lugg?

Hej på er! Då har man fyllt 17 också :) hade lite kalas igår och jag fick massa fina saker! Kanske kommer bilder sen! Idag har jag jobbat lite också, men nu sitter jag här med världens problem mellan två jobb, det finns många som inte ens har ett jobb, och jag måste tacka nej till ett, tycker det är skit pinsamt och skjuter upp det lite till!! Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, och sen ska jag förlja med mormor och morfar till tre toppas och käka glass, dom har typ världens godaste glass där! mums!

Ha en bra kväll allesammans! :)

såhär hade jag sett ut i lugg ( ungefär) vad tycks?


T R O

Tjingeling! Första skoldagen avklarad nu då! Började med vanliga lektioner och har till och med fått en läxa, lite tidigt kanske?! Hej gamla rutiner! sen åkte jag hem till Jonna där hon och frida var och fikade med ciabatas, dom var lite hårda, menmen! Sen trog vi en lång promenad ner till fästningen och satt där och tjöta lite sen hem och då åkte jag och pappa ut och övningskörde! och nu har vi fikat lite med tårta för mamma har fyllt år och mormor och morfar kom idag och stannar veckan ut!

Nu ska jag kolla runt lite och sen gå och krypa ner för i morgon blir det skola igen, mitt chema suger btw!


Belief armband från Bracy.se!

som en människa




Linne från Monki, älskar färgen och de skruvade axlarna! Idag känner jag mig som en människa igen! Härligt!! Så har fixat mig lite (så jag ser ut som en människa också) mina syskon är i skolan så jag är ensam hemma, för jag börjar inte föräns i morgon! Men nu sitter jag iaf och kollar mtv för jag får inte mitt spotify att fungera, det går inte att komma in på de!? Nu ska jag skutta ner och ta min penselin, blää!
ha de♥

fröken sextio

Köpte nya jeans för någon vecka sen, nya favoriter blev dom! Och dom kommer från Miss sixty! Det händer för övrigt inget annat kul så jag har knåpat i hop en header, vad tycker ni om den ?=)


Lite nytt, smått och gott!

hhej, den som inte har kommit på själv att det suger att vara sjuk och att missa en hel vecka av roligheter vet det nu! bra.. för det suger, och jag är trött på det nu! Occh inte för att det vore nog så börjar skolan på tisdag, och jag är skoltrött redan! Jag kan överleva en dag möjligen en vecka, sen börjar helvetet igen, det ända posetiva är klassen och alla kompisar, men lärare och lektionen kan ju gå och dränka sig!! Så nu har jag klagat färdigt :) Nu ska jag starta en film som pappa hyrde till mig för att jag var sjuk, och sen måste jag berätta hur gullig jonna var som kom över med en påse bullar när hon hade slutat i fredags, sen kom hon med greace också för jag är nog en av få som aldrig har sett den men varit med i en pjäs om den (Y)! ♥


Texten som jag la till på bilderna försvann tydligen?!!
Viktoria Beckham perfym
Puder, H&M
Bh, H&M
armband, H&M
Favorit plånbok, Monki
silvershampoo, Toni&guy

Det nya svarta

Jag är sjuk och hur kul insperation har man då på en skala, nej just det0,Så kolla in lite av det nya  i min garderob istället
Check it out!



volanglinnet är en ny favorit på fest! från ginatricot!
koftan är också därifrån men gud vad mysig den är!

Bilder från i lördags

Idag har jag jobbat i 6 timmar, och sen när jag skulle hem så började det ösregna, jobbigt ! Hatar när det är sånt väder, kan det inte vara uppehåll iaf! Jag och daddii åkte iaf ut och övningkörde i en timme ungefär! sen hem och gosa ner sig i soffan, ska jobba i mon med, och jag börjar få ont i halsen så jag kände att det var bästa att stanna hemma, så jag ska gå ner och köra iordning lite glass och hallon och sen fortsätta att kolla på prison break som gick på trean nu! mys!

Hörs i mon efter jobbet! Ha de bra sötingar!!

Lite bilder från festen i lördags!

var det någon som sa shottar?


jag och isak

jesper isak och jag!

tomten anton och robin

En urmysig spontantripp till göteborg!

Hej, nu är jag hemma från en mycket trevlig tripp till göteborg med anna, jonna kände sig inte bra så hon stannade hemma! Men jag måste säga att våran resa var väldigt.. spontan, vi åkte upp med Tomten halv sex och efter det trodde vi att affärerna skulle vara öppna till åtminstone 7 men nej så var det inte, så vi köpte varsin latte på eh och chilla i femmanhuset, och jösses, seriöst hur vissa personer klarar med sig själva!! Anyway.. vi gick till kunstorget där det var rix fm festival men vi stod så långt bak och orkade inte knö oss fram så vi gick runt i cirklar, pratade, pratade och kollade shopping i skyltfönstrerna! Mums för hösten säger jag! Efter några varv runt stan satte vi oss på mix it uteservering vid kungstorget och åt varsin kycklingsallad, snackade en massa och sen gick vi till tåget, skulle sett bio egentligen men då skulle vi inte hinna mer tåget som gick 21.32! Sen åkte vi hem och hämtade min cykel hos anton och sen åkte vi hem! Har spanat resor nnu en stund och jag längtar som fan tills vi åker, återkommer om detta!
Hade en underbart rolig stund i götet med annapanna, även om vi inte hade planerat ett sit var det hur mysigt som helst!! :)

Nu ska jag sova för i morgon är det måndag och det betyder ny arbetsvecka, och om en vecka till då börjar skolan igen, har olika meningar att säga om de! Men ska njuta fullt av det som är kvar av sommalovet även om jag längtar som en gris till hösten! :) Nattinatti!






Roadtripp till götet

Hej på er! VIken galen natt det har varit! Igårkväll åkte jag, jonna och jennifer hem till anna för filmkväll, men så åker vi till anton och isak en stund bara det att vi hamnar mitt i ett shottrace, och vem tackar nej till de, så vi shottade x antal och sen dansade vi och hade en galen kväll ända fram till kl 7 på morgonen , sen somnade jag i deras soffa och vaknade vid tolv idag ungerfär, då väntade den mindre roliga städningen, för det såg bokstavligen förjävligt ut där! Vi slängde nog 8 påsar med flaskor och burkar! hehe.. Så vi mår inte så jätte bra idag, så jag ska slappa lite nu, skulle vilja somna men då kommer jag aldrig vakna för halv sex ska jag anna och jonna åka till göteborg, är ju rix fm festival där, får skjuts av tomten och isak dit!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen för fyy fan vad jag känner mig äcklig, Ciaao!!



Mys

Jobbade mellan 11.00 och 16.30 idag, ganska stressigt idag också, men nu är jag hemma! Det första jag gjorde när jag kom hem var att krypa ner under en filt i soffan, fy vad kallt det är ute nu! Regnar gör det också, ta mig utomlands tack!

Igår kollade iaf jag, anna och jonna på en film,  fy fan va kass den var, något med sex hette den så hyr den inte!! Men godiset var gott, hihi! Nu ikväll ska vi kanske gå och se bruno på bio, myys! :)

Nej men jag måste kila och äta något nu, tror jag döör av hunger!! pusshej !


jag i glasögon, usch finns det något värre?

Gör det roligare att planera!

God kväll på er!
Halv tio ungefär gick jag och jonna från jobbet idag, mötte anna och frida en stund sen åkte vi hem! och dte första jag gjorde var att slänga mig i soffan och inte göra någonting, och ja där sitter jag fortfarande när klockan är halv tolv, har i och för sig kollat på en film också, What happens in vegas fick de bli! Men nu är jag så trött så jag ser tanjenterna dubbelt, men jag skulle ju visa er något skrev jag innan, min nya almenacka för hösten, såhär gjorde jag:
1. köpte en almenacka med plastficka på bokia för 129 kr,
2. klippte och klippte ur hur många modetidningar som helst
3. valde ut dom bilderna jag ville ha
4. klistrade ihop dom på ett vitt papper som ett kollage
5. la in den i plkastfickan som en framsida
6. Finito, jag har den ballaste almenackan!





workwork!

Hej, det börjar närma sig slutet av sommarlovet och jag ska jobba varenda dag, man får tänka att dte är goa pengar!!

Dagen började i alla fall med att jag och min syster stekte pannkakor, eller jag gräddade dom och hon åkte och köpte mjölk! sen åt vi dom med grädde och nyplockade blåbär och smultron, mums! ska spela famville nu på facebook, är fan helt beroende typ, haha! fast det går inte så bra på min farm! Sen vid tre ska jag iaf iväg och jobba, hemma vid tio igen! då har jag något att visa er! :)

pus &&& haj!


anna, jag fannie och frida hemma hos anna på fest! :)

Personalfest!

Hej, har vart en seg dag idag, vaknade upp i morsse ganjska tidigt för jag och mis amigos skulle käka frulle på mingong, men jag var lite för mycket bakis för de så det blev inget med de! igår var det iaf personalfest och det var sjukt kul, stackars jonna som sprang in i en lycktstolpe med en påse över huvet och fick ett jack i ögonbrynet.. men kvällen började med goocart och det var sjukt kul! Pappa och jag var även ute och övningskörde en sväng, och nu ska jag ner till anna för myskväll och i mon ska jag jobba!!

det blev ett snabbt inlägg och jag orkar inte berätta mer,., see ya! :)

Halloj gbg!

Hej, det blir ett snabbt inlägg för jag sitter här i sofffan och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan dra till göteborg och shoppa! Min moster hänger med också, men hon tar tåget tills tockholm vid 6 typ :) nej nu måste jag fixa det sista, ska bla, reklamera två par skor som har gått sönder, men ha en bra dag, hörs när jag kommer hem! :)pusshaj :)


H&M´s egna solpuder är riktigt bra tycker jag, köper ett nytt idag =)

Mysig start på dagen!

hejsansvejsan!
Igår samlade vi ihop ett rejält tjejgäng och drog till annas båt och partajjade lite, hade riktigt roligt, och sen på natten någon gång kom viktor och krille förbi och då stack bella och anna och köpte kebabrullar till hela högen! fyllemat is the shit! sen nanade jag och jonna ensama i annas båt och på morgonen var det något random som gick ombord på båten och det var inte okej! haha! men sen cyklade vi och käka frukost på mignon, ostfralla och cappucino blev de :) sen till kvantum och köpte kladdkaka mm, sen hem till mig och gosa ner oss i soffan, först kollade vi på purl harbour och sen australia :) nu har jag käkat och så!

Sen måste jag såklart säga välkommer hem till sverige jonna, efter en hel jävlka månad i grekland! I have miss yaa!!

så nu ska jag hitta på något med jonna igen, ha de bra! :) pusshej!



RSS 2.0