Hooooome!

Hej, nu är vi hemma i Varberg igen!
Har provat allt jaghar köpt, jättenöjd är jag också :) Kan lägga ut lite bilder sen från hela resan:) Har haft jätte mysigt och det har vart superkul!

Ikväll blir det mys med brudarna! Och jag ska leta efter en pistol (guess what i will be tomorrow?) Och äta pappas hemmalagade mat fläskfilé! Mumms säger jag bara :)

Bilderna kommer som sagt in lite senare :) Kissses♥

Göteborg dag 2

Hey!
Nu är jag och Jonna hemma från en låång shoppingtur!! Har köpt ytterligare lite linnen, ett skärp till och en stooor sticka tröjja! Har även köpt våra halloween dräkter! Super! hihi.

Bröderna Lanai, David, Simon ochb Jens kom också upp och gjorde oss sällskap idag :) Och vi åt på Lydia´s dinner igen! Tacco buffé är ju bara så gott :) Det har varit en jätte mysig dag !!

Stötte också på Emelie och Erik när vi gick på stan :) Det enda som jag har hittat och inte köpt än är, en nagelpenna och ett par blommga skor, få se om det blir mitt i morgon kanske, åker ju inte hem förrän på eftermiddagen så vi ska gå på dom lite "udda" gatorna, dom som ligger lite avsides och bara är såå mysiga att trava runt på :) Hiih.

Måste bara berätta om en grejj till! Igår vid fem ungefär när vi hade hämtat ut vår inlåsta packning på stationen och skulle ta spårvagnen hem till Karin (Jonnas faster där vi bor) Så gick vi på spårvagnen och skulle betala hos chaffören längst fram, men han var ju inte från sverige och kunde absolut inte svenska, så när vi stog där med pengana i handen och skulle betala så bara vifftade han på händerna och ville inte ta emot det och vi fattade ju inte vad han sa och han fattade inte vad vi sa, så vi gick och satte oss, och när vi har åkt ett tag så kommer det fram en kvinna( inte heller från sverige) och säger ngt som vi inte riktigt förstår så hon förtydligar det med Biljettkontrollant!! Vi bara vafan(?) Så vi gick en trevlig liten avgift på 1200 för att vi inte hade någon biljett! Fy fan va sura vi va, vi skulle ju betala med han fattade ju inte , så när satt vi skit förbannade och varsin böterslapp på 1200 kr! Och just då så hatade vi alltiihop, jävla *******(!!) Men så idag så hade vi bestämmt att vi skulle åka till deras kontor och klaga, och vi tänkte absolut inte gå därifrån förän dom hade tagit bort den där jävla bötern, Och det gjort han!! HAHA, men innan oss i kön så stog det två gubbar som hade åkt på samma sak och dom fick minsann betala! Men han tog bort våran böter så vi kunde shoppa hela dagen sen med ett leende på läpparna, och jag kunde även ringa pappa och säga vad som hade hänt, hih Jag gjorde aldrig det igåt för jag hade som sagt bestämmt mig för att jag inte skulle lämna kontoret med böter! hihi där fick dom allt!

Men nu har Sötaste Jonna vart så gullig att hon har gjort Te och varmchoklad medans jag bara har suttit här och berättat om våran (ganska otroliga upplevelse måste jag säga) hihi. Så nu ska jag gå och MYSA! Har även på mig min nya stora gråa stickade tröjja och taight, slappt!! Vi är ju ensamma här i lägenheten också tills i morgon, Hihi:)
Ha en fortsatt bra torsdag, det är ju LOV för fan! !♥

bilden har vart uppe, men jag har ju inga bilder här, och jag tänkte att det ser roligare ut med en bild! :) ♥

Göteborg, kväll1

Hej!
Nu har vi landat i Jonnas faster Karins lägenhet, jättemysig!
Har gått på stan å lite så i dag när vi kom med tåget vid kvart över 12 undefär. Fick köpt lite smått och gott :) Bland annat tre linnen ett skärp, foundation och ett armband. Och i morgon kan ni ge er på att det blir mer shopping:) Får även besök av några verbergskillar, ska också kolla på halloween kläder som vi kan ha när vi klär ut oss i helgen!! Jag och Jonna har kommit på värsta smart idéerna, men det säger jag inte :P hihi Det får ni se lite senare isf :)

Måste bara tillägga att jag HATAR göteborgs sårvagns personal, lär er språket för faaan! Hehe, men i morgon, ja då ska vi klaga så in ii.

Men nu ska jag och jonna fortsätta chilla! Tv eller ngt skulle jag tro :) Hörs i morgon , KRAM♥

Toddday


Såhär ska jag se ut idag när jag åker :)
jeans - CM
linne - h&m
stickad tröjja - gina
skärp - only

Resdag!

Hej, idag är dagen som vi har väntat på ;D Jag och Jonna lämnar varberg i tre dagar för att göra göteborg osäkert! haha.

Alarmet på min mobil ringde klockan åtta i morse, men jag orkade inte gå upp så jag väntade till tjugo i nio innan jag hoppade in i duschen! Sen packade jag lite, aktiverade mitt CSN kort m.m. får ju rabatt på sj och donken bla med det kortet och jag kan tänka mig att det  blir en hel del donken de närmsta dagarna! ;D
Ringde också och väkte Jonna innan , och hon lyckades få mig att offra tre linnen, en tjocktröja, en sjal och lite andra grejjer, Så tro det eller ej men jag fick ner allt, (nästn allt ) i min svea väska! Den brukar ju bli proppfull när det är idrott i skolan :O HAHA,Fast nu kom jag ju på att plattongen ska ner någonstans med! Shiiieit, men det löser sig nog!
Vad ska alla andra göra nu på lovet då?=)

Nehepp nu måste jag ner och käka frukost, vill inte må så dåligt som jag gjorde i går pga att jag slarvat med maten de senaste dagarna! AJJABAJJJA! ska också kolla om posten har kommit nu för fjärde gången, vill ju ha skolfotona innan jag åker!!!!!




detta blev min nodväska! alltså det som inte fick plats i den andra fick jag lägga i den här! ;D

Lite smått paaaaaaaaanik(?)

Hej, vi åker om exakt elva och en halv timme och jag har inte ens börjat packa:O Faaan, lite paik har jag allt! Vad ska jag ha med mej? Vad ska jag packa i för väska? Det känns ju som att jag aldrig kommer bli klar :S haha
Denna Tisdags kväll har jag iaf spenderat med Jonna, Tette, Malin, Kalle, Frida, Viktor och Anna! Först åkte jag j,m och t runt,hämtade min sjal hos Jens, Tette och Malin kände för att äta glass så dom körde efter Glassbilen hur länge som helst tills dom fick ge upp kampen - den stannade ju aldrig! haha  sen hem till J och spela poker och fyrmannakotte. Sen kom V och K och då blev det poker på riktigt igen , Det gick bra för mej ibland och sen när A och F kom så spelade anna med mej och ja vi vann ju nästan! Hon kunde inte riktigt hur man skulle spela så hon satsade alla min mark lite då och då, haha :) Men det var kul endå! Och nu för en liten stund sedan så drog alla hem, och jag som är så jävla lat orkade inte gå så Kalle och Vikror fick köra hem mej :) hihi Tack.. :) Nu ska jag börja se över vad jag ska ha med mej för kläder, och i morgon kommer problemet , i vilken väska jag ska få ner alla saker i ? :P hihi

Jag hinner inte skriva så mycket mer nu, för ah, jag måste ju som sagt packa.. (A)Men jag ska försöka skriva i mon innan vi åker, tåget går ju halv tolv och jag tror inte jag kommer bli klar ikväll så jag lär få fortsätta i mon, men jag ska nog hinna med att blogga lite ;) Och jag vet inte om jag har tillgång till Internet där så isf har ni inget att läsa om här förrän på lördag när jag har vaknat efter halloween festen 2008 som kommer bli GRYM ! pusss (♥)

Såhär ser mitt hår ut i vanliga fall, altså när jag inte plattar det! hihi

Tisdag!

Hej!
Jag har faktiskt inte mått så bra idag, så jag har bara sovit och tagit det lugnt. Därav den dåliga uppdateringen. Har bland annat kollat på sanningens ögonblick, tyckte det va ganska bra så när jag då inte hade ngt att gör idag så kollade jag ytterligare några avsnitt av det! hihi.

Nu kollar jag på LV, och sen ska underbara Jonna hänga med och hämta min sjal! YESS äntligen! Sen så måste jag ju packa med. Vi åker ju i MORGON! weeeey :) ska vli så jävla kul, bara komma bort härifrån:)

Men fick alla sina skolkort igår? (dom som bor i varberg då) För det fick inte jag:O Men jagvet några som fick de:S Och dom hade inte kommit idag heller, hmm konstigt Jag vill ju se hur jag blev!

Men nu ska jag gå och se över min garderob och se vilka plagg som åker med, det kommer deffenitivt bli alldeledess för mycket, jag är nämligen expert på att packa för mycket! hihi
kisses♥

Gekås

Igår, Måndag så hade jag Jonna Malin och Tette planer på att åka till gekås! Men sen på morgonen så fick vi ett problem, vi hade ingen bil! Men då kom Pontus med sin gamla Bettan och räddade oss! Så vi åkte till gekås iaf!
Sen när vi var inne på själva gekås så gick jag jonna och pontus för oss själva och malin och tette! Så när tette inte svarade i sin mobil när vi ringde gick vi till kundtjänst och sa att vi hade tappat bort våra kompisar! "Geeekååås kuundradio, vi söker Matilda Nilsson och Malin Nyborg, Matilda Nilsson och Mailn Nyborg , var vänlig kom till kundtjänst där sallskapet väntar" så lät det i högtalarna över heeela gekås! haha . Dom såg nog iaf framemot hämden! Vi delade på oss igen iaf. Sen står vi med deras vagn och ba, vafan är tette och malin, då roppade dom upp Pontus och Jonna med familj i kundradion, haha , precis som att jag skulle vara deras dotter eller ngt, jonna och pontus med familj :O HAHA
Och sen när vi gick ut därifrån så puttade dom ner mig i kundvagnen och körde rally med mej typ, men jag råkade lägga mig rakt på Malins chipps så dom blev helt mosade, fast goda var dom endå!
Hade en jävligt rolig dag iaf!

Sen när vi kom hem till Jonna så beställde dom Kebab! och vi kollade på 'nyklen till frihet' så jäävla bra, se den! Sen kollade vi på wic matchen också, dom vann , ofc ! Och somvanligt så cpade vi ;)

Sen på kvällen tog vi en runda med bilen genom varberg och sen åkte vi hem till Lalle och kollade på film, vi började kolla på Hellboy(?) as dålig iaf så det blev tillslut MAMMA MIA! sjuukt bra, hade sett den innan också, men man blev lika glad när man kollar med den andra gången också !

After that! HEEEM OCH SOOOOVA! (Y) och d var klockan halv 2 typ!

detta köpte jag på gekås!


♥ 3 st spetstrosor
♥ 5 par sockar....(A)
♥ hårfärg - ultrablond!
♥ nagleförstärkning/nagelgörlängning
♥ "foundtaionsvamp"

I Fredags!


En bild från i fredags på alla tjejer i min klass!
En trevlig kväll var det!

LOOOOOOOOOV ♥

YEEESSS, Idag börja Lovet. Och jag har inte sovmorgon ? haha. Ska till Gekås med Jonna Malin och Tette! Najjjs!
Igår så gick jag Frida och Jonna från mej för vi skulle Möta Tette och Malin som vart hemma och hämtat bilen, dom skulle till Campino för at köka pizza. Jonna och Frida gjorde också de! Hade väldigt kul därinne med dom som jobbade där m.m. hihi. Sen körde vi på godisjakt! Det blev shellmacken, sen körde vi vidare hem till Viktor Andersson. Satt där å snacka och blev bjudna på dricka! Hmm , jag som inte skulle supa denna helgen (?) haha men ah, sen skulle vi DISSA en kille! Men han förtjänade de dock! Så Malin skrev en väldigt fin lapp, Sen åkte jag Jonna Tette Malin Lalle och David till Volvo dr allt skulle ske, Så jag gav killen lappen där han kom på sin lilla moped ända från Rolfstorp(!!) och trodde att han skulle få hårt sex. Men ist fick han en lapp med texten: HAHA! LIKA LÅNGT HEM IGEN! TREVLIGT ÅKTUR. Sen hoppade jag in i bilen och vi körde iväg!
Vi hade väldigt kul sen iaf, vi skulle okså köra efter han men vi hittade inte han så vi drog och lämna David och Lalle sen drog vi hem !

Och jag har hittat min cykel också! David hade vart så snäll och ställt undran sen så det var därför jag inte hittade den när jag letade! Så den ska jag fan hämta sen.. (A)

Nej nu ska jag göra mej i ordning för shopping på gekås ! Behöver lite hårgrejjer m.m och GODIS? haha
KRAM♥

Med Jonna och Frida!

HAHA , sitter hemma hos mej med dampJonna och frida! Har kollat på Sanningens ögonblick ett bra tag nu! Det var lite småkul faktist! Skulle dock aldrig kunna vara med själv! Men ah, underhållande att kolla på iaf! Jonna som också är på ett damphumör idag ( precis som jag då ;) haha men vi har typ flyttat runt min madrass å massa så mitt rum ser ut som ett bombdedslag;) haha ! Men Tette och MAlin och också anlänt till Varberg nu skulle jag tro, så vi ska väl snart bege oss ut och träffa dom, får se vad vi ska göra! Men något kul ska vi nog kunna åstadkomma;D hihi. Hur ser eran Söndag ut?
Det är så jävla sönt att det inte är skola i morgon :) hihi

Men nu ska jag återgå till my friends♥

Söndag;

HEJ!
Denna dagen har jag spenderat med Jonna! Vi var hemm hos mej en stund i morse innan vi åkte till hennes pappa och åt! Spagetti och köttfärsås blev det! hihi. Sen kollade vi på tv å lite så innan han sjutsade in oss till stan igen! Han bor ju mitt ute i skogen ;) hiihi Men då gick vi i alla fall till Jonna igen, hennes mammii den här gången;) Chillade å cpade som vanligt. Är på ett jävla damphumör idagxD hihi. Så vi gick ut en sväng och försökte komma upp på ngn ställning(?) svårt och man var tvungen att vara jävligt vig, man trots att jag inte är det så lyckades jag komm upp, men när jag väl var uppe så var det dags att bege oss hem till mig, skulle få tag på min mammii som inte svarade i sin telefon, kostigt, det var ju urladdad som vanligt :P Men nu sitter vi i alla fall på mitt rum, jag bloggar och Jonna läser Veckans nummer av VR!
Ska snart gå ner och snacka med mamma! Det var ju därför vi kom hem ju, Sen ska vi hitta på ngt, kanske bio eller något! Tette och Malin kommer hit också från SKÅNE!!

Jonna läste just i VR att mittbena kommer bli inne igen, USCH för det säger jag bara! Det är endast snyggt på de fåtal som passar i det och jag ingår inte i den kategorin i alla fall! Jag kommer hålla mit till min sidbena! Nu vet alla det också! hihi

Pappa och mina två småsyskon (som egentligen inte är så små längre, haha) har åkt till mina kusier i skåne idag så jag ska vara ensam hemma med mamma tills på tisdag och sen på onsdag åker jag och jonna till GÖTEBORG ju! sjuukt kul ska det bli, får även besök av lanai och några till på torsdagen! Sen på fredan när vi kommer hem ( vi kommer hem lagon till FESTEN!!!) då är det ju halloween och fest , ofc!

Men vi hörs för nu ska jag och Jonna hitta på ngt! Och man behöver inte tänka på att det är skola i mon heller, FÖR VI HAR LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV, SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!!  KRAM♥'



Med Jonnnis

God morgon!
Har precis ätit frukost med Jonna som har sovit här i natt!
Igår så va jag hemma ganska länge sen drog jag ner till Jens där det va lite folk, så vi va där en stund och kollade tv å lite sånt! Sen skulle jag Jonna och Viktor åka till Donken men dom varstängda, båda två. Så vi åkte en sväng och sen drog jag och jonna hem till mig och sov, eller ja sov och sov. Såfort vi sa godnatt så började v prata om ngt nytt! haha typiskt oss! Men det va kul iaf :) hihi.
Nu gör vi typ ingenting, Sen ska jag och Bella iaf gå till Jens och hämta hennes moppehjälp och min sjal som har varit där ganska länge:P

PUSS

Thai mat ♥

HAHAHAHA , ringde och beställde thai mat för en liten stund sen, och härre jävlar vilken svenska han so svarade hade! Hehe. Jag fick verkligen anstränga mig för att inte knäcka mig när jag skulle säga vad jag ville ha, men sen när jag hade lagt på kunde ingen hindra mig , SHiiiet! Har ju ringt dir förr, men han här har aldrig svart innan ! haha .

MEN VAFAN HÄNDER IKVÄLL? inte ett piss typ`?
Men nu stack mamma och hämta thaimaten så jag ska ta och duka nu! Men ha en bra lördag!
PUSS♥


/julia♥♥

I´ll miss it!


I miss the old time, thats all!
Don´t you?

Tråkig lördag!

Tjaa!
Idag vaknade jag sent, väldigt seent. Men det va skönt att få sova ut! Eller egentligen vaknade jag vid halv 7 av att det bara inte gick att sova, men sen så gick det:) hihi
och ända sen jag gick upp har jag faktiskt inte gjort ett piss! Vilket har varit väldigt tråkigt. Jag har precis duschat och det är väl inpreincip också det enda jag har gjort idag också ;D Men snart ska jag ringa och beställa thai mat till ikväll! Jag och mamma är dom enda som är hemma, så vi ska mysa med det! hihi
Ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte vad som händeri kväll! Men det visar väl sig förr eller senare! Ngt ska jag hitta på iaf :) haha  . Men ha det såbra och ha en rolig lördag! Nu ska jag ta och göra mej i ordning :) Kisses♥

Bilden är tagen igår innan jag åkte till julia, så det var alltså såhär jag såg ut ;D

Slut med risigt hår!

Tänkte slänga in ett tips om hur man hår ett underbart hår!
i förrgår så gjorde jag en hårinpackning som ingårin niveas nya hårvårdsserie. I alla fall jag hade den i håret i tio minuter som det stog på förpackingen, sen gick jag och la mig då håret fortfarande var blött så jag vet inte hur det blir direkt efter men dagen efter va mit hår jätte lent och topparna såg inte alls lika slitna och risiga ut som innan, jätte bra! Sen när jag plattade håret så kända man skillnad också, i vanliga fall så känns det risigt när man plattar det också men nu blev det jätte lent och fint! I like it! Så jag blev bara tvungen att tippsa om det till alla er som vill göra ngt åt slitet och livlöst hår utan att behöva klippa av de slitna topparna! Bra va?
Man bara maserar in den i håret och i topparna och låter det värka i tio minuter sen sköljer man ut riktigt med vatten! ENKELT, right?

Det är burken i mitten! Vet dock inte hur länge den räcker eftersom jag precis har börjat använda den!
kostar runt 50 lappen

Min Fredag

Hey sötnosar!
Hur var eran fredag? Min var jätte rolig! Alla 17 tjejer kom till Julia mellan 6 och  9 typ, haha lite stor tids skillnad, i know. Men vissa var tvugna att gå på sista träningen innan SM så dom kom lite senare. Men vi andra började göra taccos och vissa drack lite, Och gud vad hungriga vi va när vi äntligen fick sätta oss tilll bords:) hihih Fast jag hade typ redan ätit mig mätt på tacco ships och dipp så jag var tillslut inte så hungrig längre , haha. Sen dansade vi och sjöng lite, speciellt sanna nielsen ( elin ) men hon hade klippt sig och var så sjukt lik henne ;D men det blev sjukt snyggt också :) Sen  när alla hade kommit så skulle vi göra snurra flaskan men det blev inte de utan vi ställde frågot som vi svarade på ist för att vi skulle lära känna alla tjejer och det tycker jag att vi gjorde också! Så vi satt där och pratade i bra många timmar, vi åt också marräng swish!! Mums, och jag har aldrig och lite sådär, sen hämtade emelies pappa mej och henne!  Vi

Men det var lite roligt att tjejerna pratar om átt ha en tjejfest och så blir det av två dagar efter men killarna har snackat om klassfest ända sedan vi började och det har inte blivt av än så nu ska tjejerna ta tag i den också ;D '

Tack för en jätte rolig kväll iaf! Måste göra ngt sånt här igen! Tack julia också för att vi fick vara hemma hos henne! <3
HAr inte hunnit få in alla bilder på datan en så jag lägger upp dom senare:)


Today i am wearing;



♥Linne - Svea
♥Skärp - Only
♥Jeans - Gina

Mys i tvååker med ladies in 08SPA

Hej , Har ändrat om min design. vad tycks? tycker iaf att det blev lite roligare än den bruna! hihi.
Men jag har också hunnit att ta en vända på stan i dag efter skolan, Lämnade tillbaka tre filmer åt julia och fyllde på min mobil, så yeess nu har jag pengar på mobilen igen! Hehe

Jag hinner tvuvärr inte skriva så mycket mer för jag ska bara vänta på att kameran ska ladda in alla bilder sen jag göra mig iordning! Ska ju till Julia i tvååker med alla ladies i 08SPA förutom Hanna som är i Stockholm! Men det kommer nog bli rolit, Emma kommer och hämtar upp mig klockan 6 undefär vid ps så det är bästa att jag börjar med plattningen nu ;D hiih

Men nu var bilderna klara så jag lägger in en i det här inlägget,


NEj men nu ska jag platta håret, tjingeling,
hoppas du också får en trevlig fredag! ♥

På datakunskapen

´Sitter i skolan nu, känns som att vi alltid har datakunskap nu för tiden, känns som igår då jag satt och skrev här senast! hehe. Sitter och skriver om Sol Energi i Excel, sjukt tråkigt. Det blir inte rätt heller! Palla.
Men vi har bara en lektion kvar efter denna och då ska jag träffa Jonna, sen ska jag ner till stan och handla såser till toccosen , alla tjejer i 08SPA ska hem till Julia i tvååker och äta mat och bara mysa och dricka lite. Trevligt kommer det nog att bli! hihi. Men nu ska jag spara dagens arbete och sen måste jag rusa till engelskan för den blörjar nu snart.

Men jag hinner nog slänga in en dagens outfit efterskolan inna jag åker till Julia.
Kisses♥

Såhär ser jag ut idag;



Såhär ser jag ut idag! ♥
Tröja - h&m 198 kr
Linne - svea 350 kr
Jeans - Gina 499 kr

+ stövlar med lågt skaft och big jacka!

Torsdag

Stolt över mej själv att jag faktiskt hann till skolan itid:) Föll på att bli rejält försenad, jag hittade inte mina nyklar och detvar omöjligt att sig ur sängen! haha Men dagen gick snabbt anyway, Höll dock på att somna på samhällskunksapen, harn bara snackar så det är inte så konstigt, sen på svenskan fick vi spela alfapet, haha Jag och malin vann såklart :) Spanskan var ROLIG som vanligt för mej och Sara, haha naat! Sjukt tråkigt... Hade det inte varit för merit poäng så skulle jag lätt byta till Italienska, Men det är väl bara att stå ut antar jag! Och sen är det torsdag och då har vi alltid en rast på 40 minuter innan matten så vi tog våran valiga tripp till willys, jag och julia delade på två marabou chokladkakor, en med daim och en med apelsin som vi mumsade med på matten sen ;)
Hade följe med Jonna hem idag med, sen gick jag raka vägen till sängen och la mig för att sova, och det gjorde jag också, i nästan fyra timmar, så nu är jag jätte seg! Men förhoppningsvis lite piggare sen,

Nu ska jag kolla på NCIA och äta, sen måste jag plugga engelska glosor! Bläää...

Take care!♥

Sweet dreams


NEJ NEJ NEJ(!!) Det blir inget borås! Så jävla synd! Det ska vara Halloween fest där nästa helg så dom skulle förbereda massa, BJAS! det hade ju vart så jävla roligt att göra något annorlund för en gångs skull! Men aja någon som vet vad varber har att bjuda på i helgen? Något roligt hade varit roligt (!!) You have some ideas? Hehe, känns osm att jag är typ lite desperat för att ngt måste hända i helge bara för att vi hade så fina planer innan! Hmm..

Men jag är så jävla trött nu så jag ska faktiskt hoppa i säng nu, klockan är ju trots allt kvart i elva!
Sweet dreams♥

Onsdag


TJOOO!
ska vara med Jonna nu snart, får se vad vi ska hitta på!
men kommer inte blogga mer i dag, och i mon börjar vi 8.10.
Alldeledes för tidigt enligt mej! Tycker en sovmorgon hade suttit aldeledes ypperligt!
 Men jag får ta den på fredag istället! Längtar, så har vi ju helg efter det också så, yesss
Men ah nu måste jag kila, tjingeling! ♥

Dagens låt




Rihanna Distrubia
får bli dagens låt, för jag har lyssnat sönder den sen jag kom hem! Haha

Men nu, Back too matte!



Promenad till Ica


Har ju redovisat grupparbetet om Fossila bränslen idag, fick helt okey för min del eftersom jag är så fruktansvärd nervös när jag ska prata innför massa människor, även om jag känner dom! Men ah, det gick bra och de är huvudsaken!
 Jag fick också lyssna på en låt av Cascada av Sara på Samhällskunskapen, och ja nu sitter jag och lyssnar på Cascada och tänker på alla minnen jag har från sommaren då det va cascada som spelades överallt! Men jag minns inte om det var förra sommaren eller sommaren innan dess! haha
 'Nu ska jag ta och göra matteläxan så att jag är klar med den när Jonna har slutat dansa för då skulle jag kanske vara med henne!  PUSS♥♥

Today;


Hade min nya kofta idag, helt underbart varm och gosig, Perfekt för jag frös verkligen i dagens kyla!
Byxor - svea
Linne - H&M
Kofta - gina
Sjal - H&M
armband - España

Mumms för nybakta frallor

ÅH, va skönt det är med onsdag! För att ni har halva veckan gått, bara två dagar kvar till helg! Och en vecka kvar till Göteborg! Härligt att komma bort lite, okej inte långt alls men endå, underbart,, hellyeaah ! Fick också sluta två timmar tidigare, skulle slutat 4 men slutade kvart i 2  ist! Det kallar jag gett! hehe
Men jag var bara hemma i max en minut sen tog jag en promenad till kvantum, skulle köpa massa goda fraller å så till mamma! Mums, Och dom kommer omöjligt kunna äta upp allt bröd och det betyder ... att jag också kan äta massa! hiihi (mamma ska ha symöte, och NEj, inte sånt där man syr;) haha Köpte också Niveas nya hårvårdsserie och fick dessa söta produkter på köpet !

 

Fick den lilla "påsen" på köpet! hihi köpte nya nummret at VR också!
den innehåller shampo, balsam, deo och hudkräm
ett perfekt resekitt!
Så nu kan jag njuta av onsdagen ! hehe


late to school

Hej alla bloggläsare! ´Hur började eran morgon? Min har avrit väldigt strässig! Vaknade och jag orkade bara inte ta mig ur sängen, såå jag fick skunda mig att göra mig i ordning, och usch vad jag hatar att skynda mej! Och sen fick jag skynda mej till skolan, och ändå kom jag försent till datakunskapen , ÄH det va bara 10 minuter ändå. Men nu sitter jag i alla fall här på datakunskapen och skiver en huskalkyl i excel!

Men ohj nu va lektionen tuvärr redan slut så jag ska ta och kila till engelskan nu ! kisses

kvälls outfit;


en sleeten kvälls bild på mej!

slappis outfit;

Det blir också till att ägna kvällen åt Naturkuskap-fossila bärnslen-Naturgas! Skit kul, verkligen. Ska ha redovisning om det i morgon! Yippie yeeey!

Stickat är gos!

Jag och min söta vän jonna syklade ner till stan en vända! Jag köpte mig en stickad tröja. En brun med stora knappar fick det bli. Stickat är så inne och så gosigt i höst. Med en sjal till eller andra accesoarer funkar det jätte bra! Och det värmer en när det är sådanna här ruskiga kvällar! Ja, ruskig ja, det regnar och blåser, USCH! Men jag är i alla fall nöjd med mitt köp. 199:-ginatricot.

Nu sitter jag invirad i mitt gosiga täcke, läser modetidningar! Funderar på att gå till nagelgrejjsen istan och göra gelénaglar, skitsnyggt tycker jag , hihi. Eller kanske jag gör det i göteborg, det kostar iaf rund tusenlappen. men mina naglar är fan en katastrof! haha!



Jag har också klippt min lilla syster Linnéa, Och resultatet, hon blev as öjd och tyckte jag skulle byta till frisör linjen, haha . Men det blev ju klart mycket bättre än när jag skulle klippa henne förra gången ( när vi va små ) och jag klippte av halva håret på ena sidan vid öronen ( hon hade jätte långt blont hår då) och det va dan innan vi skulle till fotografen, OJDÅ! Mamma och mormor blev lagom glada på mej! hihi busigt julia! Men glad att hon  blev nöjd den här gången!
Linnea"Det känns ju som att jag har vart hos frisören nu ju, (A), Tack julia! "

Min nya kofta!


Pics från Grand






hihim, jag gjorde några min meningar med fannies kulskåpsmagneter;D haha

Okladdig kladdkaka

Sutade en halv timme tidigare i dag i skolan, så vi slapp lite av naturkunskapen, men i morgon ska vi redovisa våran del om fosila bränslen(?) haha ja, jag har inte inte bidragit mer en speciellt bra insatts;D hihi ¨Men det var verkligen tur att vi slutade lite tidigare för Tisdagar är verkligen den tråkigaste och längsta dagen på hela veckan, har bara masa tråkiga lektioner, så en halv timme gjorde gott:)

Men när jag kom hem så bestämmde jag mig för att baka en good och kalddig kladdkaka! OCh det gjorde jag, den skulle vara inne i ugnen i 35 minuter men jag ställde klockan på 16 min så att jag inte skulle glömma av den och den inte skulle bli kladdig, men efter 16 minuter, snustorr! fyfan.. så den va integod alls att äta!

Om en halv timme är det, eller nej om tjugo minuter är det OTH och det ska jagsjälvklart kolla på! sjukt bra! Don´t  you think? Sen när Jonnis slutar dansa vid 5 ska kanske hon hänga med ner till stan :D

Ha en bra eftermiddag!

Måndag

Hej bloggen! Jag sitter i soffan och har precis kollat på Americas Funniest Homevideos! En del händelser är väldigt roliga!
Har haft överenergi idag, har städat, städat och städat ;D haha och så har jag vert med Bella sötnos! Vi var först ute och ´gick en stund sen hem till henne och kolla tv! Trevligt, men sen skulle hon jobba så jag gick hem och lagade mat, pannkaka, en tjockis sådann, så ska snart äta den. Och efter det blir det kanske lite tv sen ska jag träffa Bella en stund igen, Men först så måste hon sluta jobba! hihi

Nu blir det Vänner som gäller! Men ni får ha det så bra, KRAM!♥


in her shoes again!

Hej,
sitter i soffan och kollar på hennes skor igen! haha Min syster är hemma från skolan och hon kollade på den så jag slog mej ner och gjorde det samma ;D haha Så¨nu antar jag att jag inte kommer kolla på den på ett tag ;D hihi

På andra lektionen idag så satt jag och Carro och pratade bort den medans dom andra i våran grupp gjorde grupparbetet! haha! Sen blev det simmning! yeah great! Men vi fick hoppa över Historien som vi egentligen skulle ha efter så det innebaratt vi fick sluta en halv timme tidigare! I like that!

Nu ska jag titta klart det som är kvar på filmen och äta upp min glass som jag köpte på ng:s fö en stund sen;D hii MUMS!
Ha det bra, PUSS

I hennes skor

Sitter och kollar på 'I hennes skor' med camerom Diaz. Har sett den väldigt många gånger, men den är lika bra för de.
Så har ni inget bättre för er denna Söndagskväll så slå er ner i soffan och kolla på den:)

Detta blev ett väldigt kort inlägg, men jag måste återgå till filmen nu,
puss och kram!


Ginatricot

Nytt tips!
Nu har Ginatricot startat sin onlineshop! Super bra om man inte orkar ta sig ner på stan, eller om något helt enkelt är slut i affären! Jag vet inte exakt vad dom tar i fraktkostnad men det blir inte så stor skillnad i pris!
Det är lättare att hitta kläderna man söker på hemsidan nu än vad det var innan, och det är också bra!
Hett tips, och jag ska testa det ngn dag! Länk till sidan --->  Ginatricot


Promenad med Bella

Jag är nyss inkommen från en trevlig promenad med Bella, Tog en kort men tillräcklig lång för att få in lite ny frisk luft med hennes hund melton! so sweet! Ska även träffa henne i mon, efter att vi har simmat med klasses! Jag gillar det inte, att simma alltså. För när man simmar med skolan så får man antagligen inte ligga och simmma 'tantbröstsim' (alltså vanligt bröstsim med huvudet åvanför vattenytan, vi kallade det så när jag tävlingsimmade) och snacka en massa! haha Men det får gå. nu ska jag nämligen börja med någon nytt, GÅ TILL SKOLAN TROTS ATT DET HÄNDER NÅGOT SOM JAG INTE VILL ELLER INTE GILLAR! haha jag vill inte att studiebidraget ska dras in. haha Jag blir iaf stolt om jag klarar de, och det SKA jag! haha

Men nu ska jag städa klart mitt rum, jag gjorde trots allt det idag! Weeeey! Så snart kommer man kunna gå genom rummet utan att trampa på något;D hihi Efter det så blir det att kolla på hål i väggen och lite andra program!
PUSS&KRAM♥


Fick bli en söt bild på söta Bella :)


 


Sunday

Hej!

Just nu är jag väldigt glad! hihi. Jo, jag och jonna skulle egentligen åka till Stockholm på höstlovet, men det blev tuvärr inget med de, men istället ska vi åka till göteborg och bo hos hennes faster (?) eller va de moster? ah, anyway. det ska bli väldigt roligt! Shoppa och mys,yesss  och ännu bättre är att vi ska göra en massa innan de också, tillexempel så ska vi till borås och festa i helgen, det ska bli grymt roligt :)

Sen så är det måndag i morgon och det gör mej också väldigt glad (faktiskt:O) trots att vi har en hel ny lång skolvecka framför oss så ska de bli kul. För i morgon får jag två nya besked (!!) Och va fan kan det vara tänker ni då? Jo, det ör såhär att jag inte kan berätta det förrän jag har fått beskeden! Och jag hoppas de blir ett bra besked, så jävla roligt hade de vart! Nej men nu ska jag inte prata om de mer eftersom ni inte vet vad de är ännu,

Och sen ett litet problem. ska på Halloween fest på fredagen den 31! Men vafan ska man klä ut sig till? :O I have no idea(?!) Så har ni ngt förslag så kommentera gärna! (Y)


God morgon Söndag

Jag är helt utvilad nu, Har sovit tills nu typ, sitter i köket nu och äter frukost! a-fil och flingor, så jävla gott:) haha Och sen så tog jag ju bara det lungt i går så jag är ganska pigg faktiskt! Ganska ovanligt för mej en söndag! Och trots att det är Söndag idag, den slappaste dagen på hela veckan, då jag brukar planera att plugga. Men idag så har jag INGET plugg, så jävla skönt! Ska va med Bella sen:) hihi Så jag ska bara sitta här vid datorn en liten stund till , men om jagkänner mig rätt så kommer den här lilla stunden bli ganska lång, haha . Men sen ska jag i alla fall göra mig i ordning , Så sen får vi se vad denna söndag har att erbjuda!

Jag håller också på att göra så ändringar på min design, men det funkar inte. eller de syns i alla fall inte när jag kollar sen! Humm, får försöka igen helt enkelt!



Nej men nu är väl det dax att gå och göra sig iordning då :)

Ha det bra♥

Lördag.

Nu blir jag snart förbannad, det händer alltid mej, först skriver man ett jätte långt inlägg och sen ska man publicera det och ja då är det borta(!!)

Men min lördags kväll har väl inte sett alltför rolig ut, men helt okej! Har kollar på film , och som jag skrev tidigare så orkade jag ju bara inte ta mej ner till hemmakväll och köpa godis, och helt riktigt det gjorde jag inte heller, men pappa var så snäll och köpte godis när han handlade så det löste sig bra endå! Tur, hade alldrig orkat gå ner till stan, haha Jag som har så sjukt långt också ;)

Men jag orkade inte heller städa mitt rum, jag tar det i morgon ist, men jag tror helt ärligt inte att jag kommer göra det då heller, men vet vet, vi får se!

Nej men nu är reklamen i Beck snart slut så jag ska återgå till det, Mikal Persbrandt är lika klockren som alltid! haha . Det är kanske därför jag kollar på det ( till största del iaf ) hihi.

Take Care / Julia♥♥

It´s so boring

ÅH, är så fruktansvärt lat idag, orkar verkligen inte göra ett piss! Jag skulle behöva, städa mitt rum´och duscha. Men nähääedu, det orkar jag inte göra! Det är så boring, så jag tar det om ett tag ist, precs som att det vore roligare då? Nääe, skulle inte tro de va? hehe

Och inte heller så orkar jag pallra mig till kvantum eller hemmakväll för att köpa godis, fatta gott eller? Men såklar så orkar jag inte gör det heller. Jag orkar inte ens bara ligga i sängen hela dagen, då är det jobbigt, så sjukt rastlös! Hur fan ska denna dagen sluta egentligen?! haha

Men jag ska kanske vara med Bella  sen, hoppas de för jag har verkligen saknat dej gymmmsan! ♥

Nu har latkingen inget mer att tillägga , så jag ska väl försöka ta itu med städning... fyfan.
Hoppas jag blir rik snart så att jag kan anställa en personlig städare! haha , det hade inte vart fel.

Hoppas du gör något roligt av din lördag!

Grrrrand!

HEY!

Jag halvligger i min sköna säng, jag mår inte helt bra idag om man säger så. Men jag kan ju säga att det är de fan värt för vi hade en super rolig kväll! Dansade hela natten låång, iaf tills bussen hem gick halv 2 ;D hihi. Men vi började med dansen vid kvart över 9 typ. Så man var riktigt trött tillslut.

Men iaf kvällen började med att vi va några stycken hemma hos Fannie. VI gjorde oss i ordning och började med drickandet. Sen fick jag verkligen springa till stationen. Så jag var as trött när jag kom fram ,haha Men sen träffad ejag ju frida och dom där ! så vi gick på en av de 8 bussarna som skulle ta oss till Grand, studentfesten i falkenberg. Vi var framme en halv timme innan insläppet var, så vi stog på gatan i väntan på att fler folk skulle komma, men de var väldigt mycket folk där endå. Sen vid kvart över 9 halv 10 så drog vi in på dansgolvet och shakade asset! HAHA nej , men de blev en jävla massa dans igår, mina fötter värkte verkligen ! Så jävla roligt var det! Sen vid halv 2 gick bussen hem, jag typ somnade, ja somnade inte deckade:p haha Efter det så började den långa vandringen för mej, från stationen och hem , och eftersom jag hade så fruktansvärt ont i fötterna så gik jag hem utan skor, Nu ångrar jag mig att jag tog klackskor, det var döden för min fötter, men ialla fall, det hade regat så det bli as kallt för fötterna, trodde dom skulle ramla av tillslut ;D haha

Men ah, det var en riktigt rolig fest,! Nu längrar vi till Halloween och Stockholm by night! ♥



två (inte allt för bra ) bilder, tagna med min mobil på ett av de tre dansgolven!

I kväll ska vi ge den (D)

hej alla glad människor!
Är ni laddade inför denna fredag? Det är i alla fall jag! Ska bli så grymt kul! hihi.
Dansa hela natten lång , låter inte det härligt? Jo som fan!

Idag har dagen gått vldigt långsamt! Fast vi snackade bort hela engelska lektion, allt utom 10 minuter , hihi slappt!
Jag har i alla fall hunnit vara på stan en sväng med emelie frida och louise! köpte dock inget:P Men när jag sen kom hem så duschade jag i typ 40 minuter , härligt! hihi nu ska jag bara göra mej i ordning inför kvällen, come on, VI SKA GE DENNN , aight?
puss, hoppas du kommer ha en lika galen fredag som jag ! ♥


I skolan

Hey nu sitter jag på den älskade datakunskapen, ska ha det i en timme, Men vi ska få tillbaka våra prov idag! hihi, hoppas verkligen att det gick bra! Vi har förästen fått tillbaka histoiaprovet idag, och det gick hyffsat ändå! ;D nöjd och ikväll blir det Grand! Vilket bara gör denna dagen som hittills har varit bra ännu bättre!

Efter skolan ska jag fixa en sak med emelie och frida sen blir det hem och göra sig i ordning iför kvällen !

Nu har vi förrästen fått tillbaka proven! Jätte nöjd, det kändes bra och det gick bra! 

Men back too school ! pusss

The end of thursday

TJENA!
Jag håller faktiskt på att somna i soffan, är så sjukt trött så jag vet faktiskt inte varför jag ens håller mig uppe, jag kna ju lika gärna krypa ner i sängen! OCH jag har sovmorgon i morgon vilket gör tanken på att bara få sova ännu lite härligare! aight? Fast det känns inte lia bra när man tänker på att vi faktiskt började klockan 1 förra fredagen + att vi har engelska i morgon  och jag har som vanligt inte  gjort läxan, noot good! -men jag hoppas vi får tillbaka dataproven i morgon för det var första gången som jag känner attt det gick väldigt bra, ända sen vi började skolan ( alltså inte skolan helt, utan gymnasiet ) hehe

...Och i  morgon ja då är de grand som gäller, och ? vi ska ta de lungt, FUCK NO vi ska va crazy och dansa hela natten låång. haha . Skojja bara . vi ska nog klara av att ta oss hem med livet i behåll! Heh.

Känner också att jag har blivit lite dålig med att lägga in bilder på b la dagens outfit, men jag har haft så bråttom alla mornar denna veckan + att jag varit sjuk två dagar att jag inte hunnit ta kort på morgonen ;D Men i mon så . vem vet ?


Take care, kisses for you!

Nagel tips

Hey, har ett nytt tips att dela med mej av! Det är gäller naglarna.
Man behöver inte köpa massa dyra oljor eller krämer, ta det som finns hemma, och olivolja har många hemma. Jag tog en sån där ögonskuggspensel som jag doppade i oljan och sen penlade jag på naglarna och runt om, det reparerar slitna och fula nagelband, jag märkte resultat efter en gång! Så nu gör jag det några ggr per dag!

Man kan också smörja in häderna i de, dom blir jätte mjuka och härliga!

Men nu ska jag äta, kolla tv och fixa min naglar ;D hihi


Simning

Phuuh, Nu är jag hemme efter simningen med Fannie :) Vi simmade en hel kilometer och lite till, gud vad vi är duktiga. Sen segade vi i dischen och bastade. så skönt att bara ta det lite lungt :P Men sen när vi skulle köra hem, så glömde Fannie sina vantar så stackarn fick köra hem utan, fyfan va kallt det måste ha varit :S ( Ja, vi var inte så ruktiga att vi gick eller cyklade dit , moppen fick det bli ) hihi Men det var kul :D

Sen är jag kanske inte lika pepp på i morgon längre, känns som att allt går fel bara JAG HATAR när det går såhär ! Åh, jag vill ju inte ha det såhär. men såfort jag typ ska göra något, så blir det bara fel, all the time!
men jaghoppas att det blir kul ändå, vi har ju trots att sätt fram emot det väldigt länge ! men ahja !

Nu blir det tv och plugg som gäller! PUSS




Hej bloggen

Idag i skolan så blev det brandövning!  Larmet gick på våran matteletion så det blev till att springa ut och ställa sig på skolgården, och det var kallt! Men sen slutade vi klockan 2 ! Och nu sitter jag i skolan och väntar på att Fannie ska sluta skolan för vi ska iväg och simma, Jonna ska kanske med också! Ska simma mer än en kilometer idag, haha..

Och idag är det bara en dag kavr tills det blir grand med min älsklings töser , jonna och fannie! Vi ska dansa hela natten låång (Y) hihi, !



have a nice evening!
hörs sen när jag har simmat!

Min biljett


Vi köpte  till slut dom efterlängtade biljetterna igår, MEN ja det finns ett men.
Biljettena där bussen ingick va SLUT! Men vi åker med Pontus ist:P
Men så idag i skolan så fixade jag min biljett så nu ska jag åka buss ist :) weey!

men jag hoppas att det löser sig, för det va fan inte såhär jag ville att det skulle bli!  Och jag hoppas inte jag är ensam om att tycka det, för det hade vart jävligt tråkigt!
Kisses

Torsdag morning

God morgon bloggen..

Sitter och äter frukost nu! Men jag är jätte trött, vill bara krypa ner i sängen igen. Så härligt. Går 8.10-14.00 idag. Sen kommer Ida hit en snabbis, vi ska byta tröjor som vi gjorde på skolanvslutningen! Men vi har glömt att byta tillbaka ;D Men i mon ska vi i alla fall göra de.  + att jag ska köpa en biljett till årets Halloweenfest! WEEEY! Efter det bär det av till Simhallen för att simma med iaf Jonna och kanske Fannie :D

OJ , jag har glömt att göra matten, nu kommer jag ligga jätte långt efter. Skit också! haha

NEj men om jag ska hinna till skolan ( jag har ju såååå långt ) så måste jag kila nu. ! Jag måste platta mitt hår, det är verkligen lockigt, ja tro det eller ej, jag somnade med tofs i går ( därav lockarna ) hehe

Men jag bloggar mer i eftermiddag, Slänger nog in ett tips då med. Kom på ett as bra i går kväll :P

Kisses



Vantar

Kom lite tidigt till stan igår så medans jag väntade på att Jonna skulle sluta dansen så gick jag in på H&M och köpte mej ett par vantar, sjukt mysiga! 69,50 kostar dom.



Jonna är en liten, liten geeet

Hej bloggen!
Sitter hemma hos Jonna nu, hon tränar på sin dans och jag gör.. ja vad gör jag , chillar framför datan och kollar på henne när hon dansar ;D Jo, just nu är hon jätte snygg i ett hrm, diadem i ansiktet typ, hih. Grr
Vi har i alla fall fixat biljetterna i dag, och jag fick köpt mej ett par vantar från H&M, jätte gosiga med ett par söta bollar, hihi. Sen ska jag köpa en halsduk som jag la undan på MQ i morron , den va riktigt vinterhärlig ;D
Just nu har vi jätte roligt, vi cpar med frida och skickar massa röstklipp till henne, Om inte hon tycker det är kul så tycker i alla fall vi att det är de ;D haha vi är ganska lättroade!!

Nu ska vi snart ut och promenera en stund, hehe , vad ska ni läsare hitta på kväll?

Kisses!


Regnig onsdag..

Heeej!
Hur har eran dag sett ut? Min har inte vart speciellt händelserik, så därför har jag inte bloggat under dagen! Men om en sådär 45 minuter så kommer pappa komma hem från jobbet, antagligen helt genomblöt eftersom det bara regnar och regnar! Men då ska vi i alla fall åka till onoff och sen ska jag träffa Jonna utanför JC klockan 5. Ska köpa biljetterna (som ni säker redan visste, har nämt det ett antal gånger skulle jag tro) Men det ska i alla fall bli jätte roligt på fredag! Sen ska jag nog också kika in i någa affärer också, känner för att uppdatera min garderob lite! haha .
Jo. idag har jag ju hunnit med att städa mitt rum! Det behövdes verkligen, tro mej! Det såg ut som ett bombnedslag.. eller.. ja värre än det! Och då är det illa, men nu är det städat och fint! Får se hur länge det håller i sig! ;) haha
Idag har jag också hunnit läsa modetidning efter modetidning. Tänk att det kan vara så roligt att läsa om svaller, mode ,sex och massa andra tips! men det är ju faktiskt jätte roligt! Tycker inte du det ? haha .

Jag känner att det blir ganska bildtomma inlägg på sistone, men det ska bli ändring på det, jag lovar! haha
Men nu måste jag kila! Ha en bra dag , och hoppas att det inte regar på er för mycker! pusss


Dust it

Jag tänkte slänga in ett tips på schwarzkopfs udnerbart hårpuder. Det har funnits i butiken väldigt länge så det är säker många som använder det redan. Men till dom som inte har det, test det. Det gör under på alla hårtyper!
Jag använde det varje dag innan, men den lilla mirakelburken rymmer inte så mycket så jag har den bara ibland :)

Tips, Gör såhär!
1.
Lyft på det övre hårt och dutta på lite pulver
2.Massera in det i hårbotten
3.Släpp ner det översta håret igen

Gör så runt om i hela håret. Det är viktigt att du inte lägger det direkt på hårytan för då ser det lätt fett ut. Och det vill vi ju inte ska hända. I början är det ovant att veta hur mycket man ska ta varje gång, Men man får prova sig fram, du kan ju testa någon gång innan den stora party kvällen eller något annat speciellt tillfälle, så det blir perfect just då!
Lycka till ;)



Burken finns att köpa oss nästan alla frisörer, jag köpte mitt på freeport!
Kostar runt 169, man kan hitta det för hundralappen, det gjorde jag!

Ny skidajacka


Min nya skidajacka! Hade helt glömt att lägga upp en bild på den ! hehe
Men nu har jag gjort det! As mysig och varm! haha

Back to bed!

Klockan är inte mer än 08.36, vilket är väldigt tidigt eftersoom jag inte ska till skolan! Men jag var tvungen att mejla mitt arbete i samhällskunskap till bessi som är så snäll och skriver ut samt lämnar in det åt mej! Tack sötis! :) Men nu ska jag krypa ner i min Varma säng ( eller den var varm innan men nu har jag ju vart upp en stund ) hehe Men ska bli skönt att sova en stund till medans alla andra är i skolan ! haha. Men jag mår mycket bättre idag, och det är ju bra. För vem fan vill vara sjuk ? :S INGEN? nej jag tänkte väl det.

Så vad ska alla ni andra hitta på idag? Ja det finns väl inte så mycket att tillägga om min dag, kan ju inte gör så mycket! Men jag måste ner till stan en snabbis, måste ju ha biljetten, oavsätt om jag är sjuk idag, jag kommer ju att vara frisk på fredag! Och då måste jag ju ha biljetten ;D hihi Någon mer som ska dit? Till grand i Falkenberg? Sjukt kul ska det bli iaf :)

Nej , men nu har Bessi fått arbetet så då blir det väl sängen igen, Härligt! :)

Min tisdagskväll..

Ja, nu kan nu få er en bild av hur min tisdags kväll sett ut. Har suttit här i bra många timmar utan att egentligen göra det som jag borde ha gjort hela tiden , nämligen plugga, har bara inte orkat ta tag i det riktigt! Men men nu är det i alla fall gjort och det blev två hela sidor. haha !



I morgon ska jag test en ny sak, haha spännande?
Ja ni får se då vad det är som jag ska göra ;D

Kisses

Varm Choklad

Som ni säkert inte har missat så älskar jag ju varm choklad på kvällarna, och idag har jag druckit en kopp i kvällsmörkret också. MYSIGT, säger jag bara. Och så enkelt!

Jag kom också at tänka på att koppen som jag brukar dricka ur har en orm runt om, en ganska söt orm, trots att jag får panik så fort jag bara ser en på bild eller tv. Konstigt det där, fast ni håller väl med om att den blå ormen på min kopp inte alls ser motbjudande ut, den är ju faktiskt gullig:) hihi

 

Mumma!

HEJ


HEY!! 
Jag har överenergi, är så satans trött att jag skrattar och typ tycker allt är roligt :P 
Och jag behöver något att äta, är det bara jag som måste ha ngt sött i mig när jag ska plugga`? Det går inte annars ;)'haha Så jag ska ta mej lite glass. Mumma
Se blir det återigen plugg.plugg ! 
Hoppas jag kan gå till skolan imon :)  För efter det ska jag ner på stan, måste ju köpa biljetterna om vi nu ska hinna få några. Var ju sjuk idag så jag kunde inte fixa det då!  Och sen är jag på shoppinghumör, så jag tänker slösa pengar! hihi
Men jag säger hejdå så länge, pussar
 

Plugg..

Hmm , idag har jag inte gjort ett piss! Jag har sovit, och tänkt tanken på att jag måste plugga ett flertal gånger! Men det har inte blivit mer än tankar, oops! haha. Men jag måste ta mig an det för arberte ska in i morgon och jag måste få det klart + att jag inte alls har kommit speiellt långt . Och sen så känns mitt huvud som bly. Jag kommer aldrig kunna plugga känns det som, jag kan ju inte ens tänka! ;D

Ojoj , nej nu får det vara slut på allt klagande för idag. Jag koller just nu på OTH, och det är så jäävla bra!

Men nu ska jagdyka ner i mina tråkiga läxböcker och fördjupa mig i ekonomi. Hoppas din eftermiddag/kväll ser lite roligare ut!


Kisses,

Vad är det här?

Har vart med Jonna idag! Har vart bakat våfflor och vart ute, förrästen heter det baka våfflor eller vad säger man ? Haha.

Men vad är det här? Jag har feber igen?! Känns som att jag typ altid är sjuk, är det inte feber så är det förkylning eller något annat trams!  Jösses vartska det här sluta?:O  Hoppas iaf att jag kommer till skolan i mon, för det måste jag ! Haha Jag ska ju fixa biljetter till helgen, orkade inte fixa det idag, så jaggör det i morgon ist :) hihi Men det funkar lika bra det!

Nej nu ska jag krypa nej i sängen och mysa framför tv:n. Härligt!

Puss & Godnatt!

Outfit;


Jeans - Gina
Linnea - Svea
Tröja - Fred Perry
Sjal - H&M

Regn..

Vafan hände med höstvädret? Nu regnar det ju ute! Så jag har krypit ihop under en filt och kollade nyss på GG och lite OTH men nu läser jag Cosmopolitan som kom på posten idag! Hihi. Skolan har vart helt okej ändå. Men jag tycker att vi fick lite ont om tid på svenskareccentionen imorse. Och sen att han ska vara så fruktansvärt petig på ord då?! Man får inte ha mer än 300 ord och jag är rädd att min är på typ 450 ord eller ngt, ha aldrig räkna för jag var tvungen att kladda ner något på de två sisa punkterna! Hah. Skit samma! Jo, det var segt på historian också. Film om Julius Ceasar eller ngt?!  haha bra att jag har koll...

Ska ta och ringa Jonna nu, fast hon praktiserar så hon kanske inte svarar. Men jag kan ju alltid försöka:) Ska nog också fixa biljett till helgen! Och vad ska jag hitta på då? Jo, det blir Parteey i Falkenberg! Ska bli riktigt kul! Längtar som tusan! Heh .

Fotade också dagens outfit lite hastigt i morse så det kommer nog en bild på den lite senare också,
Kisses!

Håltimme

Oj, ja kunde inte gå och lägga mej riktigt än, skulle kolla julia blogg först! Och där hittade jag lite bilder från håltimman i onsdags när vi va på stan ! Och jag tänkte ta och lägga ut dom nu. Hah  You know, bättre sent än aldrig! haha
njut av bilderna på mej och två av mina kära klasskompisar !




Jag har tuvär ingen bild på julia :P

Godnatt

00.00, nu var klockan tolv då.. Och jag har bara blivit ännu tröttare! Men nu har jag lyckats klottra ner två A4 sidor med fakta, hoppas det räcker till en bra reccention i morgon. Det känns som att jag måste skriv bra, annars kommer jag inte palla det. Inte ett dåligt resultat till... Heh
God natt allthopa. Hoppas ni kan sova bra! 

Trött...

Kom nyss hem från Jonna. Vi var först nere och lämnade tillbaka en box på hemmakväll, sen satte vi oss på en bänk och hade roligt över några 95 så va lite längre bort som tyckte att dom va så coola, som hade sönder lycktstolpar m.m haha Töntar! Sen gick vi till kvantum och köpte vindruvor och naturgodis. gott. Efter det så åkte vi hem till Jonna och kollade på Nycklen till frihet - Så jävla bra! Har ni sett den ? Grymt bra. Och det slutade bra också! Heh Men sen fick jag pallra mej hem i mörkret, jag var as skraj för att det skulle sitta någon och kolla ut genom en bilruta eller något, så jag sprang hem och kollade ner i marken typ hela tiden:P Läskigt... Nu har jag i alla fall hunnit duscha, och nu sitter jag nergrävd bland läxböcker känns det som. Eller ja, jag har slått upp dom, men jag småkollar lite på se upp för dårarna! Den är bra tycker jag. Hiihi Men vårat internet har varit så segt hela dan, fattar inte vad det är med det? :s Så det går inte så bra med att hitta fakta om författaren Emma Granholm, ska skriva en redovisning om henne i mon på svenskan :P
Så jag får väl sitta här typ hela natten eftersom det tar evigheter att bara komma in på en sida.

Men jag har i alla fall haft en jätte mysig kväll med jonna! Har verkligen saknat dej gumman! Puss
Nu är jag trött som satan, men jag har snart all den fakta som jag behöver, så jag kan krypa ner i sängen inom en timme :) kisses




syster ute i den underbara hösten!

Tillbaka igen

Hej !
Hur har helgen varit för er?
Jag kan inget annat än att hålla med om att updateringen den här helgen har sugit! Jag har inte varit hemma, så där har ni ju förklaringen! Jag har nämligen tillbringat min helg på en liten ort i småland, ja hur kul låter de på en skala mellan ett och tio? Men jo, det har faktiskt varit kul. Riktigt lungt och skönt;D haha Men det var kul att bara ta det lungt för en gångs skull. Heh. Men i fredags var jag i alla fall ner på stan och köpte en skidjacka med mamma :) Längtar så till vi ska till fjällen på höstlovet:) Men sen var jag med Bella, mys va det med dej gymman, måste ses snart igen! Vi åkte i alla fall på en riktig moppetur i regnet, runt hela varberg kändes det som, Haha sen lagade vi i alla fall pasta eller hon åt men inte jag. Efter det drog jag hem och packade väskan och sen bar det av till farmor. Vi fick taccos när vi kom fram, mums! Och sen tillbringade jag hela kvällen framför tv:n.

Sen på lördan så skulle jag plugga till samhällskunskapen men det gick inte för jag fattade inget, och ingen annan var hemma så jag kollade på tv hela dan typ, sen på kvällen kom det massa folk som skulle äta, Trevligt, sen skulle några kolla på fotbollen, Suck! Hur mycket jag än försökte så fick jag inte kolla på Stjärnor på is! Så vi tog en promenad och även om klockan var runt 9 så var det varmt ute! Och idag, Söndag så vaknade jag av att någon ligger i rummet mittemot där jag sov och klagar jätte mycket blandat med min lillasyster som står och as garvar! Pappa var det som klagade, på att han hade så jävla ont i ryggen! Ryggskott kallas det, Stackare. Kan riktigt tänka mej hur ont den måste ha gjort !

Sen gick i alla fall jag och mamma på en härlig promenad i det h ä r  i g a höstvädret! vi gick en runda i skogen vid en sjö! Och sen när vi kom ut på vägen igen så trampade jag nästan på en ORM, jag som verkligen hatar ormar, dom är så äckliga varelser, USCH! Jag hoppade och skrek, (tur att det inte var någon där som såg mej ) Heh. sen slog mitt hjärta dubbla slag hela vägen hem till farmor!

Puss, bilder kommer sen !

Mascara tipps

Hej, Jag har skapat en ny kategori - Julia Tippsar. I den kategorin kommer allt som jag har testat och som jag tycker är bra hamna!

Idag kommer jag lägga till min nya mascara jag köpte häromdagen från Loréal för 165 kr. Den är värkligen värd priset! Jag har hört att många tycker den är bra och att många har sagt, fyfan den suger! Men det ger värkligen volym! Och svarta fransar efter ett drag, sen bara man fyller på så får dom jätte mycket volym, Jag tyckte inte om den igår, då blev resultatet ungefär som valigt, men idag, YES! min ögonfransar är fina! :)

Jag rekommenderar den till 110 % !



Nej men nu måste jag rusa, och göra mej ordnig, för skolan börjar om tjugo minuter och då är det prov!  Och vem fan vill komma försent då?! NEJ , inte jag iaf! PUSS

Ajj min fot!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj som fan! Jag hade plattat håret som vanligt, stängde av plattongsjävlen och la den på golvet, kanske lite väl nära speglen där jag sen skulle sminka mej,  och sen när jag väl smikar mej tar jag ett steg bakot och sätter foten rakt på plattongen som är på ungefär 200 grader! AJ säger jag bara. Jah hade foten där i mindre än en sekund typ, och ändå värker det i hela foten fortfarande! Fick stoppa hela foten i duschen, för man sköljer ju ett finger om man bränner det så jag tänkte att jag gör samma sak med foten, HAHA Men degör så jävla ont!

Sovmorgon

Hey hopp!
Hur många är det egentligen som sitter hemma nu(utan skolk eller sjukanmälningar?) Inte så många skulle jag tro. Men jag och min klass är några av dom iaf. Jag ska säga som det är, att det är riktigt härligt! Sova så länge man vill, nästan i alla fall. Ja vaknade inte ens av klockan idag. Hur offta händer det,, typ aldrig! Och eftersom jag är vaken nu och behöver inte gå till skolan förrän om en och en halv timme ! Åh jag älskar det, Heh fast jag brukar aldrig vara uppe så långt innan skolan börjar:P Hiih. Men jag ska ta och läsa igenom pappret till dataprovet som vi ska ha tio i ett. Fast jag gjorde det igår och då kunde jag allt. Jag hoppas verkligen att det går bra. Någon gång måste jag bryta det som värkar bli en vana för mej nu - dåliga provresultat! Och någon gång måste det ju gå bra på ett prov, även för mej. Så eftersom det känndes så bra igår kanske det är den här gången det vänder :D Jag kan ju hoppas iaf! Det känns iaf bättre då!

Men när jag sen kommer hem efter 2 timmar iskolan (underbart, kan vi inte ha det så varje fredag?) ska jag förhoppningsvis festa med min älskade bryds! Jag ska också ner på stan en sväng, ska köpta tabletter, och bli inte oroliga nu för att det ska vara några farliga tabletter,det skulle jag aldrig stoppa i mej, så dum är inte ens jag. Utan jag ska köpa vitamintabletter som stärker naglar och hår. Och jag behöver verkligen gör något åt mina naglar så det är därför jag ska äta dom! Heh Ska också kolla på vinterjacka(skidjacka) men Mammsen och typ lite annat smått och gott :)

Såhär glad är jag idag , och jag kommer bara blir gladare och gladare, ja jag hoppas de iaf!

Såhär ser jag ut idag;




Jacka - ginatricot
Linne - H&M
Smycken - Glitter, USA och gina
tricot

En tråkig nyhet är att ett av pärlarmbanden (påden översta bilden) har gått sönder ,


J u l i a

Jag håller på att somna där jag sitter i soffan och halvkollar på tv, det går ju typ inget bra där på hela kvällen! Vad är det här (?) Haha. Jag åkte till Todd idag när jag hade pluggat lite (pluggat och pluggat, läst ;) Hah Jonna va där också, vi spelade Tv spel och som vanligt som var jag bäst! Heh eller inte.. Sen stack jag och Fannie till simhallen, jag köpte ett sånt där tolvgånger kort , så nu kan jag mortionsimma några veckor framöver! Känns bra att man vet att jag kommer röra på mej i några veckor iaf;D Haha När jag kom hem sen så lagade jag några pannkakor, men jag upptäckte när jag redan hade börjat grädda dom att vi inte hade någon sylt hemma. Så det var inte gott "/ Men sen traskade jag ner på stan, Hoppas Hoppas Hoppas att det går bra! Ja nu kommer ni säker fundera över vad jag hoppas på, men det ni. Om det lyckas så ska jag skriva det här, annars kan vi glömma det, för då är inte roligt längre ;) Hah Nu blev ni kanske ännu mer nyfikna? Eller? Hehehe Och nu ser min kväll ut ungefär såhär, Ska plugga lite, sen tv fast det inte kommer något bra alls, Men jag har ju min vännerbox som jag ska kolla på! Så jag ska nog allt kunna utfylla tiden den här kvällen också. Och det bästa av allt! Jag behöver inte alls tänka på att jag måste gå och lägga mej för att jag ska orka upp i morgon, för jag kna sova hur länge jag vill.. Eller nästan iaf. Vi börjar ju inte förän klockan ett och det säger jag bara UNDERBART!

Hihi nej men då är det väl dax att börja plugga då! Puss


Simma med Fannie idag

Hey, Har alla haft en trevlig torsdag?
Jag hade i alla fall sovmorgon i morse och det gjorde denna dagen ännu mer bra! Hih. Sen blev det skola. Matte och spanska bla. Men vi var busiga och stacka efter halva spanska lektionen, för spb skulle kolla bio och då sa vi att vi skulle gör det så vi fick en timme hål på eftermiddage, helt okey, bättre än matte iaf!

Nu har jag tagit en paus i mitt pluggande, sjukt slappt att plugga för engångs skull, det ändå jag gör är att läsa en bok, Simon och Sophie, Någon som har läst den ? Den är bra så det är inga problem att plugga idag ;D Heh

Ska plugga lite till, sen bär det av till Simhallen med Fannie, ska simma :) Skönt att röra på sig!

Puss!

Har någon sett min cykel?

Fitta, någon har stulit min cykel!!! Den stod utan för David och så skulle jag hämta den idag, och då har någon SNOTT den! Palla att man snor sånt! Bajs.... Så nu måste jag GÅ vart jag än ska tills jag har skaffat en ny, Jobbigt.

Idag har min dag sett ut såhär.
Jag kom hem, kollade en timme OTH sen pluggade jag lite matte. Sen bar det av hem till Jonna där hon och jag lagade pannkakor, mums! Efter det så så skulle vi ta en promenad ner till ankaret för att hämta min cykel... men den kunde någon visst inte låta bli ( jag vet, den va fin, men du kunde väl skaffat en lika dan isf, inte TA min ? :O) Heh sen kom jag hem och pluggade lite matte igen ( känner mej jätte duktig, haha NAT!

Kvällen ska spenderas framför TV:n. Ska kolla på Persbrandt eller Grey´s  Anathomy! Svårt beslut där, Hmm får se vad jag väljer ;)

Nej nu blir det tv och.. ja kna ni gissa? jo en kopp Hot Chocolate! Haha, jag vet att ni är förvånade ;) Men NEJ pappa berättade just att det är två bögar som är med på bonde söker fru, hm eller jag säga bonde säker man kanske :O hahhaah (fråga inte varför pappa kollade på det , men Äh det ska jag kolla på nästa vecka , Tss!

Puss och Hej, leverpastej, eller något ! hiihi


Linne och Mascara

Hey, Har alla haft en bra dag? Det har i alla fall jag haft! Gick ner på stan en sväng med julia och sara på håltimmen som var 3 timmar, fick köpt mej en ny mascara och ett vitt linne, dom andra fick också köpt en del!

Det är också onsdag för den som har missat det, och det betyder att halva skolveckan har gått och det är skönt för torsdagar och fredagar är inte så jobbiga, speciellt inte när vi börjar klockan ett på fredag, Heh.

Jag borde egentligen plugga ganska mycket, men det tänker jag inte göra. För idag ska jag vara med sötaste Jonna! Puss på de

Lite bilder av dagens shopping!

     
        
Mascara: Den är från Loréal Paris, har hört att den ska vara bra så jag testar den! Pris: 165
Linne:
Det är från Bik bok, hittar aldrig kläder där, men idag gjorde jag det!
Det är längre än det ser ut att vara, slutar under rumpan, snyggt till taights!  Pris: 99

I skolan

Sitter i skolan nu. Repeterar inför provet som är på fredag. Om man tänker efter så är det inte så svåra saker, vi har ju gått igenom det innan, men nu när jag sitter och ska repetera fattar jag typ ingenting! Så det blir nog till att öva på alla olika saker hemma sen! Heh , Super kul att leka i Word, Hehehehehe

Efter denna lektionen så bllir det lite enngelska, sen får vi våra prov i samhällskunskap som ska vara inlämnade om en vecka och självklar så får vi göra det hemma med böcker och allt, hemprov kallas det! Riktigt bra prov tycker jag. Hihi.
Sen kommer ju då den där långa jobbiga håltimmen och då blir det till att besöka stan en sväng!

Sen efter skolan ska jag vara med Jonna, ska bli roligt. Känns som att det var jättelänge sen jag träffade henne:P
You know that i love you girl! <3

Ha en bra dag! Puss Puss

Natti natti

Det är så mysigt att sitt uppkrypen i soffan med en filt (nyköpt faktiskt) , så mysigt! Det är ju tisdag idag så jag har kollat på det sista avsnittet av Maria Wärn - Främmande fågel. Och som i alla andra kriminalserier så löste dom hela historien, och det var ju bra :) Men nu har jag kollat en avsnitt och Christine också, och jag han kolla klart på det medans jag skrev detta inlägg typ två gånger bara för att datan cpade så allt bara försvann :S Heh

Jag var ju ute och gick med mamma innan också, det var jättehärligt. Och när man kom hem sen så var man sådär härligt rosenröd om kinderna, I just love that! Sen var det också jätte mysigt att gå längs strandpromenaden och se Danmarksfärgan lysa upp hela hamnen i Höstmörkret.

I morgon ska jag pallra mej iväg till skolan redan 10 över 8, hatar när det är så tidiga mornar, och dessutom så har vi en lång jävla håltimme på eftermiddagen också innan naturkunskapen , det är ju inte ens ett rolig ämne :O Men vi ska iaf ha sista datakunskapslektionen innan provet som är på fredag så det blir till att repetera. Men jag kan lova att jag ska hinna med att blogga under lektionen!

Nej men nu ska jag ta och fimpa datan och kolla lite tv, sen väntar sängen! Så jag säger väl godnatt till ner kära läsare så bloggar jag mer i morgon, KISSES



Trötter

God morgon typ, Heh Jag har sovit i en sådär 4 timmar, sjukt trött! Men inte blev jag piggare av det. Nu är jag sådär seg och orkar inte gör något annat än att ligga i soffa och kolla på tv! Hur slappt är inte det ? Men det är skönt att inte göra någonting också. Hihi Just nu kollar jag på Las Vegas, har aldrig kollat på det innan, men det hade ju inte vart fel att åka dit, Haha . Men någon gång så! Det är i alla fall lite spänning i programmet, nu ska dom fånga brottslingar, haha

Jag har fått en riktigt ret hosta, det kittlas typ i halsen hela tiden, och sen när jag hostar så river det till i hela bröstkorgen, That suck! Hoppas bara att det går över snart, det är så sjukt jobbigt , Hih

Men mamii kom med en bra idé, så jag ska ut och gå med en promenad med henne snart. Jag hoppas att lite frisk luft kan få mej att piggna till lite!
Åh, nu såg jag en reklam om ett erbjudande om att åka utomlands, till solen. Hur underbart hade inte det varit? Helt sjukt underbart. Och jag kan ge mej tusan på att jag hade blivit pigg utav det !  Hehe

Kisses


Höst

Här kommer några underbara (eller underbara och underbara,) det var iaf underbart att vara ute i det fina höstvädrer, (bilderna blev inte så bra ;D haha








Hoppas att ni också går ut och njuter lite av det finavårvädret!
PUSS


god natt bloggen

nej, varför ska jag sitta uppe, och bara vänta på att tiden ska gå när ja är så gräsligt trött? Då kan jag ju lika gärna hoppa ner i sängen och sova lite extra i så fall , ja det låter faktiskt bättre! hihi Don´t you think? Så jag ska väl bara ta och drick upp de sista dropparna ur min andra, eller va det kanske tredje omgång varm choklad, Gud så gott det är, helt sjukt! hiih man kan nog säga att jag har blivit lite av beroende av det, man det gör inget! för det är ju gott, och så länge man inte tröttnar på det så säger jag whatever, right ? haha
Nej men nu måste jag sluta skriva, jag ska ju orka upp i morgon också, och det vet jag att jag inte kommer göra ändå, haha, men det är skönt så nu ska jag sova! nattinatti söta läsare!

s y s t e r < 3


jag hoppas att du vet det - jag älskar dej syster!

måndagens outfit



såhär såg jag ut idag, kolla in snygging sockarna också, haha. men dom syns ju inte när jag har stövlarna på xD hihii

byxor - gina
linne - MQ

tröja - fred perry
sjal - hm
väska - svea
armband - gina


Måndag kväll

Nu sitter jag hemma och myser med en kopp varm choklad, som jag brukar göra varje kväll nuförtiden! så jäkla härligt! Dom här regniga och tråkiga höstkvällarna tar kål på mej, man blir så sjukt trött, haha eller är det bara jag som blir det ?
Men dom senaste timmarna har jag spnderat hemma hos Bella med henne Jonna och Fannie, Molly var även hemma såklart( det var ju henne som Bella passade) haha Jag hade iaf trevligt, trots att jag var väldigt trött och nästan höll på att somna framför Ariel , haha det va sjukt länge sen jag såg på den filmen, jag jag är ju som jag är och jag tycker faktiskt et är kul att kolla på det ibland, är det någon mer som tycker det kanske ? ;D  

Jag har som vanligt kollat runt på alla miljontals shoppingsidor, och det finns så sjukt mkt jag skulle kunna slösa mina pengar på, men aja. får se om jag kan komma ner till stan i veckan, hade vart roligt :) hihi

Kisses from j


när jag kollar på denhär bilden så ser jag lite fläckar på speglen så jag tänkte passa på att skryra lite om att jag faktiskt har varit så duktig att jag putsat(eller alltså tvättat dom med spegelputs) så dom är riktigt skinande rena ! (:




 


hos fannie

just nu sitter jag hemma hos fannie, för tillfället är hon och äter och jag spelar något spel där man ska bygga tårtor (?)
haha jag vet att det låter as kul, och ja det är precis vad det är också! hihi har också fått smaka på hennes goda hallonkaka som hon har bakat, (Y) jättegod! synd bara att du inte kan smaka , för vi har ätit upp den ;D haha
jag ska hem och äta nu med. och sen ska jag och fannie bege oss till bella, hon är barnvakt, eller hon va det innan i alla fall, vet inte om hon är det längre , men aja vi ska i alla fall dit och mysa, great :)

jag och sara gjorde för övrigt  vårat spanska prov i dag, bara det att hon som satt i rummet och "vaktade" oss va inte en sån bra vakt , för kunde inte jag ett ord smsade jag sara som satt två bänkar framför mej, och så kunde hon det så vet ju jag också det ! hihi busigt, men aja. dom får väl skylla sig själva att dom är så dumma!  hihi

haha , hade också skrivit en jätte lång text innan, men mitt smart jag råkade markera och sudda ut det, så det fick bli en lite minde text som sammanfattar det jag skrev innan,, haha SMART iknow :Phaha

nej men nu ska väl vi ta och köra hem till mej och bella :) hihi men vi hörs sen gott folk ! :D<3


fannie sötnos!
haft en rolig och mysig dag med dej ;D
måste va snart igen :D <3

Gossip Girl

ojoj, det var ett spännande avsnitt, och nu måste jag vänta en hel vecka till nästa avsnitt, men om denna veckan går lika fort som helgen har gjort så lär ju inte det vara några problem att klara av att vänta :) Jag fattar inte vart tiden tar vägen, denna helgen har ju bara runnit iväg ! om man tänker efter så visst har jag fått gjort en del, ganska mycket faktiskt, men det känns ju som det var i går som jag fick från skolan och hela helgen låg frammför mig, haha

och på tal om något helt annat så har ganska många snackat om att hål i väggen ska vara bra, så nu ska jag låta ögonen kolla på de, och vem vet det är kanske bra och roligt. :)
hittills har jag skrattat lite iaf, så har ni inget bättre för er, ta och kolla på det en stund iaf! :D men dräckterna dom har på sig är ju snyggast av allt !

nej nu kommer jag inte blogg mer för jag ska kolla tv, duscha. men det kommer kanske ett inlägg till ikväll om ni har tur :)
puss och hej!

dagens kläder:
mörkblåa jeans - svea
blått linne med knappar - gina
svart tröjja m vita ränder - fred perry
smycken - olika
har ingen bild på dagens outfit , kan kanske fixa det i mon;)

PUSSSSSSSSS




storm..

Äntligen hemma! har vart ute och farit i stormen nu. Jag skojjar inte, det är värkligen storm ute! det började med att jag mötte Anna utanför hemmakväll! vi hyrde vännerboxen. sen cyklade (eller snarare blåste) hem till henne och kollade på den. och sen fick jag blåsa hemmåt , han bara innanför dörren och äta lite sen blev det ut igen, stack till ng:s och köpte gb gräddglass, sjukt gott, trots att det är kallt uten, haha whatever!  hade i alla fall en mysig och rolig dag med dej anna :D måste ses lite offtare :) hihi
nu ska jag kolla gossip girl, har inte sett det på ett tag nu, men ska kolla på det nu iaf:D 

hörs senare :) pusss

 

Söndag

godmorgon allesammans, ja jag säger godmorgon trots att klockan är halv ett. det blev änd¨å inte en sen kväll igår men jag är så sjukt trött så jag har precis stigit upp ur sängen och sitter och äter frulle nu :P haha
igår va vi hos fannie en stund sen drog vi vidare till Backman , men vi blev tvugna att gå efter en stund! Tråkigt! men då drog vi till någon Håkansson i stan typ (?) haha men ah, jag drog därifrån ganska snart! sen blev det sängen! hade ju inte den bästa dagen i mitt liv precis!
 men idag ska jag vara med anna :) mys gymman! vi har tänkt att dra och hyra film eller ngt, känner bara för en skön jävla slappiskväll :) sen ikväll måste jag plugga för jag och sara ska ha fucking spanska prov i morgon:O haha kan typ ingenting :P haha.
men om jag ska hinna bli klar så är det nog bäst att jag skyndar mej , hihi , men ha det bra ! :D
PUSSSS

saturday night

Jag håller just nu på att göra mej i ordning :P ska sen till Fannie en stund och börja med drinksen ;D sen ska vi till Backman om vi nu kunde komma;D men det tror jag nog ;D hihi
och sen så har jag det vanliga problemet , va fan ska jag ha för kläder på mej ?! Det känns verkligen som att jag inte har några kläder över huvud taget, så jag får väl leta igenom garderoben i hopp om att hitta något jag kna spendera kvällen i :D haha

men nu måste jag sluta skriva om jag sa komma till Fannie inom en timme ;D haha men det ska jag nog fixa.
PUSS!


vinterkylan är här



nu går inte inte att dölja längre, nu är vinterkylan här, så det blir till att krypa in i vinterjackan nu , MYS!

ska det alltid vara såhär?

ja det var ju jävla kul det här! alltid ska allting vara mitt fel, och jag tycker si och du tycker så. det är som att allt redan är bestämmt, jag pallar inte mera, men det är ingen som förstår. man ska alltid vara så stor och alltid förstå, man ska klara av allting! men vad händer när man inte gör det då, är ma så jävla dålig då eller va handlar det om egentligen, jag fattar ingenting. men jag är väl kanske bara en korkad blonin så det spelar väl ingen roll , right ? Som det ser ut så förstör jag ju bara för alla endå, dom pratar inte, dom bara skriker! Jag säger bara vad jag tycker men det värkar bara som att jag är ännu sämre.
visst, allting har sina ljusa stunder när allt är jätte bra. men det händer ungefär 2 ggr i månaden!  men ska man ha det såhär de övriga 28 dagarna? det funkar ju inte, ingen skulle klara det, för det är det värsta som kan hända! det är som att missta dom man älskar ! och hur kan man leva med det om man någonstans, långt inne vet att det är ens egna fel. bara att man inte kan erkänna det inför alla andra, att det bara är en själv som vet hur man tycker och tänker för att skulle bara tänka att det vore ngt fel annars!
även om man inte vill det, så påvärkar ju det än överallt, i skolan . ja överallt , man kan inte leva något dubbel liv, det är bara att inse att det är såhär det är, tills man orkar offra allt och göra något åt det, men det kommer ju inte hände över en natt, det kommer ta många många år tills det skulle kunna vara bra igen!

det är i alla fall som jag ser på saken, men det tror jag fan att jag är ensam om. 

man kan skratta och le på utsidan, men på insidan kan man gråta och allt är dystert, vem kan egentligen se vad som händer på insidan, tills det blir förmycket och man inte längre kan hålla der inom sig och det lyser igenom även på utsidan?

hoppas bara inte att allt negativt går ut över er, för syftet var ju inte att förstöra för någon annan eller tt få medlidande , jag var bara tvungen att få det ur mej!
kisses from J

bakis lördag

Jävlar vilken huvudvärk jag har! Helt sjukt. Men jag ska försöka mej på att berätta om mitt fredags äventyr, det va kanske inte så mkt äventyr i den men shit the same!  Det hela började med att jag och jonna tog oss ner till Philippa där det va förfest typ :) hade riktigt roligt, men det blev kanske lite för mycket drinks;D haha men det va kul endå. sen drog vi vidare till David! jag hade skit kul och för kvällen kändes det som att det inte fanns några som helst probem, men sen blev det morgon och ja... men i alla fall det va kul hos David, men jonna mådde inte speciellt bra, krampar i magen och massa, stackare så vi fick avbryta kvällen alldeledes för tidigt "/ men aja huvudsaken var ju att hon skulle må bättre :P så jag fick skjutsa henne hem till henn (jag skulle sova där) så nu står min cykel kvar hos David och jag måste ta mej dit i dag för att hämta den, JOBBIGT!! och sen snodde någon mina cigg, fett sur blev jag, jävla idiot! men anyway hemma hos jonna så kunda jag bara inte sommna, det gick bara inte så nu är jag as trött och as bakis, men jag gick iaf hem vid typ 12 och det tog fan en kvart för mej att gå från jonn till mej, och det är inprincip bar en väg man ska gå på och det brukarta mej 2 eller 3 minuter :S vettefan va jag höll på med, men när jag kom hem och öppnade ytterdörren så möttes jag av en jätte god doft, nämligen kanelbullar! så jävla gott, right? så jag mummsa i mej kanelbullar och mjölk, underbart gott:) och det hjälpte lite mot baksmällan också ;D och sen (på tal om något helt annat) så var det första gången som jag använde mina nya skor ( dom men klack) och hemma hos Phillippa så fastnade jag i nått jävla galler så klackarna är helt uppskavda, :( typiskt mej :P


crazy bryds!


 



så killar, nu kan jag svara på frågan vad tjejer gör på toan i flera timmar!
bröstpose! fannies min är skit söt ju !


jag och moa, fulla och glada!


så nu ska jag duscha, äta och fixxa, sen ikväll blir det förfest hos mej och sen  drag vi vidare på FEST!
hoppas du får en lika fartfylld helg som jag , kisses!


 


fredag

Hej!

sitter och kikar lite tv, mätt och belåten efter enscheladas (om någon nu vet vad det är ) haha
Jag tror inte att det har hänt något som är värt att nämnas , eller jo om det låter intressant så har vi haft ett naturkunskaps prov idag, liv och ekologi. och det gick väldigt dåligt! haha, men jag hoppas att det bli ett godkänt iaf:D hihi
Nu ska jag göra mej i ordning, sen ringa jonna och tillsluta ska vi ta oss ner till philippa för förfest, sen blir det mera feest! :D

hoppas att du får en bra kväll, för det ska fan jag ha! '
kissses!


jonna och jag



jag har så tråkigt på datakunskapen , så jag lägger in en bild på sötaste jonna och mej!
det är henne jag ska tillberinga ännu en lång fest natt med ikvälll! <3

datakunskap

tjoo!
nu är det datakunskap igen! och ja det suger som alltid! just nu repiterar vi hur man gör tabeller, och hon är ju lite efterbliven, läraren alltså, ! hiih vi ska på något vänster försöka oss på ett prov på fredag nästa vecka, men det är ju inte så svåra saker vi har lärt oss, haha
men jag är glad iaf för idag är det fredag och det är dagen jag har längtat efter hela veckan! fest i kväll ser det ut som, och jag ser faktiskt fram emot det!! hihi riktigt party sugen :D weeey!

nej men nu ska jag återgå till word och repetera kantlinjer och fyllning eller va det nu heter  ;D ha det bra kära läsare!
Pusssss

åska och regn!

hey allesammans!

idag känns det som att jag har hunnit gjort en massa saker, (bra saker dessutom) eller ja om man bortser från att jag var väldigt lat i morse och tog mej en egen liten sovmorgon, hoppas ´över samhällskunskapen, men vafan han bara snackar och snackar endå så jag tror inte jag missade någont viktigt :P sen efter skolan så va jag med jonna i typ 2 timmar.vi spelade bland annat tv spel hemma hos Todd, jag jag sög verkligen på det! men aja vi ska nog dit lite senare ikväll och utmana boysen igen! revansh, JAtack!  sen stack vi nämligen till simhallen och träffade fannie och simmade en stund , och gud va bra det könns att säga att jag har tränat i dag , för det känns verkligen som evigheter sen jag gjorde det sist , ( och ska jag vara ärlig så va det de också ) haha
men skit samma, nu har jag i alla fall gjort de, och vi ska göra det vaje torsdag frammöver! det känns toppen! dags att röra på fettet nu ! haha
sen stack vi ner till blå dörren och tog en fiks samtidigt som vi pluggade,( en till bra sak.) men jag kan det fortfarande inte och de är ju inte bra, eftersom provet är i mogon ;D haha , men jaja ekologi är inget jag är bra på anyway! när caféet stängde sen så drog jag och jonna hem till mej, och ja här sitter vi. hon läser en bok som jag ska redovisa i skolan ;D haha men jag har inte ens börjat ! bra tjejen!

men usch och fy och blä, det regnar, åskar och blixtrar ute, fyy vilke väder. nu vill jag ha lite väderändringar här, för man blir inte direkt piggare när det är sånt här väder! hihi

men jag är lite glad i alla fall när jag tänker på att i morgon är det fredag, och det betyder HELG!! det gillar vi alla ? right :D

nej nu måste jag kila, tjingeling! :D


jonna på  blå dörren, den kladdkakan slår allt!

ny vana

sitter här i soffan nu, helt ny dushad med en varm choklad och en filt, låter inte det underbart? det är det i alla fall!
ska kolla på oskyldigt dömd?! någon som vet vad det är ? ska kolla på ett avsnitt nu hade jag tänkt, får la se hur omdömmet blir sen :D  Jag har kommit på att varje kväll nu under några veckor så har jag alltid gjort en stor kopp varm choklad, jag har typ förvana att alltid göra det på kvällen, det smakar typ som bäst då , eller när man är i fjällen och kommer in från en lång dag i backen, åh vad jag längtar till sportlovet när man ska åka snowboard och skidor igen! hihi.
men nej nu ska jag gå tillbaka till tv tittandet och njuta av min hot chocolate! mums!

nobody will never understand! <3


shopping!

idag har jag även varit nere på stan och traskat runt en stund, jag köpte dessa två par skor! me like dom med lite högre klack är snygga till jeans eller bara banliga tights! ja till det mesta, men jag kommer nog ha dom mäst till jeans och tights! (har ett par nästan lika dana sen innan, men jag kände för att köpa dom endå, dessutom kan mn alldrig få för mycket skor! ) och dom andra är så sjukt sköna, jag kan garanterat säga att båda skorna kommer att användas rejält, och jag tycker att det var ett bra köp!

   



dom kostar 450 kr styck, och det är ju jätte billigt för skor, och det är ju alltid bra!:)

första oktober

jaa då har oktober månad börjat också, tänk det är bara två månader kvar till JUL. kan ni fattta ? de kan inte jag i alla fall, tiden går så ruskit snabbt:P och kallt är det också, inte så där härligt kallt då man kan krypa in i en tjock och varm vinterjacka och när man kommer in och tar en kopp varm choklad så är man helt rosig om kinderna , nejnej utan jag menar regnigt och rusigt kallt väder, när allt är grått och trist! USCH säger jag bara, om vädergudarna ändå inte tänker ge oss sommare mer i år så kan dom väl ändå vara lite bussiga och skicka hit lite vinter! det är inte roligt att kolla up genom förstre och bara se grått, grått som bara gör en mer deppig!

julia hissar: den underbara vinter (om det nu bli någon sådan!?
julia dissar: den regniga hösten

just nu bloggar jag (om du inte kunde räkna ut dej själv , haha ) och läser Veckrevyns nya tidning! fanns ganska mycket spännande i den här tidningen, så köp den vettja! sen undrar jag också när min första tiding av cosmopolitan kommer (skickade ju efter en premenation av den,  you remember? hihi

nej nu ska jag sjunka ner i soffan igen om läsa om skvallret i hollywood, köndisfester och allt om höstens mode!
så pussochhej så länge!




gratis pengar ?

vill du tjäna extra pengar ?
gå in på den här sidan då , http://pengargratis.se/?r=1898! det endå du ska göra är att värva vänner, du får pengar på kontot när du vill! testa, jag vet att det funkar!

shoppa och sova

så jävla härlig dag, skla mellan 8.10-11.30, hade bara engelska och datakunskap! haha inställd samhällskunskap, :)
sitter här och äter lite granna! sen ska jag nog bara sova några timmar, jag är så sjukt trött så det finns inga ord för det! sen ska jag ringa pappa efter pengar, haha det gillar jag ! och det betyder att jag ska ner till stan och köpa två par skor! älskar det! hihi. ska också investera en ny maskara , och det är inte fel det heller! och när jag ändå håller på att prata om shopping så ska jag beställa min väska från nuknuk.se (jag hittade väskan genom en annan bloggare)
ja visst håller ni med om att det är guld att shoppa! det tycker i alla fall jag :Dhihi.
efter det så får jag se vad denna hittills sköna onsdag har att erbjuda på :)

näe hepp nu väntar min säng, ska sova nu! hade så braa!

pusssen!

RSS 2.0