slut!! Det är så jäkla varmt ute också! fast jag fiick in lön idag så det är bra! Så nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen vila lite, ikväll har jag lite olika alternativ att välja på, får se vad jag gör! Men hyffsat lugnt ska jag ta det, Jag ska nämligen jobba i morgon också! Fast börjar halv tolv så det är lugnt! Ha en bra kväll sötisar!

Taste of summer

Äntligen fredag-lovely! Började dagen ed nationella i engelska, gick bra tror jag!! Nu väntar jag på Julia och Sara, vi ska ner till fästningshörnan och ha picknik, mysmys! Men först måste vi ju go crazy på kvantum! Efter de ska jag kanske till halmstad med Jonnis, men vi får se hur det blir med det! Ska ju jobba både lördag och söndag, en lugn helg!

Nu ska jag ut i det fina vädret, vi hörs sen! Puss♥


Påtal om sommar, kolla vad jag köpe här om dagen!
Body butter från The Body Shop, 189kr, i doft av MORINGA!
Den luktar jätte gott:)

Modevisning


skor; wedins tights,linne; gina klocka; ur&penn väska; MQ sjal; Jonnas Jacka,skärp; h&m

Modevisningen var kanon!  Bilder kommer!  Nu ska jag kollla på oth och sen sova, nationella i engelska i mon då - döda mig!

Globen del 1

Hej på er!

Är hemma från skolan och en runda på stan, en väldigt kort sådan! Skolan rullade på som vanligt! Och sen efter det så mötte jag upp Jonnis och så åkte vi ner till stan, jag skulle köpa ett vanligt lite längre vitt linne från gina! Men nejdå, när jag kom in i affären så hittade jag ett annat fint linne, så det fick bli det istället! Men hur kul är det att köpa basplagg egentligen? Skit tråkigt!! Aja, nu är jag hemma i alla fall, ska försöka plugga lite nu, men jag vet inte hur det kommer gå om jag ska vara ärlig:s Sen ikväll vid sju ungefär så kommer Julia hit, sen ska vi gå på modevisning i nöjeshallen - spännande! Min kompis Jonna ska bla vara med och gå (+massa andra)

Globen i lördags var helt gaallet roligt! Wic fick Sm silver! Dock att dom inte vann så var det värt det! 1100 pers från varberg åkte eget tåg upp till sthlm på morgonen, vi skrev, dansa och drack som bara den! superkul! Sen ägde vi hela centralen i sthlm! Alla ville fota oss och vi hade galet kul, sen på tunnelbanan, stackars folk som var på den, hoppa av vid globen, var utanför i gallerian ett bra tag, gick till systemet och sen träffade vi min moster en sväng! Festen va igång hela tiden! Sen gick vi in i globen och herre gud vad jag hade roligt! Bildbomd 2 kommer i mon!Puss påer!





min andra halva!

jappjapp, min dag har varit totalt.. händelselös. Skulle plugga lite nu hade jag tänkt men det visade sig att jag hade tagit fel böcker, ajdå! så det blev inget med det! Istället slösurfar jag ännu mer! I morgon ska jag också gå på en modevisning, roligtroligt , men först blir det skolan!

Nej men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog kolla på en film om jag orkar! (som att det skulle vara jobbigt:O)
Ha det så bra gullungar,


Watch


Min nya favorit, klocka , ur&penn - 299 REEA, Mineral foundation, Lumene - 149

sjuuukis dag, yes!

                                                    

Vaknade sjukt tidigt idag, kunde inte sova för min fuckade hals, har feber idag också - typ hej kom och döda mig!
Ska tillbringa dagen i soffan framför en bra film hade jag tänkt, oth är slut, mne jag ska nog överleva ändå!
Det är inget fint väder idag heller, sugsugsug! Jag vill bli frisk nununu! Hatar att inte kunna göra ett piss!
Men jag får hoppas att eran dag blir lite, eller mycket roligare än min! Ha det bra charmtroll! ♥

tisdag


Hej på er!
Har kollat klart andra sesongen av one tree hill. visst är det roligt att se om alltihop igen? Har också lagat lite armband som gått sönder! visar er i morgon! För övrigt så är jag vrålhungrig för det enda jag kan äta är glass och det smakar as äckligt just nu! så ont i halsen är ju bra för dom som bantar, men jag vill ha mat! Hahah!
Anyway, nu ska jag kolla om det går något bra på tv ikväll, och sen ska jag sova, tror jag stannar hemma i morgon också, har galet ont i halsen :s Puss på er!

I´m back with shopping!

Jag har varit inakktiv nästan hela veckan nu på bloggen! Men nu ska jag ändra på de, jag har haft en bloggtorka eller ngt! Tänkte slänga upp lite shopping från de senaste! För övrigt så är jag sjuk och hemma från skolan! Har as ont i halsen och kan knappt prata! Bläää, Men iaf så har mitt påsklov vart hel grymt roligt! och jag ska visa er lite globen bilder senare idag så håll ögonen öppna darlings!



Linne; H&M rea, 45,50 Trosor; Gina och H&M 3 för 129 och 30kr st!

Mmm, Vi bara älskar det här!

Hej!
Åh, vad livet är underbart, såhär skulle jag kunna leva alltid! Vaknade väldigt tidigt(för att vara mig) redan vid 10 läste min nya SOLO tidning som hamnade i brevlådan här om dagen! Sen gjorde jag mig i ordning och mötte upp charlotte, vi åkte ner och träffade Sandra och Ida vid torggrillen! Satt där om mumsade i oss glass och drömde oss utomlands! Sen kollade vi lite i affärer och jag köpte ett linne, trosor, bodylotion, "gummiband" och så fyllde jag på mobilen med gratis sms igen! Visar er bilder på de sen!

Nu ska jag gå ut och slappa lite i hängmattan, hur najjs? Aja, men vi hörs lite senare innan jag ska ut på kvällens härligheter! För övrigt så är det bara två dagar kvar till Globen! Pusshaj!


Bilden är från min underbara dag igår med underbaringen Jonna!

Mysig dag vid piren!

Vaknade, duschade åkte till Jonna, där fick jag smaka på hennes mormors goda plättar, sweet! Sen tog vi långboardarna ner till kvantum och köpte melon och energi dryck, jag är beroende! Sen till stationen och hämta ut tågbiljetter! efter de åkte vi till taket i hamnen men stannade i knappt 1 min, vi drog till piren stället! Så jävla steek de va, sjutk varmt, sen kom markus och sali förbi en stund också, på tal om allt så var jag väldigt smart, höhö! Tappade även jonnas sko i havet :) haha. men bilder kommer, för min kamera är död nu, men ikväll så, men först ska vi fiska! (?) jag ska nöjja mig med att kolla på! Säkrast så! haha, men vi ska gril´la och mysa också, härligt, vad ska ni hitta på då?=)
Pusss&kram!

Picknik

Hej,
vilket väder de är! och jag har inte vart hemma på hela dan, så jag får ta tag i bloggen nu! Fast jag är bara hemma och äter, så kommentarerna tar jag ikväll!

Jonna ringde och väckte mig efter 12 ngn gång, så jag fick stiga upp, och sen åkte jag och hon ner till kvantum och mötte upp Salir, sen köpte vi picknik! världens godaste kladdkaka, vindrukor, engångsgrill och marsmallos. Sen satte vi oss vid festningen och grillade ock lyssnade på musik, fast de börjde regna så vi spände fast grillen på pakethållaren och cyklade fort som attan till simstadion och så satt vi där utanför under taket, mysigt! Fast de slutade regna ganska snart! Efter de när vi var mätta,. väldigt mätta så rullade (haha, på cyklarna) vi till stan och mötte upp charlotte, så satt vi vid "barborden" och challe käkade! Sen hem till mig och hämta bränbollsrack + boll, och sen åkte vi till kurtinen och speade brännboll och fotboll med massa, och nu är jag hemma för att äta :) Sen ikväll så får jag se vad vi hittar på! :) Hur har ni haft det idag ?=)







Utanför simstadion! ;)

globen nästa!

Hej! Bloggar väldigt sent idag, men de är för att jag har köat i TRETTON hela timmar utan för sparbankshallen för biljetter till SM finalen i globen (innebandy) på lördag! Vi började vid 4 och jag var inte hemma förän 5 på eftermiddagen! Blev sjukt segt efter ett tag då tiden verkade stå still, och vi satt där på våran filt eller i våran brassestol och käka choklad och åt kebab! hah! Nu är jag dock hur trött som helst! Så jag gick in och kikade på stockholms biljetter, men jag hittar ingen resa jag kan ta hem! och jonna vet inte om hon kan åka i mon eller om hon måste kommer på torsdag, så ja, det är väl dagens i-landsproblem!

Ikväll ska jag kanske träffa några tjejer för spa kväll, men vi får se hur vi orkar med det! Annars låter oth och glass ganska lockande! Visar er självklar bilderna i morgon, men nu måste jag kila och snacka med jonna om stockholm, håll tummarna nu charmtroll! Puss!

Påskafton!

Hej! Glad påsk på er också! Lite sent kanske. men när det är sånt här fint väder vill väl ingen människa sitta vida datan?! Men jag kan ju endå ta och berätta vad jjag har haft för mig!

fredag, solade på gräsmattan ett tag, tog en dusch sen drog jag till Bella, vi tog en promenad i det fina vädret, tog en sväng förbi kvantum också! Sen hem till mig, och då kom Jonna också hem från sin farmor och farfar, så vi fixade till oss lite sen hem till Bella en snabbis sen drog vi ner till Kurtinen och spelade Brännboll - SOMMAR! och bara satt där och chilla och snackade! Sen åkte jag och Jonna hem och sov hos mig!

Lördag - Jobbade till halv 5, tog en snabbis förbi Jonna ( hon hade ocksp jobbat) hämtade hennes grejjer, sen hem till mig och sov en timme, sen gjorde vi oss i ordning och vid sju kom några härliga brudar hem till mig så började vi där, sen drog jag och jonna till norrman och dom andra åkte till någon annan fest! Men hos norrman var det kul iaf! satt på altanen och rökte vattenpipa o so on! Sen drog vi vidare, stan suger totalt! hah, sen någon gång somnade vi hemma hos mig, och helt ärligt, har det aldrg vart så skönt att sova! hah, Jonna ramlade under kvällen också, stackare, och fannie sötan fick ett jack i hakan, men jag mådde fint!

Söndag - runt fyra ringer en mobiltelefon, jag tror de är min och ligger där och snackar - måste sett dumt ut, men de var jonnis, och sen 07,20 ringer de på dörren, vem fan är uppe så tidigt då, jo Bella kommer hem till mig, helt sjukt pigg va hon, men hon somnade i min säng efter...10 min, sen drog hon hem och funderade hur frida hade kommit hem utan cykel! haha. Vid tolv gick jag och jonna upp, städade köket, sen gjorde vi frukost och satte oss ute på altanen, snackade sommarplaner, fan va härligt livet är!  Nu ska jag hoppa i i duschen sen ska vi hem till henne och äta, då slipper jag fundera ut vilken pasta jag ska ha till köttbullarna idag! (har typ levt på de)  Puss på er!


bilden är inte från igår!

frulle med Jonna

God morgon sunshines, vilken härlig morgon!

Jonna och jag vaknade av att solen lyste in i rummet, så Jonna gick upp och gjorde en hej dunderfrukost och satt och käka den i solen samtidigt som vi solade! Vad livet är underbart ibland, va?

Igår var också en supermysig kväll, taccos med massa tjejer hemma hos mig, sen spelade vi rappakalja och lite så! Sen när dom åkte hem så gick jag och jonna och la oss, hon ska bo hos mig tills på måndag! Och jävlar vad jag är mörkrädd, en riktig fjolla! hah!

Nej men nu ska jag se vart hon har tatt vägen, hon ska till sin farmor och farfar och äta påskmiddag så jag får klara mig själv idag, får se vad jag ska hitta på! I kväll ska vi i alla fall kanske grilla, man får jag passa på när vädret tillåter! Men vi hörs! Puss

Skärtorsdagen!

Påsklov finally!!

Efter skolan drog jag, julia, sara, jonna och charlotte ner på stan och fikade/åt på blådörren! Mums! kycklingbaugett blev de för min del! Sen drog vi hem, nu sitter jag och jonna hemma hos mig och om ngn timme så kommer några gooa brudar hit så ska vi ha tjejmiddag! trevligt, sen kanske det blir fest eller något! Taccos ska de bli iaf! mums!

Nej men vi tänkte börja göra oss iordning lite smått sålänge! Ha en bra kväll allesammans, see you later aligator!



Gottiie!

Blondiiie

Hej!

Idag efter skolan åkte jag till salongen där Jonna skulle färga mitt hår, det blev riktigt najjs! Satt där och fick fika och läsa svallertidningar, sen hem till henne där tette och malin var, och vi kollade på Patrik 1,5, heheh. lite rolig på sina ställen var den! Sen åkte vi till Statoil och lämna tillbaka den och sen åkte jag hem! Ska fortsätta med migg mattepluggande nu innan jag ska iväg och handla med mamii! Kollade också på tågbiljetter innan, det är sinnes så sjukt dyra priserna är! 2000 kr, nevver, så jag spanar för fullt på tradera! hihi,

Back to plugg, hörs sen! Ciaooo


Blev supernöjd!!

Nominerad till veckans blogg!


Kävllen bestod av matte plugg, AA och dusch! Himlans trevlig kväll(höhö) I morgon ska jag iaf ha en och enhalv lektion typ, sen ska jag kila iväg till bolmen där Jonna sötan ska färga mitt hår! Lovely! Sen ska jag också handla, ja handla, jag ska handla mat till heela helgen då jag måste klara mig själv, eller inte rikitgt Jonna flyttar in! Myspys!  och plugga ska jag också göra lite, de sista innan lovet! Och självklart ska jag steka i solen också! man får ju passa på!

Ni får gärna rösta på mig i veckans blogg tävling för jag blev nominerad av Mia! Klick! Puss på er charmtroll!

Stan!


Hade två prov i dag i skolan, och de ena hade jag garanterat inte klarat utan Saras hjälp, Tack vännen! Men jag tror i alla fall de ena gick bra :) hoppas de andra också gjorde de !

I alla falll gick jag ner på stan efter skolan med min syster! Fick köpt mig en klocka och lite till, ska visa er sen! Tog en glass i hamnen också! myspys

Men nu ska jag dyka ner i matte boken och räkna lite, sen ska jag hem till Jonna och hämta tillbaka min resväska som min syster ska ha i mon när hon pker till grannlandet danmark!

outfit, måndag

Hej!

Nu är jag nyligen utkommen ur duschen, kände mig så fryssen så det känns som att jag har stått där i minst en timme! Hah! Har i alla fall gjort ett gott försök att svara på dom 100+ kommentarerna som bara ligger och väntar på att bli godkända, har gjort några, men inte på långa vägar alla! Men jag ska bättra mig, i promise you!

Visst har det varit underbart väder idag! Solen har lyst och jag har solat, det gick jätte dåligta att fota dagens outfit för vart jag än stod så blev kameran bländad av solen, dagens i-landsproblem! hehe

Nu ska jag göra ett sista ryck med spanska provet jag har tills i mon, har även engelska, men sorry den blev lidande för jag satsar på, och ikväll blir det ballar av stål, sjukt roligt är de :)

chinos - gina
jacka - h&m
tee - gina
skor - din sko
väska - svea
sjal - h&m

Söndag

Jag blev riktigt sur när det inte blev kunsbacka, mamma kunde inte köra så vi får ta det en annan dag! När man har liute mera pengar kanske! I alla fall denna dagen har inte vart speciellt fartfylld, jag har vart hemma och slappat hela dagen, vart ute i det fina värdet en stund också! Man blir så mycket gladere nu när det är ssoligt och varmt ute! Don´t you think?

I morgon är det i alla fall mondag och det ser jag inte fram emot, fast vu går ju bara fyra dagar denna veckan för sen är det påsklov! Härligt :) fast denna veckan består också av två prov - gå och dö!!


Idag blir det kungsbacka!

Hej, nu har jag vaknat av ett sms av charlotte som vill ha med mig till kungbacka idag! självklart sa jag ja, men tågtiderna var så konstiga så vi hoppas att min mammii vill dit så vi kan lifta med henne, hade ju inte vart fel om man säger så ;)

Men i går så jobbade jag i alla fall till fyra men var väl hemma halv fem ungefär, slappade lite sen åkte jag till Jonna där hon och frida var i det fin fina väderet, satt på hennes altan hur länge som helst. var som en sommarkväll bara att det böev lite kallat när solen försvann! Sen drog vi hem till Jonas på fest, sjukt fin lägenhet hade han! hah! Sen stan en snabbis, fan att man inte är arton!! sen hem och sova! och nu på morgonen så väckte ju charlotte mig när jag sov som skönast ;)

nehepp men nu ska jag gå och tjata på mamma för jag ska till kungabacka idag, basta! Puss♥


ganska dålig bild, men såhär sommarfin var jag igår!

shopping!


Tunikan kommer från (tro de eller ej) kappahl 249:-
Linnet är från Gina 149:-

Idag var inte heller någon bra bloggdag, nu måste jag börja ta mig i kragen här!!

Men i alla falll efter sista lektionen iskolan drog jag julia och charlotte ner till stan och kollade smycken, jag hittade också en tröjja! Igår fick jag också ett paket på posten som innehöll smycken, men jag visar er de i morgon, tröjjorna kommer här!

Nu ska jag i alla fall gör mig i ordning för att sticka till Ida sen och kolla film med några, ska bli en tidig kväll ikväll eftersom jag ska jobba i morgon redan vid tio! Så vi hörs i mon när jag kommer hem istället! Puss på er och ha en kanon fredag nu allesammans!

Härliga vår!

Hej på er!

Jag har knappt varit hemma en sekund idag så därför har jag inte bloggat. Jag åkte i alla fall hem till Jonna idag vid tjugo i elva, Vi va ute på en promenad med Zeke, kollade på en film, spelade kort och lagade toast! Mums, sen följde jag med henne ner till stan innan hon skulle ta tåget till göteborg för att sedan flyga till tyskland! Kommer sakna min andra något förskräckligt tills på lördag!! But i´ll survive! Sen Gick jag och charlotte ner och tränade, jag hade bara skinjacka och jag frös inte ett piss trots att klockan va sex! härliga vår!

I morgon är det i alla fall fredag, och de är först en jobbig dag i skolan, sen ska jag slappa och njuta av att det är helg innan jag ska jobba hela lördan!

Visar er shoppingen i morgon i stället! För nu ska jag se på film; och i morgon mina gulltroll kommer bloggen uppdateras på nytt, samt kommentarerna kommer trilla in hos er igen! :)


Jonna och Zeke, kommer sakna den pöjken!

Dagens!

Men iaf, idag efter skolan så drog jag ner till stan med Caroline, charlotte, emma, adde, och elin. Vi åt gott på blådörren, sen blev det en mjukglass från torggrillen! mums ! Sen köpte jag ett ur gulligt linne från gina, visar i mon! sen for jag hem och lika snabbt gick jag ut med jonna igen, vi tog en promenad med hennes hund Zeke, satt och solade i solen, och när klockan var sju så satt jag fortfarande i tee, utomhus!! Hej hej sommar, nåja, vår i alla fall! Sen gick vi hem till henne och lagade lax och sen kom matilda förbi, och vi tog ut våra longboardar och åkte ner till Kvantum och köpte hundmat.. hehe.  men eftersom det bara är uppförsbackar hem fick henne bror komma och hämta oss, lata?
sen hem och nu sitter jag här! och nu ska jag snart sova, fast det lär ta sin lilla tid eftersom jag försov mig i morse trots att vi redan hade sovmorgon så sov jag väldigt länge (A) hah!
En väldigt ful bild på mig, jag vet! Men det var den bästa ja hade, och det var alltså såhär jag såg ut idag!
allt är från gina!  haha

Nu är våren här!



Hej!

Vilken fantstisk dag det är idag! Strålande sol och jätte varmt! Åh, jag bara älskar de! Titta bara så underbart när fåglarna tittar fram och sjunger!

Snart ska jag ner på stan och äta med några toppentjejer från min klass, kameran åker med såklart! baugett på blå dörren eller en mjukglass, det förtjänar vi efter denna mördag dagen i skolan, fast jag började halv tolv för jag försov mig och missade första lektione, opps då! Kanske blir lite shopping på stan sen efter åt, aja, vi får se!

Nu ska jag leta reda på min mobil som jag har lagt ifrån mig någon stans, sen kilar jag iväg till stan! Vi hörs sen, och ha en bra dag i denna rikitga vårvärme!! :) puss

RSS 2.0