Peace and lov 2009!

God morgon på er!
Peace and lov 09 var fan helt jävla galet! Hade sjukt roligt, dock var det svin varmt så det gick inte att vara i tältet från typ 7 på morgonen, ni som var där vet vad jag talar om! Det band som var grymast var The Sounds - helt klart! Sen på slagsmålsklubben fick vakterna bära mig över stängslet, kunde inte vara kvar och jonna fick svullna revben! Kvällarna bestod av massa festande och dagarva var så varma att be la oss inne på äventyrsbadet, fast vi solade och var i utebassängen mäst! Åkte även till en sjö en dag, underbart!
   Men vi fick köa en jävla massa, först fick vi köa för att få våra band, sen för att komma in på campingen och sen 4 timmar för att få campingplats! Jobbigt!

En rolig sak som hände var att när vi vaknade och gick till badet vid åtta så sov killarna fortfarande och när vi sen kom tillbaka vid fem var dom borta, men när vi närmar oss våran campingplats säger jonna - vart fan är vårat tält?! sen kommer jag och vart är våran packning, det var ju den som var viktigast:P men iaf vi har värsta panik och vi börjar snacka med våra grannar och dom trodde vi hade stuckit, men sen hör vi några som skrattar och vi går fram till killlarnas tält och öppnar så står vårat tält där! i deras, dom hade dragit in det där :O HAHA, sen kommer dom ut och knäcker sig och har legat och filmat hela skiten ! haha, kan visa er den sen!

Men jaga hinner inte berätta mer, kanske gör de sen för jag ska iväg och jobba om en liten stund, just nu äter jag fläder fil med massa jorgubbar i! mums!


jag och robin

The soundsdetta är inte mina bilder så det kommer mer sen! pusshej!

Send me a comment!
Postat av: Mia

Frågestund på bloggen! :) Ställ vilken fråga du vill! :)

2009-06-30 @ 19:11:36
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Daniel

Snygg kille å brillor! Love festivaler... bästa som finns!!

(hit åervänder jag, satt dej på lovin)

2009-07-02 @ 13:05:49
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

åh pnl..!<3 har varit där 5 gånger, men inte i år :((

2009-07-05 @ 20:54:51
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Louize

Hur är vädret i Varberg? Ska eventuellt åka dit :)

2009-07-08 @ 00:44:19
URL: http://thegirlfromsthlm.blogg.se/
Postat av: Emilia♥

Allt bra med dig idag ?:D

2009-07-08 @ 11:18:59
URL: http://beautylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0